Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yazılımlı arabayla uzun süre sabit hızda gitmek ?

ynstrkmn
25-08-2015, 09:51
revo stage-1 yazılımlı aracımla sabit 120-130 km hızla 6-7 saatlik bi yola gidicem fakat aklıma takılan birkaç bişey var

1.'si sürekli aynı hızda gitmenin herhangi bir sakıncası varmıdır ?

2.'si üzerinde şuanda orjinal kat'ı var supersprınt dp kenarda duruyo dp'yi taktırıp yola çıkmak dahamı sağlıklı olur ?

by_hayali
25-08-2015, 10:30
yazılımın sabit hızla gitmeye ne gibi bir zararı olduğunu düşünüyorsunuz ?
hiç bir zararı olmaz hatta yazılımsız halinizden daha az bile yakabilirsiniz ayağınıza hakimseniz ;)

MCN21
25-08-2015, 11:24
Zararı olmaz. Ama tapa gaz top speed gitme :D

B.Koçer
25-08-2015, 11:35
Tek sakıncası radar

canozgur106
25-08-2015, 18:36
Nasıl bir zararı olabileceğini düşündün ki Yunus,yanlış düşünmüşsün sanırım aklına takılan uzun süre aynı hızda gitmenin turboya zarar verebileceğini olmasıydı ben böyle bişey duymuştum 207Rc kullandığım zamanlarda hurafe olabilir ama:) Eğer öyleysede cruise niye var diye sorarım bilen arkadaşlara:)

Kadyr
25-08-2015, 18:56
ara sıra gaz çekip hızlanmak kazım pistonlar aynı devirde yer yapmasın :)

DVR_VTS
26-08-2015, 08:38
Radar dışında bişeycik olmaz :D

ynstrkmn
26-08-2015, 13:40
yazılımın sabit hızla gitmeye ne gibi bir zararı olduğunu düşünüyorsunuz ?
hiç bir zararı olmaz hatta yazılımsız halinizden daha az bile yakabilirsiniz ayağınıza hakimseniz ;)
cruze control sağ olsun o konuda sıkıntı yok :)

Zararı olmaz. Ama tapa gaz top speed gitme :D
top speed zaten gitmem ekonomi mode devam yoksa cep yakar :)

Nasıl bir zararı olabileceğini düşündün ki Yunus,yanlış düşünmüşsün sanırım aklına takılan uzun süre aynı hızda gitmenin turboya zarar verebileceğini olmasıydı ben böyle bişey duymuştum 207Rc kullandığım zamanlarda hurafe olabilir ama:) Eğer öyleysede cruise niye var diye sorarım bilen arkadaşlara:)
abi bu yaz edirne tarafına gittim gene aynı şekilde cruz controlde 120-130 gerçi havada çok sıcaktı ama yağ sıcaklığı 108 dereceye falan ulaşınca tribe girdim ( bu arada şehir için ne kadar sıkarsan sık 97-98 derece oluyo ) o yüzden kafamda soru işareti kaldı bişey falan olurmu diye ?