ByMuSt!
11-04-2016, 20:49
2011 model 1.4 albea kullanıyorum. Daha öncede hidrolik direksiyon ile ilgili bir problem yaşamıştım.Aracı kullanırken ses yapıyordu ara sıra aracın sol tarafı yüksekte kaldığında yağ damlatıyordu.Ustaya gösterdiğimde değişmesi gerektiğini bunun içinde 450-500 TL gibi bir maliyet olduğunu söyledi. Yağ eklendikten sonra ses kesildi , direksiyonla ilgili bir problem hissetmediğim için yağ eksiltiğinde ekleme yaparak bir süre daha öyle kullandım ve geçenlerde düşük süratlerdeyken hidrolik tamamen yere döküldü , hidrolik hortumunun koptuğunu farkettim.
İnternet üzerinden parçalara baktığımda albea hariç diğer fiat grubuna ait bir kaç aracın parçasını buldum ve fiyatları 150-200 tl aralığındaydı. Gidip parçacılara sorduğumda bir kaç tanesi hortumu söküp hortumculara götürüp yaptırabileceğimi söyledi. Hortumu sökmeyi denedim ancak sökemedim.Baya uzun bir parça ve metal bir boruya sabit.
İnternet üzerinden ve parçacıda parçayı bulamadığım için maliyetine katlanmalı mıyım yoksa önerileri dinleyip hortumu sökmelimiyim ? sökmem gerekiyorsa nasıl sökerim ?
Yazı biraz uzun oldu , tavsiyeler için teşekkürler :)
İnternet üzerinden parçalara baktığımda albea hariç diğer fiat grubuna ait bir kaç aracın parçasını buldum ve fiyatları 150-200 tl aralığındaydı. Gidip parçacılara sorduğumda bir kaç tanesi hortumu söküp hortumculara götürüp yaptırabileceğimi söyledi. Hortumu sökmeyi denedim ancak sökemedim.Baya uzun bir parça ve metal bir boruya sabit.
İnternet üzerinden ve parçacıda parçayı bulamadığım için maliyetine katlanmalı mıyım yoksa önerileri dinleyip hortumu sökmelimiyim ? sökmem gerekiyorsa nasıl sökerim ?
Yazı biraz uzun oldu , tavsiyeler için teşekkürler :)