Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayıp Aranıyor Beratcan Karakütük
free-hifi
12-03-2016, 17:43
Arkadaşlar mahallemizde arkadaşımın çocuğu 4 gündür kayıp okuldan çıkmış 4 gündür arıyoruz. Polis herkese sms attı müge anlı ya çıktılar face twitter her yerde organize olduk . Belki buradanda bir umut çıkar.
http://m.haberturk.com/gundem/haber/1208743-beratcan-karakutuk-4-gundur-araniyor
Cepteyim resim yukleyemedim.
free-hifi
12-03-2016, 17:47
İstanbul Kartal kurfali Hürriyet mahallesinde kayboldu.
görenler 155 yada babası Ergün Karakütük e ulaşşın
05349506456
free-hifi
12-03-2016, 17:49
http://i.hizliresim.com/BP88rM.jpg
erhanarici18
12-03-2016, 18:22
bende kurfalı da oturuyorum
umarım biran önce bulunur
BurakCengizhanoğlu
12-03-2016, 18:35
gözlerim doldu haberi görünce umarım bulunur kısa sürede :(
Allahım sen yardım et . En kısa zamanda sevdiklerine ailesine kavuştur insallah.
free-hifi
12-03-2016, 21:46
Benimde aynı yaşta kızım var en büyük korkum kaybolması kaçırılmasi Ergün un ne çektiğini anlıyorum Allah yardımcısı olsun
en kısa sürede bulunur umarım. güncel yapalım üstte kalsın, hatta mod.lardan rica ederseniz konu sabitlensin
LnchCntrl
12-03-2016, 21:47
İnşallah bulunur bu yavrucak, kayıp çok zor..
coolvtec
12-03-2016, 22:18
inşallah bir an evvel bulunur.
İnşallah sağ salim bulunur. Allah sabır, güç versin. Memlekette ne can ne mal güvenliği kaldı. Şerefsiz bir değil bin tane.
by serçe
12-03-2016, 23:50
inşallah sağ salim bulunur Allahım anasına babasına bağışlasın bir an önce
Sti_Ozan
13-03-2016, 00:25
Insanin aklina bimbir turlu senaryo gelir evladi kaybolunca,cok zor bi durum. Allah ailesine sabir versin,umarim tez zamanda bulunurda ailesi biran once tekrar mutlu olur.
burakgunay
13-03-2016, 00:59
Allah esirgesin, umarım sağ salim sağlıklı mutluca bulunur
Tez zamanda sağ salim bulunur inşallah.
Allahım yardım eylesin , evlat o kadar degerli ki..rabbim ailesine bağışlasın.
Allah anasına babasına kavuştursun bir an önce.. Bakılmıştır muhtemelen ama yine de sorayım çevrede mobeselerde felan kayıtları vardır muhtemelen. Her hangibir sonuç yok mu ?
Allah'ım ailesine bağışlasın. Tez zamanda kavuşsun sağ salim.
GuneyOnur
13-03-2016, 11:23
Allah ailesine bağışlasın en kısa sürede bulunur inşallah.
burakgunay
14-03-2016, 15:11
Güncel kalsın, var mı bir haber?
AliGizda
14-03-2016, 15:25
Konuyu yeni görüyorum. Sağ salim bulunur inşAllah.
RafetAraç
14-03-2016, 15:41
inşallah sağ salim bulunur bu genç arkadaşımız. tüm istanbul seferber olmuş durumda. duyanlar duymayanlara haber ederse yakın zamanda hayırlı bi sonuca varılır inşallah.
HONDAHAN
14-03-2016, 16:08
Allah anasına, babasına sabır versin. İnşallah en kısa zamanda sağ salim bulunur.
İnşallah en kısa sürede saçının teline zeval gelmeden bulunur.
Evladın kaybolması ne demektir, nasıl bir acıdır.Rabbim sen kimseyi evladıyla sınama :(
Güncel olsun görmeyen kalmasın.
free-hifi
14-03-2016, 16:19
Güncel kalsın, var mı bir haber?
Yok kardeşim dün akut ekipleri ile de araştırma yapıldı bir sonuç yok henüz
inşallhh en kısa sürede bulunurr allah yardımcısı olsun...
Tez zamanda bulunması ümidiyle...
free-hifi
23-03-2016, 17:49
Maalesef Paşa mız öldürülmüş babası Tuzla hast çağrıldı gözaltılar var
Allah rahmet eylesin
Canselmo
23-03-2016, 17:57
Allah rahmet eylesin ortada o kadar kötü insanlar varki.
ProdriveSTI
23-03-2016, 17:59
Allah rahmet eylesin,neden öldürmüş şerefsizler.
free-hifi
23-03-2016, 17:59
Ulan ne istediniz amacınız ne olursa olsun bu çocuk neyin günahı ni ödedi şimdi. Suç ceza dengesi yok lanet olsun . Bugün akp bir skandal a daha imza attı çocuk tacizcisi Adiler
Emrecan-R
23-03-2016, 18:00
Serefsizler ne istediniz kucucuk cocuktan.allah rahmet eylesin
free-hifi
23-03-2016, 18:01
Allah rahmet eylesin,neden öldürmüş şerefsizler.
Annesini n arkadaşı bir servis minibüs cusu birinden supheleniyorar bir iki güne belli olur. Bende babayim babasının yanına gidemiyorum dayanamam.
İnsanlar bu dünyaya çocuk getirmekten korkar oldu, bunlar yakalanıp idam edilmeden ailenin içi soğumaz. Allah yardımcıları olsun.
34btr1907
23-03-2016, 22:54
http://www.hurriyet.com.tr/15-gundur-kayip-olan-beratcan-olu-bulundu-40074657
Allah rahmet eylesin,idam şart
LnchCntrl
23-03-2016, 23:56
Allah anne ve babasına sabır versin çok üzüldüm..
emre.ates
24-03-2016, 00:08
Allah rahmet eylesin benimde bu yaşlarda yiğenlerim var çok kötü oldum haberi okuyunca Allah anne babasına sabır versin.
Vallahi çok üzüldüm gece gece Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
öldüren veya öldürenlerin kafasını arabamın fanına tutmak istiyorum.
yok yok bu ülkede idam gerçekten şart
hemen ilk partide bu hafta içi 2-3 bin kişi gider her yer tertemiz olur, pisliklerden kurtuluruz
Ne istediniz günahsızdan , bu acıyı Allah misliyle cıkarsın insallah . Ailesine de Allah sabırlar versin.
Allah rahmet eylesin, haberlerde izledim şimdi bende. O şerefsiz serviş şöförü ne istedi acaba ufacık günahsız çocuktan...
AliGizda
24-03-2016, 07:13
Bu soysuz, dinsiz imansız adi köpekleri öldürmek, asmak ödül olur. Vereceksin onu halkın eline, sokucaklar bi yerine jopu kıracaksın elini ayağını acıdan kıvransın pezevenk. Ulan ne istedin günahsız bir çocuktan? Allah'
Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin, Allah rahmet eylesin.
Bu serviscilere artık bir uygulama getirilsin, ne kadar sapık, saplantılı adamlar varsa hepsi servis şöförü.
:S DÜn haberi okudum yıkıldım. 6 aylık bir kızım var bazen ne b.k yemeye böyle bir pisliğin içine çocuk yaptın diyorum.
Sonra gözlerine bir bakıyorum sarılıp kokluyorum iyi ki olmuşsun babacım diyorum.
Allahım evladımın başına gelecek bişey varsa ona değil bana gelsin.
Ne emekle büyütülüyor çocuğu olan bilir. Maalesef yapan bulunsa ne olacak mahkemede takım elbise giyip önünü ilikledi diye indirim alacak.
Adalet yoktu bu ülkede artık kırıntısı bile kalmadı. Rabbim ailesine sabır ihsan eylesin. Kimseye yaşatmasın.
Büyük sözüme başıma gelse katili 100 parçaya bölerim.
PiscocuK
24-03-2016, 07:32
Allah ailesine sevenlerine sabir versin cok zor bir durum :(
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabir versin.Ne istemis serefsizler bu gunahsiz cocuktan..
Haberi okuyunca içim yandı resmen Allah ailesine sabırlar versin.
yazdım yazdım sildim. bu düzeninde bu adaletinde....
allah rahmet eylesin annesine babasına sabır versin. bunu yapan o.çoçuğunu direğe bağlayıp altından vericen odunu. cehennemi burda yaşatıcan ibneye. diri diri yakıcan asmak felan hikaye, en acılı şekilde geberticen puştu.
Korollacı
24-03-2016, 08:28
allah rahmet eylesın haberı ızleyınce cok uzuldum. aranmızda her turlu canı var arkadas zaman oylşe bı oldu kı kıme neye guvenecegını sasırıyor ınsan. bu servıs soforlerıne bı denetleme bır standart olusturulmalı. emeklı olan mınubus alıp okul servısı cekıyor veya hayatında bı baltaya sap olamamıs kısıler harc borc mınıbus alıp servıs ısıne gırıyor
Çocuklara istismarı kadınlara şiddeti legal yaparsan olacağı budur.
Allah rahmet eylesin çok acı.
insan haklarıymış falanmış, idam o yüzden yasakmış filanmış
ULAN KARŞINDAKİ İNSAN DEĞİLKİ???? ALOOOO
geberteceksin alayını + tüm yakalanan o piç kurusu pkk itlerini
tertemiz oluruz varya mis gibi..
ayrıca son günlerde bu sapık servis şöförleride ülkenin yükselen trendi!!
tabi tüm it kopuk ne varsa şöför yaparsan böyle olur gayet normal
bak, toplumda iş güç bi zike yaramayan ne kadar çulsuz, kalitesiz adam var hepsi şöför amk...
edit:
çok genel konuştum olmadı
tabiki her sektörde her branşta olduğu gibi gayet aklı başında düzgün servis şöförleri veya söförler var
onları konuya katmamak lazım.
individual
24-03-2016, 08:57
insan haklarıymış falanmış, idam o yüzden yasakmış filanmış
ULAN KARŞINDAKİ İNSAN DEĞİLKİ???? ALOOOO
geberteceksin alayını + tüm yakalanan o piç kurusu pkk itlerini
tertemiz oluruz varya mis gibi..
ayrıca son günlerde bu sapık servis şöförleride ülkenin yükselen trendi!!
tabi tüm it kopuk ne varsa şöför yaparsan böyle olur gayet normal
bak, toplumda iş güç bi zike yaramayan ne kadar çulsuz, kalitesiz adam var hepsi şöför amk
Abi istanbulda bildiğim kadarıyla serviscilik bir açık.
Özel plaka yok git vw'den crafter sonra serviscilik yap.
Devlet bu konuda bir çalışma yapması lazım herkez servisci valla.
Haberlerde gördüm dün akşam yemeği yerken. Boğazımızda kaldı lokmalar. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. Allah rahmet eylesin :/
burakgunay
24-03-2016, 09:00
Anasını sikiyim başka bişey demiyorum.
Ülkede herkes birbirine bilendi
HONDAHAN
24-03-2016, 12:45
Allah anasına babasına sabırlar versin.
Allah öyle mahlukları da kahretsin. Duygularımı yazamıyorum yaa öyle bir ceza verilmeli ki kalan ömrü kadar çekmeli, acı-ızdırapla ölmeli. Benim çocuğum banyodan salona gelene kadar korkuyor, o yavru ölüme gidene kadar ne korkular yaşadı.! Allah ölene kadar kat kat fazlasını o mahluka yaşatsın inşallah.
Bize 3-5 tane dexter gibi adam lazim.
Birkaç gazetede konuyla ilgili farklı detaylar verilmiş, içinde olmadığımız için bilmiyoruz ama. Eğer gerçeklik payı var ise durum çok vahim.
Suçcuz bir yavru heba oldu gitti.
öldürüldü ne demek ya ufacık çocuk?
öldürüldü ne demek?
ona kıyandan Allah bin bir türlü çıkartır inşallah. inşallah ölmez yıllarca sürünür şerefsiz.
Talih.b16
24-03-2016, 12:59
sapık sadist falan diyebilirsiniz de;
adalet peşinde diye film vardı,
adama zehiri verdi bağladı, adam kendisini testereyle kesilirken seyretti.
böyle bişi yapılsa, tam ölürken müdahele edip tekrar yaşatıpıp tekrar kesilse.
yazıcak bişi bulamıyorum allah rahmet eylesin, allah büyük sabır ailesine ne diyim bilemedim
VTec_king
24-03-2016, 13:09
yapanın Allah belasını versin ,ölmesin sürünsün it cehennemi hem burda hem diğer tarafda yaşasın
Allah rahmet eylesin berata
ALLAH RAHMET EYLESİN
haber sitelerine göre anne'den kaynaklanıyor gibi olay
çok vahim
_driver_
24-03-2016, 13:33
Çocuklara istismarı kadınlara şiddeti legal yaparsan olacağı budur.
Allah rahmet eylesin çok acı.
+1
Allah rahmet eylesin geride kalanlarına da sabırlar versin
kadına çocuğa şiddet meşrulaştırılırsa olacak budur bir melek daha göçtü gitti.
Allah günahlarını affetsin diyeceğim ama el kadar çocuk ne günahı olabilir ki mekanı cennet olsun.
konuya girdıgımde kötü haber yoktur dedim ama .ok üzüldüm allah belanızı versin ufacık yaşama yeni başlamış bir cana nasıl kıyıyorsunuz benimde buyaşta öğrencılerım var ulan nasıl insanlarsınız be:S
Allah kahretsin be!! Akşam haberlerinde uyurken tvden gelen annesinin feryad figan sesleriyle uyandım arkasından fotoğraf gösterildi mahvoldum :( Yazacak bişey bulamıyorum. Rabbim mekanını cennet eylesin, ailesine sabır versin :(((
Şöyle bi suikastçı olupta gördüğümüz orspu evlatlarını tekk tekk öldürme imkanımız olsa keşke son zamanlarda tk istediğim şey bu resmen.
Allah sabır versin ailesine, sokayim böyle ülkeye böyle mahluklara
Rahmetlinin bulundugu yer Okulumun dibiydi tepeörene giderdik arada kimse gelmez etmez bişey olsa bulamazlar oylede olmuş :( diye yazık günah Allah rahmet eylesin
Şöyle bi suikastçı olupta gördüğümüz orspu evlatlarını tekk tekk öldürme imkanımız olsa keşke son zamanlarda tk istediğim şey bu resmen.
Allah sabır versin ailesine, sokayim böyle ülkeye böyle mahluklara
Medeni Adaleti geçeceksin aynen dediğin gibi Hindistandaki gibi vereceksin bu ibneleri halkın eline.
geçen bir tanesini izledim genelde izleyemem maffolurum içimde acır ama bu basedilen herif sayısız kıza tecavüz etmiş öldürmüş en son kendi yengesine saldırmış yiğeni öldürmüş herifi bir işkenceye tuttular anlatamam her anında içimde ohhh ohhhh dedim belki cahilim belki yanlış ama bizim adalet sistemimiz bu denli yumuşak ve kolay olduğu sürece kimsenin korkusu yok kardeşim.
adam 43 defa hırsızlık yapmış yakalanıo 24 saat içersinde dışardı nerde var bu?
Medeni Adaleti geçeceksin aynen dediğin gibi Hindistandaki gibi vereceksin bu ibneleri halkın eline.
geçen bir tanesini izledim genelde izleyemem maffolurum içimde acır ama bu basedilen herif sayısız kıza tecavüz etmiş öldürmüş en son kendi yengesine saldırmış yiğeni öldürmüş herifi bir işkenceye tuttular anlatamam her anında içimde ohhh ohhhh dedim belki cahilim belki yanlış ama bizim adalet sistemimiz bu denli yumuşak ve kolay olduğu sürece kimsenin korkusu yok kardeşim.
adam 43 defa hırsızlık yapmış yakalanıo 24 saat içersinde dışardı nerde var bu?
Katılıyorum.
Bir suça verilen ceza ne kadar ağır ise yaptırım gücü yani caydırıcılığı o derecede yüksektir.
Bahsi geçen olaydaki gibi ihtilafa yol açmayacak kadar açık bir suçun varlığında öyle bir ceza verilmelidir ki.
Böyle bir fiili bırak gerçekleştirmeyi düşüncesi bile aklına gelmemeli. Ama bizde "takım elbise giydi, sakal traşı oldu" vs gibi sebepler ile inanılması güç indirimler alabiliyorlar.
Adam çalıyor sonra dışarıda, bu adam gidip neden amele gibi asgari ücrete çalışsın ki. Zaten olacağı belli.
100 kere yazdım bunda sonra da 100 kere yazarım. Caydırıcı olmadıktan sonra hukuk = guguk.
free-hifi
25-03-2016, 13:44
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007299763281&fref=ts
Şerefsizin facesi gören olursa eğer 155 i aramasın. Biz adalete güvenmiyoruz. Bize ulaşın mahalle olarak bir şey deneyeceğiz....
AliGizda
25-03-2016, 14:02
Adama herkes yağdırmış Facebook' tan, tipine baksan insan zannedersin. Hafızama kazıdım gördüğüm yerde etkisiz hale getirip gerekli mercilere aktarırım konuyu. İnşallah karşılaşırız.
Emre-Dylan
25-03-2016, 14:46
İnsanlık almış başını gidiyor her gün çocuk öldürülüyor tecavüze uğruyor patlayan bombaları saymıyorum bile. Artık ceza konusunda çok çok katışlamamız lazım. Ensar vakfı, Gülay bursalı, Beratcan karakütük, Ankarada ki patlamalar İstanbulda ki patlama. Lanet olsun böyle dünyaya Allah sonumuzu hayır etsin insanı insan yapan merhamettir. Merhametten yoksun kalıyoruz her geçen gün. Çocuğa kadına kıza cinsel istismar, bir çocuğu kasten öldürmek ve vatan hainliği gibi suçlara idam gelmeli. Ne kadar aklanırsa bu ülke, o kadar refah içinde yaşarız. Sallandıracaksın bir iki tanesini tvlerde bak bundan sonra çocuk cinayeti tecavüzü kalıyor mu ülkede götleri yiyor mu görelim. Varsın batı bize vahşi barbar desin dış dünya hakkında konuşmak gerekirse, açıkçası hiçbiri ***imde bile değil.
individual
25-03-2016, 15:18
adam nasıl kayıplara karıştı ya nasıl bulunamıyor hayret ediyorum.
free-hifi
25-03-2016, 15:48
adam nasıl kayıplara karıştı ya nasıl bulunamıyor hayret ediyorum.
Gt herif geçen gün evinin oraya polis gelmiş sanmış bunu arıyorlar başka bir sebeple oradaymış kaçış o kaçış
Emre-Dylan
25-03-2016, 17:14
İnşallah cesedini bulurlar şerefsizin. Kana kan.
levent_s
25-03-2016, 18:32
Bunu bulup elini kolunu baglayıp rahmetli çocugun babasına vermek lazım o ne yapacagını iyi bilir belki biraz yüregine su serpilir.
http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/beratcanin-katili-yakalandi-1156135/
free-hifi
27-03-2016, 21:55
İt gop ta yakalandı ama inş f tipine verilmez de gereği içeride yapılır
Thracian
27-03-2016, 23:31
Annesini n arkadaşı bir servis minibüs cusu birinden supheleniyorar bir iki güne belli olur. Bende babayim babasının yanına gidemiyorum dayanamam.
Sanırım katil yakalanmış, Yazdığınız şeyin aslı var mı ?
Yıllar önce çorlu da benzer olay vardı
_driver_
28-03-2016, 00:53
Mynette yakalandığı yazılmış şimdi okudum ben de ama başka bir açıklama yok annesi ile ilgili. Tekrar tekrar sabırlar geride kalanlara. Mekanı cennet olsun kardeşimizin de
evedüşenkaldırm
28-03-2016, 07:15
Evet yakalanmış sabah haberlerine de çıktı şuan, ailesiyle ilgili hiç birşey söylenmedi.
Atv de , son dakika olarak geçiyor - yakalanmış..
Karaktersiz insan ya..
Böyle insanları ya idam ediceksin ya da can çekiştire çekiştire geberticen
ntv de şimdi haberi verildi, şüpheli sıfatıyla annesini de gözaltına almışlar. babasının da bilgisine başvurulacakmış.
free-hifi
28-03-2016, 10:41
+Annesi bu sabah göz altına alındı dün bir iddia geldi bu adam çocuğun annesine asıldığı zamanlar bir güzel dayak yemiş o gün yemin etmiş bunların yüzüne söylemiş "sana öyle bir acı yaşatacağım ki ömür boyu unutamayacaksın" detayları belli olur gün içinde
+Annesi bu sabah göz altına alındı dün bir iddia geldi bu adam çocuğun annesine asıldığı zamanlar bir güzel dayak yemiş o gün yemin etmiş bunların yüzüne söylemiş "sana öyle bir acı yaşatacağım ki ömür boyu unutamayacaksın" detayları belli olur gün içinde
Ya da anne ile servisçi arasında yaşanan bir ilişkinin şahidiydi Beratcan??
Ya işte bu medya çok kötü, çarşaf çarşaf "eski sevgilisi öldürmüş" gibi haberler dolanıyor ortalıkta.
Belki kadının bir dahli yok, şerefsizin teki dediğin gibi asıldı kadına. Ama baktığında "eski sevgili oldu" umarım iftiradır ve gerçeklik payı yoktur.
Giden geri gelmez ama üstüne bu tarz bir iftiraya maruz kalmak çok yıkıcı olur.
http://www.haberturk.com/gundem/haber/1216467-beratcanin-katil-zanlisi-cinayeti-itiraf-etti
free-hifi
28-03-2016, 16:36
aMK KARISI
ya insan degil bunlar ya.
Vay anasını ulan anneye bak arkadaş allah belanı versin ..
rezillik,iğrenç bir ilişkinin kurbanı küçücük çocuk.Allah gani gani rahmet eylesin.Yazık oldu gencecik yaşta.
mikelazi
28-03-2016, 17:34
ne desek boş.giden gitti nur içinde yatsın
Ya işte bu medya çok kötü, çarşaf çarşaf "eski sevgilisi öldürmüş" gibi haberler dolanıyor ortalıkta.
Belki kadının bir dahli yok, şerefsizin teki dediğin gibi asıldı kadına. Ama baktığında "eski sevgili oldu" umarım iftiradır ve gerçeklik payı yoktur.
Giden geri gelmez ama üstüne bu tarz bir iftiraya maruz kalmak çok yıkıcı olur.
Ne kadar safmışım be. Kendi mesajıma alıntı. Evlat lan bu. Allahsız nasıl bir vicdansızlık seninki.
Orosbu çocukları vicdansız köpekler allah belalarını versin
kelalper
28-03-2016, 17:53
Şunları görünce insanlığımdan utanıyorum ya.
Başka haberde de 14 yaşındaki kıza sözde 4 kişi cinsel tacizde bulunmuş. Ama 4 ü de ifadesinde kızın para vermezsen polise giderim diye tehdit ettiğini söylemiş. Lan arkadaş 4 ü de aynı şeyi söylüyorsa ve yeltendiyse tamam içeri al ama kızı da bi takip et. 14 yaşındaki kızlar şu anda bizim bildiğimiz gibi değil. Özel okullarda ortaokulda başlıyor cinsel ilişki. 10 sene önce arkadaşımın kardeşinin çekmecesinde condom yakaladık. Bu ne lan diye sorduk billur geçti bu yaşta ne işe yaradığını bilmiosanız ben öğretmiim size diye. Herif orta sondaydı o zaman. Olm balon alın daha ucuz diye salağa yattıkta herifler harbi harbi kullanıomuş yani. O yüzden çocuk dediğinde çocuk değil. Arabistanda da karının biri şikayet etsin bu beni gondikledi diye yapmasan da yandın kurtuluşun yok.
Emrecan-R
28-03-2016, 18:04
Başka haberde de 14 yaşındaki kıza sözde 4 kişi cinsel tacizde bulunmuş. Ama 4 ü de ifadesinde kızın para vermezsen polise giderim diye tehdit ettiğini söylemiş. Lan arkadaş 4 ü de aynı şeyi söylüyorsa ve yeltendiyse tamam içeri al ama kızı da bi takip et. 14 yaşındaki kızlar şu anda bizim bildiğimiz gibi değil. Özel okullarda ortaokulda başlıyor cinsel ilişki. 10 sene önce arkadaşımın kardeşinin çekmecesinde condom yakaladık. Bu ne lan diye sorduk billur geçti bu yaşta ne işe yaradığını bilmiosanız ben öğretmiim size diye. Herif orta sondaydı o zaman. Olm balon alın daha ucuz diye salağa yattıkta herifler harbi harbi kullanıomuş yani. O yüzden çocuk dediğinde çocuk değil. Arabistanda da karının biri şikayet etsin bu beni gondikledi diye yapmasan da yandın kurtuluşun yok.
Abi sesli guldum :)
ulan ne hale geldik arkadaş ya biri çocuk öldürür biri çocuk taciz eder bir diğeri kadını öldürür kadına tecavüz eder dinin emretmediği ne kadar şey varsa hepsini yapıyoruz ne hale geldik arkadaş ya !
Emrecan-R
28-03-2016, 18:07
Abi sesli guldum :)
Edit: su serefsizi once darp edip sonra asmak lazim allahindan bulsun . Allah.korusun boyle serefsizlerden kardesimi ekmek almaya bile gondermiyorum artik
diyecek söz,edecek küfür bulamadım bunlara..günlerce aranan katil evin içindeymiş.Hiç uğruna gitti günahsız kardeşimiz.Mekanı cennet olsun.
emre.ates
28-03-2016, 18:51
haberi izledim daha çok kötü oldum diyecek söz bulamıyorum bu ülke ne hale geldi böyle haberlere bakmaya korkar oldum.
Karı da mahalle motoru çıkmış.
Yazık çocuga ve geride kalanlara..
Draniela
28-03-2016, 20:10
Bugün haberi görmüştüm nette gezerken böyle linkteki gibi detaylıca yazmıyordu. Şimdi okudum, çok kötü oldum gözüm doldu yok böyle bir şey ya.
Şaşkınlık içindeyim, nasıl bir hayatın içindeyiz biz?
Bu nasıl şerefsizlik , nasıl kansızlık?
Ufacık çocuğa yolda yürürken yanlışlıkla elin çarpsa için cız eder, titrer acaba canı yandı mı diye!
Bu insan görünümlü ne olduğu belirsizler için söyleyecek bir şey bulamıyorum. Umarım normal ölmezler can çekişirler.
Anne serbest birakilmis nasil oluyo
barakuda26
28-03-2016, 21:32
Ülkemizin çok entresan bi adalet sistemi var insan hayret ediyo gerçekten, olan mazluma suçsuza garibana oluyo herzaman.
Canselmo
28-03-2016, 21:33
Böyle bişey olamaz annesi 10 gündür sahte sahte ağladı herşeyi biliyodu , kimin yaptıgını biliyodu . Ulan oğlun gitti oğlun lanet olsun size be
Thracian
28-03-2016, 21:53
Başlığa girmek bile istemiyorum. Ban yiyecegim adi ****** yüzünden.
Kadının adamla ilişkisi olsa bile kendi çocuğunu öldürtecek kadar vicdansız değildir herhalde.
Tabi o herifle kırıştırmasaydı çocuğu hala sağ olacaktı. Gitsin kendini assın bence en temizi bu saatten sonra o vicdan azabıyla yaşanmaz zaten
****** 6 sene aldatmis adami adamda hicmi anlamamis. Nasil anlasin ayni is yerinden ver coskuyu yapmislar serefsiz kadin
dragstar
28-03-2016, 23:48
Lise filan hadi bizde yaptık ettikde orta son nedir
Son 1 Ayda bu ülkede neler oluyor böyle ? Her gün cinayetler, şehit haberleri, patlayan bombalar...
İftira değil gerçekmiş. Kendiside kabul etmiş. YAZIK
http://im.haberturk.com/2016/03/28/1216467_f27507cf35ed54b6c564c533ef1ee160_640x640.j pg
Yuh amk ya!!!!!
Ufacık çocuğa mı üzülürsün, aldatılan çocuğu öldürülen adama mı üzülürsün?
PiscocuK
29-03-2016, 08:22
konuyu ufak kardeşimizin ölü bulunmasından sonra takip etmemiştim
bu sabah haberlerde gördüm meğerse olay neymiş.Ülke olarak insanlık olarak ne hale geldik arkadaş hiçmi vicdan kalmadı nereye gidiyoruz anlam veremiyorum
Bir oğlu daha varmış büyük olan. Babanın durumu zaten içler acısı 6 yıldır kandırılmasına mı yansın evladı böyle iğrenç bir olay sebebiyle öldürüldü ona mı yansın. Vefat eden çocuğun abisinin yaşayacağı travmaları düşünmek bile istemiyorum.
Kadınında mutlaka ceza alması lazım tüm bu olayların yaşanmasında pay sahibi olduğu için.
sabah sabah midem bulandı üzüldüm ama beratcana :(
Hayranim su adalet sistemine, bakkaldan ciklet araklasan ya para cezasi ya 2-3 ay yersin.Kadinin yapmadigi pislik kalmamis serbest birakilmis.
Thracian
29-03-2016, 09:43
Bir oğlu daha varmış büyük olan. Babanın durumu zaten içler acısı 6 yıldır kandırılmasına mı yansın evladı böyle iğrenç bir olay sebebiyle öldürüldü ona mı yansın. Vefat eden çocuğun abisinin yaşayacağı travmaları düşünmek bile istemiyorum.
Kadınında mutlaka ceza alması lazım tüm bu olayların yaşanmasında pay sahibi olduğu için.
o yaratığı kadınlar koğuşuna atsınlarda ne dayak yer orda.
Konuyu baştan sona yeni okudum masum çocuk için çok üzgünüm. Kime güvenip nasıl evlenicem iyice insanlara güvenimi kaybediyorum.
http://www.haberturk.com/gundem/haber/1216467-beratcanin-katil-zanlisi-cinayeti-itiraf-etti
Oha haftada 1 ilişkiye giriyorduk bazen de serviste yapıyorduk demiş kadın. Şimdi adam oğlunun acısını çekerken bir de bu eklenmiş. Allah yardımcısı olsun o psikolojiyi düşünemiyorum
LnchCntrl
29-03-2016, 09:55
Boşan mk. Git kimle sevişiyosan seviş.
Senin sapkınlığının cezasını o yavrucak neden çekiyor. Bir de Allah şahidim demiş, Yalanlarınıza Allah'ın adını dahil etmeyin bari şerefsizler...
Thracian
29-03-2016, 10:02
Kocası müge anlya baba bağlandı. Karısını savunuyor
mikelazi
29-03-2016, 10:12
savunulcak nesi kaldı ki
ilginç
burakgunay
29-03-2016, 10:20
baba böyle tv lere baglanıp hala karıyı savunuyorsa buyuk ihtimal farklı mevzular var, bu ne genişlik amk kadın haftada 1 birlikte olduk servis aracında çarpıştık diyor. çocuk da kendinden degil herhalde bu sebepten olabilir bu rahatlık. bu nasıl iş anlamadım olan günahsız bebeye oldu.
free-hifi
29-03-2016, 10:21
Eşim aradı müge anlı ya çıkmış ergün ben o lavuğa bir daha selam vermem, ya da diyorum bilerek yapıyor sığınma evinden alıp öldürecek adamlığını kanıtlamak için fazla seçeneği yok
AliGizda
29-03-2016, 12:07
Bu tarz haberleri okuduğumda Cem Yılmaz' ın 'Hani marjinal bizdik? Bütün mahalle tren yapıyor!' sözü geliyor aklıma..
Ben o kadının masum olduğuna inanmıyorum, insanlar ne kadar sahte bir de başı kapalı ruhsuzun. Ne hallere geldik, yazıklar olsun. Bu insan müsveddesi annelik duygusunu hak etmiyor. Böyle insanları Allah ıslah etsin.
Geride kalan diğer çocuğa gerçekten çok üzüldüm, bu küçük yaşında omuzlarına ne büyük yük yüklendi.
Bu tarz haberleri okuduğumda Cem Yılmaz' ın 'Hani marjinal bizdik? Bütün mahalle tren yapıyor!' sözü geliyor aklıma..
.
Dünden beri yazacam yazmıyorum. Allah ıslah etsin böyle insanları uzak tutsun.
o yaratığı kadınlar koğuşuna atsınlarda ne dayak yer orda.
erkekler koğuşuna atsınlar bence, yaptığı pisliği vura vura anlatsınlar.
Kendi evladına bunu layık göreni ben her şeyi layık görüyorum.
Peşin edit. Hümanistler kumdan kale yapsın bir zahmet.
Canselmo
29-03-2016, 13:09
Allah bin belasını versin , kafada türban kapalı kadın dersin , sokakta bişey söylese ablacım bacım dersin . O gözle baktığın kadın içinde yok orda yattık yok burda yattık seviştik vuruştuk başka erkeklerle, kadının kocası kadını savunur. Olan garibim suda boğduğu cocuga oldu.Sinirden gözlerim yaşardı resmen
Nasıl iğrenç bi toplum olduk biz ya, haberleri açıyorum hergün şehit haberi , öldürme ,tecavüz, cinnet geçirme, kırıp dökme, yağmalama, hırsızlık ,enses ilişki bilmem Allah sonumuzu hayır etsin.
Cezaevinde bu adamın götünden kan alırlar,sonra tek koğuşa atarlar oradada bunalımdam intihar eder geberir gider
Thracian
29-03-2016, 13:26
Eşim aradı müge anlı ya çıkmış ergün ben o lavuğa bir daha selam vermem, ya da diyorum bilerek yapıyor sığınma evinden alıp öldürecek adamlığını kanıtlamak için fazla seçeneği yok
Ben dayanamadım, kalktım gittim odadan. Ben sinir krizi geçirecektim.
Ben bir adamın, 6 yıl boyunca eşinin başkasıyla birlikte olduğunu anlamayacagını düşünmüyorum. İşin içinde başka şey var.
aynen öyle işin içinde iş var, bu namussuz adamda durumu biliyordur , bilmese karısı 6 senedir takla atıyor , oğlu öldürülmüş karısını fantazi mekanlarını vs özet geciyor adam diyor ki dogruysa boşarım.senin gelmişini geçmişini sikim onurunu sikim önündeki fazlalıkla kendini erkek zannediyor amk evladı, çıldırdım cinnet geciriyorum.
ulan yavşak evladın boğularak öldürülmüş öncesinde eli ayagı agzı bantlanmış lan hiçmi onurun gururun yok hala ortada kalma mücadelesi veriyorsun ben bilmiyodum haberim yok git atla bi yerden öl amk evladı senin gibi babanında seninde avradınında seni adam yerine koyup acaba diyeninde emdirenini gezdirenini sikim.
ulan varya bu kahpe çocugunun vampir gibi bogazına diş geçirip kanını içsem içim sogumaz bu nasıl bi yaratıklıktır yemin ederim fıttırdım yaaa
hala diyor ki dogruysa boşarım hala diyor ki kadın öldür demedim, adam ben yapamam diyor , kadında ne yaparsan yap diyor , yav bu orusbucocugunada yetkililer acaba diyor , he amh he çok düzgün işliyor ya hukuk sistemimiz onada acaba diyin , gecirin boynuna müebbet hapsi çürüsün zindanda şerefsiz.hepsi danışıklı dövüş abi hepsi görecegiz hep beraber.
Emrecan-R
29-03-2016, 13:51
Adam ağır gavat çıktı...
burakgunay
29-03-2016, 13:55
programı izlemedim ama yorumlardan anladıgım ablayı kocası parayla çarpıştırıyor olabiilir. mevzu içinde mevzu. sikiyim tahtanızı. o çocuğun ahı çıkacak sizden. boğarak öldürdüm diyor amın oglu geniş geniş ya piççç
Beyaz tv de fena giydiriyolar babayla kadina. Baglanan muhabirde degsik iddalar var gizlilikten dolayi soyleyemiyorum dedi
Bu üçlüyü kazığa oturtacaksın ... Evlatları ... Doğurdukları .. Çoçukları. Sinir krizi geçiriyorum bu çocuğun böyle bir rezillik yüzünden öldürülmesine allah iyi dünyada yakalarını bir araya getirmesin. Bu arada o ****** resim ve videoları kendi rızamla çektirdim demiş allahım sabır versin..
böyle yaratıklarla aynı memleketin havasını soluyoruz ya yazık bu şerefsizleri adalet önüne çıkarmak bunlara ödül olur bunları çektire çektire öldüreceksin
free-hifi
29-03-2016, 14:56
programı izlemedim ama yorumlardan anladıgım ablayı kocası parayla çarpıştırıyor olabiilir. mevzu içinde mevzu. sikiyim tahtanızı. o çocuğun ahı çıkacak sizden. boğarak öldürdüm diyor amın oglu geniş geniş ya piççç
Kardeşim o işte bir şüphe var mahallede dedikodusu olmuş bunun ..... gavat kumar oynuyormuş parayı karısı getiriyormuş diye söylentiler var
burakgunay
29-03-2016, 14:57
Kardeşim o işte bir şüphe var mahallede dedikodusu olmuş bunun ..... gavat kumar oynuyormuş parayı karısı getiriyormuş diye söylentiler var
evlerden ırak böyle aile... Allah kimseye yaşatmasın. tabi hepsi hikaye yalan dolan da olabilir kimsenin günahını almamak lazım ama adamın içi yanıyor dayanamıyor insan. adaletinizi ****** sizin.
individual
29-03-2016, 15:10
bu olay'da bir sürü idda ortaya atılır ama ve gerçek olduğunu hiç bir zaman kanıtlanamaz.şuan tek bir gerçek var oda küçük bir çocuğun ölümü.
Çocuğu saatlerde arabanın arkasında elleri ayakları ağzı bağlı gezdirmiş kimbilir nasıl korktu minik yavrum fotolarına bakıyorum su gibi.. Gözlerim doluyor..
En ağır cezayı en büyük ızdırabı çeksin can veremesin gözünün önüne masum çocuk gelsin..
Masum bi gül solmuş kim sorumlusu ise helak olsun inşallah..
insan öz yavrusunu bile bile ölüme sürüklermi ulan allah sizin belanızı versin