Orijinalini görmek için tıklayınız : Kapora gönderildi telefonu açmıyor ...
Merhaba arkadaşlar,
Hipodrumda selamlaştığım bir arkadaş bana hasarlı araç alım satım yaptığını söylemişti ve 2 hafta önce ihalede 2-3 araç var istermisin sanada bir tane alalım dedi 2.000 TL kar alacağını söyledi ve ihaleye girmek için 2.000 TL iban numarasına havale istedi tabi aracın resimlerini vs gösterdi. neyse para havale yapıldı araç izmirde ve gidip alacağımızı söylemişti öyle böyle 1 hafta geçti ve gitmemize gerek yok çekicimde 1 araçlık yer var seninkide ücretsiz gelsin boşa gitme dedi. Sadece 7.000 tl açık kaldı onu havale yap dedi ve bende havale felan yapmıyorum araç gelsin paranı vericem dedim oda tamam ozaman diyerek o günden sonra aradım araç bu gece çıkıyor dedi ve daha telefonunu açmıyor.
Farklı telefonlardanda aradım açmıyor 1-1,5 ay öncede selam verip görüştüğüm biriydi ama vaziyet dolandırıcı olduğu yönünde 2 gün geçti bilerek bekliyorum berki döner diye ama dönmeyecek gibi iban'dan havale yaparken xxx araca kapora havalesi diyerek not düşmüştüm her hangi birşey yapabilirmiyim ? polise gidip durumu anlatmayı düşünüyorum. numarası isim soyad hesap no hepsi mevcut.
Eh be kardeşim görmediğin mala kapora verilir mi 100 200 de değil 2 bin lira
Adama mesaj at, şimdi polise başvuruyorum diye. Git polise başvur derdini onlara anlatsın. ( Polislerin yapabileceği bir şey var mı bilmiyorum )
Kardeş harika bir araba var elimde 2000 ateşle yollayım arabayı sana
Gelecek mesajlar su sekilde ' cenazem vardi donemedim ' , ' annem kalp krizi gecirdi hastanedeyim '
Dediğim gibi 4-5 ay önceden beri görüşüyoruz haftada 1 gün oturup konuşurduk , yeni tanıştığım biri değildi hiç ticari muhabbetimizde olmadı 2 gün önce geldi yüzyüze görüştük keşke tahmin edebilseydim böyle yapacağını hiç acımam kitlerdim bodruma , şimdi onu bir şekilde bulmam lazım 2 bin tl için bu civarlardan çekip gidecek değil pazartesi günü üstüme birşeylerde alıp hipodrumda gezicem.
Numrasını sorgulattım kardeşi adına kayıtlı ve kardeşi yapıyor bu işi izmirde bu ihaleden araç alma ile ilgili uğraşan var mı acaba ?
Adamla tastas yapacağınıza yol gösterin yada yol alın.
Basireti bağlanmış ne yapacak bu saatten sonra onu konuşun
Yoksa adama 3 kamyon yazı yazılır.
Savcılığa suç duyurusunda bulun.
Dekont filan ne kadar doküman varsa yanında bulundur derim.
Geçmiş olsun bu acı tecrübe geleceğine çok işe yarayacak emin olabilirsin
Gelecek mesajlar su sekilde ' cenazem vardi donemedim ' , ' annem kalp krizi gecirdi hastanedeyim '
O şekil olursa bir şekilde toparlayıp görüşelim vs tarzında maddi manevi yardımcı olayım , para vereyim gibisinden konuşup yüzyüze görüşmem lazım :/
Geçmiş olsun. Havalede plakayla falan kapora diye belirtmen iyi olmuş. Pazartesi git polise şikayetçi ol. Mesajlar konuşmalar, havale falan söyle hepsini. Birde 2000 kapora çok fazla gerçekten. Bunun üst limiti 500 falandır. İnşallah kurtarırsın paranı.
Memleketteki or.spu cocugu sayisi katlanarak gidiyor
salih_560
22-08-2015, 23:14
Elinde makbuz veya banka çıktısı varsa alacak davası açabilirsin biraz zaman alabilir ama en azından alacagın resmileştirmiş olursun geçmiş olsun kardeşim ...
Geçmiş olsun. Havalede plakayla falan kapora diye belirtmen iyi olmuş. Pazartesi git polise şikayetçi ol. Mesajlar konuşmalar, havale falan söyle hepsini. Birde 2000 kapora çok fazla gerçekten. Bunun üst limiti 500 falandır. İnşallah kurtarırsın paranı.
İhaleye girmek için 2000 TL gerekiyor diye söylemişti ve sonra 7000 TL daha isteyince ben göndermedim sözde aracı gidip ben ordan alıcaktım Allah'dan erken uyandım. Pazartesi şikayetci olucam
Ah be emre kardesım be hep duyuyoruz kapora dolandırıcılıgı dıye kendın gıbı sandın adamı kesın ıyı nıyetlı zarar gelmez dedın ama elınde dekont falan varsa polıse basvurabılırsın ınsAllah bı sonuc cıkar
Ben de bir araba buldum. 2 lira da bana ateşlersin belki güzel kardeşim.
Trust no1.
Ah be emre kardesım be hep duyuyoruz kapora dolandırıcılıgı dıye kendın gıbı sandın adamı kesın ıyı nıyetlı zarar gelmez dedın ama elınde dekont falan varsa polıse basvurabılırsın ınsAllah bı sonuc cıkar
Abicim bizim ticari bir muhabbetimiz yoktu ipnenin yarış atları var diye biliyorum aynı zamanda pert araç alım satımı ile ilgileniyordu , muhabbetimiz nasılsın,nasıl gidiyor felan , bende bir gün abi düşerse az hasarlı bende bir tane alıyım yaptırıp binerim dedim , elimdekiler sana yaramaz aklımdasın dedi ve 3 ay geçti yani 2 hafta önce araçlara bak hoşuna gideni alalım dedi. Pazartesi gününü iple çekiyorum ya sabahdan direk hipodruma gidicem pusuda bekliycem büyük ihtimal uğramaz gibi duruyor ama gelme ihtimalide var , zoruma gitti gerçekten bilmiyorum hayırlısı aynı zamanda emniyete felan gidicem.
Buraya yazmamdaki maksat işi bilen arkadaşlar illaki vardır ben ibana internet üzerinden havale yaparken '' **** Aracın kaporası '' şeklinde belirttim bu benim için avantaj olur mu ? Tüm dökümanları çıkartıp gidicem suç duyurusunda bulunucam bakalım hayırlısı
Sadık Özyer
23-08-2015, 00:40
Geçmiş olsun , umarım arkadaş geri döner.
Kardeşm git savcılığa şikayetçiyim de. Normalde karşı tarafn işlediği suç güveni kötüye kullanmak. Parayi verdiğini kanıtlarsn banka üzerinden olduğu için. Telefon kayıtları da eklenir. Ama karşı taraf ceza alır mı ? Sanmıyorum.
canozgur106
23-08-2015, 12:33
Basiretin bağlanmış yanlış yapmışssın umarım paranı kurtarırsın..Kapora dolandırıcılığı diye buna denir
İmzanda "En büyük Kabadayılık efendiliktir" demişsin..
Mesajında ise "pazartesi üstüme birşeyler alıp gidicem, pusuya yatıcam" diyorsun..
Allah akıl fikir versin.. Versin ki davanda haklı iken haksız duruma düşme..
devil_berk22
23-08-2015, 13:52
bi bardak soğuk su içilir
İbrahim33
23-08-2015, 13:57
2000 lira için başını belaya mı sokacaksın. kanuni yollardan yapman gerekeni yap. paranı alamazsan bile çok iyi bir tecrübe edindin , bu açıdan bakarsan karlısın.
ticarette karşındakine her zaman üç kağıtçı , dolandırıcı gözüyle bak işini sağlam yap ki terso olmayasın.
hiçbişey çıkmaz bundan geçmiş olsun. En fazla bulur yakasına yapışırsın.
İmzanda "En büyük Kabadayılık efendiliktir" demişsin..
Mesajında ise "pazartesi üstüme birşeyler alıp gidicem, pusuya yatıcam" diyorsun..
Allah akıl fikir versin.. Versin ki davanda haklı iken haksız duruma düşme..
Yakasina yapişmakdan başka bir yol gözüküyor mu ? Bir çok kişi birşey elde edemezsin diyor yinede başvurucam. Elde adres kimlik bilgisi vs hicbirsey yok sadece numara isim soyad abi kardes bu isi yapiyorlar yaşli bir adam
Pazartesi eğer onu orda yakalarsam sokarim bir şekilde arabaya parayi verene kadar benimle kalir. veya ufak işlem ile hallederim muhatap olduğu babamdi ben işin içinde hep arka planda kalmistim buyuk ihtimal babami hafif gördü yarin ins cozulur ve uzatmak istemiyorum
Birşey çıkmaz isteyerek gönderdin parayı çünkü. Karşı taraf bana borcu vardı geri alabilmek için açıklama bölümüne öyle yazmış dese üstüne sen suçlu olursun.
Elinizde bir anlaşma dahi yok araçla ilgili.
Hiç birşey yapamazsınız.
Kimse kimseye durduk yere para kazandırmaz bunu unutmayın. size kim bilir neler vaad etti de siz 2000 tl gönderdiniz belki 5000 tl kazanacaksın dedi sizde bunu yediniz.
Unutmamak lazım babası evladına bu şekilde para kazandırmıyor bu devirde.
Kardeşim o işler öyle olmuyo işte. Ben 100 bin den fazla para dolandırıldım peşine düştüm resmi ve gayriresmi yollardan ama bir yerde tıkandım.
Adamı arabaya sokarsın gider şikayetçi olur kanıtlar " özgürlüğünden yoksun kılma " olur alıkoyma olur anlatabiliyormuyum ?
Adam gider arabada g...me şişe soktu işkence yaptı der fake rapor alır " cinsel istismar olur darp olur yaralama olur.
O işler o kadar kolay değil , genelde haksıza bişey olmuyor ülkemizde haklı hakkını ararken suçlu oluyor.
2000 lira para inan çerez parası 20 yaşında sağlıklı bir adam için. Asgari ücretle çalışsan 2 aylık maaşın değermi güzel kardeşim saçma sapan işlere.
Tekrar ediyorum bakşta yazdığımı. Ben eski ortağımın soktuğu 100 bini ödüyorum taksit taksit 2000 lira nın üstüne çek çizgiyi " Ticaret Dersi " yaz açıklamasına.
polise boşa gitme savcılığa şikayette bulun direk.polis hayatta uğraşmaz...
polisde savcılıga yönlendirecek polisle alakalı bi olay degil ,dua et ismi cismi sahte çıkmasın,
by_performance
23-08-2015, 17:30
İnşallah kısa zamanda paranızı kurtarırsınız.
Yakasina yapişmakdan başka bir yol gözüküyor mu ? Bir çok kişi birşey elde edemezsin diyor yinede başvurucam. Elde adres kimlik bilgisi vs hicbirsey yok sadece numara isim soyad abi kardes bu isi yapiyorlar yaşli bir adam
Pazartesi eğer onu orda yakalarsam sokarim bir şekilde arabaya parayi verene kadar benimle kalir. veya ufak işlem ile hallederim muhatap olduğu babamdi ben işin içinde hep arka planda kalmistim buyuk ihtimal babami hafif gördü yarin ins cozulur ve uzatmak istemiyorum
Dedigim gibi.. Allah akıl fikir versin..
Sok arabaya, ufak işlemlerden geçir elemanı.. Al paranı geri.. Ama adam daha sonra darp sebebi ile şikayetçi olursa ne yaptım ben, bu yaşta hapse mi girilir deme..
polisde savcılıga yönlendirecek polisle alakalı bi olay degil ,dua et ismi cismi sahte çıkmasın,
İsmi sahte değil , hesap tamam , numara sorgulandığında malatya'ya kayıtlı çıkıyor yer doğru isim soyad tutuyor. yarın erkenden savcılığa gidicem
Kardeşim o işler öyle olmuyo işte. Ben 100 bin den fazla para dolandırıldım peşine düştüm resmi ve gayriresmi yollardan ama bir yerde tıkandım.
Adamı arabaya sokarsın gider şikayetçi olur kanıtlar " özgürlüğünden yoksun kılma " olur alıkoyma olur anlatabiliyormuyum ?
Adam gider arabada g...me şişe soktu işkence yaptı der fake rapor alır " cinsel istismar olur darp olur yaralama olur.
O işler o kadar kolay değil , genelde haksıza bişey olmuyor ülkemizde haklı hakkını ararken suçlu oluyor.
2000 lira para inan çerez parası 20 yaşında sağlıklı bir adam için. Asgari ücretle çalışsan 2 aylık maaşın değermi güzel kardeşim saçma sapan işlere.
Tekrar ediyorum bakşta yazdığımı. Ben eski ortağımın soktuğu 100 bini ödüyorum taksit taksit 2000 lira nın üstüne çek çizgiyi " Ticaret Dersi " yaz açıklamasına.
Anladım abi haklısın teşekkür ederim. Tanıdık bir avukat ile görüştüm durumu anlattım savcılığa git suç duyurusunda bulun paranı alırsın dedi , iban havale açıklaması araç resimleri telefon görüşmesi vs hepsinden bahsettim.
'' ALPASLAN ASLAN ''
Bu sitede yazan açıklama arkadaşlar bu şerefsizi buldum bu iş ile uğraşıyor numarasını googlede arattığımda bir çok sitede çıkıyor
http://www.pageinsider.com/pertborsa.otoraba.com
0 (539) 987 98 04
vectra-tuner
23-08-2015, 23:44
Hepimizin başına buna benzer şeyler geliyor, hayat tecrübesi de böyle kazanılıyor onun için üzülme paranı kurtaramasan dahi ilerde başına gelicek daya büyük hatalar yapmanı engeller. Hayatta hiç dolandırılmadım aldanmadım diyen yalan söylüyordur
arkın_aLLen
24-08-2015, 00:46
İsim hiç yabancı gelmiyor bana yıllar önce malatyaya golf 4 almaya gittiğimde tanışmıştık arabanın sahibinin arkadaşıydı o zamn-anda sigorta şirketlerinin ihalesine girmek zor olduğundan web sitesi kurmuştu. komisyon alıp teklif veriyoordu üyeliği olmayanların adına epey bir oturup konuşmuştuk. Bu dediğim olay yaklaşık 7 sene önceydi. Bence iletişim kurun hatta arkadaşı malatyada mustafa tataroğlu benim arabayı aldığım şahıs malatyada foto mustafa malatyada tanıdık varsa yardımcı olur. Ama öyle emanet alıym üstüme filan işlerine girme bence adam uzun yıllardır bu sektörde ulaşırsan alırsın parasını diye düşünüyorum...
Sene 2011'de dolandırıldık. Adamlar yakalandı mahkemeye çıktı sonuç olarak ise 1 sene ceza aldı o da para cezasına çevirildi :) Yani tr de dolandırıcılığın cezası 250 300 tl bilginize :)
Yanımda çalışan çocuklardan birinin evine hırsız girmişti 2 sene önce , o da hırsızı 2. kat balkonundan aşağı atmış. 30 bin tl lik tazminat davası sonuçlandı , temyize gidiyorlar şimdi. Kısaca adalet düzgün çalışmıyor ülkede. Yapılan her zaman yanına kar kalıyor.
ghibli06
24-08-2015, 08:28
yaptığım bir işten dolayı bir İstanbul firmasında yüklü alacağım kaldı, önce ödeyeceğiz demelerine rağmen sonrasında kıvırttılar, kendi elemanımı takip etsin diye İstanbul'da bıraktım, o da kavga çıkartmış şirketlerinde... ofisi mafya bastı diye şikayetçi oldular az daha ağır cezalık olacaktık, alacağın üzerine de su içtik haliyle... öfkeyle kalkan zararla oturur sözü kesin doğrudur.. aklı selim davranın, efendi efendi gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun, sonrasında tekrar değerlendirirsiniz durumu...
İsim hiç yabancı gelmiyor bana yıllar önce malatyaya golf 4 almaya gittiğimde tanışmıştık arabanın sahibinin arkadaşıydı o zamn-anda sigorta şirketlerinin ihalesine girmek zor olduğundan web sitesi kurmuştu. komisyon alıp teklif veriyoordu üyeliği olmayanların adına epey bir oturup konuşmuştuk. Bu dediğim olay yaklaşık 7 sene önceydi. Bence iletişim kurun hatta arkadaşı malatyada mustafa tataroğlu benim arabayı aldığım şahıs malatyada foto mustafa malatyada tanıdık varsa yardımcı olur. Ama öyle emanet alıym üstüme filan işlerine girme bence adam uzun yıllardır bu sektörde ulaşırsan alırsın parasını diye düşünüyorum...
Kendisini bir çok numaradan aramıştım ve tehdite girmeyecek şekilde bir mesaj attım ve bana sonunda dönüş yaptı , çiftlikteyim duymadım kapalıydı neden telaşlandın acele ettin , ben sana bunu yaparmıyım sigortadan araç evrakları çıkmadı ve o yüzden araç gelmedi bende iade istedim diyerekten uzun bir mesaj attı ve bende ona tek bir mesaj attım çarşamba gününe kadar paramı yatır yatırmazsan o zaman görüşücez dedim. Malatya'da buunun çalıştığı birini buldum adama uzun uzun anlattım olayı beni küçük galeri ile karıştırıyor başına bela olurum beni oraya getirmesin dedim oda tamam abi ben yine sana yardımcı olucam dedi , bu verdiğin isimde benim için çok önemli gerçekten çok sağol bu kişiyide facebook üzerinden buldum hasarlı araç işiyle uğraşıyor iletişimi geçicem
Kendisini bir çok numaradan aramıştım ve tehdite girmeyecek şekilde bir mesaj attım ve bana sonunda dönüş yaptı , çiftlikteyim duymadım kapalıydı neden telaşlandın acele ettin , ben sana bunu yaparmıyım sigortadan araç evrakları çıkmadı ve o yüzden araç gelmedi bende iade istedim diyerekten uzun bir mesaj attı ve bende ona tek bir mesaj attım çarşamba gününe kadar paramı yatır yatırmazsan o zaman görüşücez dedim. Malatya'da buunun çalıştığı birini buldum adama uzun uzun anlattım olayı beni küçük galeri ile karıştırıyor başına bela olurum beni oraya getirmesin dedim oda tamam abi ben yine sana yardımcı olucam dedi , bu verdiğin isimde benim için çok önemli gerçekten çok sağol bu kişiyide facebook üzerinden buldum hasarlı araç işiyle uğraşıyor iletişimi geçicem
sakın bu yardım edecek adama para falan yollama dostum
sakın bu yardım edecek adama para falan yollama dostum
abi konunun en nadide yorumu budur.
yaptığım bir işten dolayı bir İstanbul firmasında yüklü alacağım kaldı, önce ödeyeceğiz demelerine rağmen sonrasında kıvırttılar, kendi elemanımı takip etsin diye İstanbul'da bıraktım, o da kavga çıkartmış şirketlerinde... ofisi mafya bastı diye şikayetçi oldular az daha ağır cezalık olacaktık, alacağın üzerine de su içtik haliyle... öfkeyle kalkan zararla oturur sözü kesin doğrudur.. aklı selim davranın, efendi efendi gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun, sonrasında tekrar değerlendirirsiniz durumu...
Kesinlikle haklısın abi ilk gün gerçekten moralim bozuldu her gün yüz yüze baktığımız birinin böyle yapması :/
Kod Adı [ Aydın Aslan ]
Gerçek İsmi [ Alpaslan Aslan ]
Mail : mehmet_aydin_yilmaz@hasarli.com
Oğlu Polis ve sıkıntı yaşadığında polis oğlu yardımcı oluyor şebeke gibi
Akpınar(1214)/MALATYA şubesinde bulunan 53166415-5001 numaralı hesabına ihaleye girmek için havale yatırmasını istiyor ve havaleden sonra kişiyi oyalama yolunu izleyerek daha sonrada telefonunu kapatıyor. Malatya'da ikamet ediyor ve İstanbul Çerkezköy civarlarına bir çiftlikte ara ara kalıyor. Hipodrumda aynı şekilde dolandırdığı bir arkadaş buldum ve şahit olucağınıda belirtti yarın elimdeki bilgiler ile başvurucam. Bana bugün mesaj atarak '' parayı göndermiyorum alabiliyosan al mahkemeyede nereye veriyorsan ver şerefsiz '' diyerek mesaj atmış oğluna güveniyor , oğlu ile görüştüm ben babamla konuşmuyorum diyerek yalan söyledi onuda şikayet edicem bakalım uğraşıyorum. son durum bu
Kod Adı [ Aydın Aslan ]
Gerçek İsmi [ Alpaslan Aslan ]
Mail : mehmet_aydin_yilmaz@hasarli.com
Oğlu Polis ve sıkıntı yaşadığında polis oğlu yardımcı oluyor şebeke gibi
Akpınar(1214)/MALATYA şubesinde bulunan 53166415-5001 numaralı hesabına ihaleye girmek için havale yatırmasını istiyor ve havaleden sonra kişiyi oyalama yolunu izleyerek daha sonrada telefonunu kapatıyor. Malatya'da ikamet ediyor ve İstanbul Çerkezköy civarlarına bir çiftlikte ara ara kalıyor. Hipodrumda aynı şekilde dolandırdığı bir arkadaş buldum ve şahit olucağınıda belirtti yarın elimdeki bilgiler ile başvurucam. Bana bugün mesaj atarak '' parayı göndermiyorum alabiliyosan al mahkemeyede nereye veriyorsan ver şerefsiz '' diyerek mesaj atmış oğluna güveniyor , oğlu ile görüştüm ben babamla konuşmuyorum diyerek yalan söyledi onuda şikayet edicem bakalım uğraşıyorum. son durum bu
Allah yardımcı olsun allah sabır versin bu süreçte...
Avukatla görüş tazminat davası aç, yine bir mesaj at "x numaralı dekontta kaporasını göndermiş olduğum araçla ilgili teslimat bildirimi yapmadın, kaporamı da cayma vs. durumu olmamasına rağmen iade etmedin. 2 gün içerisinde geri ödeme yap. aksi takdirde elimdeki tüm kanıtlar mahkemede aleyhine delil olarak sunulacaktır" diye son bir uyarı daha yapmış olursun. Akıllıysa paranı geri verir değilse hiç peşine düşmeye uğraşma direk ver mahkemeye...
kici kirik polis memuruna nasil guveniyor acaba?
cahil cesareti gibi geldi, dava acin, cocugu hakkinda bimere sikayetci olun.
kici kirik polis memuruna nasil guveniyor acaba?
cahil cesareti gibi geldi, dava acin, cocugu hakkinda bimere sikayetci olun.
Polis oğlu ile görüşüp mahkemeye yarın vericeğimi belirttim oda mahkemeye verirsen senin için kötü olur diyerek tehdit beni :)
Avukatla görüş tazminat davası aç, yine bir mesaj at "x numaralı dekontta kaporasını göndermiş olduğum araçla ilgili teslimat bildirimi yapmadın, kaporamı da cayma vs. durumu olmamasına rağmen iade etmedin. 2 gün içerisinde geri ödeme yap. aksi takdirde elimdeki tüm kanıtlar mahkemede aleyhine delil olarak sunulacaktır" diye son bir uyarı daha yapmış olursun. Akıllıysa paranı geri verir değilse hiç peşine düşmeye uğraşma direk ver mahkemeye...
Yarın gerekli işlemleri yapıyorum.
Ne yaptınız mahkeme işini umarım vermişsinizdir böylelerinin burnundan getirmek lazım hayatı.
Ahmet Bby
28-08-2015, 11:39
bir çözüme varacakmı bu konu. Takipteyiz
arkadaş niye uzaklaştırıldı bilmiyorum ama bankaya yatırılan parayı geri almak için tek şart Mahkeme Kararı dır.
Polis ve Savcılık suç duyurusu da yeterli olmaz. Mahkeme de araştırma, delilleri toplama gibi süreçleri uygulaması gerektiğinden min 1,5 yıl dava sürer. Bundan daha bariz dolandırılıcık işlemi olmuştu bir tanıdığımıza 2 yıla yakın sürmüştü süreç. Avukat masrafı zaten giden paraya yakın olur. Çok geçmiş olsun.
fsunnetci
29-08-2015, 09:24
Bir fıkrada temel ineğini çaldırıyor ve sonrasında Allaha dua ediyor ve diyorki Allahım bu giden ineğimi kurban zekatı olarak kabul eyle ey Allahım ,bu arkadaşta bu parayı başının gözünün sadakası yada zekatı olarak kabul edip unutsun bence yoksa çok uğraştırcağa benziyor..:rolleyes:
mehmet6r
29-08-2015, 14:13
Bir fıkrada temel ineğini çaldırıyor ve sonrasında Allaha dua ediyor ve diyorki Allahım bu giden ineğimi kurban zekatı olarak kabul eyle ey Allahım ,bu arkadaşta bu parayı başının gözünün sadakası yada zekatı olarak kabul edip unutsun bence yoksa çok uğraştırcağa benziyor..:rolleyes:
İyi güzel mağdur abimiz başının gözünün sadakası yaptı, Allah'a havale etti bu kişîleri ve bıraktı paranın peşini. Yarın öbür gün bu şeref yoksunu haysiyetsizler birini daha çarpmaya çalışacaklar. Döngü böyle devam eder. Sana da hak veriyorum abi kanunların bu kadar gevşek olduğu, bürokrasıninde bir o kadar ağır işlediği şu ülkede yapılacak en mantıklı davranışlardan biri bu olabilir. İnşaAllah başıma böyle birşey gelmez ama gelirse de ben böyle şerefsizlerin tek anlayacağı dilden konuşmak isterim. İnsanın delirmemesi mümkün değil, neticede alın teri uçup gidiyor.
Allah yardımcısı olsun mağdur abimizin, ***** kişilerinde tez cezasını versin.
Ahmet Bby
29-08-2015, 16:12
Çoluğundan çocuğundan eşinden illaki bir yerden çıkar o para. 4 teker üzerinde gidiyorlar. Pert olmakta var aracın içinde..