PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mini Cooper r56 mp3 sorunu...

Yiğit G.
02-03-2016, 21:33
Arkadaşlar mp3 çalmıyor teyp.. sadece track... Teyp değiştirmek mümkün değil bilen bilir... Double din için çerçeve yapmışlar ama çok kullanışsız ekran çok aşagıda kalıyor... bide orj bozmak istemedim.. Yine devir saatinin yerine takılıyor ekran ama çirkin mi çirkin oluyor... çok bozuluyor yine aracın orjinalliği.... Sd kart usb aparatı takılıyormuş arkadan ama eski kasa için var , r56 için bulamadım...

evde track cd çekiyorum uğraşıcak iş değil.. Bu sorunu çözenler oldu mu mini sinde ????

Yiğit G.
05-03-2016, 11:11
up up up bi akıl verin....

grkm
05-03-2016, 11:38
Universal Aux kitler var. Bunlara USB veya SD Kartta takılabiliyor. Kitler çalıştığında araç kendini cd changer çalıştırdığını sanıyor ve ses çıkışını buradan veriyor. Bir süredir son iki aracımda da kullanıyorum, mutluyum :)

Yiğit G.
05-03-2016, 15:52
Universal Aux kitler var. Bunlara USB veya SD Kartta takılabiliyor. Kitler çalıştığında araç kendini cd changer çalıştırdığını sanıyor ve ses çıkışını buradan veriyor. Bir süredir son iki aracımda da kullanıyorum, mutluyum :)

onlara baktım 2001-2006 arası hepsi... r56 için bulamadım.. r56 damı kullandın ? nereden bulabilirim nette bulamadım

Yiğit G.
12-03-2016, 14:30
Sorunumu çözdüm arkadaşlar... Öncelikle güzel bir tesisat yaptırdım... Kapılara 16 cm massive audio component , anfisi birde bagaja 20 cm soundstream bass koyduk.. Tesisat oldu ama mp3 yok hala ? O sorunuda şöyle çözdüm... aliexpress den kaliteli loosless music player sipariş ettim araç için... yani flac gibi dosyaları yüksek kalitede oynatabiliyor.. mp3 wav flac ogg mp4 herşeyi oynatıyor... Araç için üretilmiş ufacık bir cihaz

http://i.hizliresim.com/VaE6NV.jpg

Sd kart yeri var 32 gb , at mp3 leri tak olsun bitsin.kumandası vs herşeyi var cihazın.... Bizim araçlarda aşagıda aux girişi var ufak bir kutu.. Bağlantıyı zaten ordan yapıcam.. o kutuyu söküp yerine cihazı takıcam.Cihaz zaten 4 cm eni 8 cm boyu oraya cuk uyar.. Gömücem oraya cihazı orjinal gibi... elektriğide yine arkadan alıcam kablo gözükmeyecek

http://i.hizliresim.com/ljE9pk.jpg

Ürün gelsin montajını yapayım burdan paylaşırım...

Yiğit G.
04-04-2016, 12:43
Beyler yukardaki parçayı aldım ama aux girişinin ses kalitesi ciddi çok kötü.. Uğraşmaya değmez kablolarla playerla mıleyırla.. Benim ilacım buymuş... Blutooth anfi...

http://www.aktepesound.com/pinfo.asp?pid=4723

Bu soundmagnus nasıldır parasını hak edermi ??

Berkan
04-04-2016, 12:48
Beyler yukardaki parçayı aldım ama aux girişinin ses kalitesi ciddi çok kötü.. Uğraşmaya değmez kablolarla playerla mıleyırla.. Benim ilacım buymuş... Blutooth anfi...

SOUNDMAGUS ET 90.4 4 KANAL BLUETOOTH AMPL (http://www.aktepesound.com/pinfo.asp?pid=4723)

Bu soundmagnus nasıldır parasını hak edermi ??

arkadaşım buna ipad bağlamıştı evo9'da gayette güzel kesintisiz calıyordu gerçi morellerinde etkisi büyüktü ama gayet işlevsel alet b.t anfi

Yiğit G.
05-04-2016, 01:37
arkadaşım buna ipad bağlamıştı evo9'da gayette güzel kesintisiz calıyordu gerçi morellerinde etkisi büyüktü ama gayet işlevsel alet b.t anfi

benim de takımlarım iyi tek korkum normalde blutooth un ses aktarım kalitesi düşüktür eskiden kötüydü yani acaba anfide de öyle mi diye düşündüm ama baktım anfinin içinde özel olarak işlemci falan mevcut blutooth ses kalitesini yükseltmek için.. Ses kalitesi iyimiydi aracın ???

Berkan
05-04-2016, 07:42
benim de takımlarım iyi tek korkum normalde blutooth un ses aktarım kalitesi düşüktür eskiden kötüydü yani acaba anfide de öyle mi diye düşündüm ama baktım anfinin içinde özel olarak işlemci falan mevcut blutooth ses kalitesini yükseltmek için.. Ses kalitesi iyimiydi aracın ???

gayet iyiydi :icon_tup:

Yiğit G.
06-04-2016, 00:07
gayet iyiydi :icon_tup:

Eyw alıcam bende en kısa zamanda.. Aktepe sound da satılıyormuş , oranın sahibide üyelerden Nosman nickli arkadaşmış kendisi konuyu görse yorumlasa keşke :) @yiğit gibi üye tag leme /haberdar etme olayına girmesi lazım forumun :)