Orijinalini görmek için tıklayınız : Devir sorunu
Arkadaşlar aracımda ilginç bi sorun oluştu bugun ıgdırdan urfaya dönerken su sorun oluştu
Aracla herhangı bır vıteste gıderken vıtesı boşa atınca yada ışıklara yaklasırken boşa atınca devir 0 a iniyr ve stop edıcek gbi oluyor ve arada stop edıyor ...uzun yol yaptım acaba sensör vs çokmu ısındı
Yalnız aracı calıştırınca boyle sorun yok devır normal arac yururken boşa atınca oluyor
Arac lpg ve bnzinde aynı şey yaşıyor
Araba ne marka hocam, bunun bir çok sebebi var ama bence boğaz kelebeği olabilir
Honda cıvıc 1.4 is urfada anlayan yok
Honda cıvıc 1.4 is urfada anlayan yok
O model arabalar zaten çok sıkıntılı ya
Valla 6.7 yıldr aracını kullanıyrm ılk defa böyle oldu
Burak K.
17-05-2016, 22:01
Rölantide çalışırken devirde cok fazla dalgalanma ve motorda aşırı derece titreme var mı ? Varsa buji kabloları,bujiler,bobinler kontrol edilebilir. 2004 1.4 İbiza benzinli benzer sorunu yaşadım bobinlerden biri bozulmuş değiştirince düzeldi.
Boğaz kelebeği de kirlenmiş olabilir, aklınızda bulunsun.
O model arabalar zaten çok sıkıntılı ya
1.4 is için ilk defa böyle bir tespit duydum. Bana göre günümüzde bile en sağlıklı, sanayiye en az uğratan motorlardan birisi.
Grimlord
18-05-2016, 06:21
clio aracimda rolanti musuru bozuktu ayni sorun vardi,bence bi kontrol ettirin derim
Subap ayarı bozulmus olabılır
gaz kelebegı kırlenmıs olabılır
rolantı motoru kırlenmıs olabılır
ılk olarak subap ayarı yaptır
gaz kelebegını ve rolantı motorunu temızlet
sorun duzelır
Pkı bklm izmire dönerken adanada yaptırıcam burda anlayan yok