Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankarada Patlama 13 mart 2016

Sayfa : 1 2 [3]

thedevil
16-03-2016, 20:38
Kurtuluş savaşından sonra çok şey değişti bu vatanda... Sen çok geriye gitme biz Osmanlı dediğimiz Zaman övündüğün bir Osmanlı diyorlar ( seni tenzih ederim) kurtuluş savaşından sonda çok götünü yaladılar Amerikan Uşakları... Çok Başkan Cumhur değişti... Demirel başa geldiğinde herşey bol ( arkasında Amerika para gücü) Ecevit başta eve paranla tüp alamazsın gaz yağı alamazsın.... Benim fikrim senin bitinin kanı yok gidip kime kafa tutacaksın ? Ülke sen başa gelene kadar sömürülmüş bir icadın yok silahın yok mermin yok hepsi dışarıdan kaynak... Sen git Amerika'ya kafa tut �� Ben sana düşman olsam mesela ( tabiki değilim) sen benden kuvvetli isen sırtını sıvazlar abi derim hizmette kusur etmem ama bi taraftan kendime Çeki düzen verip kanlanırım sonra sana ahkam keserim... Biz hala Rusya'nın uçağını vurduk eyvah diyoruz ( bu Zamanda ) sen git 15 sene önce Amerika'dan bağımsız hareket et

Yigit-Y
16-03-2016, 20:40
Bence bombayı hükümet patlattı.

400 vekil yoksa kaos var dediler.

İcraat partisi oldukları için yollarla koprulerle beraber bunlarida yaptılar.

Kaos olmasin istiyorsan 400 ver diye bu ulkeyi tehdit edip bu ulkeyi kac aydir kaos ortaminda yasatmaktadirlar.

Sabaha kadar ölene kadar inkar eden buna destek çıkanlar bu dünyada olmasada mahkeme-i kubra da hesap verecekler.

Ekonominin içine edip 3 milyon suriyeliyi vatan topraklarına sokup iktidardan düşmemek için 19.000.000 tekabül eden kisiye yardım saglamak.

Muhtarlari neden toplayip konuştuğunu bile bilmeyenle dolu.

Kuranı eline alip pkk lilarla miting yapani savunan sayin ocalan diyenlere oy verdiginiz o iktidar partisini hala savunmak ancak cahilliktir.

Cahil toplumun sonuda 3.dunya ulkesi olmak ve yok olmaktir.

Allah kullarına oku derken siz olayi cok yanlis anlamissiniz.

Kurani arapca okuyup hicbirsey anlamadiniz.

Ataturk kurani turkceye ceviri neden yaptirdi onu bile anlamadiniz.

Dini kullanarak bu dunyada kar yapanlanlar allah ile kul arasina girenler

Onlara destek verenler hepsi hesap verecek mahkeme-i kubra da...

thedevil
16-03-2016, 20:40
Sen insanın damarına basıyordun yok Adamın anasına küfür ettin sor bakalım o Adamı ben mevzu bitti konu kapandığı halde akşam saat 11 sularında arayıp tekrar annesine ettiğim küfürden dolayı özür dileyip helallik istemiş miyim? İnsanların karakterini okuduğun iki satır yazı ile çözmeye çalışma çözemezsin....

thedevil
16-03-2016, 20:43
Hiç şüphe yok herkes hesap verecek....

ufuksaracci
16-03-2016, 20:44
Arkadaşımın kardeşi askere şu anda. Az önce arayıp böyle bir şey demiş, arkadaşta bizi uyarmak için yazmış.

"Aycan aradi genelkurmaydan yazi gelmis tum teror orgutleri pkk catisi altinda birlesmisler ve 16-21 mart arasi 20 ilde buyuk patlamalar yapilacagina dair istihbarat alinmis, bu hafta dikkat edin kalabalik yerlere gitmemeye calisin"

Birinci ağızdan duymasam paylaşmam, doğrudur yanlıştır bilmiyorum , aklınızın bir köşesinde bulunsun arkadaşlar. Aman dikkat

thedevil
16-03-2016, 20:45
Samimi olarak soruyorum kime oy vereyim ?

thedevil
16-03-2016, 21:13
Siz varya ülkeye turbo sokmasınlar isyan çıkarır belediye otobüsü yakarsınız sen gidip karne ile ekmek alıcan ? Madem Vietnam'da birşey yapamadılar neden bu kadar kasılıyorsun bize bişey olmaz bırak sakin ol herşey olacağına varır ? Sen ve senden kaç tane varsa Rusya'dan tırstınız hayırdır ? Bomba patlamasında hayatını kaybedenlere bende üzüldüm sinirlendim hatta çok fazla küfrettim ama bombayı koyanlara hakaret ettim herhangibir partiye oy verene değil.... neyse kasmaya gerek yok ben samimiyet kasmam kardeş neyse inan Bayadır girmiyordum boşu boşuna Zaman kaybettim sen haklısın sen dolu adamsın takıl burda adminlik yap dolu Adam....

Yigit-Y
16-03-2016, 21:19
Samimi olarak soruyorum kime oy vereyim ?

Oy verilecek gün evden dışarı çıkma bence.

Cezasını forumdakilerle toplaşır öderiz:)

thedevil
16-03-2016, 21:39
5 dakkada hoca kesildin başımıza ���� YasinR Beyazıt camine sabah namazı konusu açtığında çok bu tip düşünmüyordun hayırdır ?

ayrıca yiğit paran cebinde kalsın kardeşim ben ak partiye oy vericem ceremesini birlikte çekicez... ben ak partiye oy vereceğim ceremesini bütün ülke halkı çekecek başka bi arzunuz? Oh be ben seçimlerde ak partiye oy vereceğim ve oy vermeyenlerde benim çektiklerimi çekecek.... Hoca efendi caiz midir?

thedevil
16-03-2016, 21:44
Ya arkadaş sizin gibi düşünenlerin alayı ne gerek vardı havasına girmedi mi birimin ? Madem o kadar vatan evladı var içimizde ne diye korkuyorsun ? Ya zaten ülkede karışıklık olunca kaçmayacak mı bu adamlar ? O zaman siz geçersiniz ülkenin başına böylelikle ülkenin başında doğru bir Adam olmuş olur bu kadar basit neyin derdindesin ? Hoca efendi neyin derdindesin ?

Yigit-Y
16-03-2016, 21:49
5 dakkada hoca kesildin başımıza ���� YasinR Beyazıt camine sabah namazı konusu açtığında çok bu tip düşünmüyordun hayırdır ?

ayrıca yiğit paran cebinde kalsın kardeşim ben ak partiye oy vericem ceremesini birlikte çekicez... ben ak partiye oy vereceğim ceremesini bütün ülke halkı çekecek başka bi arzunuz? Oh be ben seçimlerde ak partiye oy vereceğim ve oy vermeyenlerde benim çektiklerimi çekecek.... Hoca efendi caiz midir?

Bu dunyada 31 yıldır boşuna o2 tüketmekte olup.

Kul hakkı yiyip insanlarin canlarını alan bu iktidara destek verdiginiz için.

Mahkeme-i Kubra da yaradan senin senin gibilerin o muhtemel acılarla dolu sonunuzu biz bu kullarına gösterir inşallah.

Siz cumalara gidip dua etmeye devam edin.Allahtan af dileyin.
Kulun bir hesabı varsa yaradanında bir hesabı vardır elbet...

Benim bir hakkım varsa ben hakkımı helal etmiyorum .

G.U.Z.
16-03-2016, 21:51
ben onu bunu bilmem de iktidar partisine oy verenlere hakkımı helal etmiyorum, ahirette hesaplaşırız... iktidar partisi yetkililerin hesaplarının bu dünyada görülmesini isterim kaddafi gibi..

İbrahim33
16-03-2016, 21:52
Evren abi boşuna uğraşıyorsun. ne anlatsan boş. aç biranı , hafif sakinde bir müzik aç , yaslan arkana kafanı dinle :) .

ES353
16-03-2016, 21:54
Ustune gitmeyin birazdan hülooooooooğğğğ diye bagirmaya baslayabilir :)

thedevil
16-03-2016, 21:59
Yahu arkadaş ben AKP din nin demedim siz neyin peşindesiniz dedim ki ben AKP'ye oy verdiğim için bana kimse hakaret edemez tehtid edemez dedim bu kadar edemez edeninde ben amınakoyayım...

MCN21
16-03-2016, 22:01
Ya arkadaş sizin gibi düşünenlerin alayı ne gerek vardı havasına girmedi mi birimin ? Madem o kadar vatan evladı var içimizde ne diye korkuyorsun ? Ya zaten ülkede karışıklık olunca kaçmayacak mı bu adamlar ? O zaman siz geçersiniz ülkenin başına böylelikle ülkenin başında doğru bir Adam olmuş olur bu kadar basit neyin derdindesin ? Hoca efendi neyin derdindesin ?

Ne güzel sistemmiş. Memleketin içinden geç sonra kaç sorun kalmasın :) Yada bunu inanarak yazdıysan ve hala destekliyorsan diyicek birşey bulamadım... Birde ben oy vericem hepiniz çekiceksiniz kafa yapısıda güzelmiş. Çalıyor ama yolda yapıyor düşüncesinin farklı evreleri olsa gerek ;)

TolgaEsentepe
Günde on defa anamı babamı sevdiğimi aramak zorundamıyım ben iyimisiniz diye ? Toplu taşımaya binmekten korkup kendi aracıma binip tenha yol aramak zorundamıyım ? Benmiyim suçlu ? Kimi eleştirip kime kızıcam ? Ankara da eşimiz dostumuz ölüyor tanıdıklarımız parçalanıyor. Şu an tamamen şans eseri yaşıyoruz. Ne suçumuz var ? Ve tamamiyle net bir şekilde diyorum ki; bunun suçunu bu başımızdakiler, Ulu önderimize ataput diyenler, osmanlı yı geri isteyenler, 90yıllık enkazı kaldırmak isteyenler, yurttaki bebelere tecavüz edenler, paraları sıfırlayanlar, cumhuriyeti istemeyenler yaşasınlar. Onlar parçalansın. Siktirsinler gitsinler sevmedikleri güzel memleketimden parça pinçik şekilde !!

thedevil
Yani akp ile dini bağdaştırmadım arkadaş hak yemekten bahsetti bende bana din öğretme dedim din ile ahkam kesme dedim ne AKP'si AKP konusu ben oy verdiğim için bana hakaret edemez kimse kimseye bu Hakkı veremez dedim yine diyorum ben AKP'ye oy verdiğim için bana hakaret etme Hakkı kimseye doğamaz bana hakaret edene bende ederim bu kadar basit...

thedevil
16-03-2016, 22:03
Ya arkadaş iktidarı eleştir oy verene hakaret etme istersen kimi eleştirirsen eleştir buna laf söyleyen yok sen iktidarı eleştirdiğin için sana laf söyleyen şerefsizdir eleştir....

thedevil
16-03-2016, 22:06
Ya kaypak bak oradadanda aynı şeyi yazmışım diyorum ki benim düşüncemden dolayı bana hakaret etme git kime oy vereceksen ver sen kaypaksın benim orada kibarca yazdığım şuan sinir krizi ile yazıyorum bana oy verdiğim partiden dolayı hakaret eden kişiliğime hakaret eden yavşaktır...

Chn53
16-03-2016, 22:07
Ya arkadaş iktidarı eleştir oy verene hakaret etme istersen kimi eleştirirsen eleştir buna laf söyleyen yok sen iktidarı eleştirdiğin için sana laf söyleyen şerefsizdir eleştir....

kusura bakmayın yaşım sizler kadar büyük değil ama , iktidarı iktidar yapan onlara oy veren değil midir ?

Yigit-Y
16-03-2016, 22:07
Bende şunu yazmadan geçemeyeceğim son mesajım bu konuda

Bu ülkeyi bölmek isteyen, tüyü bitmemiş yetimin hakkını çalan çırpan, ülkeyi kaos ortamina çeviren kul hakkı yemeyi sevap zanneden dini alet edip insanlari kandıran bunlara yardım eden yataklık eden savunan her kimse bende topumun amk.

Yarası olan kocunsun...

İyi geceler .

MCN21
16-03-2016, 22:12
Günde on defa anamı babamı sevdiğimi aramak zorundamıyım ben iyimisiniz diye ? Toplu taşımaya binmekten korkup kendi aracıma binip tenha yol aramak zorundamıyım ? Benmiyim suçlu ? Kimi eleştirip kime kızıcam ? Ankara da eşimiz dostumuz ölüyor tanıdıklarımız parçalanıyor. Şu an tamamen şans eseri yaşıyoruz. Ne suçumuz var ? Ve tamamiyle net bir şekilde diyorum ki; bunun suçunu bu başımızdakiler, Ulu önderimize ataput diyenler, osmanlı yı geri isteyenler, 90yıllık enkazı kaldırmak isteyenler, yurttaki bebelere tecavüz edenler, paraları sıfırlayanlar, cumhuriyeti istemeyenler yaşasınlar. Onlar parçalansın. Siktirsinler gitsinler sevmedikleri güzel memleketimden parça pinçik şekilde !!

Eve yürüdüğüm yolu değiştirdim merkezin dışından dolanıyorum. Ona rağmen kalabalık durağın yanından geçmek durumunda kalıp geriliyorum, hızlanıyorum. Kızılaydan geçmek zorunda olanların psikolojisini düşünemiyorum

İbrahim33
16-03-2016, 22:22
bu arkadaşın psikolojisi bozuk bence. bi arada bi konu açmıştı hatta uyuşturucu bağımlılığı ile ilgili miydi , tam hatırlayamadım. neyse allah ıslah etsin.

2jz
16-03-2016, 22:26
Dualarla geldi küfürlerle gitti.

"Takke düştü kel göründü"

"Aldatanlar sizi Allah ile aldatmasın" (ayet)

Chn53
16-03-2016, 22:27
bu arkadaşın psikolojisi bozuk bence. bi arada bi konu açmıştı hatta uyuşturucu bağımlılığı ile ilgili miydi , tam hatırlayamadım. neyse allah ıslah etsin.

doğru hatırlıyosunuz :)

Dayı
16-03-2016, 22:44
Yahu dün gece ki yazışmalarımız, fikir ayrılıklarımızı tartışmamız ne kadar düzeyliydi dostaneydi, bir de bu geceye bak.

wolrath
16-03-2016, 22:51
ben gidersem devlet çöker!

:)

süleymann
16-03-2016, 22:57
Seninle aynı düşünmedi diye ban.

Demekki ülke sizin gibilerin eline düşse sallandıraaksınız milleti o kadar kin ile dolusunuz.

G.U.Z.
16-03-2016, 23:01
Birsey farkettim bunlarin taraftarlari da tarz olarak birebir kopyaliyorlar kisiligini uzun adamin.. Magdur edebiyatidir, dini alet etmedir, kucuk kopyalari gibi geziyorlar.. Allah islah etsin, kimse sallandirmaz sizi merak etmeyin vatani direk satanlar sallandirilmali ama, sizin hesabiniz ahirette..

34btr1907
16-03-2016, 23:02

Demekki ülke sizin gibilerin eline düşse sallandıraaksınız milleti o kadar kin ile dolusunuz.

yok onunla aynı kefeye gelmediler diye yedi sanırım ban ı kufur edenı gormedım bundan baska,

saray soytarısı gıbı dusunmuyoruz dıye ayrımcılık yapmıyorlarmı ? o soytarı ayrıstırmadımı herkesı ? Atatürke olan kini ***** bahsetmeye gerek yok...

ama yok öyle yağma tatlı tatlı yemenin acı acı sıcması olur,ülke benim elime düşse şahsen şu an milletin aq caz dıyenın ve onun kafasında olanların terseten aq makla başlarım

G.U.Z.
16-03-2016, 23:03
ben gidersem devlet çöker!

:)

Tabi hangi devlet kurumu saglam kaldi ki, halkin guvendigi bi devlet kurumu kaldi mi ki, ne yargi ne polis ne ordu.. Asker sehit olur, ama terorle mucadeleyi o yapmistir, sanki 4 5 sene once orduyu parcalayan davanin savcisi oldugunu bas bas bagiran o degil de benim..

Sinan58
16-03-2016, 23:10
Boşu boşuna laf anlamayacak insanlara laf anlatmaya çalışmayın.
Daha bugün kaç tane "Askerimiz "ŞEHİT" oldu", ne yüzünden çözüm süreci denen her ne mikimse onun yüzünden.
Acaba Şehit Olan Askerlerimiz"in vebalini nasıl ödeyecek %50.

MTZ
16-03-2016, 23:13

Ya birader neyin kafası bu, Bayılıyoruz demagoji yapmaya. Adam 3 mesajda dünya nufusunun yuzde 80inin a. k. du etmedik kufur bırakmadı, önceki konusundada yolda rastgeldiği birinin sülalesine bayram ziyareti yaptı ondan ceza puanı doldu ban yedi. Hala senin gibi düşünmedi ban, kin dolusunuz, sallandıracaksınız. Kin dolu bir yer görmek istiyorsan adres belli.

LnchCntrl
16-03-2016, 23:14
Süleyman,

o kadar kinli adamlarız ki biz durduk yere, sinirleniveriyoruz birden, hatta boş zamanlarımızda buluşup birbirimizi bıçaklıyoruz

biz varya çok lanet insanlarız ya, kinlenip bomba patlatıyoruz ankaranın göbeğinde masum insanları öldürüyoruz

hayır o değil o kadar kinliyiz ki ferhat göçerin konserine gidemedik diye ismini vermiyim bi arkadaş diğerini vurdu geçen gün

kin bizim ağzımızdan burnumuzdan taşıyor yüzümüze bakmazsın tiksinirsin

o kadar kinliyiz ama hiç bi zaman şehit babalarını ayrıştırmıyoruz kinimizden, madenci yakınlarını dövenimizde çıkmadı halen

o kadar kinli adam bir aradayız, ama biri de çıkıp trafik kazasında ölen arkadaşımıza bu işin fıtratında bu var demedi

çok kinliyiz biz, hatta geçen gün gizli bölmede konuşuyoduk milleti nerde sallandıralım diye yer bulamadık vazgeçtik

yer bulsak emin ol milleti kinimizle sallandıracaz ya, kin bizim işimiz

o kadar kinliyiz anlıcan ama bi tanemizde çıkıp 3-5 şehit için meclis toplanmaz diyecek kadar kinlenmemiş ona şaşkınım

e kin bizim işimiz, layıkıyla yapamıyoruz yazıklar olsun, bu kadar kinli adam şehide kelle diyecek kadar nası kinlenemedi halen şaşkınım,ayıp.

Ulan bir delikanlı kinlide çıkıp Atatürk'e ayyaş, gezidekine çapulcu, İzmirliye gavur demedi bu nasın kin doluluk arkadaşlar hakkını verin şu kinin

Sözde kinliyiz diye hava civa yapıyosunuz birinizde kalkıp Serok Ahmet diye hala slogan atmadı,

Sizin kininiz batsın bu nası kinlilik ? Adam gibi bi kinci yokmu arkadaş çıkıp apoya sayın diyecek ?

Teröristin elini sıkacak bi kinlide yok bizde mesela , lan biz ne boş adamlarız ya ...

İnsan kendine kinli diyorsa eğer en azından şah fırat türbesinin yerini felan değiştirsin ki hem milli hem dini yerin dibine batıp çıkalım bi.

Hep laf hep laf, tutturmuşuz bi biz kinliyiz nası kin bu yaa

Kin nası olur biliyor musun sen ? Ben söyleyim,

Halkı 1300 lira asgari ücrete mahkum edip saraylarda , milyon liralık şamdanların altında yaşamakla olur
Somada bu işin fıtratı bu diyerek olur, şehide kelle diyerek kindar olursun, apoya sayın dersen sen kinlisin
Akil adamlar - akil olmayan adamlar yaparsan sen kinlisin, Haburda otobüsle terörist karşılarsan
Sen TÜRK'E kinlisin, sen ARAPSIN, SEN AMERİKASIN, SEN İSRAİLSİN, KİN SENSİN.

süleymann
16-03-2016, 23:23
Birsey farkettim bunlarin taraftarlari da tarz olarak birebir kopyaliyorlar kisiligini uzun adamin.. Magdur edebiyatidir, dini alet etmedir, kucuk kopyalari gibi geziyorlar.. Allah islah etsin, kimse sallandirmaz sizi merak etmeyin vatani direk satanlar sallandirilmali ama, sizin hesabiniz ahirette..

Merak etme ahiretimi ben düşürüm her koyun kendi bacagından asılır hiç bir yazımda dinle alakalı bir şey kullanmadım hiç bir partiyede üye degilim fanatigi hiç degilim fanatiklik demek gelen eleştrilere kulak tıkamaktır twiter da olsun kitap olsun benim gibi düşünmeyenleri okuyup anlamaya çalışırım ki ben mi hatalıyım diye emin olun hepsinde olmasada yüzde sekseninde haklı cıkıyorum YorumlAdıgmda.

Ama sizin usluba bakıyorum daha halen aynı oy verenler makarnacı kömürcü. Yahu bu ülkenin yüzde ellisi oy vermiş hadi kömür makarna otuz alsın geri kalAnı bir dünya insan.

Düşünüyorum neden bu olaylar hep bizim ülkemizin kara bulutlar neden Türkiye neden hep birşeyler yapılmak istenirken büyümek isterken başımıza geliyor 2010 yılında 0.60 faiz oranı varken suan 1.30 larda geziyor bi gezi cıktı dünya zarar gördü bu ülke.
Hiç bir insan canı kadar kıymetli degil para pul şan ama ne kadar güçlü olursan okadar üstüne geliyorlar onu anladım.

Tersini idda eden varsa yazzsın hakeret etmeden kimse türkiye cumhuriyetinin büyümesini istemiyor bu kadar acık ve su halimize bakın daha birbirimize tahamul edemiyoruz bastakiler ne yapsın.

ufuksaracci
16-03-2016, 23:29
Gezi ve faiz oranlarını nasıl birbirine bağladınız acaba çok merak ettim ? Yoksa gezi ve faiz oranları olarak iki ayrı konudan mı bahsediyorsunuz ?

snan1910
16-03-2016, 23:36
Ne ülkeymişiz ya kimse bizi istemiyor kimse bizi sevmiyor. Niye oldugunu bir düşünün yazarken.

Şu günlerde, beğenmediğiniz sevmediğiniz saymadığınız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün yıllar önce söylediği sözler nasılda anlamlandı,,
Yurtta Sulh Cihanda Sulh..

Anıl E.
16-03-2016, 23:37
Gezi ve faiz oranlarını nasıl birbirine bağladınız acaba çok merak ettim ? Yoksa gezi ve faiz oranları olarak iki ayrı konudan mı bahsediyorsunuz ?

Faiz lobisi diyor anla işte . Bi ara lobi modaydı ya ünlü düşünürümüzden onun akımının sonucu çıkan bir lobi çeşidi .

Bu dış mihraklar başarılı olmamızı istemiyor diyecem de hadi gerçekten öyle diyelim . İsterim ki dünyanın lideri olalım herkes bize imrenerek baksın . Ancak bu neyin avuntusu? Ekonomi mi fırladı uçtu tutamıyoruz? Bilimde teknolojide mi ilerledik ne yaptık neyin başarısını kıskanıp üzerimize oynanılacak . Başarılar olmadı mı illa ki oldu bunu görüp söylememekte haksızlık olur ama bu denli illa birileri başarılı olmamızı istemiyormuş havasına bürünüp ortada gerçekten dünyayı kıskandıracak bir basarim iz mi var biz mi göremiyoruz ?

İki tane köprü yapıyoruz onun da parası yabancı sermayeli kredilerle çıkıyor . Yani borçlanarak . Memleketinden dışarı çıkacak durumu olmayan hayatında köprüye adım atmayacak olan adam da oturmuş bilip bilmeden seviniyor 'daha ne yapsın " diye .

MTZ
16-03-2016, 23:40
Merak etme ahiretimi ben düşürüm her koyun kendi bacagından asılır hiç bir yazımda dinle alakalı bir şey kullanmadım hiç bir partiyede üye degilim fanatigi hiç degilim fanatiklik demek gelen eleştrilere kulak tıkamaktır twiter da olsun kitap olsun benim gibi düşünmeyenleri okuyup anlamaya çalışırım ki ben mi hatalıyım diye emin olun hepsinde olmasada yüzde sekseninde haklı cıkıyorum YorumlAdıgmda.

Ama sizin usluba bakıyorum daha halen aynı oy verenler makarnacı kömürcü. Yahu bu ülkenin yüzde ellisi oy vermiş hadi kömür makarna otuz alsın geri kalAnı bir dünya insan.

Düşünüyorum neden bu olaylar hep bizim ülkemizin kara bulutlar neden Türkiye neden hep birşeyler yapılmak istenirken büyümek isterken başımıza geliyor 2010 yılında 0.60 faiz oranı varken suan 1.30 larda geziyor bi gezi cıktı dünya zarar gördü bu ülke.
Hiç bir insan canı kadar kıymetli degil para pul şan ama ne kadar güçlü olursan okadar üstüne geliyorlar onu anladım.

Tersini idda eden varsa yazzsın hakeret etmeden kimse türkiye cumhuriyetinin büyümesini istemiyor bu kadar acık ve su halimize bakın daha birbirimize tahamul edemiyoruz bastakiler ne yapsın.

Kalbinden Deprem ile vurulmuş Türkiye zarar görmedide, Gezi mi yıprattı bu ülkeyi? Siz buna inanıyormusunuz

İsteyen çare istemeyen bahane bulurmuş derler

10 sene önce Dolar ne kadardı 1.3 Şuan ne kadar 2.9 10 sene önce asgari ücret 531 TL idi yani 408 dolar, Şuan asgari ücret 1300 tl yani 448 dolar. Gerçekten muazzam büyümüşüz. Dış borçları saymıyorum bile.

Bu ülkenin oldum olası önünü kesen şeyler

Para Hırsı
Güç Sarhoşluğu
Aklın güdülere yenilmesi
Çıkar savaşlarıdır.

Eskiden ordumuz güçlüydü, bölgede söz sahibiydik, Şuan ordumuz ne halde?

Balyoz davasında şanlı askerimizi yerden yere vuranlar sonra kumpasmış demedi mi

Şuan o halimizden daha mı güçlüyüz?

Orduyuda gezi mi bitirdi muhalefet mi bitirdi?

Polis teskilatimizi Devlet ici yapilasmalara teslim edilmedimi

Sonra kandırılmışız denmedi mi?

Suan ne halde teskilatimiz?

Kusura bakmayin ama buradan bakinca dış güçler lobiler localar loncalar illuminati fln değilde herşeyi biz kendimize yapmışız hırslarımıza yenilmişiz gibi duruyor

suk3b3
16-03-2016, 23:46
Bu ülkeye her gece yüzlerce militan giriyor. Siz terör bitsin diyosunuz. Suriyeliler geliyor diye sınır açık. Biz günde 30 bin fişek atıyoruz karşıdan 40bin geliyor. Şuan bunu okuyan herkes yatağında ama biz çatışıyoruz. Bunu buraya getirenler utansın ne diyim. Nerden geliyor bu kadar mühimmat ? Bu yaşananlar plansiz olmaz. Şuan dünyada pazarlık yapılıyor bu bölge ile ilgili. Yakında kazanan belli olur. Canınızı skmayin hersey olacağına varacak. Birileri oy verdi vermedi parti flan önemli değil. Allahın dediği olacak. Iş partiden cumbabadan hükümetten çıktı emin olun.
Dua edin bize. @cizre

Dragger
16-03-2016, 23:54
Ne Geziymiş kardeşim, ne kötü gitse Geziye bağlıyorsunuz.

Gezi'de binlerce insanın hala ağaç için toplandığını zanneden kuş beyinliler varsa o ağaçların kökleri onlara...neyse...

Gezi bu Allahın belası, güzelim ülkeyi kendi oyun parkına çeviren padişah bozuntusuna karşı bir başkaldırıştı.

2000 senesinin başlarında bitmiş olan terörü başımıza yeniden musallat eden de O.

Tüm komşu ülkelerimizi bize düşman eden de O.

Açılım hikayesine uefa kupası kazanmış takım gibi teroristleri otobüs tepesinde karşılayan, ayağına savcı götüren hepsini serbest bıraktıran da O.

Teroristleri devlet hastanelerinde tedavi ettiren, geberen leşleri ailelerine teslim eden, evinde taziye çadırları kurulmasına izin veren de O.

Suriye'ye kendi eliyle silah gönderen, terorist örgütlere kapısını açıp sınır boyunca heryere yerleşmesine göz yuman da O.

Doğu'dan oy alabilmek uğruna Sur, Cizre, İdil, Nusaybin gibi ilçelere teroristlerin bir güzel yerleşip karargah kurmasına müsade eden O.

Sonra vay efendim yönetime laf söylemeyecekmişiz, oy verene laf etmeyecekmişiz.

Kendinizi kandırmaya devam edin...

Şehitlerin kanında boğuldunuz haberiniz yok...

Sinan58
16-03-2016, 23:54
Faiz lobisi diyor anla işte . Bi ara lobi modaydı ya ünlü düşünürümüzden onun akımının sonucu çıkan bir lobi çeşidi .

Bu dış mihraklar başarılı olmamızı istemiyor diyecem de hadi gerçekten öyle diyelim . İsterim ki dünyanın lideri olalım herkes bize imrenerek baksın . Ancak bu neyin avuntusu? Ekonomi mi fırladı uçtu tutamıyoruz? Bilimde teknolojide mi ilerledik ne yaptık neyin başarısını kıskanıp üzerimize oynanılacak . Başarılar olmadı mı illa ki oldu bunu görüp söylememekte haksızlık olur ama bu denli illa birileri başarılı olmamızı istemiyormuş havasına bürünüp ortada gerçekten dünyayı kıskandıracak bir basarim iz mi var biz mi göremiyoruz ?

İki tane köprü yapıyoruz onun da parası yabancı sermayeli kredilerle çıkıyor . Yani borçlanarak . Memleketinden dışarı çıkacak durumu olmayan hayatında köprüye adım atmayacak olan adam da oturmuş bilip bilmeden seviniyor 'daha ne yapsın " diye .

Abi sen hiç a haber izlememişsin galiba :D
Forum için konuşmuyorum genel olarak konuşmuyorum, burada kaç yıldır bizim anlatmak istediğimiz mesele ***** partinin başındaki adama halkın ""Tövbe Haşa" "Evliya"" gözüyle bakması.
Yahu kardeşim bu adam senin eşin dostun akaraban değil, neden bu adam için gidip eşin dostunla kavga ediyorsun, millete saldırıyorsun.
Benim burada bahsettiğim bu adamı ölümüne savunmaları, belki hayatında hiç göremeyeceği adam için, adam eşiyle dostuyla kaç yıl küs kalıyor.

bad cat
16-03-2016, 23:56
Bu ülkeye her gece yüzlerce militan giriyor. Siz terör bitsin diyosunuz. Suriyeliler geliyor diye sınır açık. Biz günde 30 bin fişek atıyoruz karşıdan 40bin geliyor. Şuan bunu okuyan herkes yatağında ama biz çatışıyoruz. Bunu buraya getirenler utansın ne diyim. Nerden geliyor bu kadar mühimmat ? Bu yaşananlar plansiz olmaz. Şuan dünyada pazarlık yapılıyor bu bölge ile ilgili. Yakında kazanan belli olur. Canınızı skmayin hersey olacağına varacak. Birileri oy verdi vermedi parti flan önemli değil. Allahın dediği olacak. Iş partiden cumbabadan hükümetten çıktı emin olun.
Dua edin bize. @cizre

şu konuyu baştan sona okudum ama karşılık verilecek tek post bu gibi geldi. Rabbim merminizi sektirmesin; sabır ve kudret versin. Düşmana fırsat vermesin. Facebookta yada başka sosyal iletişim ağlarında önceden her şehidimize her gazimize dua etmeye çalışırdım. Şimdi ne Allah rahmet eylesin yazacak yüzüm var nede cesaretim. Bu güzelim vatanı isteyerek yada istemeyerek biz bu hale getirdik. Çocuklarım beni affetsin.

Dragger
17-03-2016, 00:00
Dua edin bize. @cizre

Allah yardımcınız olsun kardeşim.

suk3b3
17-03-2016, 00:00
şu konuyu baştan sona okudum ama karşılık verilecek tek post bu gibi geldi. Rabbim merminizi sektirmesin; sabır ve kudret versin. Düşmana fırsat vermesin. Facebookta yada başka sosyal iletişim ağlarında önceden her şehidimize her gazimize dua etmeye çalışırdım. Şimdi ne Allah rahmet eylesin yazacak yüzüm var nede cesaretim. Bu güzelim vatanı isteyerek yada istemeyerek biz bu hale getirdik. Çocuklarım beni affetsin.

Amin abi..

suk3b3
17-03-2016, 00:01
Allah yardımcınız olsun kardeşim.

Amin sagol abi dua edin

Dragger
17-03-2016, 00:05
Dualarımız sizinle kardeşim...

2003-2005 Hakkari'de hergün sabah olsun diye dua ederdim anama babama biran evvel kavuşmak için.

Allah sana da en kısa zamanda sağsalim ailene kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Sinan58
17-03-2016, 00:08
Dua edin bize. @cizre

"ALLAH" yardımcınız olsun abi, küçüklüğümden beri hep UzmanÇavuş olmak istedim ama nasip olmadı.
Doğuda Asgerlik görevi yapan arkadaşlarım ve abilerim var, buralar bildiğin gibi değil diyorlar.

AşkınS.
17-03-2016, 00:13
Allah yar ve yardimcin olsun..

Ben suçu iktidarda bulduğum kadar,muhalefette de buluyorum..Bugün chp gelsin iktidara,ya da mhp.eminim ayni olurdu.. Eger bu adam hala başta ise,muhalefetin yanlış seçim stratejisidir.. Halk koyun haline gelmis zaten,mesele din olunca yapilmayacak sey yok.. 20 ve 21 inde lutfen toplu alanlardan uzak durun.. Sürekli heryerde ayni mesajlari goruyoruz..neresinden tutsak elimizde kaliyor..

ÜSTÜNERC
17-03-2016, 00:14
http://www.hurriyet.com.tr/abdden-20-mart-icin-teror-saldirisi-uyarisi-40068951
şöyle bir haber okudum ankarada olanlar 20 martta dikkat etsinler ne olur ne olmaz.

ufuksaracci
17-03-2016, 00:20
Bu arada akşam yazmıştım tartışmanın arasında kaynadı herhalde. Çok yakın arkadaşımın kardeşi asker bugün arayıp

"genelkurmaydan yazı geldi 16-21 mart arası 20 ilde büyük bombalı eylem olabileceğine dahil istihbarat alınmış " demiş.

Genelde böyle yazılanları pek takmam ama birinci ağızdan duyunca insan tedirgin oluyor. Sizin de aklınızda bulunsun . Özellikle nevruz kutlamalarına yakın bulunmamak gerekiyor.

suk3b3
17-03-2016, 00:37
Bu arada akşam yazmıştım tartışmanın arasında kaynadı herhalde. Çok yakın arkadaşımın kardeşi asker bugün arayıp

"genelkurmaydan yazı geldi 16-21 mart arası 20 ilde büyük bombalı eylem olabileceğine dahil istihbarat alınmış " demiş.

Genelde böyle yazılanları pek takmam ama birinci ağızdan duyunca insan tedirgin oluyor. Sizin de aklınızda bulunsun . Özellikle nevruz kutlamalarına yakın bulunmamak gerekiyor.

O yazı sürekli geliyor. İstihbrat üstünden yükü atmak için ayda bir yazar onu atar sisteme.sen gör görme iş olunca biz demiştik demek için. Su aralar hergün istihbrat yazı atıyor saldırı pusu flan ama hep "teyide muhtaç bilgi" yani kulaktan dolma. Madem biliyon işi git bul kim yapiyosa. Anca bizi diler gavatlar

Berkan
17-03-2016, 00:39
@suk3b3 Allaha emanet olun. Dualarımız herzaman senle sizinle tum asklerimizle...

2jz
17-03-2016, 02:52
@suk3b3

Allah'a emanet olun. Dünde yazmıştın orada ne şartlarda mücadele ettiğini. İnşallah güzel günler çok yakındadır. Kılınıza zarar gelse hakkınızı ödeyemeyiz.

dahan
17-03-2016, 03:23
nevruzdan sonraki günler büyükşehirlerde dikkat edimeli

Berkan
17-03-2016, 07:36
Özellikle yorumlar beni benden alan kısım oldu

http://www.yeniakit.com.tr/haber/iktidariniz-batsin-diye-bagiran-provokator-cikti-148330.html

Anıl E.
17-03-2016, 08:38
O yazı sürekli geliyor. İstihbrat üstünden yükü atmak için ayda bir yazar onu atar sisteme.sen gör görme iş olunca biz demiştik demek için. Su aralar hergün istihbrat yazı atıyor saldırı pusu flan ama hep "teyide muhtaç bilgi" yani kulaktan dolma. Madem biliyon işi git bul kim yapiyosa. Anca bizi diler gavatlar

Allah yardımcınız olsun kardeşim benim, Allaha emanetsiniz inşallah bu kötü günleri önce siz sağ salim atlatacaksınız sonrada biz .

ghibli06
17-03-2016, 09:52
bu gün de Alman elçilikleri ve de Alman lisesi tatil...

tayreep_john
17-03-2016, 10:08
dün gece İstanbul gazi mahallesinde barikat kurulması araç kaçırılması ... dün askerdeki arkadaşımın telefonda başımızda rütbeli hiçç bir komutan yok dikkatli olun bişeyler oluyor demesi. İstanbul istiklal caddesinin bomboş olması . ne hale getirdiler ülkeyi be :(

M_PROJECT
17-03-2016, 10:16
Bugun 4. gun. Bugun olmazsa yarin cumadan sonra hayirlisiyla memleketce unuturuz bu patlamayida .

AliGizda
17-03-2016, 10:25
Ülkede neler dönüyor, neler oluyor bilmiyoruz. Koyun gibi yaşıyoruz gerçekten.

Hayatta kalmak bir meziyet oldu artık günümüzde. Allah sonumuzu hayır etsin.

[RaCeR]
17-03-2016, 10:34
Siz de böyle mesajlar geliyor mu?

Örnek bir tanesi ;

"Arkadaşlar,panik yaşamayın ancak sizlerle paylaşmak durumundayım. İmkanınız varsa perşembe akşamından itibaren ailenizle İstanbul dışına çıkın. Şehirde kalacaksanız, Cuma günü ve haftasonu özellikle çocuklarınızı evde tutun. Bu sefer bomba değil,sokak olayları ve çatışma bekleniyor. Dün sadece Fatih'te baskın yapılan bir evden 175 tane Kalaşnikof çıkmış durumda. Kaç hücre evi olduğu ve ne kadar yığınak yapıldığı tahmin dahi edilemiyor.48 saattir sürekli ev operasyonları yapılıyor ancak çok fazla semtte ve dağınık olarak bulunuyorlar. Kendi aralarında " Sur İstanbul'a geliyor" şeklinde haberleşiyorlar. Öyle, Bağdat caddesi,Moda,Nişantaşı diye kendinizi rahat hissetmeyin."

AliGizda
17-03-2016, 10:38
;8075288']Siz de böyle mesajlar geliyor mu?

Örnek bir tanesi ;

"Arkadaşlar,panik yaşamayın ancak sizlerle paylaşmak durumundayım. İmkanınız varsa perşembe akşamından itibaren ailenizle İstanbul dışına çıkın. Şehirde kalacaksanız, Cuma günü ve haftasonu özellikle çocuklarınızı evde tutun. Bu sefer bomba değil,sokak olayları ve çatışma bekleniyor. Dün sadece Fatih'te baskın yapılan bir evden 175 tane Kalaşnikof çıkmış durumda. Kaç hücre evi olduğu ve ne kadar yığınak yapıldığı tahmin dahi edilemiyor.48 saattir sürekli ev operasyonları yapılıyor ancak çok fazla semtte ve dağınık olarak bulunuyorlar. Kendi aralarında " Sur İstanbul'a geliyor" şeklinde haberleşiyorlar. Öyle, Bağdat caddesi,Moda,Nişantaşı diye kendinizi rahat hissetmeyin."

+1 banada whatsapp' tan böyle bir mesaj geldi.

MCN21
17-03-2016, 10:46
Herkes durumun farkinda zaten. Bir sure temkinli olmakta fayda var. Bu tarz uzun mesajlari bence paylasmayin insanlari dahada panik etmeyelim dogrulugu belli olmayan yazilarla. Normal uyarilarimizi belirtelim cevreye. Sosyal medya bizim isimzie yaradigi gibi teroristlerin, propagandacilarin da isine yariyor. Kaynagi belli olmayan her turlu haber hizli yayilabiliryor malesef.

ibozum
17-03-2016, 11:01
Ülkede neler dönüyor, neler oluyor bilmiyoruz. Koyun gibi yaşıyoruz gerçekten.

Hayatta kalmak bir meziyet oldu artık günümüzde. Allah sonumuzu hayır etsin.

Şaka gibi ama maalesef olayı bu duruma getirdiler..

https://pbs.twimg.com/media/CdnaTXhWwAMFPef.jpg

fthdrn
17-03-2016, 11:42
Korkarak yaşanılmaz, amaçları da bu zaten korkarak yıldırmanın derdindeler. Bir canımız var o da Allah'ın..

clioGT
17-03-2016, 11:48
meteyarar â€@meteyarar 26 dk.26 dakika önce
3. Topluma zarar verir hale geldi . Amaç zaten buydu . Herkesin kendisini güvende hissetmemesini istiyordu .

meteyarar â€@meteyarar 24 dk.24 dakika önce
Örgüt dedikodu ve söylentilerle her dakika yüreklerde bomba patlatır hale getiriliyor .

bana da böyle geliyo o whatsapp yazıları filan videoları

Anıl E.
17-03-2016, 11:53
Şu plaka mesajlarından başlayacak olursak,eğer doğruluk payı olsa bile o plakaları binlerce kişiye gönderip milyonların göreceği sosyal medyada paylaşmamak gerek. Karşımızda 5 yaşında bir çocuk yok , kansızlar çoluk çocuk demeden bomba patlatan kansızlar onların işine geliyor her şey.

Korkudan korkutmaktan bahsediyorlar. Temkinli olalım evet ama birbirimizi korkutmadan yapalım bunu . Ben biliyorum kendi içimizden bile sırf dedikodu olsun diye bu mesajları çıkarıp binlerce kişiye gönderen vardır . Karşımızda salak yok it sürüsü var 20 mart 20 mart diye birbirimize uyarı yapınca onlar illa gelip 20 mart'ta yapmazlar , 1 ay geçer 2 ay geçer herkes unutur hop birden yine patlama .

Allah sonumuzu hayır etsin.

hndcrx
17-03-2016, 12:08
Nevruzda bunları bi yerde toplayacaksın izin vereceksin işte kazlıçeşme,yenikapı ,doğuda herhangi başka biryer veya başka bir şehirde herneyse,
nasılsa nevruz her zaman terör yandaşlarının gösterisi haline geliyor tıpkı 1 mayıs'ın amacından şaşması gibi.

Sonra da toplu katliam yapacaksın.
Sanırım 2008 ya da 2009 senesiydi kandilden 7-8 terörist ülkemize giriş yapacaktı hatta başbakana,cumhurbaşkanına ellerinde mektupla falan gelmişlerdi de
sınır bölgesi resmen show alanına dönmüştü,***** partinin yetkilleri gözyaşlarıyla bunları öperek karşılamıştı otobüslerin tepesinde zafer işaretleri falan.
Mesela o aman süper olurdu böyle birşey.Hep onlar mı bize,bizim askerimize,polisimize pusu kuracak.

Ben bu konuda maalesef çok katıyım,böyle değildim de bu hale geldim sonunda.
çoluk çocuk demeden geberteceksin,taş mı atıyor sıkacaksın kafasına.Bunlar eğitimle falan adam olmaz.O taş atan cocuk yarın büyüdüğünde bizim çocuklarımızı
şehit edecek,canlı bomba olacak vs. vs...

Sinan58
17-03-2016, 12:30
Nevruzda bunları bi yerde toplayacaksın izin vereceksin işte kazlıçeşme,yenikapı ,doğuda herhangi başka biryer veya başka bir şehirde herneyse,
nasılsa nevruz her zaman terör yandaşlarının gösterisi haline geliyor tıpkı 1 mayıs'ın amacından şaşması gibi.

Sonra da toplu katliam yapacaksın.
Sanırım 2008 ya da 2009 senesiydi kandilden 7-8 terörist ülkemize giriş yapacaktı hatta başbakana,cumhurbaşkanına ellerinde mektupla falan gelmişlerdi de
sınır bölgesi resmen show alanına dönmüştü,***** partinin yetkilleri gözyaşlarıyla bunları öperek karşılamıştı otobüslerin tepesinde zafer işaretleri falan.
Mesela o aman süper olurdu böyle birşey.Hep onlar mı bize,bizim askerimize,polisimize pusu kuracak.

Ben bu konuda maalesef çok katıyım,böyle değildim de bu hale geldim sonunda.
çoluk çocuk demeden geberteceksin,taş mı atıyor sıkacaksın kafasına.Bunlar eğitimle falan adam olmaz.O taş atan cocuk yarın büyüdüğünde bizim çocuklarımızı
şehit edecek,canlı bomba olacak vs. vs...

Abi öyle diyincede faşist damgası vuruyorlar adama.
Hepsini ortaya toplayıp canlı bomba koyacaksın aralarına, bunlara kimyasal kitle imha silahları kullanacaksın hiç acımadan.
Bunun çözümü kimyasal silah, kimyasal silah derken atom bombası gibi uzun süreler o bölgede etkisi kaybetmeyen silahlardan bahsetmiyorum.
Aslında bunlara atom bombası bile az gelir ama diğer bölgelerede zara veriyor.
Devletin yerinde olsam bunlara operasyonlarda hardal gazı vb kimyasal silahlar kullanırım, aynen dediğin gibi eğitimi bırak bunları mikseniz gene adam olmazlar.
Geçin bu acıma duygusunu, başımıza ne geldiyse acıma duygumuz yüzünden geldi.

fthdrn
17-03-2016, 12:31
@hndcrx: Dediklerini yapabilmek için teröre taviz vermeyen, pkk ile masaya oturup açılım adı altında özerkliğin tohumlarını atmayan, polisin yetkisini elinden alıp her türlü pisliğe göz yummayan, milli şuur ile yaşayan yöneticilerin olması gerekir. Patlama olacağını devletin en üst kurumları dahi biliyordu. Halkın paniğe kapılmasını istemedikleri için göz yumdular. Burada 33 sayfadır konuşuluyor ama elimizden hiçbir şey gelmiyor. Oturup izliyoruz sadece.
Teröristi davul zurnayla karşılayan bir hükümet, Pkknın en büyük destekçisi Barzani ile kol kola türkü söyleyen bir hükümet ve bu hükümeti destekleyen oy veren insanlar Ankara'daki ve olası muhtemel diğer gerçekleşecek patlamalara üzülmesin. Çünkü tek suçlusu bu yöneticileri destekleyip iktidarda tutan insanlardır.

https://www.youtube.com/watch?v=lk4p-dK_0g0
Bu videoda geçmişte yaşamış bir parti liderinin 1990 Türkiye'sinde yaşanan terör olaylarını anlatımı var. Terör ile müzakere edilmeyeceğini, terörü destekleyen kuruluşlara, devletlere gerekli politikaları uygulamayı bilmek gerekir.
Belki konuşuldu mu bilmiyorum fakat bu bombaların halkı başkanlık sistemine olan tutumunu değiştirmek için yapıldığını bile düşünüyorum :)

Dayı
17-03-2016, 12:42
Çok rahat kullanılan 2 kelime VATAN HAİNİ. Bu mesajların çıkış kaynağı tam kişiler işte. Şimdi 15 milyonluk istanbul ve 4 milyon nüfuslu şehirleri mi boşaltıcağız, göç dalgası mı olacak. Bunlar halkı paniğe sokmak için yazılan kaynaÄ£ı belirsiz asparagas habere ne kadar inanılır.

;8075288']Siz de böyle mesajlar geliyor mu?

Örnek bir tanesi ;

VTec_king
17-03-2016, 12:43
Yönetime teşekkür ediyorum konuyu açık bıraktığı ve herkezin fikir beyanında bulunabilmesini sağladığı için ve yönetime tekrar teşekkür ediyorum Atatürkün evlatları olduğu için,Hepimiz Türkiye vatandaşı isek tek düşüncemiz ülkemiz olmalı başlarım siyasetcisine bilmemnesine Bu vatan bizim bu kuklaların bizi yönetmesine izin vermeyelim !!

VTec_king
17-03-2016, 12:48
https://www.facebook.com/17Canakkale/videos/10154025103676974/?pnref=story7
şu video yu izlediğinde göğsün kabarıyorsa damarlarındaki kanın akışı değişiyorsa sende bir TÜRK sün ,Atanın yaptıklarını unutma sana kanla sulanarak verilmiş bu toprakların değerini bil OSMANLI BİTTİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞISIN ARTIK ,GERİ KAFALILIĞI GERİ DÜŞÜNCELERİ ARTIK AKLINDAN ÇIKAR 93 YILDIR BU ŞEKİLDE ÜLKEN BİR BÜTÜN OLARAK DEVAM EDİLİYOR SİYASET ADI ALTINDA BAŞIMIZA GETİRİLEN KUKLALARA KULAK ASMA ,ATATÜRKÜN NUTUĞUNU OKU VE ARTIK NE YAPMAN GEREKTİĞİNİ BİL!

Bring Out Gimp
17-03-2016, 12:50
"Cui Bono" diyorum arkadaşlar.

İlk Ankara patlamasından sonra "oylarımız yükseliyor" diyen bir başbakana sahip bu ülke.
Bombalar patladı ve gerçekten oyları yükseldi.

Unutmasın kimse bunu; Cui Bono

Hepimiz Roma'nın çocuklarıyız, aklımızı kullanırsak çözümü buluruz.
PKK ile hükümet arasındaki bu kayıkçı kavgasını herkes görsün.

Cui Bono

hndcrx
17-03-2016, 12:53
@hndcrx: Dediklerini yapabilmek için teröre taviz vermeyen, pkk ile masaya oturup açılım adı altında özerkliğin tohumlarını atmayan, polisin yetkisini elinden alıp her türlü pisliğe göz yummayan, milli şuur ile yaşayan yöneticilerin olması gerekir. Patlama olacağını devletin en üst kurumları dahi biliyordu. Halkın paniğe kapılmasını istemedikleri için göz yumdular. Burada 33 sayfadır konuşuluyor ama elimizden hiçbir şey gelmiyor. Oturup izliyoruz sadece.
Teröristi davul zurnayla karşılayan bir hükümet, Pkknın en büyük destekçisi Barzani ile kol kola türkü söyleyen bir hükümet ve bu hükümeti destekleyen oy veren insanlar Ankara'daki ve olası muhtemel diğer gerçekleşecek patlamalara üzülmesin. Çünkü tek suçlusu bu yöneticileri destekleyip iktidarda tutan insanlardır.

https://www.youtube.com/watch?v=lk4p-dK_0g0
Bu videoda geçmişte yaşamış bir parti liderinin 1990 Türkiye'sinde yaşanan terör olaylarını anlatımı var. Terör ile müzakere edilmeyeceğini, terörü destekleyen kuruluşlara, devletlere gerekli politikaları uygulamayı bilmek gerekir.
Belki konuşuldu mu bilmiyorum fakat bu bombaların halkı başkanlık sistemine olan tutumunu değiştirmek için yapıldığını bile düşünüyorum :)

Aynen öyle katılıyorum sana.Herseyi geçtim adamlar devletin meclisinde aklım almıyor ya.
Kürdü değil teröristi savunuyor.Dün 2 leşin cenazesi varmış Sur'da gebermişler.Bunlardan biri de gitmiş cenazesine gül bırakıyor,şehidimiz diyor.
Sonuçta pkk lı tabiki gül bırakıp,şehidimiz diyebilir.Bizim askerimiz nasıl bizim şehidimizse onun köpeği de onun şehidi ama sen bir milletvekili isen bunu yapamazsın.Gerçi yapamazsın diyoruz da noluyor 30 senedir bir güzel yapıyorlar.
Dokunulmazlıkları kaldırıp bunları dokunulur hale getireceksin(sadece onların değil tüm milletvekillerinin kaldırılmalı bence)

Türkeş'in bir sözü daha vardı:
6 ay hazırlık süreci 6 ay da bitirme süreci.Sanırım bi tv programına katılmıştı öyle hatırlıyorum.

hndcrx
17-03-2016, 12:57
Abi öyle diyincede faşist damgası vuruyorlar adama.
Hepsini ortaya toplayıp canlı bomba koyacaksın aralarına, bunlara kimyasal kitle imha silahları kullanacaksın hiç acımadan.
Bunun çözümü kimyasal silah, kimyasal silah derken atom bombası gibi uzun süreler o bölgede etkisi kaybetmeyen silahlardan bahsetmiyorum.
Aslında bunlara atom bombası bile az gelir ama diğer bölgelerede zara veriyor.
Devletin yerinde olsam bunlara operasyonlarda hardal gazı vb kimyasal silahlar kullanırım, aynen dediğin gibi eğitimi bırak bunları mikseniz gene adam olmazlar.
Geçin bu acıma duygusunu, başımıza ne geldiyse acıma duygumuz yüzünden geldi.

Bırak faşist damgası vursunlar.
Annelerin,babaların,ablaların,abilerin,eşlerin,coc ukların,bebeklerin,eniştelerin,kayınçoların,eltile rin,arkadaşların,dostların,kayınvalidelerin,kayınp ederlerin,kuzenlerin,yengelerin,amcaların vs...hayatını kaybetmesindense faşist desinler.

VTec_king
17-03-2016, 13:03
MALESEF ÜLKEMİZ BU YÜZDEN BU OLAYLARIN ORTASINDA VE BU OLAYLARIN SORUMLUSUDA DİREK BU KİŞİDİR!

https://www.youtube.com/watch?v=98WYHUeMaYo

300E
17-03-2016, 21:54
https://www.youtube.com/watch?v=Iy8siq6W9TQ

Tekrar görmek istediğimiz görüntüler. Şimdi bunu yapsak, ezilen k*rt halkı üüüüü diye ağlayacaklar.

hndcrx
17-03-2016, 23:17
Tomalarla uzerlerine sinek avlar gibi sheltox sikacaksin 40 sene
kursa gitseler yapamayaklari break dansi 15 saniye sonra yapacaklar.
Yerde ellerinin uzerinde done done geberecekler.

Er34
17-03-2016, 23:42
Arabamıza ceza yazarlar kızarım. Şubeye giderim ters davranırlar kızarım. Ancak yüce Rabbim bütün güvenlik güçlerine güç kuvvet versin. Benden alsın onlara versin. Felsefe falan bilmem ama şunu bilirim. Tek isteğim var Adam gibi yaşamak , adam gibi ölmek. Bombayla insan öldürmek hainliktir. Gidecekleri yerleri bellidir. Biz aklı başında milletiz. Ya sabır diyoruz. Ancak o gün gelir de canımızı ortaya koymamız gerekirse bir sigara yakma rahatlığıyla çıkar göğüs göğüse çarpışırım. Ben atamdan bunu gördüm. Yaşacaksak adam gibi öleceksek adam gibi ölmeyi nasip yüce Rabbim.

VTec_king
19-03-2016, 12:27
taksimde vefat edenlere Allah rahmet eylesin yaralılara acil şifalar,ses çıkarmamaya devam bizim sabrımızı zorlamasınlar bıçak kemiğe dayandı gücümüzü sınamasınlar vs vs ler başlar şimdi

VTec_king
19-03-2016, 12:42
İÇİNİZ RAHAT SOKAKDA DOLAŞABİLİYORMUSUNUZ?
KATİLİ DOLANDIRICISI HIRSIZI TECAVÜZCÜSÜ BOMBACISI RAHATCA SOKAKDA DOLAŞIYOR

http://i.hizliresim.com/JAlzrW.jpg

EmreS13
09-04-2016, 21:27
Öveçler polis evi civarında patlama olmuş. Haberi olan var mı?

huseyinturk
09-04-2016, 21:34
Mecidiyeköydede poşete bırakılan patlayıcı patlamış, 3 kişi yaralanmış

MCN21
09-04-2016, 21:34
Mecidiyeköy metrobüs üst geçitte de patlama olmuş. 3 yaralı varmış

canozyavuz
09-04-2016, 23:09
Öveçler polis evi civarında patlama olmuş. Haberi olan var mı?

Öveçler den kastın Dikmen caddesiyle çetin emeç birleşimindeki Polisevi'yse yalan haberdir çünkü az önce oradan geçtim hiç hareket yoktu. Keza 8-11 arası da Hoşdere tarafındaydım ses duymadık hiç.

Emre-Dylan
10-04-2016, 14:16
Yine abd elçiliğine sanırım istihbarat gelmiş tam emin değilim ama dikkatli olun abiler.