Orijinalini görmek için tıklayınız : miniks Laguna TopSecret Turbo Project
Tholl-ga
15-08-2006, 21:46
koydu zaten ::D
yusufcan_1982
15-08-2006, 22:16
ben böle bişi görmedim ellerinize saglık iyi forumlar
nitrO_Oxide
15-08-2006, 23:04
Kanat muhtesem olmus gercekten cok etkileyici bi goruntu ellerinize sağlık allah kaza bela vermesin
cetinsiz
15-08-2006, 23:41
Türkiyede yapılmış ve nette ayrıntıları yayınlanmış eşsiz bir çalışma olmuş.Emeği geçenleri saygıyla selamlıyorum.Bir çok kişi yaptığı çalışmayı sır gibi saklıyor.Ben buna bir anlam veremiyorum.
Efsane olmu$ miniklerim. Allah nazarlardan korusun
-Nerden başlıyayım bilemiyorum ..
-İlk gördüğüm zaman bundan sanırım 2-3 sene önce falandı
bagajda subwooferları görünce dumur olmuştum harbiden fena
bir tesisattı cadde'de sağa çekmişken duyardık tesisatın sesini
taa 300mt ötelerden tamam ikizler geliyor derdik :)
-Sonraları heralde 1.5 seneden beri hiç görmemiştim sağda solda ..
-Yeniden piyasaya bir çıkıyosunuz pir çıkıyorsunuz
emeğinize,ellerinize,çalışmalarda emeği geçenlere teşekkürler
ederim bizleri böyle bir street machine'le yeniden tanıştırdıkları için..
-Helal olsun allah kaza bela ceza göstermesin nazardan korusun iyi günlerde bimek nasip etsin .. ;)
-Saygılar ..
tolga900
16-08-2006, 02:20
maşallah daha haziran sonunda gördüğümde motoru üstünde dışı yapılıyordu savaşın orda şimdi harika olmuş kazasız belasız binmen dileğiyle.
hey maşallah kazasız belasız...
aspava983
16-08-2006, 09:04
makina dehşet olmuş elinize emeğinize sağlık Allah kaza bela vermesin..
fastguy76
16-08-2006, 09:37
Ewet millet son resim Artık resim sormayın dergiye de kalsın :)
http://img412.imageshack.us/img412/7092/healme417hd2.jpg
Hoş ve Extrem duruyor... Kem göslere :hahaha:
-Nerden başlıyayım bilemiyorum ..
-İlk gördüğüm zaman bundan sanırım 2-3 sene önce falandı
bagajda subwooferları görünce dumur olmuştum harbiden fena
bir tesisattı cadde'de sağa çekmişken duyardık tesisatın sesini
taa 300mt ötelerden tamam ikizler geliyor derdik :)
-Sonraları heralde 1.5 seneden beri hiç görmemiştim sağda solda ..
-Yeniden piyasaya bir çıkıyosunuz pir çıkıyorsunuz
emeğinize,ellerinize,çalışmalarda emeği geçenlere teşekkürler
ederim bizleri böyle bir street machine'le yeniden tanıştırdıkları için..
-Helal olsun allah kaza bela ceza göstermesin nazardan korusun iyi günlerde bimek nasip etsin .. ;)
-Saygılar ..
teşekkürler dostum cidden büyük bir emek ve zaman harcadık begenilmesi bizimde hoşumuza gitti ama herkesten önce zaten biz cok begendik
maslak sanayide görenler o marşpiyerler ne öle olmamış oakdar kaba olurmu diolardı tamponlar takılsın bide ozman bakın dedik
cünkü biz zaten Miami arkadaşımız sagolsun onun bir konuda bize göstermiş oldugu audi a4 ten esinlendik adamlarla mailleştik ne yaptılarsa biz 6 cm genişini yaptık onlarınki kötü durmuodu bizimkisi neden kötü dursun dedik ve devam ettik
tampon yapılarımız onlarınkinden farklı oldu onların arka tampon cok sade biz üstten şişirdik komple
aracta bir iki hata var onlarda zamanla düzelicek inşallah bizde sabır kalmadı cıkardık hatta aracın su zımparası ile verni akıntılarının alınıp komple pasta cila olması lazım onu bile yaptırıcak sabrımız yok kışın yaptırmayı düşünüoruz havalar sıcakken yararlanmak lazım
edirneye gidip gelirken 3 sefer çevrildik polislerin müthiş ilgisi ile karşılaştık hepsi içine bindiler resim cektiler falan
istanbul polisi olsa kabadayı hiç ii niyet göstermez tek korkumuz istanbul içinde yakalanmak okadar
Kendimle gurur duyuyorum. Seviyorum sizi ulenn.
duy tabi len az sürünmedim peşinden o reismler için hahhauha
maşaLLah maşaLLAh sabır taşı olMuşsunuz bravo..
duy tabi len az sürünmedim peşinden o reismler için hahhauha
Valla kanka o arabanın 4 değil 14 katı oldu. MAŞALLAH tek kelime ile yapacaz dediniz yaptınız. Budur işte.
Streeter
16-08-2006, 12:27
yuhh demek ıstıyorum... budur ya... tek resımden bu kadar detay cıkması mukemmel. ALLAH kaza bela vermesın...
MUGENPOWE®
16-08-2006, 12:36
fennin son harikası türk mucizesii :D...
tunERkan
16-08-2006, 13:36
maşallah. kazasız belasız sürüşler. hayırlısı olsun...
yuhh demek ıstıyorum... budur ya... tek resımden bu kadar detay cıkması mukemmel. ALLAH kaza bela vermesın...
eyvallah... amın cumlemıze.
gerçekten çok çok tebrik etmek istiyorum türkiyeyi bu konuda ii biryerlere taşıcak nadir kişilerdensiniz sabrınıza hayran kaldım ama değdiğini fazlasıyla inanıyorum allah kaza bela vermesin hayırlısıyla binmek nasip olsun işte budur diye haykırmak isterim saygıyla selamlıyorum
-Keşke bu kadar uğraşıyorken bazı şeyleri ruhsata
işletebilseydiniz istanbulda işiniz biraz zor olacak hadi hayırlısı
diyelim yalnız şunuda belirtmeden geçemicem yapılı bir M3'ten
daha fazla ilgi çekeceğiniz ***** her baktığımda M3 rengi
aklıma geliyor arabaya maşallah maşallah .. ;)
hangi ay çıkıcak dergiye abi, hemen bayiimizden ayırtalım :D
hayırlı olsun, servisteki adam bile bakakalmış arkasında walla :D
bir E-5'te bir otoban'da...bu araca yöneltilen bakışları çok merak ediyorum:D:D
sokakta ve trafikteki insanların tepkileri nasıl sayın miniks'ler??
fastguy76
16-08-2006, 17:09
Ek-A belgesi ile birçok şey film jant tüv ve ce belgesi olduktan sonra eksos ve spec parçalar aslında işlenebilio. Ama dış aksam için projelendirilip Proje çizilip uzun uğraşlar sonucu ruhsat problemi halledilebilinio. Fakat mekanik hiç araştırmadım. neticede işlenmesi gerekir ama ne kadar kolay ne kadar zor bilemiyorum...
Walla allah kolaylık versin Polislerin kafalarını çevirip uzaklaşıncaya kadar bakıcakları şekilde farklı duruyor. Sleeper tercih ederim :D
M_PROJECT
17-08-2006, 07:34
ııde dergıye ulasamayanlar neyapacak :D
www.miniks.net i ziyaret edicek :)
Ek-A belgesi ile birçok şey film jant tüv ve ce belgesi olduktan sonra eksos ve spec parçalar aslında işlenebilio. Ama dış aksam için projelendirilip Proje çizilip uzun uğraşlar sonucu ruhsat problemi halledilebilinio. Fakat mekanik hiç araştırmadım. neticede işlenmesi gerekir ama ne kadar kolay ne kadar zor bilemiyorum...
Walla allah kolaylık versin Polislerin kafalarını çevirip uzaklaşıncaya kadar bakıcakları şekilde farklı duruyor. Sleeper tercih ederim :D
dediklerinin bir tanesini yaptırt elini öpücem :)
Allah büyük konuşturtmasın da özgürlere de istersen sorablirsin ben eger bu cevre ile bişiler yaptıramıosam kimse yaptıramaz herşeyi araştırdım rengi bile adamlar belki yapıcaklar geri kalana proje falan yalan yani ruhsatını elinden alıolar sana ayrı bir belge veriolar trafikte gezemiosun plakan olmuo sadece yarışa girebilrsin yada fuardan fuara
çok güzel bi site olmuş.araba zaten deli allah kaza bela vermesin...
kazasız belasız 10 numara oldu en sonunda....
Siz bir harikasınız ...
Bu projede kimler emek verdiyse hepsine helal olsun ...
Tek kelime mükemmel ;)
Allah kaza bela ceza vermesin inş.
http://img216.imageshack.us/img216/6493/theminiksxlxz3.jpg
nabtın laaa olm şimddi bişi derdim de neyse koymuşun arabanın hahahhauauha canın sağolsun anam :)
pardon bu arabamı uçak mı :) şaka bi yana
tam bi DTM gibi olmuş çok güzel olmuş tekrardan kazasız belasız maşallah renk de gerçekten arabaya çok yakışmış
ben daha cok büyümüş RC diorum :) teşekkürler
nabtın laaa olm şimddi bişi derdim de neyse koymuşun arabanın hahahhauauha canın sağolsun anam :)
Muhauhaha la bizim lahmacun tükanı var 15 kardeş işletiyoruz. Araba secret diye öle yaptım loo.
Sitede güzel olmuş :)
CemaL- RS
18-08-2006, 17:08
Ahmet & Hilmi elinize sağlık çok iyi olmuş
Maşallah kazasız belasız
tuningde son nokta maşallah kazasız belasızz..
siteniz de güzel olmuş Ahmet & Hilmi abilerim ;)
sizin müzik sistemleri ile ilgili yer ne oldu? bide eylül'de mi dergide görcez Laguna Trophy'i?
SubieGuy
21-08-2006, 12:15
Cok basarili bir calisma olmus, iyi emek harcanmis.
Kazasiz belasin binmen, ve zevkine uzun sureler varman dileklerimle...
delsolemrah
23-08-2006, 13:15
iskender saolsun :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
yusufcan_1982
28-08-2006, 21:49
video isteriz yah :D daha yokmu :D
maşallah gözümle gördüm gerçekten çok şık ve iyi bir iş çıkmış ortaya tebrikler.
rodajda daha yusuf esas ben senden bir video istiorum:)
M_PROJECT
29-08-2006, 10:43
şş ımza sufer olmus da az daha buyutsene gusel ekım daha ıı durur Can ılgılenı ver arkadasla :D
rodajda daha yusuf esas ben senden bir video istiorum:)
ne rodajmış yaw
ahmetten rodaj taktikleri almanız lazım :D
Merhaba
Basit bir motor toplamak için biz bu kadar uğraşırken sizin neler çektiğinizi tahmin edebiliyorum.
ALLAH kazasız belasız nazarsız arızasız ağız tadıyla binmeyi nasip etsin emeklerinize sağlık...
yusufcan_1982
29-08-2006, 12:10
evet bora gercekten emek cok büyük oluyor aslında sabır cok önemli (((ALLAH kazasız belasız nazarsız arızasız ağız tadıyla binmeyi nasip etsin emeklerinize sağlık...))) bu sözcügüne katılıyorum
aspava983
29-08-2006, 12:21
evet bora gercekten emek cok büyük oluyor aslında sabır cok önemli (((ALLAH kazasız belasız nazarsız arızasız ağız tadıyla binmeyi nasip etsin emeklerinize sağlık...))) bu sözcügüne katılıyorum
++++++++imkan meselesi(herşey para para para):(
dün Kumburgaz da Seyran ın önünde gördm Maşallah gerçek de resmlerde göründüğünden çok daha iyi duruyor tekrardan kazasız belasız
dün degil evvelsi gün
++++++++imkan meselesi(herşey para para para):(
imkan tabikide önemli ama esas olaya baş koymak la başlıo kafaya taktıysan eger sonunda oluo
ben turbomu 2004 aralıkta almıştım rodaja cıkma tarihimi de bilosunuz agustos ortası 2006
aspava983
29-08-2006, 12:57
imkan tabikide önemli ama esas olaya baş koymak la başlıo kafaya taktıysan eger sonunda oluo
ben turbomu 2004 aralıkta almıştım rodaja cıkma tarihimi de bilosunuz agustos ortası 2006
arkadaşım sizin yaptığınız tek kelimeyle takdir edilecek bişey saygı duyuyorum.ama imkan olmayınca ne kadar istesende olmuyo ve hevesin kırılıyo herşeyden soğuyorsun:(
bıtmıs halını gormedıgım ıcın minks.net sitesinden ıncelerdım resımlerı gercekten ınanılmaz olmush
hem on gorunusu hemde arka gorunusu felaket olmus Allah Nazarlardan saklasın....
gel le buraya kanadını yükseltcem :)
mükemmel ötesi olmuş....bayıldım bayıldım bayıldım...allah kazadan beladan saklasın güle güle binmek nasip etsin....emeği geçen herkezi kutluyorum...ellerinize sağlık...izmirdede görürüz yakında gibi geliyor bana :)
Tekrardan maşallah kusursuz ..
+1 İzmirde görmek isteriz :)
coştur bee dergilere kapak olcak araba o wide body ne be wışş
mükemmel tek kelime:bravo: :bravo:
eylül sayısında göremedim aracı...ekim'e mi çıkacak acaba??
ekim'de çıkıcak.
eylül sayısında kapağa bakın siz ;) vtec+turbo=440hp lik bölüme :D
halilcakir
01-09-2006, 13:54
Dergi fln az kalıyor artık bu çalışma için nfs deki gibi dvdlere flnda kapak olmalı:)Verilen emek karşılığını bulmalı.Yurtdışı fuarlar vs vs gibi...
sponsor gibi bişeler bulunursa yurt dişindaki fuarlara goturulebilir heralde
halilcakir
01-09-2006, 21:47
Eski müzik sistemide monte edilirse tekrar,bence fuarların yıldızı olacaktır yurtdışındada...
çok emek harcanmış bir araba. vitrine çıkması haklı
maşallah....
kazasız belasız sürüşler dilerim....
Tokyo Drift
24-09-2006, 10:54
allah kaza bela vermesin inş.
killererkan
25-09-2006, 16:02
Maaaşallah maaşallah.. çok zaman - çok emek- çok sıkıntı ama sonunda Tr de tek ! süper...
benim sormak istediğim rodaj bittimi? bittiyse sdyno da arac ne veriyo? veya söyle soriim ; kac bar da kac Hp hedefleniyor?
Serencebey
25-09-2006, 16:26
Ellerinize Saglık tadından yenmiycek gibi duruyo ;)
sami_z01
26-09-2006, 11:13
selam
hey masalllah ...ellerine saglik tum emegi gecenlere
gule gule hayirla kullan
saygilar
sami
guclentekeli
26-09-2006, 11:37
gercekten takdire şayan bir calısma turkiyede cok ender.. tebrikler.bu arada bir sorum olacak camurlukları şişirip wide body uygulamasını yaptıktan sonra lastik izlerini genişletmişsiniz.bunu spacer kullanarak mı yaptınız yoksa farklı bir yontem mi .nasıl aldınız lastik ve jantları dısarıya??simdiden tesekkurler
hem spacer vasıtası hemde genıs jant olculerı ıle.
guclentekeli
26-09-2006, 11:44
boyle işlemlerde yani wide body uygulamalarında max kac cm spacer kullanabiliyoruz?veya siz kac cm kullandınız? bu daha dogru bir soru olur sanırım .sizin bilginiz vardır diye soruyorum kusura bakmayın..yani aracı yaparken mutlaka ince eleyip sık dokumussunuzdur.
gerek verdiginiz emek gerekse ortaya cıkan guzellikten dolayı tebrik ederim.
agız tadıyla binin insallah ayrıca cok da guzel bir fotohihaye olmus asama asama. onun icin de tesekkur ederim.
valla max. kullanılabılecek spacer olcusu dıe bırsey soyleyemem. ama 15cm spacer kullananlar da var.
bız 11.5 spacer kullandık onlerde arkalar 10.7cm
on jant 8.5 ınch arka jant 9.5 ınch genıslıgınde.
masallah allah kaza bela vermesın cok guzel olmus
Fuu.. :S
Mükemmel (Nazar değmesin)
siteye üye olduğumdan beri bu aracı görmeye çalışıyodum :) çok merak ediyodum en sonunda gördüm :) çok canavar duruyo ya hele o arkadan 10 numara 10 :) emeğinize,elinize sağlık Allah kaza bela vermesin iyi günlerde binmek nasip etsin :)
ha bide pasaoğlu nun eli deydiği her araçmı güzel olur arkadaş :D
çok güzel,harika,manyak bişi,oha,wışş vb.:D :D
dergide görecek miyiz bu ay???
kapağa koymassalar almam o dergiyi:)
:eek: :eek: :eek: :eek:
bu noolmuş lammm bööleeeeeeee :D :D tööbe bismillaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa modifiye aşkım bitmişti sayenizde kabardı yineee :D:D
tosunlarımmmm allah kaza bela vermesinn gönül ferahlııyla kullanmak nasip etsin 10 numerooooooooooooo ;)
gerçekten on numara olmuş araç allah yollarda görmek nasip etsin yani denk gelsin:heyoo:
yorumlarınız ıcın tesskkrler arkadaslar. Allah raı olsun.
:eek: :eek: :eek: :eek:
bu noolmuş lammm bööleeeeeeee :D :D tööbe bismillaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa modifiye aşkım bitmişti sayenizde kabardı yineee :D:D
tosunlarımmmm allah kaza bela vermesinn gönül ferahlııyla kullanmak nasip etsin 10 numerooooooooooooo
yanımıza beklıoruz ole kacmak yok :)
dergı ıcın bıraz daha zaman var arkadaslar. mekan konusu ;)
ekim sayısında yok tuningturkiye'nin :(
[QUOTE=Tholl-ga;31737]Miniks Laguna nın son görüntüleri @ maslak
http://img141.imageshack.us/img141/6907/healme393ly8.jpg
arkadaki 126bis e turbo yapılack :)
arkadaslar kusura bakmayın konuyu uyandırıyorum ama kafam bişey takıldı arkadaki bise turbo yapılacak denilmiş ne oldu oaraç mesaj yazılalıda baya olmuş merak ettim hiç biyerede greedimde düzensizmi oldu acaba yapılmadımı
bide laguna nerede boyandı masallah adam süper boyamış
Tholl-ga
28-08-2007, 23:38
çoktan yapıldı :D
ne durumda suan nasıl oldu beklenilen güçlere elde edilebilidimi biraz analatabilirmisiniz neler kullanıldı fln filn
24 ağustos 2007 yada 1 önceki hafta gene kumburgaz daydı yanlis hatirlamıyorsam ... gene tüm gözler üzerindeydi sesi bi harika ... Tekrardan Maşallah kazasız belasız inş. bence yaptığınz bi sanat eseri
126 bis fena oldu ucuo kendi kendine çalışıp arbalara falan da carptı :)
sonuçta 800 cc bir motor küçük te bir turbosu var nekadar iyi oldu bilinmior ama gazlanıodu
ERİADOR sagol dostum
Tholl-ga
29-08-2007, 08:55
evt ya tek başına terör estiriodu :D
yusufbatırel
29-08-2007, 09:10
kendılerı guzel araclar guzel daha ne olsun.AYAKTA ALKISLIYORUM.
basarılarınız devamını dılerım.
evt ya tek başına terör estiriodu :D
resimleri varsa paylasabilirmsin senin ogüzel resimlerin olması tercihimdir:D:D:D
Gerçekten Emek Var İşçiklik emek bu olsa gerek ;)
paylaşım için teşekkürler ;)
sonuçta 800 cc bir motor küçük te bir turbosu var nekadar iyi oldu bilinmior ama gazlanıodu
ERİADOR sagol dostum
ahahaha kendi kendine mi çalıstı :D
bu arada
tekrardan masallah
::ZaFeR::
16-12-2008, 18:59
Konuyu hortlaşmış oluyorum ama aracın son hali nedir ? Standarta mı çevrildi ? Yoksa satıldı mı ?
laguna fena yaa 8.5cr li crower kollu büyük emme manifoldlu ama artık NA :) vede daha çalışmadı yaklaşık 5 qaydır falan
::ZaFeR::
16-12-2008, 19:06
Dış görünümde aynı mı peki ? Çünkü bir ara jantları satılıktı sanırsam...
bende merak ediyorum ,bi arkabahçede prese gitmeyi mi bekliyo_? yoksa hala yapılacak proje war mı_? Disco car oldu, turbolandı, DTM oldu daha bişi kalmadı ama :D
LAGUNA2000
16-12-2008, 19:28
evet ya bu efsanenin son hali ne durumda ya
evet ya bu efsanenin son hali ne durumda ya
Sana yakısır artık, bi pazarlık et bakalım :D
LAGUNA2000
16-12-2008, 20:09
ya usta be onlar şimdi bana gelince iki katı para isterler ben alamam ama şöyle bişey olabilir yılbaşında para çıkarsa bilete valla hemen alırım bi dakika düşünmem.
dragon07
16-12-2008, 20:17
nerdeyse 3yıl olcak ama gerçekten çok büyük emek harcanmış bir araç...
egeturbo
16-12-2008, 20:38
ya bi önceki sayfada yazıyor bise turbo taktık varmı onun resimleri cok meraak ettim :D
arac dışı tamamen orjin yaww ama plakalık iptali duruyor :D
orhan_guney
16-12-2008, 23:25
Ben 6 ay once sızın dukkanın yanında gurdum ınceledım ozaman harelde eskı halıydı ozaman hoşuma gıtmışdi. Gecende aklıma geldı deıdm ne oldu bu araba patladımı satıldımı öldumu kaldımı ama bişey olmammış allahdan burdan gördugumu söylemek gerekırse cok guzel cok hoş parcalar çok tatlı araba olucagını ınanıyorum allah kaza bela vermesin allah yolunuzdan ayırmasın.
teşekkürler ama maalesef dikiş tutmadı bizde nissan ve honda aldık dogru yolu bulduk :)
Hızlı_Fransız
17-12-2008, 03:49
bende görünce kendimi tutamadım yazayım dedim bunun pistonlar 480 volvo ile aqynı çapdamı ? 81 mm yoksa 82,70 mm acaba bir projemiz varda bizim için baya yararlı olucak...
yusufcan_1982
18-12-2008, 00:30
hedars duruyomu abi yah
teşekkürler ama maalesef dikiş tutmadı bizde nissan ve honda aldık dogru yolu bulduk :)
Yaa aslında keşke bodykit sökülmeyip swap yapılsaymış buna=)Hatta ben fantazi yapıyim alkolünde etkisiyle=)Arkadan itişe fln çewrilseymiş...
Yaa aslında keşke bodykit sökülmeyip swap yapılsaymış buna=)Hatta ben fantazi yapıyim alkolünde etkisiyle=)Arkadan itişe fln çewrilseymiş...
Bende gece gece sosyal mesaj vereyim. Alkollü ve uykusuz klavye başına geçmeyelim. Miniklerin aklına girip masraf yaptırmayalım. :)
kısmet değilmiş yane o kadar emek boşa mı gitti_? hayırlsı olsun, ciiden bi ara fanatiği idim sadece o arabayı gömek için Bostancıdan Cevizliye geldiğimi bilirim
Buğra A.
18-12-2008, 01:23
Abi,şu son halini bir gösterseniz bizlere.Ben çok seviyorum o aracı ya.Evvelki zamanlarınıda çok iyi bilirim.Fenerbahçe'ye gelip nasıl inlettiğinizi daha çok bilirim :) O araç efsane.İnşallah eskisi gibi görselliği duruyordur.
en son body söküldü diye biliyorum ama güncel fotolar olsa süper olur. çok beğendiğim ve on numara bir araç geçmişi güzelliklerle dolu
sımdı dr. bahadır ben hılmı 1lt. jack tamamdır. bende dusundum arkadan ıtısı ama gerek yok. bu jack yoldan cıkarıo adamı :)
arabanın standart ı 84mm bende 85mm var. eskı blokta 86 vardı. ıkısıde ıyı olmadı. egzantrıklı ctr ıle aynı gıdıodu 0.9 barda. en son bır problem oldu ve arac nedense gıtmek ıstemedı. Oz turbo fln dedı ben baska bısı dedım ole sokuldu gıttı. suan sanırım 7 - 8 lıraya falan verırım :)
Buğra A.
18-12-2008, 01:58
Söküldü mü yani wide body :(
Juggernaut
18-12-2008, 01:59
nedret üzülecek şimdi.
sokulelı 1 yıl oluo zaten yaw :)
Buğra A.
18-12-2008, 02:30
sokulelı 1 yıl oluo zaten yaw :)
Ben yeni öğrendim ve acaip üzüldüm.Neyse,Allah daha iyi ve daha güzel projeleri nasip eder inşallah.
allah utandırmasın
Abim,proje bitmiş ve geri dönüşüm kutusuna atılmış bile :)
yaw MİNİKS bros beni tanımazsınız bende sizden yaşça baya bi küçüğüm ama Laguna'nın çok büyük bir hayranıyım.Rica etsem en son hali nasılsa 1-2 resim çekip koyar mısınız_?
ahmetuygur
18-12-2008, 08:14
laguna hayranlıgı cıg gıbı buyumeye devam ediyor
İzmit körfeze gitmişti body söküldükten sonra forumda bi fotosu vardı son halinin.
Low-Rider
18-12-2008, 10:39
evet körfez çıkışı ben çekmiştim fotoyuda bulamıyorum :s
TRnin unutulmaz makinalarından
Ferhat_V
18-12-2008, 13:38
body yok ava rs gt jantları vardı en son körfez fotosunda..akşam koyarım o resmide..
vay be bi efsane de gitti.
Aynen body sökük halde körfezde gördüm ama o zaman çok güzel duruyordu :)
Rengi yeter :)
LAGUNA2000
29-12-2008, 20:44
efsaneyi ben alacam yılbaşından sonra ha bide dükkandamı yoksa evdemi nerde yatıyo onuda bilmek isterim bi doğru dürüst son durmunu görmedik ya
efsaneyi ben alacam yılbaşından sonra ha bide dükkandamı yoksa evdemi nerde yatıyo onuda bilmek isterim bi doğru dürüst son durmunu görmedik ya
nedret nerdesın yaw???ozletıyosun kendını....