Orijinalini görmek için tıklayınız : Arabaya Kabinli Bas dahil Pioneer set taktıracam nereden alayım?
muratfevzi
15-09-2015, 13:30
Selam dostlar arabaya kabinli bas set halinde taktıracam, paynır olsun istiyorum, nereden alınır nerede satarlar, montajı ankarada yaptırabileceğim bildiğiniz yer varmı.. Akşama kadar haber verirseniz sevinirim...
Orcun_Simsek
15-09-2015, 13:53
Dostum hic gitmedim ama pioneer memet var ankarada. Kazimkarabekirde ve ivedikte yerleri var. Bi arastir istersen. Baya ovduler orayi. Ürün konusunda da fiyat olarak istanbulda ismail berke var onun uygun sattigini duymustum.
altugkocer
15-09-2015, 13:57
Pioneer Mehmet'de çok fazla çeşit var, piyasaya göre iyi pazarlıkla uygun fiyata alıp orda uygun fiyata taktırabilirsin ama ben montaj işçiliğini beğenmiyorum. Bildiğim kadarıyla Ankara'da 3 tane dükkanı var, ben şaşmazdakine gitmiştim.
muratfevzi
15-09-2015, 15:44
İvedikte Otomoda diye biryer buldum... muhasebede yasin bey diye bir arkadas var herşeyi biliyor fiyatları çok uygun söyledi... içerde herşey var... yok yok yani... çokta güzel ilgilendiler... tavsiye ederim.. gidince Yasin bey ile mutlaka tanışmanızı öneririm...
urfalihalil
17-09-2015, 11:10
bende orayı diyecektim dostum ankarada olmasanda kargoyla gönderiyolar araştırdım buldum senin için bakabilirsin
http://www.otomoda.com.tr/pioneer-1400w-kabinli-bas-1800w-anfi-kablo-seti-urun1630.html
hayırlı satışlar olsun :D reklam için konu açmışsınız. ayıp değil mi biladerr ? insanları salak yerine koymayın lütfen ..
hahahaha bayılıyorum bu viral reklamlara
şşş çaktırmayın Yasin bey bıze yardımcı olucak :D
erdemköksal
18-09-2015, 08:50
koşun koşun kabinli bas yaptırak hemde setli :D yazışmalar bildiğin yerel radyo reklamı tadında :D