Orijinalini görmek için tıklayınız : DSG Arızası
HakanUstuner
16-09-2015, 13:05
Merhabalar dün yaklaşık 1 saatlik sürüşten sonra aracımı stop ettim 15 dk sonra yokuş yukarı gazladım araç D de ve ESP aktifti başta araç gitmekle gitmemek arasında kaldı daha sonra 5 devirde tık diye gaz pedalında hissettiğim bir ses duydum ve bakım işareti çıktı ve D Yanıp sönmeye başladı otomatik olarak vites değiştirmiyordu aracı stop ettim bi sigara içip tekrar çalıştırdım düzeldi. Bu sorun ne olabilir yada benim hatammıydı ? yorumlarınızı yazarsanız sevinirim
önce kendinizi tanıtırmısınız ? Üyelirimiz kısmında.
HakanUstuner
16-09-2015, 13:25
Kusra bakmayın direk konuya girdim :) üyelik kısmından beni tanıyabilirsiniz
Normalde mekatronik arızası,ama stop edince çalışmamıştı bende.garanti varsa veya aracınız servis bakımlıysa gidip bir gosterin.ama bi anlık hatada vermiş olabilir beyin
HakanUstuner
16-09-2015, 13:51
aracın garantisi yok geçenlerde ücretsiz şanzuman yazılım güncellemsi ve yağ değişimi yapıldı doğuş oto. da acaba göstersem iyi niyet olaylarına falan girip %70 le falan değiştirirler mi
yusuf yılmaz
16-09-2015, 14:11
gümüşoka git dogusun altı hemen oktay usta
HakanUstuner
16-09-2015, 14:20
aracı sıkıştırdıgım zaman bu sorun oluyor her zaman değil bu konuda bişeyler yaşayanlar varsa onlarında yorumlarını alsam çok iyi olcak
mekatronic selenoid arızası servis yarısını bile karsılasa dışarıda yaptıracagın fiyattan daha fazla cıkacak servis en az 5-8 bin lira arası diyecek sen dışarıda 2 - 3 bin lira harcarsın bu rakam benim 6 ileri dsg için aldığım rakam 7 ileriler daha uygun oldugunu duydum. geçmiş olsun
Once servise git.fiyat uygun cikarsa serviste yaptir cunku 2 sene direkt garanti veriyorlar.ayrica nedense benimde mekatronik yazilimdan sonra bozmustu.birseyler ima et dsg kronik sorunlu vs diye indirim almaya calis yani
Muhtemelen mekatronik sıkıntısı, sanayiye götürmeden önce;
Aracın markası ne?
Model yılı?
Bakımları düzenli yetkilide yapıldı mı? Ki eğer yapıldıysa 2010 model golfü olan arakadaşıma bile iyi niyetten %70 verdiler. Sanayiden çok daha uyguna çıkartırsın aracı garantili olarak.
HakanUstuner
20-09-2015, 23:21
Muhtemelen mekatronik sıkıntısı, sanayiye götürmeden önce;
Aracın markası ne?
Model yılı?
Bakımları düzenli yetkilide yapıldı mı? Ki eğer yapıldıysa 2010 model golfü olan arakadaşıma bile iyi niyetten %70 verdiler. Sanayiden çok daha uyguna çıkartırsın aracı garantili olarak.
Aracim seat bocanegra 2011 model bakimlari hakkinda bilgim yok servis bakimli olmayabilir ve sunu fark ettim ki 5 vites 5.500 devirden sonra yürümüyor 6 ya attigimda hizlanmaya devam ediyor.bugunda hafif yokusta biraktim arac geri birakmadi ama yokusuda cikmadi
yavaş yavaş elveda diyor sanki..siz yetkili servise götürün fiyat isteyin