Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sahibinden.com sahte ilan hakkında

GKHNGS
05-01-2016, 13:16
Arkadaşlar duzenlı olarak 2-3 ayda bir aracımın fotograflarını kullanıp sahte ılan açıp ınsanları kapora almak suretıyle dolandırıyorlar...

Dun biri şikayet etmıs sanırım araç sahıbı olarak karakola ifadeye çağrıldım...

Omrum boyunca karakol yuzu gormemıs bırı olarak bır stres oldum tabı hafıften...Bu şikayetten bır sey cıkarmı ?

Ayrıca ***** sıte ıle irtibata geçip aracımın kullanılarak ilan açılmamasını yasaklayabılırmıyım ?

Yigit-Y
05-01-2016, 13:26
Arkadaşlar duzenlı olarak 2-3 ayda bir aracımın fotograflarını kullanıp sahte ılan açıp ınsanları kapora almak suretıyle dolandırıyorlar...

Dun biri şikayet etmıs sanırım araç sahıbı olarak karakola ifadeye çağrıldım...

Omrum boyunca karakol yuzu gormemıs bırı olarak bır stres oldum tabı hafıften...Bu şikayetten bır sey cıkarmı ?

Ayrıca ***** sıte ıle irtibata geçip aracımın kullanılarak ilan açılmamasını yasaklayabılırmıyım ?

Birşey olmaz da zaman kaybı ve stres yaptırır insana.

Şikayetçi olucaksınız ilanı açanlar hakkında sahibinden bilgileri savcılığa paylaşacak dava açılacak iş komple çözülecek

Seven7
05-01-2016, 13:28
Arayın adamı alıcı gibi alın hesap numarasını, sonra bu hesap numaralı kişi hakında suç duyurusunda bulunmak istiyorum diye dilekçe verin.

Kaldı ki, dolandırıcılığın hiçbir yaptırımı yok maalesef. Dolandırılmadıysan polis seni azarlıyor hatta ne oyalıyorsun bizi diye.

GKHNGS
05-01-2016, 13:37
Başka kısı adına açılmıs hesap no ve telefon numaraları kullanıyorlarmış bildigim kadarı ıle...

KÖROĞLU
05-01-2016, 15:12
O zaman alıcı gibi gidip eser miktarda şiddet içeren hareketler yapıp geleceksin başka çaresi yok. ktd (kavga tavsiyesi değildir) :)

Şakası bir yana böyle bir durumda foruma yaz herkes şikayet eder ilan kaldırılır.

Eren
06-01-2016, 23:10
Aracı canlı görmeden kaporada verilmezki arkadaş