Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yağ sıcaklık sensörü

Özgür Güneş
29-02-2016, 19:35
Arkadaşlar merhaba, aracım 12' Kia Pro Cee'd 1.6 CRDI, aracıma yağ sıcaklık sensörü taktırmak istiyorum, obd cihazını taktığımda sensör yok diyor, telefondaki program tam sürüm, araçta yazılım olduğu için bu sensör hayati önem taşıyor, turbo mili arızalı şu anda, egeturbo'da yaptırmayı düşünüyorum, aynı zamanda palleride büyütmeyi planlıyorum fakat bu arada sensörde takmak istiyorum, bunu nasıl nerede yaptırabilirim?

XSi
29-02-2016, 20:08
Yağ sensoru takip telefondan değer gorebilecegini kim söyledi?

Emre Akçay
01-03-2016, 08:06
Arkadaşlar merhaba, aracım 12' Kia Pro Cee'd 1.6 CRDI, aracıma yağ sıcaklık sensörü taktırmak istiyorum, obd cihazını taktığımda sensör yok diyor, telefondaki program tam sürüm, araçta yazılım olduğu için bu sensör hayati önem taşıyor, turbo mili arızalı şu anda, egeturbo'da yaptırmayı düşünüyorum, aynı zamanda palleride büyütmeyi planlıyorum fakat bu arada sensörde takmak istiyorum, bunu nasıl nerede yaptırabilirim?

Ben yaptırmıştım Oil Press, Oil Temp, Boost vardı. OBD'den değil de direk DEFI alıp taktırmıştım ben benim eski Pro Ceed'e.

Maxi
01-03-2016, 08:20
OBD port çıkışında ne varsa onu görürsünüz programda
yani ecu bize ne gönderebiliyorsa o kadar var
sonradan yağ sıcaklık eklenmez

Özgür Güneş
04-03-2016, 08:47
DEFI ile mümkünse bunu nerede yaptırabilirim?

Emre Akçay
04-03-2016, 09:48
DEFI ile mümkünse bunu nerede yaptırabilirim?

Pm gönderdim.

mikelazi
04-03-2016, 15:27
Pm gönderdim.

emre sende ekstra yag sogutucu varmıydı yoksa sadece göstergemi vardı???

pm :)

Emre Akçay
04-03-2016, 15:32
emre sende ekstra yag sogutucu varmıydı yoksa sadece göstergemi vardı???

pm :)

Intercooler ile oil cooler yoktu abi lazımdı yani. Vakit bulupta kalkıp gidemedim başka problemler çıkmıştı. Ama ilk yapacağım işler onlardı yani. Kısmet olmadı :)

mikelazi
04-03-2016, 16:32
Intercooler ile oil cooler yoktu abi lazımdı yani. Vakit bulupta kalkıp gidemedim başka problemler çıkmıştı. Ama ilk yapacağım işler onlardı yani. Kısmet olmadı :)

yag sıcaklık göstergesini nereye bagladın.kia ve hyundai lerde bayagı dikkat edilmesi gereken mevzu.

stock crdi 115hp cooler 2.5lt.hdi 110hp cooler 3.4lt
şaka gibi.

Özgür Güneş
07-03-2016, 01:54
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim, arabayla uğraşmak yerine satıp yerine aynı paralara benzinli stock yüksek performanslı bir araç almaya karar verdim(208 1.6 thp 156 hp allure 3k)