PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Elektronik Sigara Yardim

H22Power
01-09-2015, 02:52
Simdi cok eski tarihlerde bir konu acilmisti bununla ilgili
Sigarayi birakmaya yarari olur mu saglikli mi vs die
Kartuslarinda kanserojen madde bulunmustu ve sonra
Bu deli gibi satan urunler ortaliktan kalkti
Simdi saglik muhabbetini tartismicam
Zaten butun tutun mamulleri zararli
Genclere ve hic baslamamis olanlara
Siddetle sakinin bulasmayin demek istiyorum oncelikle
Gelelim asil konuya sigara dan dolayi
Son zamanlarda baya rahatsizim
Elim ustum basim kokunca sinir oluyorum
Son donemde bir sise jil sander sun bitti :)
Uste basa sıkmaktan agizda biraktigi igrenc tat cabasi
Bindigim arabayi yikatmadan eve goturemiyorum
Heryer kül oluyor titizim canım sıkılıyor
Nargile ye ciddi sarmistim ama icerken sorun yok
Eve gidince duman istegini sigara ile devam ettiriyorum
Degisen bisi olmuyor
Gecenlerde bir vatandastan kullan at
Biciminde likitsiz bir elektronik sigara aldim
150tl karsiliginda biraz kaziklandik.
Farkindaydim ama lanet olsun dedim :)
800 çekim sonu çöpü boyluyor altindan her cekimde
Yesil isik yaniyor ve tadi mukemmeldi
Likitli olanlardan ictim rezalet otesi
Bu tek kullanimlik olan elektronik sigaradan
Temin edebilecek kimsemiz var mi
Internetten bakindim 3-5 dolar
Adam bizi saglam uflemis:)
Toplu almak istiyorum bunlardan
Yardimci olabilecek varsa sevinirim
Basinizi sisirdim kusura bakmayin
Saygilar

Uur
01-09-2015, 07:31
Çare Champix hocam :) Hiç elektronik'e filan girme 1 hafta sonra ilacın etkisi başlar komple içmezsin. Ben onunla bıraktım 25 gün oldu heralde bırakalı gayet mutluyum :) Bende aynı sizin gibi titiz ve arabada kül ile boğuşanlardandım hepsi bitti.

drago
01-09-2015, 07:50
tek kullanımlık alma, alıyorsan likitli versiyon al. direkt sigara yerine geçen likitler var, tavsiyede bulunabilirim.

100 liraya 2 li red kiwi modelini al tam bir fiyat/performans ürünü. duman performansı da baya fazla, şarjı da full ise nargile gibi. usb den bile şarj oluyor ve şarjı uzun gidiyor.

yok biraz klas olsun elde kaba durmasın diyorsan da e-roll al ama daha sonra daha duman yoğunluğu olan bir şey isteyeceksin.

ben sigarayı elektronik ile bırakmıştım ama güzel likitler kullanmıştım. 1 kere piyasada düzgün likit bulamayınca farklı markalara yöneldim, ağzım burnum tıkandı, hiç canım sigara istememesine rağmen 2-3 kere farklı günlerde içtim ve şu an tekrar başladım.

alacağın likitler mümkünse pg likit olmasın, özellikle allerjisi olanlarda çok sıkıntı oluyor. Boğazlar falan şişiyor.

tylan
01-09-2015, 10:14
Bi s.ke yaramiyo

Low-Rider
01-09-2015, 10:38
Nikotin sakızı deneyebilirsin, 96lık paket aldım
Nicotinell'in (Champix konusunda görmüştüm) 5 gün günde toplam 9 tane çiğnemişim sadece, 11 gündür sigara içmiyorum. İlaç kullanmak istemediğim için bu yolu seçtim, şimdilik başarılı oldu.

yesil
01-09-2015, 14:51
Bende düşünüyorum e-sigara almak. İçinde kimyasal maddeler var sağlığa zararlı filan deniyor ama onun içindeki kimyasal maddelerin aynısı ve daha fazlası normal sigrada 1000 kat daha fazla. O kimyasallar daha fazla oranda yiyecek içecektende alınıyor zaten. İnsan vücudunun tolere esebileceği oranlar, normal sigaradan daha zararlı olması mümkün değil.

Ne alabilirim e-sigara ve likid olarak. Bilenler tavsiyede bulunursa sevinirim

Yarbay
01-09-2015, 15:04
hocam iş sende bitiyor,

19 sene içtim bu lanneti,

sakız denedim olmadı

bant denedim olmadı

terapi denedim olmadı

akapuntur denedim olmadı

elektronik sigara denedim olmadı

daha ağır siraga bıktırır dediler camel içtim olmadığı gibi camel ucuzladı dahada çok içtim birde beğendim :)

işinin sonunda ne zaman babam ak çiğerinden rahatsız oldu hastaneye düştü orda büyük uğraşlar verdi ve gözlerimle başkaların uğraşlarını gördüm kendimce yemin ettim babam iyi olursa bırakcam diye.

hem ölüm korkusu hem o iğrençlikten iğrenme inan çat diye ben bıraktım dedim ve elime bir daha sürmedim.

yıllarca herkes öyle yarım yarım bantlarla vs olmaz çat diye bırakacaksın derdi bende hee hee derdim ama inan başka türlü olmuyor, 1-2 gün başınan ağrır, 1-2 ay canın çok çeker.

ama belli bir süre sonra yazık geri dönmim deyip birdaha elleyemezsen, akıllıysan bırakırsın dostum kendine inan.

drago
01-09-2015, 15:07
yukarıda yazdım cihaz olarak red kiwi alın çünkü ucuz ve duman randımanı yüksek, ama büyükçe ne ele yakışıyor ne cebe giriyor. eğer biraz kibar dursun dersen e-roll tavsiye ederim ama çabuk şarjı bitiyor.

likit olarak VG olan likitleri tercih edin çünkü vegetable gliserol yani bitkisel gliserol içerir, PG olanların dumanı daha çoktur ama boğazı şişirir, burnu tıkar. Marka olarak dekang ve natura harici ne alırsanız alın yeter ki merdiven altı üretim olmasın. Nuse drops tavsiye ederim.

H22Power
01-09-2015, 15:12
Simdi guzel abilerim kardeslerim dostlar
Birincisi campix midir nedir onla isin olmaz
Kalp krizi riski varmis bide inanilmaz sexi ruyalar filan
Zaten her gece kurtlar vadisi tadinda ruyalar goruyorum
Bide isin icine sex girerse abooov:)
Nikotin sakisi cak cak bana gore degil
Sigara suan kirmizi davidoff iciyorum
10 nikotin 10 zifir 10 zehir 10 zikkim modeli :)
Bana nargile tadi verdi bu 800 cekim at kullan e sigara
Red kivi kullandim aman Allahim boyle igrenc tad olamaz
100 lira verdim çöp :) pipo kullandim olmadi ortasi acik kalcak
Tutunu cakmagi temizleme cubugu hammal gibi dolasiyoruz
Elektronik 800 cekim sigara lazim lafin ozu yurtdisi yada yurtici temin edebilecek es dost akrabasi olan varsa cok memnun olurum