Orijinalini görmek için tıklayınız : Yatırımlık Arsa - Aydın Didim civarı
cagalazade
03-10-2015, 09:29
Selamlar,
Didim civarında Bafa Gölü'ne 3 km, Akbük' e 10km ve Bodrum Havaalanına 35km gibi bir kerterizde bulunan 600mt2 imarlı arsa iş yapar mı yatırımlık olarak alınsa arkadaşlar?
O civarları bilen ya da yatırım yapmış olan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?
Teşekkürler şimdiden
Eşimin ailesi orda oturuyor bende o taraflara yatırım yapmayı düşünüyorum gerçekten çok komik fiyatlara denize sıfır arsalar var ancak oranın en az 10 sene içinde kalkınacağından ve böyle peh denilecek şekilde kar edileceğinden bahsediyor herkes ben o zamanı bekleyebilirmiyim ona güvenemiyorum... Kayınbabamdan bana uygun küçük bir yer bulmasını isteyeceğim kısa zamanda 40-50 civarıo batırdım niyetine yatırım yapacağım denize sıfır olanlardan en kötü ileride ona bir ev yaptırırız diye düşünüyorum. Sadete geleyim bence boşta unutulacak paranız var uzun vadede bekletirim derseniz fiyatıda size uyuyorsa bence alabilirsiniz. Şuan turizm açısından çok geride ancak ileride ne olur bilinmez bir anda patlayabilir.
1996 yılında Adnan Menderes Üniversitesi turizm otelcilik m.y.o karşısına yazlık yaptırdık.(caprisse otel yakını)son 1 yılda çok ciddi gelişmeler var.kesinlikle yatırım için uygun bir seçim.
onursumer
03-10-2015, 10:18
Selamlar,
Didim civarında Bafa Gölü'ne 3 km, Akbük' e 10km ve Bodrum Havaalanına 35km gibi bir kerterizde bulunan 600mt2 imarlı arsa iş yapar mı yatırımlık olarak alınsa arkadaşlar?
O civarları bilen ya da yatırım yapmış olan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?
Teşekkürler şimdiden
bodruma, izmire çok yakın , illaki değerlenicek ama goruşum en 6-7 yıl duşunmemek lazım , alıp unutmayı duşunuyorsanız değerlendirilebilir , zarar etme ihtimali olduğunu duşunmuyorum
Kısa vadeli bir yatırım olmaz, 5-10 sene gibi bir vadede zarar ettirmez ama edeceği kara değer mi çok tartışılır. Dövizde kalmak bile başlı başına kar olabilir kısa ve orta vadede.