Orijinalini görmek için tıklayınız : 207gt yakıt sorunu
Arkadaşlar merhaba aracımda hybrid turbo var seat sport cooler var ama stok yaızlım mevcut
aracım 100km de ekranda gösterdiği 17 litre çok değilmi ? ortalama
LnchCntrl
26-02-2016, 22:48
Evet tüketim çok, cihaza bağlattınız mı hiç arızalı sorunlu parça mevcut mu ?
Evet tüketim çok, cihaza bağlattınız mı hiç arızalı sorunlu parça mevcut mu ?
degismeyen yeri kalmadi diyebilirim yuksek basinc pompasindan tut yazilim guncellemeye termostad sensorlerin tamami ama halen 17litre yakiyo arzada vermiyo araba
LnchCntrl
26-02-2016, 23:07
Söyleyeceklerim sıradan şeyler onlarda yapılmıştır kapsamlı bakıldıysa , tecrübesi olan birisi yazar dostum geçmiş olsun.
Söyleyeceklerim sıradan şeyler onlarda yapılmıştır kapsamlı bakıldıysa , tecrübesi olan birisi yazar dostum geçmiş olsun.
Tesekkurler
Bende 207 GT varken sadece filtre üzerine kat iptali yaptırmıştım(DP ile %90 oranda aynı şey), gidişte çok fark olmuştu (rollingde 3 boy) ama yakıtı inan hatırlamıyorum. Genel olarak çok yakmazdı zaten 8-9 arası yakıtı vardı karışık kullanımda. Hoş; yağını gazdan çekmesen de 13'ü geçmiyordu gariban :D
Kısaca, hiçbir sıkıntı yaşamazsın(gösterde süs olarak duracak muhtemel arıza ışığını sıkıntıdan saymazsan), istediğin zaman yazılım yaparsın daha da keyifle binersin.
örnek bir post!
tornado38
16-03-2016, 22:34
lamda sensörünü kontrol ettirin derim afr ne durumda kontrol edebiliyormusunuz