Orijinalini görmek için tıklayınız : 207GT Benzin Sorunu Yardım
Bugün aracımla giderken araba birden stop etti ve benzinim bitti sanırım gittim benzin aldım 40 liralık koydum çalışmadı ustayı aradım sigorta atmışdır dedi sigortayı değiştirdik araba düzeldi ama çekişden düşdü kapattıp açttım düzeldi ve yolda gelirken birden benzin varken yine kut diye durdu ekranda esp asr ws gibi bişiler yandı hemen sağa çekdim sigortayı değiştim düzeldi araba bu sorun neden olabilir bilgisi olan varmıdır acaba.
Low-Rider
23-01-2016, 23:56
Benzeri benimde başıma gelmişti 207'de. Oksijen sensörünün kablosu vites değişimlerinde motor hareket edince biryerlere değip şase yaptırıyordu aynen bahsettiğin gibi araba stop ediyordu esp/asr uyarısı verek. Sigorta değişince düzeliyor ama sonra tekrarlıyordu.
Benzeri benimde başıma gelmişti 207'de. Oksijen sensörünün kablosu vites değişimlerinde motor hareket edince biryerlere değip şase yaptırıyordu aynen bahsettiğin gibi araba stop ediyordu esp/asr uyarısı verek. Sigorta değişince düzeliyor ama sonra tekrarlıyordu.
Ne yapmamı önerirsin