PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 207GT Yükleme Yardımı

rmelihr
18-12-2015, 12:19
Merhaba arkadaşlar 207gt aldım

Üzerindekiler

Hybrid Turbo,Seat Sport İntercooler Orj DEĞİL el yapımı
Upgraded boost pipes,70mm downpipe,blowoff,ecu yazılım

bu araç ort 210 220hp arası

bu araca daha neler yapılabilir arkadaşlar

Araca 3.35 BOBİN RCZ 200 BUJİ yapmayı düşünüyorum birde cai

araç şu an basınca 22 23yakıyor basmassan 11 12 civarı yakıyor bu normalmi ?

meSs
18-12-2015, 15:13
litre bazında diyorsan eger 11 12 çok fazla, olması gereken 8-8,5 Lt max basmadan. ama uzun değer alman lazım, 3-5 km değil 100-200 km'de bakmalısın, dur kalklar değeri arttırı, yürürken değer düşer, düzgün bir ortalama cıkabilmesi için minimun 100km yi devirmen lazım.

üst devirlerde paturadama yoksa bobine gerek yok.
5000 km'de bir buji, yag, yag filtresi değişmelisi.
araca daha önce yapılmamışsa subap kurum temizliğini en kısa zamanda yaptırmanı tavsiye ederim.

iyi çalışmalar.

S.Ucar
18-12-2015, 15:51
cooleri orjinali ile değiştirmelisin hiç bi fayadası olmuyor replicanın fazlası var piston sekman kanalını kırıyor.biz yaşayarak öğrendik sağdan soldan duyma değil :) onun dışında bobin filan değiştirme faydası olmaz patırdarsa değiştir.daha fazla performans istiyorsan yakıtlı yazılıma geçebilirsin onuda yazılımcın kimse o ayarlıcak .

rebeloghy
18-12-2015, 16:09
Peki 1.6 araçta basınca 22-23 litre çok değil mi ?

Sadece 5-10 km tam gaz şehir içinde kullanma modu mudur bu ?

ZX-636R
18-12-2015, 16:57
öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler

22-23 anlıksa normal yok ort. ise çok çok fazla

anlık diyorsan 30 da görürsün anlık olarak :)

meSs
18-12-2015, 17:12
forumdan bir arkadasımız cooler yaptırmıştı, üretim sırasında yanlışlık yapılmış hava kanalı arası bölünmemişti giriş-çıkışların.
o zaman faydasından cok zararı vardı evet, 60C iat görürken aradaki bölmeye atılan küçük bir kaynakla aynı havada max 23C iat'ye dönüştü o coolerlar.
yani coolerlar işe yaramıyor değil, sadece yanlış üretimden kaynaklı sorunlu fakat çözmesi 10dk lik bir işlem ve sonrasında sorunsuz kullanabilecegin bir ürün.
aman diyim stock coolera dönme 2lt hacmi var zaten topu topu :) bide kıyıda kösede kalıyor. yinede tercih senin :)

emirarslan34
18-12-2015, 17:21
forumdan bir arkadasımız cooler yaptırmıştı, üretim sırasında yanlışlık yapılmış hava kanalı arası bölünmemişti giriş-çıkışların.
o zaman faydasından cok zararı vardı evet, 60C iat görürken aradaki bölmeye atılan küçük bir kaynakla aynı havada max 23C iat'ye dönüştü o coolerlar.
yani coolerlar işe yaramıyor değil, sadece yanlış üretimden kaynaklı sorunlu fakat çözmesi 10dk lik bir işlem ve sonrasında sorunsuz kullanabilecegin bir ürün.
aman diyim stock coolera dönme 2lt hacmi var zaten topu topu :) bide kıyıda kösede kalıyor. yinede tercih senin :)

+ 1 :icon_tup:

rmelihr
18-12-2015, 23:33
su an alt devirler bana zevk vermiyor cok seri degil bu.neden kaynaklidir yazilimdanmi yoksa baska skntimi vardir ve bu araca baska.ne yapabilirim westage ws yapsak yani ne onerirsiniz

cooler seat sport el.yapimi bir cooler tek.yerden cift cikis
hybrid turbo var boost pipes var 70mm downpipe ws mevcut daha ne yapabilirim bu araca arac daha 54 binde 2008 model yagi exulisive garage fatih usta tarafinsan degisdi kontrol edildi arac ama bisiler daha yapmak istiyorum cunku istedigim serilikde degil arac