Orijinalini görmek için tıklayınız : Logitech Z5500 Aranıyor.
By CrAzY
17-12-2015, 10:44
Merhabalar bahsi geçilen o mükemmel ürünü arıyorum 2009 da satıp pişman olmuş 906 dan tad almamış biri olarak tekrar almak istiyorum.
İstenilen özellikler ;
Ekipmanı eksiksiz
Dekoder'in de led vs gibi kronik sorunu olmayan.
Derin çiziksiz ve kutulu.
Ankara olursa daha iyi olur elden alırım.
HondatugraL
17-12-2015, 14:46
906 traş 2+1 de z2300 ün 5+1 de z5500 ün üstüne henüz gelmedi geleceğinide sanmıyorum.
NakkaSss
17-12-2015, 14:56
Bende kullanıyorum çok çok memnunum her halde evde satmayacağım tek ürün bu..
Bende vardı malesef yandı, tamir de olmadı.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-logitech-z5500-thx-sertifikali-5-plus1-hoperlor-253576431/detay)
Samanlik igne temizini bulmak kolay gelsin
Dekoderi ekran kısmı genelde sorunlu oluyor. Zaten 906da bu yüzden ekran kullanılmadı.
Dekodere mutlaka fan takın mutlaka. Led veya baska arızayı sıfırlıyorsunuz sogutma yaptıgınız için. İnternette baglantı için video var. Umarım bulursun. Kutulu vs zor :)
tolgaaydın
17-12-2015, 15:26
Z906 için traş dediğinize göre ben bayağı geri kalmışım. Benim için 1 numarada her zaman 906 var çünkü :D :icon_wack
906 iyi ama 5500 kadar degil.
Ev mustakil degilse dubleks degilse ikiside sikinti
Koskoca magazayi ziplatiyorduk 906 ile beyler :)
NakkaSss
17-12-2015, 15:43
Daha z5500mü almadan önce bahçelievler gold bilgisayara gitmiştim pc topluyordum birden müziğin sesini bir açtılar resmen koca mağaza gümbür gümbür zıplıyor ve çok berrak bir ses. Aman Allahım didim bu ne :D O gün karar verdim bundan bir tane alıyorum diye. Müstakil bir evde yaşıyorsanız ses adına bütün beklentilerinizi karşılayacaktır z5500 hi-fi ve high end sistemleri karıştırmıyorum. :D
Daha z5500mü almadan önce bahçelievler gold bilgisayara gitmiştim pc topluyordum birden müziğin sesini bir açtılar resmen koca mağaza gümbür gümbür zıplıyor ve çok berrak bir ses. Aman Allahım didim bu ne :D O gün karar verdim bundan bir tane alıyorum diye. Müstakil bir evde yaşıyorsanız ses adına bütün beklentilerinizi karşılayacaktır z5500 hi-fi ve high end sistemleri karıştırmıyorum. :D
Bende ordaydim belkide gecen sene kasima kadar ordaydim :)
HondatugraL
17-12-2015, 16:01
Z906 için traş dediğinize göre ben bayağı geri kalmışım. Benim için 1 numarada her zaman 906 var çünkü :D :icon_wack
Tam olarak gerı kalmamıssınız aslında ilerde gidiyorsunuz 906 5500 un ustune çıktı cunku ama 5500 gibi değil maalesef
z5500 Gerçekten çok düzgün ve güçlü bir sesi var kullanıyorum, optik girişli bir ses vericiden aldığınızda daha düzgün ses çıkıyor fakat apartmanlarda çok fazla ses açılmıyor.
E21hamza
17-12-2015, 16:26
2 alt kat komşumuzda 0 almıştı z5550 bassı bizim evde hissediyorduk. Komşular rahatsız oldu tabi 4-5 kişi toplanıp akşam babasına şikayet ettiler çocuk 2 hafta kullanıp kutusuna kaldırmıştı tekrar. İsterseniz sorabilirim satar mısın diye.
By CrAzY
17-12-2015, 17:06
906 traş 2+1 de z2300 ün 5+1 de z5500 ün üstüne henüz gelmedi geleceğinide sanmıyorum.
Traş demeyelim de 5500 kadar keyif vermiyor. Gelmez bencede haklısın.
Bende kullanıyorum çok çok memnunum her halde evde satmayacağım tek ürün bu..
Ben sattım pişman oldum malesef alayım evlat olcakolcak.
Bende vardı malesef yandı, tamir de olmadı.
İstanbul'da bir firma tamir ediyormuş sanırım araştırıp dönerim size.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-logitech-z5500-thx-sertifikali-5-plus1-hoperlor-253576431/detay)
Ürün sizin mi?
Samanlik igne temizini bulmak kolay gelsin
Buldum buldum sıfırdan farksız elden teslim adresime kadar getirecek sağolsun bir abi 500 e anlaştık.
Dekoderi ekran kısmı genelde sorunlu oluyor. Zaten 906da bu yüzden ekran kullanılmadı.
V1 de problem oluyor yeni sürüm v2 de sorun yok oda 2009 da üretilmişti.
Dekodere mutlaka fan takın mutlaka. Led veya baska arızayı sıfırlıyorsunuz sogutma yaptıgınız için. İnternette baglantı için video var. Umarım bulursun. Kutulu vs zor :)
Mutlaka uygularim teşekkür ederim.
Z5500 tadı başkadır emin ol her ikisini yıllarca kullanan adamım hee kullandım öyle analog değil optik çıkışları creative x-fi titanium la besledim bir sistem parasına ona verdim işte o zaman farkı koyuyor 5500.
Dublex ama işte validenin 2 fincan takımını titretip yere dusurup kırmıştım üst katta haha.
z5500 Gerçekten çok düzgün ve güçlü bir sesi var kullanıyorum, optik girişli bir ses vericiden aldığınızda daha düzgün ses çıkıyor fakat apartmanlarda çok fazla ses açılmıyor.
Bir gün şikayet gelmişti o aralar komşularla baya iyiydik laf etmezlerdi birgün 4 kattaki komşum aynam titriyor dedi inanmadım açtım çıktım gerçekten zirliyordu.
2 alt kat komşumuzda 0 almıştı z5550 bassı bizim evde hissediyorduk. Komşular rahatsız oldu tabi 4-5 kişi toplanıp akşam babasına şikayet ettiler çocuk 2 hafta kullanıp kutusuna kaldırmıştı tekrar. İsterseniz sorabilirim satar mısın diye.
Ben zaten kendime müstakil ev yapıp dizayn edene kadar saklarım.
@By CrAzY yok benim değil öylesine baktım ankarada olduğundan paylaştım.
bendekini satmaya kıyamıyorum bu fiyatada vermem zaten :)
Ersin ÖREN
17-12-2015, 17:11
Temiz ve abartılmamış fiyattan varsa bende talip olabilirim. ürün durumuna göre.
By CrAzY
17-12-2015, 17:17
@By CrAzY yok benim değil öylesine baktım ankarada olduğundan paylaştım.
bendekini satmaya kıyamıyorum bu fiyatada vermem zaten :)
Görmüştüm ilanda ama kapalı kutu kendi resmi bile yoktu zaten anlaştık artık.
Temiz ve abartılmamış fiyattan varsa bende talip olabilirim. ürün durumuna göre.
Bir urun daha var 600 istiyor sanırım oda dusunurseniz dönüş yapabilirsiniz
Ersin ÖREN
17-12-2015, 17:19
özel mesaj attım
SametYkn
17-12-2015, 17:20
temiz düşmez ki:)
By CrAzY
17-12-2015, 17:23
temiz düşmez ki:)
Bir tane sıfır vardı sadece bir kere müzik açılmış anında satıldı 750tl ye. Nasip.
erhanaytac
17-12-2015, 19:31
edifier s550 olur mu
erhanarici18
17-12-2015, 19:31
benim için sorabilir misiniz?
Son 10 yılda eskimeyen ve geri kalmayan 2 elektronik eşya var sanırım. Biri Casio FX82. Diğeri Z5500 :)
By CrAzY
17-12-2015, 21:35
edifier s550 olur mu
Neden olmasın fiyat verirmisin.
Canselmo
17-12-2015, 21:46
z906 da güzeldir sadece z5500 e göre bası daha kücük millet belki ondan sevmedi.
nispet yapmak olmasın :D bende var çokta memnunum bozulmadığı sürecede yerine bir şey almam
x540 kullanıyorum onon bile sesi güzel z serıni düşünemıyorum
x540 kullanıyorum onon bile sesi güzel z serıni düşünemıyorum
5 katlı binada her daire beni dinleyebiliyordu ayriyetten 2 arka binaya ses ulaştırabiliyordum :)
Ses kalitesi bozulmadan en alt kattaki beni dinleye biliyor :) Tabi müziğin bit kalitesi baya yüksek olmalı
By CrAzY
17-12-2015, 22:07
5 katlı binada her daire beni dinleyebiliyordu ayriyetten 2 arka binaya ses ulaştırabiliyordum :)
Ses kalitesi bozulmadan en alt kattaki beni dinleye biliyor :) Tabi müziğin bit kalitesi baya yüksek olmalı
Bir ara Creative fatality Pro ile beklemiştim sistemi o sesteki temizliği hiç bir ünitede veya kartta anlamamıştım eğer varsa sisteminiz anakart yerine harici thx sertifikalı sound card ile desteklemelisiniz.
Bir ara Creative fatality Pro ile beklemiştim sistemi o sesteki temizliği hiç bir ünitede veya kartta anlamamıştım eğer varsa sisteminiz anakart yerine harici thx sertifikalı sound card ile desteklemelisiniz.
Eski PCmde sadece jacklardan Optic kabloya geçmiştim o bile kaderini değiştirmişti. Yeni PC aldığımda yani şuankinde aynen öyle tam modelini hatırlamıyorum creative thx bişey almıştım
Ups ile besliyorum gözüm gibi bakıyorum. Yakında üstüne dantelli örtüler sereceğim. f/p kralıdır :icon_tup:
By CrAzY
17-12-2015, 22:16
Meğer herkes de efsane varmış yav :D
E21hamza
17-12-2015, 22:18
benim için sorabilir misiniz?
Yarın soracağım pm atarım.
By CrAzY
17-12-2015, 22:18
Yarın soracağım pm atarım.
Bana da atarsan sevinirim 2.yi de alırım.
Z5500 ile Gigawork G500 efsane sistemlerdir :)
ProdriveSTI
17-12-2015, 22:32
Z5500 sıfır yok mu yaa harbiden.Taaaa yıllar önce arkadaşım almıştı hala da kullanıyor çok sağlam.
Bulan olursa bana da ayırsın alayım dursun kenarda.
valla 2-3 sene önce veliefendide çalışan bi abiden aldım 650 tl ye tertemiz.Şu an 2000 tl verseler vermem :) o derece.Sadece ekran ledleri sönmek üzereydi ve power tusunun üzerinde boya atması vardı.Ekran ledlerinide ekranın sağına ve soluna birer tane led koyup direnç bagladık aldığımdan beri sıkıntısız çalışıyor.Kronik sorununun sebebi ısınma felan değil,ledlere açılışta yüksek voltaj gelmesi
ProdriveSTI
17-12-2015, 22:55
valla 2-3 sene önce veliefendide çalışan bi abiden aldım 650 tl ye tertemiz.Şu an 2000 tl verseler vermem :) o derece.Sadece ekran ledleri sönmek üzereydi ve power tusunun üzerinde boya atması vardı.Ekran ledlerinide ekranın sağına ve soluna birer tane led koyup direnç bagladık aldığımdan beri sıkıntısız çalışıyor.Kronik sorununun sebebi ısınma felan değil,ledlere açılışta yüksek voltaj gelmesi
Cs'de ondan'mı ses kasıyordun len yoksa ? :hehe:
Cs'de ondan'mı ses kasıyordun len yoksa ? :hehe:
logitech gaming kulaklığımda var onunla takılıyodum :)
Bizim dükkanda vardı, çok memnunduk. Dükkanı devrederken o da gitti, keşke alsaymışız :D
Bende var ama satmayı düşünmüyorum :D Umarım düzgününü bulursunuz, bulursanız bir daha da satmayın :D
By CrAzY
18-12-2015, 10:49
Bende var ama satmayı düşünmüyorum :D Umarım düzgününü bulursunuz, bulursanız bir daha da satmayın :D
Satmakmı asla :D belki çocuğuma veririm :P
By CrAzY
18-12-2015, 10:50
Bizim dükkanda vardı, çok memnunduk. Dükkanı devrederken o da gitti, keşke alsaymışız :D
Ben sizin durumunuzda olsam o dükkana gider hatta para teklif eder manevi değeri var der alırdım :D
SametYkn
18-12-2015, 11:12
ben evde aktif olarak kullanıyorum x540 da efsaneler arasındadır fiyatına göre en iyi 5+1 denilebilir müzikle uğraştığım için center çıkışına güzel monitör bağladım tiz ve ses baya bir netleşti masa altına ise philips fw780 müzik seti bağladım onbort ses çıkışını ikileyip onuda bağladım müzik seti hoparlörleri bass olarak kullanıyorum apartmanda olduğum için her zaman açmıyorum müzik setini :)
http://i.hizliresim.com/B6Y18D.jpg (http://hizliresim.com/B6Y18D)
Sıfır bulunmaz dimi şimdi.
varsa bir tane de biz alalım. Zamanında fazladan hoparlör bağladık diye yakmıştık makineyi :D
By CrAzY
18-12-2015, 11:58
Sıfır bulunmaz dimi şimdi.
Çok zor sanırım.
varsa bir tane de biz alalım. Zamanında fazladan hoparlör bağladık diye yakmıştık makineyi :D
Var isterseniz Dh de tonla var :D
Dctrlprn
18-12-2015, 12:20
Sahibinden.com da 1000 veya 1500 gibi rakamlar tutturabildiklerine mi ? yani cidden sıfır hatasız cihazın hakkı ne kadardır ? İşten anlamayınca aa bak buda temize benziyo diye baktım ilanlara siz daha iyi bilirsiniz tabi :)
By CrAzY
18-12-2015, 12:39
Sahibinden.com da 1000 veya 1500 gibi rakamlar tutturabildiklerine mi ? yani cidden sıfır hatasız cihazın hakkı ne kadardır ? İşten anlamayınca aa bak buda temize benziyo diye baktım ilanlara siz daha iyi bilirsiniz tabi :)
Z906 nin 1400 tl ye satıldığı ülkemde ben z5500 e sıfır ise 1000 tl isterim hakkıdır ama 1500 fahiş olur garanti olsa neyse
surungen
18-12-2015, 18:37
Kule almalisin streodan gerisi yalan z5500 yuksek ses acamadiktan sonra tat vermiyor.