PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Civic si gıcık bir ses

canozcan
25-04-2016, 19:05
https://youtu.be/sXKj9UvwSWU
Video da tam anlasilıyordur inşallah. Arka fondan gelen gır gır gır sesi. Devir arttıkça ses hızlanıyor. Debriyaja basınca ses değişmiyor. Devirdaimi değiştim. Kayışlar sökük çalıştırıp denedim.ses hep aynı.Sıcak soğuk fark etmiyor ses hep ayni. 7 8 aydır var bu ses şiddeti hic değişmedi.. rektefiyeci dahil sese kimse anlam veremiyor. Daha önce başına gelen ve bilgisi olan var mi?

canozcan
28-04-2016, 23:55
Ses anlaşıl miyor mu güncel

pcvirus
28-04-2016, 23:58
benzin filtresinden motora giden sert hortumu elinle kır ve sonra dinle :)

canozcan
29-04-2016, 07:55
benzin filtresinden motora giden sert hortumu elinle kır ve sonra dinle :)

Pardon ya ben kaputtan dinleyince ses olmadığını ( duyulmadığını) söylemeyi unutmusum. Liftte kanalda da alttan dinledik yine ses yok. Sadece arac içinde ses duyuluyor:confused:

İbrahim Erdem
29-04-2016, 13:54
O zaman klima kalorifer tesisatına bakın eğer öyleyse. Tam emin olmamakla beraber devir arttıkça ses artıyorsa rulmanların birinden geliyor olabilir. Sadece tahmin yürütüyorum.

canozcan
29-04-2016, 18:04
O zaman klima kalorifer tesisatına bakın eğer öyleyse. Tam emin olmamakla beraber devir arttıkça ses artıyorsa rulmanların birinden geliyor olabilir. Sadece tahmin yürütüyorum.

Aracta klima yok. Rulman derken rolantide de ses var. Gergi rulmani mi acaba

pcvirus
30-04-2016, 15:33
Pardon ya ben kaputtan dinleyince ses olmadığını ( duyulmadığını) söylemeyi unutmusum. Liftte kanalda da alttan dinledik yine ses yok. Sadece arac içinde ses duyuluyor:confused:

sen benim dediğimi yap hocam biri kırsın sen içerden dinle

canozcan
30-04-2016, 17:09

Mantigini da soylesen dediğini bilincli yapsam. Tam olarak anlamadim da.

canozcan
02-05-2016, 14:32

Kardeş dediğini yaptım ses kesildi. Hortumu bırakınca gene geliyor ama ses. Ne yapayim cirtmi atayim :)

pcvirus
02-05-2016, 20:12
msj attim hocam

canozcan
02-05-2016, 23:50
Bakiyorum Allah razı olsun ;)

rekord2000
05-05-2016, 08:45
E olay nedir söyleyin de millet de bilsin. Forumun amacı bilgi paylaşımı. Sorun teşhis edip çözümünü özelden mesajlaşarak halletmek konuyla, sitenin amacı ile ters düşüyor.

canozcan
05-05-2016, 16:49
E olay nedir söyleyin de millet de bilsin. Forumun amacı bilgi paylaşımı. Sorun teşhis edip çözümünü özelden mesajlaşarak halletmek konuyla, sitenin amacı ile ters düşüyor.

Senin bu yazdigin konuyla ne alakasi var. özelden yazsaydin konunun özünü dağıtmasaydın. Belki adamin işi var belki yazicak belki özelden kafa karisikligi olmasin diye birsey daha denememi istedi? Belki hala uğraşıyoruz???? .herkez senin emrine amede değil biraz düşünceli olmak ta fayda var

meganes
05-05-2016, 18:12

Bu yazılanlara bende katılıyorum