PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AEM Wideband Problemi Yardım

by_hayali
11-12-2015, 14:00
Aem marka wideband'da deger 14.8 de çakılı kalıyor. sensör arızalı diyerek değiştim ama yeni sensördede aynısını yapıyor. göstergeyi değiştim yine aynı elektrik tesisatını da kontrol ettim bir hata yok bazen değerler geliyo sonra tekrar 14.7-14.8 çakılı kalıyor. sebebi ne olabilir.
başına böyle bir problem gelmiş olan varmıdır yardımcı olursanız sevinirim :)

anil37
11-12-2015, 14:29
aynı sey benım basıma geldı onun ıcın neler yaptm neler arabada log aldık ayar yaptık herseyı yaptım :) yuzde doksan sensorun oldugu yer yanlıs olabılır . ben en son olarak soktum kafam rahatladı :)

GokhanE.
11-12-2015, 14:40
sensör okumadığı yada sensörü görmediği zaman dediğini yapar. göstergen sensörü görmüyor kısacası.

by_hayali
11-12-2015, 15:24
sensör okumadığı yada sensörü görmediği zaman dediğini yapar. göstergen sensörü görmüyor kısacası.

sensörle iletişimi var gibi ilk bir kaç saniye değer oynuyor sonrasında sabitleniyor. akım düşüklüğü falan neden olabilirmi, Mertcan sağolsun elektriğini direk aküden alıp denememi söyledi akşam deneyeceğim sonucu yazarım.

meSs
11-12-2015, 15:26
sensorü söküp dışarda çakmakla dene bi istersen. çakmağı çakmadan sensor yanında sadece gazına basıp, değişme varmı yokmu göstergede kontrol et bi.
sorun lokasyondanmı, sensor gosterge baglantısındanmı anlasılır. okuyorsa lokasyondan, okumuyorsa sensor-gosterge arası iletisim problemi diyebilirsin kabaca ;)