Orijinalini görmek için tıklayınız : renaultcular buraya :)
ahmetelik60
26-10-2015, 22:41
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılmanın grurunu yaşıyorum :) önceden hep okurdum burda ama şimdi size sizlere işim düştü :) 2004 model laguna 2 im var privilage modeli arabamdan çok memnunum ama arabama cruise control takmak istiyorum bunu nasıl yapacağım konusunda fikri olan bilen daha önce yapmış olan tarif edebilecek arkadaşlar varsa çok ama çok memnun olurum saygılar :)
4TheReveNqe
27-10-2015, 09:05
Cruise control parçalarını tedarik ettinde nasıl takacağının tarifi kaldı sanırım ? bu tahta kaşık değil ki direksiyonun yan tarafına takıp çalışsın
huseyinturk
27-10-2015, 09:40
Cruise control parçalarını tedarik ettinde nasıl takacağının tarifi kaldı sanırım ? bu tahta kaşık değil ki direksiyonun yan tarafına takıp çalışsın
307'de com200 üzerinde soketi hazır bulunur, takıp yazılımdan aktif hale getirilince çalışıyordu direk. Her 307de değil tabi 2004 model 307lerden birinde çalışıp birinde çalışmadığıda oluyordu. Canbus Vanbus farkı varmış sanırım. Belki lagunadada vardır böyle bir durum
307'de com200 üzerinde soketi hazır bulunur, takıp yazılımdan aktif hale getirilince çalışıyordu direk. Her 307de değil tabi 2004 model 307lerden birinde çalışıp birinde çalışmadığıda oluyordu. Canbus Vanbus farkı varmış sanırım. Belki lagunadada vardır böyle bir durum
Aynı durum 206 içinde var ya, bu canbus vanbus olayını nasıl anlayabiliriz?
huseyinturk
27-10-2015, 14:28
Aynı durum 206 içinde var ya, bu canbus vanbus olayını nasıl anlayabiliriz?
Kolu alıp takıyosun çalışırsa canbus çalışmazsa vanbus oluyor, onun dışında nasıl anlaşılır bilmiyorum. Bluetoothla çalışan elm cihazlarıda çalışmıyor mesela vanbusta
mr.korhan
27-10-2015, 14:32
privilege otomatik ise doğalından olması lazım cruise kontrol, ya arabanız otomatik değil, yada privilege değil :)
ahmetelik60
01-11-2015, 00:25
nasıl takacağım konusunda bir fikrim olsa parçaları tedarik ederim ama hiç bir fikrim yok mesela astra h kasalarda ki gibi bir müşür kol ile hallolabiliyormu veya dahamı farklı bunun araştırmasını yapmaya çalışıyorum
ahmetelik60
01-11-2015, 00:28
privilege otomatik ise doğalından olması lazım cruise kontrol, ya arabanız otomatik değil, yada privilege değil :)
aracım otomatik değil doğrudur :) privilige olduğundan şüphelenim şuan :)
Peugeto grubunda vanbus olsada çalışıyor kendi 307 hdi aracimda yaptim sadece bilgileri kadrana yansitmiyor o kadar.