Orijinalini görmek için tıklayınız : Pioneer DEH-7250SD
Yekworks
08-02-2016, 22:15
Arkadaslar cümleten hayırlı aksamlar.
Sizlerin tavsiyesi üzerine twogo marka teyibe benzeyen illetten kurtuldum ve bugün bir DEH7250 aldım. Teyp hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Amfi ve hoparlör tavsiyeleriniz neler olur? (olabildiğine uygun fiyatlı)
Ne önerirsiniz?
Araç R19 1998 RNE Europa
Şimdiden teşekkürler.
7250SD çok çok iyi teypdir efsanedirr
Yekworks
09-02-2016, 20:58
Peki buna ayak uyduracak bi sistem en ucuz yollu nasıl olur usta?
painkller
09-02-2016, 21:07
Hayirli ugurlu olsun.
Bir butcenizi ve ne tarz muzik dinleyip, sistemden beklentinizi soylerseniz yardimci olabilirim. Kendiniz baglantilari yapabiliyormusunuz ayrica?
Yekworks
09-02-2016, 23:16
Valla genelde oyun havası dinliyorum ya usta. Açıkcası dev bi beklentim yok üzmesin yeterli. Bağlantılarını maalesef yapamıyorum
painkller
09-02-2016, 23:23
Ozaman internetten almak yerine once bir muzik sistemi baglantisi yapan yer ile gorusup fiyat al amfi hoparlor grubu icin. Yada bir aralar mediamarkt falan anlasmali yerleri vardi civarda varsa ordaki reyon gorevlisiylede gorusebilirsin. Cunku biz burda su su urunler deriz, alinir baglarken kablo iscilik olarak kitlerler tanidik yoksa. Onlardan alirsan baglama hediye diyerekten urunlerin karina gecirirler biraz biraz, ama sorun ciktiginda gidecek adresin olur.
Doğru seçim olmuş, bende W124 de 6050 kullanıyorum. :) Çok memnunum, animasyonlu pioneerler, çift kafa, 8600 vs efsanedir.. Mixtrax falan hikaye. :)
Yekworks
10-02-2016, 01:17
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim Allah en güzelini sizlere nasip etsin.
Bir de ***** bu teyp eski bir teyp sıfırını bulmak imkansız olduğu için bende ikinci el aldım tanıdığım güvendiğim birisinden. Ama bi sorun var, bu araca iki teyp dir doğru düzgün oturan bi teyp bulamadım. Kızağının olmadığından oturmuyor tahminimce. Oturması için ne yapmalı? Şimdi kağıt mağıt sıkıştırdım emaneten duruyor. Bir de kafasında ufak bi sorun var galiba ekran arada sırada ses açarken falan gidiyor. Bunların da bi çaresi var mıdır?
anilatasy
10-02-2016, 17:55
kızak olmadan oturmaması normal kızak öyle pahalı birşey değil uygun bir kızak bulup onu takabilir, taktırabilirsiniz. zaten kızağın göğsü tutmak için tırnakvari yerleri mevcut onlarla kızak göğüse teypde kızağa çok güzel oturur. teybin ekran gitmesi biraz problem teybin kafasında sorun var belliki teybin ekran floresanından kaynaklı olabilir.
Yekworks
10-02-2016, 20:47
http://i.hizliresim.com/vn9LJ6.jpg
Şu an bu şekilde duruyo. Görüldüğü gibi altına kağıt sıkıştırarak sabit durmasını sağlayabildim. Bu kızağını nerden temin edebilirim?
Pioneer larda bu ekran gitme sorunu herhalde kronik. Alkolle sildir düzelir
Yekworks
10-02-2016, 21:21
Benimkinin kafada ufak sorun var sanırım basıp çektiğin zaman ufaktan temassızlık gibi bişey oluyo
bu kızağı nerden alabiliriz?