Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Subwooferden rca kablosunu takmadan ses geliyor

painkller
11-01-2016, 19:59
Iyi aksamlar, elimde p1222 sub ve infinity kappa one mono amfi var. Urunun eveliyatinda sigorta girisinde problem olmus, protect ve power ledleride yanmisti tamir ettirdim fakat 2 3 gundur, sasedenmidir anlayamiyorum lakin bastan muzik ritmi haricinde bam gum sesler geliyor anlik olarak bu seslerle basta hareket ediyor.

Kablolarla oynadigimda herhangi bir kesme durma olmuyor lakin farkli akuyle denedim ondayken boyle bi problem yasamadim. Acaba + veya sase alinan yerlemi alakali birr problem olabilir. Cunku cikislarda bi problem yok sesi acinca gayet guzel caliyor fakat muzik dinlerkende ayni olayi yapiyor.

Yarin monoya sase aldigim yeri degistirecegim. Ses %75e dogru bas kesmede yapiyor cunku amfi kapanip aciliyor, belki akuden -icin direk kablo cekerim.
Fakat duzgun calisan sistem simdi neden boyle yapiyor anlam veremedim.

ruudvan
11-01-2016, 22:35
tetiği kontrol et.teybin açılmadan anfine elektrik gitmemesi lazım.

painkller
12-01-2016, 07:43
Abi tetikte 12 yokken acilmiyor zaten amfi. Fakat hersey normal calisiyor amfiden sesi kisiyorum veya rcayi sokuyorum bas ara ara bam gum vuruyor anlik oluyor bunlar cok surmuyor stabil sekilde pit pit atiyor el ile hissediliyor buda, sonrasinda ise ciddi anlamda haraket ediyor. Ama anlamadigim rca yok ses yok. Sasedenmi aliyor bu olayi. Yoksa kanallarmi bozuldu

painkller
12-01-2016, 17:45
Kondansator(kapasitor)ler son nefesini vermis. Daha oncedende kalite kontrol yapilmak icin herhalde cunku tamiri yoktu, acilmis acilincada seramikleri kirilmis. Bu yuzdende isiniyordu. Suan tamirde amfi sanirim kondansatorlerden sonra duzelir.