Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat Marea HLX mi BMW e34 5.20 mi Toyota Corolla e100 mü
atilla_88
28-08-2015, 19:30
Arkadaşlar bu üçü arasından modlamaya en yatkın parçası rahat bulunan hangisi sizce ? civic'te düşündüm ama fiyatlarını hakkettiğini düşünmüyorum sırf şişirilmiş fiyatlarından dolayı.
Bütçe 15-25 bin arası
İbrahim33
28-08-2015, 20:22
o paralara parasını hakeden nadir arabalardan volvo s40 1.9 t4....
atilla_88
28-08-2015, 20:32
o paralara parasını hakeden nadir arabalardan volvo s40 1.9 t4....
Volvo'nun değeri bilinmiyor Türkiye'de
Benim dediğim bu 3 araçtan hangisi peki ?
Marea en son tercihiniz olsun hem parçası çok zor bulunuyor hem dilinden anlayacak usta bulmak zor
Almanci Tane-R
28-08-2015, 20:51
japon Toyota iyidir
Marealar ve motorları. Gerçekten berbat.patirdar sürekli temizini bulmak cok zor..focus bakin. Sunrooflu
i-vtec07
28-08-2015, 21:12
passat 1.8t veya 1.9tdı bora bakın derim ben .
atilla_88
28-08-2015, 21:20
dizel araba istemiyorum dediğim gibi motorla uğraşacam vw motorları buna pek elverişli değil bildiğim kadarıyla ayrıca tasarımları çirkin geliyor, marea olmazsa corolla civic arasında gidip gelecem hangisinin parçası daha rahat bulunuyorsa onu alırım
kasa kodunu bilmiyorum ya bu civic
http://muratamortisor.com/wp-content/uploads/2013/06/96-98_Honda_Civic_sedan.jpg
yada efsane corolla aslında civic daha çok istiyorum ama satacak olan sahipleri öve öve bitiremiyor bakalım hangisi daha temiz ve parçası çoksa kısmet neyse o :)
Kesinlikle marea almayin ben bi tanıdıgımızın arabasını 1 haftada zor toparlattım sanayide hiç bişeyi düzgün degil bogaz kelebekleri sorunlu şase problemleri var hemen hemen hepsinde patırdama problemleri var parçaları yok veya zor bulunuyor siz japon araçlarına yönelin maceraya girmeyin...
i-vtec07
28-08-2015, 21:28
vw motorları atmosferikleri dışında (1.6 mpı fsı 2.0 fsı vs ) yüklenmeye gayet uygun . araştırabilirsiniz . 1.8t o listedeki araçların hepsinden daha verimli .
tiplerini beğenmiyosanız bişey diyemem tabi hayırlısı olsun
atilla_88
28-08-2015, 21:30
marealar enkazdır , bmw ler enkaz oğlu enkazdır temizide e39 parasıdır , ae 100 ede sikseler bile o paraları vermem. banko s40 , plase 156 :)
e100 corolla ve civicler çok fahiş fiyatlara satılıyor biliyorum ama başkada araba yok ki istediğim Almanlardan bir bmw var japonlar bide marea düşündüm çok aşırı hırpalanmamış olmaları kafi benim arabayı al gittiği yere kadar gitsin 3-5 parça değiştir şeklinde değil aracı komple yenilemek ve motorunu modifiye etmek var iç aksamlarda dahil koltuk direksiyon pedal vites vs
İbrahim33
28-08-2015, 21:32
dizel araba istemiyorum dediğim gibi motorla uğraşacam vw motorları buna pek elverişli değil bildiğim kadarıyla ayrıca tasarımları çirkin geliyor, marea olmazsa corolla civic arasında gidip gelecem hangisinin parçası daha rahat bulunuyorsa onu alırım
kasa kodunu bilmiyorum ya bu civic
http://muratamortisor.com/wp-content/uploads/2013/06/96-98_Honda_Civic_sedan.jpg
yada efsane corolla aslında civic daha çok istiyorum ama satacak olan sahipleri öve öve bitiremiyor bakalım hangisi daha temiz ve parçası çoksa kısmet neyse o :)
sen bu kafayla gidersen o al-satçı hondacılardan biri sana 1.6 ies geçirir 25 liraya (güvenlik paketli) güvenlik paket neyse amk. sende uçar kaçarsın kendince. sana akıl veriyoruz sikine çalmıyorsun :D sende 25 liraya aldığın hondaya ama bak bu honda çok iyi gidiyor km de 14 kuruş yakıyor diye konu komşunu kandırmaya , insanları düdüklemeye çalırsın.
atilla_88
28-08-2015, 21:32
vw motorları atmosferikleri dışında (1.6 mpı fsı 2.0 fsı vs ) yüklenmeye gayet uygun . araştırabilirsiniz . 1.8t o listedeki araçların hepsinden daha verimli .
tiplerini beğenmiyosanız bişey diyemem tabi hayırlısı olsun
ya Japon yada BMW istiyorum harici olarak Alman tasarımları hoşuma gitmiyor heleki vag arabaları :)
speed_emre
28-08-2015, 21:38
bende 3 yıl marea vardı 1.6 2003 model boğaz kelebeği sorun yaptı son zamanlarda abs ışığı yanıp sönüyordu arada onun dışında masraf açmadı bana 60.000 km kullandım hoşafını çıkardım banamasın demedi. Bir tek sorun cam kapama motorları yavaş açıp kapatıyordu
İlla honda diyoesan Honda Prelude bakabilirsin. Ek olarak volvo s70 öneririrm. O paralara temizini bulursun sıkı yürürü vardır. Ankarada yedek parça sorunun olmaz.
24 liraya İzmit'e birtane 75k km de colt 1.5 instyle amt var 109 hp. 6 hy 16 jant 6 ileri manuel kullanım vs donanımı gayet iyidir. Tipini sever misin bilmiyorum ama bahsettiğin arabalardan çok daha tatmin eder. Sıkı pazarlıkla alırsan kullanırsın uzun süre.
95 hp coupe olanı aşağıdaki gibi gidiyor.
(ilanla alakam yok almak istedim arkadaşla anlaşamadık)
https://youtu.be/YV10AbLK5Iw
Tayfun.O
28-08-2015, 23:16
Bu 3 arasından tercihim ae101 olur du
Temiz e34 e39 parasi degil, temiz e34 leş e39 parasidir.
Canselmo
29-08-2015, 00:41
Ya şu marea berbat parçası zor bulunan diyen şahıs, ya sen gidip kötü araç aldın elinde patladı yada saçmalıyosun 10 yıldır marea kullanıyorum etrafımda da kullanan cok bakımlı olmayan marea başını agrıtır ama herşeyin çözümü var
Ama parçasıda bulunmaz demeyin zibil gibi parçası var.
Bakımlı marea arıyosan bana pm at hlx buluruz sana kafan agrımaz
noelbaba
29-08-2015, 06:41
madem modifiye edeceksin illaki kaportayada gireceksin bu durumda fazla hirpalanmamis e34 mantikli secim olur. En azindan yaptiklarinla arkadan itis birlesince sende keyif alirsin. Eskide olsa bmw ye bineceksin birde boyle dusun
Şu marealara cop diyen arkadaslar acaba hayatinda duzgun temiz bir marea kullanmismi cok merak ediyorum. Tum arabalarin bakimsizi kafa agritir etrafimda marea kulkanip hic sikinti yasamayan bir ton insan var konforu zaten mukemmel yakitida idealdir hele birde hlx se can yakar. Parcasinida rahatlikla bulurdun eger bu 3u kesinse marea veya toyota oneririm
Bu konuyu aynen kendim yaşadım ilk e34 baktım istediğimi bulamadım corolla baktım fahiş fiyatlar için vazgeçtim alfa 156 aldım derken direkten döndüm geçen aralık ayında marea hlx aldım gayet memlunum parça sıkıntısı yaşamadım 15bin km dir de kullanıyorum donanım gidiş konfor harika frenleri bana biraz zayıf geldi onun haricinde beğenmediğim bir yanı yok birde boyaları yanmasa iyi olurdu :)
atilla_88
30-08-2015, 22:38
Bu konuyu aynen kendim yaşadım ilk e34 baktım istediğimi bulamadım corolla baktım fahiş fiyatlar için vazgeçtim alfa 156 aldım derken direkten döndüm geçen aralık ayında marea hlx aldım gayet memlunum parça sıkıntısı yaşamadım 15bin km dir de kullanıyorum donanım gidiş konfor harika frenleri bana biraz zayıf geldi onun haricinde beğenmediğim bir yanı yok birde boyaları yanmasa iyi olurdu :)
Modlamayı hiç düşündünüz mü ?
zafer_0403
31-08-2015, 17:28
Modlamayı hiç düşündünüz mü ?
Usta modlamadan kastın ne neler yapmak istiyorsun ona göre yönlendirelim bende hlx kullanıcısıyım çok memnunum.
Grimlord
31-08-2015, 17:34
Bir akrabamıza bundan 2 ay önce 14.5 bine 1.9 jtd marea aldık, sanırım biraz az bulunan model.Ancak o motora göre az yakıyor ve fena bi gidişi var.kliması acaip sogutuyor,yalnız söylenildigi gibi frenler biraz kötü gibi. parasına göre kesinlikle alınabilecek bir araç,motor zaten 1.9 doblolarla aynı,parça sıkıntısı da olmaz.gayet tok ve keyifli.
bravo hgt
31-08-2015, 20:26
Bu saydigin araçların içinde en çok keyif verecek araç kesinlikle 5 silindir li bi hlx olur temiz bi hlx seni tatmin eder emin ol ben 10 seneye yakındır hgt kullanıyorum bu araçları çok iyi bilirim saçma sapan yorumlara bakma sen bu araçlar çok özel araclardir
atilla_88
31-08-2015, 22:00
Bu saydigin araçların içinde en çok keyif verecek araç kesinlikle 5 silindir li bi hlx olur temiz bi hlx seni tatmin eder emin ol ben 10 seneye yakındır hgt kullanıyorum bu araçları çok iyi bilirim saçma sapan yorumlara bakma sen bu araçlar çok özel araclardir
Usta modlamadan kastın ne neler yapmak istiyorsun ona göre yönlendirelim bende hlx kullanıcısıyım çok memnunum.
Arkadaşlar ben başta tam anlatamadım şöyle bir arabayı çok değil sadece 100 hp kadar güçlendirmek istiyorum yani 0-100 daha iyi olsun diğer arabalardan biraz farklı olsun ben mod istiyorum diyince herkes 300-400 hp istiyorum sandı öyle değil 100-150 hp kadar fazlası değil :) zaten 400 hp istesem ne işim olur 1.6-2.0 motorla 3.0 alırdım
@bravo hgt kardeşim hlx daha fazla kafama yatıyor aslında fakat performansı nasıldır 5 silindirli arabaya headers vs şeyler uygulamak daha sıkıntılı olmaz mı ? bana iyice anlatabilir misin hlx leri