PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alkollü sürücünün kaza sonrası polisle diyaloğu. (Konya)



2jz
27-02-2016, 18:00
http://m.haberler.com/konya-kovalama-sonucu-yakalandilar-basbakan-bizim-8201710-haberi/


Konya Kovalama Sonucu Yakalandılar, 'Başbakan Bizim Oralı' Dediler

Kovalama sonucu yakalandılar, 'Başbakan bizim oralı' dediler
Yaptıkları kaza sonrası kovalama sonucu yakalandılar, 'Başbakan bizim oralı' diyerek polisten kurtulmak istediler

KONYA'da duramayıp bir otelin giriş kapısındaki cama zarar vererek olay yerinden kaçan sürücü ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Otomobilin sağ ön tekerleği fırlamasına rağmen jantın üzerinde polisten kaçmaya devam eden 3 şüpheli kısa süre sonra yakalandı. Otomobili kimin kullandığını polise söylemeyen şüphelilerden İsmail Kızmaz polislere, "Ben şimdi taksiye binip gideceğim. Ben Taşkentliyim abi. Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun rahmetli babamın okul arkadaşı. Ahmet Davutoğlu da bizim oralı zaten." diyerek polisten kurtulmaya çalışması dikkat çekti.

Olay, saat 04.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi'nde bulunan bir otelin önünde meydana geldi. İddiaya göre sürücüsü belirlenemeyen 42 TB 459 plakalı otomobil otelin oto parkındaki virajı alamayarak kaldırımın üzerine çıktı ve otelin giriş kapısı yanındakı cama vurdu. Camın kırılması üzerine otel yetkileri polise haber verdi. Olay yerine polis sevk edilirken, ekiplerin geldiği gören 3 şüpheli otomobile binerek kaçmaya başladı.

LASTİĞİ ÇIKMASINA RAĞMEN KAÇTI

Polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya devam eden şüphelilerin otomobilinin sağ ön lastiği çıktı. Jantın üzerinde lastiksiz olarak yola devam eden otomobil yaklaşık 10 kilometre süren takip sonucu yakalandı. Araçta bulunan İ. K. (34), C. K. (24) ve M. A. (35) arabayı kendilerinin kullanmadığını öne sürdü. Alkol muayenesini kabul etmeyen ve polislerin tüm ikna çabalarına rağmen aracı kimin sürdüğü söylemeyen şüpheliler taksiye binip olay yerinden gitmek istedi.

AHMET DAVUTOĞLU BİZİM ORALI

Sürücünün ismi vermeyen şüpheliler polis tarafından polis merkezine götürülmek istendi. Bu sırada şüphelilerden İ. K.'nın, "Ben başkanımı aradım. Ben Taşkentliyim. 'O arkadaşlara rica et' dedi. O arkadaşlar Konya'ya nereden geldi. Paralelci mi? Değil mi? Yemin ediyorum tek söylediği bu. 'Taksiye bin git' dedi. Ben şimdi taksiye binip gideceğim. Ben Taşkentliyim abi. Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun rahmetli babamın okul arkadaşı. Ahmet Davutoğlu da bizim oralı zaten." diyerek polisten kurtulmak istemesi dikkat çekti.

Alkollü olduğu öğrenilen 3 şüpheli ikna edilerek polis otosuna bindirildi ve hastanedeki sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Octane
27-02-2016, 18:13
Bütün yönetim, emniyet müdürleri, milletvekilleri, v.s. benle vatandaş, aynı vatanın çocuğuyuz. İstediğim her şeyi yapayım o zaman.

AliDogukan
27-02-2016, 18:16
Bugün de başkaları adına utandık..

tylan
27-02-2016, 18:38
Yatsın kaldınlar gazeteciler orada onlar olmasa benim memurum işini bilirdi :)

uygar
27-02-2016, 19:50
Her ne hikmetse Arabanın sürücüsü uzayda karadelik'e girmiş ve kaybolmuş
Alkolden işlem yapmamak adına kameraların önünde resmen kanıtlı suçtur bu