Orijinalini görmek için tıklayınız : Avgo smart multİmedİa hk.
bora1311
05-11-2015, 20:02
merhabalar,
ford focus aracıma uygun avgo smart multimedia almayı planlıyorum.
kullanan arkadaşlar varmı?
dokunmatiği ve kullanım hassasiyeti nasıldır?
Umut melek
05-11-2015, 20:22
Universal ürünü var 1300 serisi kendi aracıma aldım orta siklet daha önce jazz aracimda navitech almıştım ondan baya üst kalite dokunmatik ve ekran kalitesi üst duzeydi o ürüne gore aracınız icin oem tarzı al tak şeklindeki ürün olarak düşünüyorum sizin baktığınız cihaza o orneklerimden daha da iyidir genel anlamda fazlasıyla iş görür p/f olarak
bora1311
05-11-2015, 20:35
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-ford-fiesta-transit-focus-avgo-smart-oem-multimedia-navigasyon-230366786/detay)
düşündüğüm cihaz bundan...
imkanınız varsa cyclone tavsiye ederim. ar200 modelini aldım necvox ve zenec ten sonra dokunmatiği baya iyi geldi ve görüntüsüde güzel
bora1311
08-11-2015, 07:28
ürünü aldım, montajını yaptırdım.
suan gayet iyi bir şekilde çalışıyor, geri gorus, navigasyon, tv, sorunsuz ve güzel oldu.
ürünü aldım, montajını yaptırdım.
suan gayet iyi bir şekilde çalışıyor, geri gorus, navigasyon, tv, sorunsuz ve güzel oldu.
bora abi avgo iyidir. doğru bir seçim yapmışşsın. güle güle kullan
darkmoon
13-11-2015, 08:19
bu tip teypler alırken ekranın capacative ekran olmasına özen göstersin pazarda satılanların çoğu depolarda kalmış ürünler . çoğunun ekranı ressitive ekran yani dokumatiği parmağa göre değil aslında touch pen için yapılmış ekranlar ..