PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ses sistemi hakkında tavsiyeye ihtiyacım var...

LAST_ZZ
25-05-2016, 22:33
Arkadaşlar merhaba uzun zamandan sonra 2.kez düzgün , ses kalitesi yüksek bir sistem kurmak istiyorum.Aracım sedan bir araç ve orijinal radyo kasetçalar artık bıkkınlık verdi,hoparlör olarak 4 kapı da hoparlör arkada 6*9 kenwood var,internette biraz gezindikten sonra ilk önce ana ünite olarak Sony MEX-XB100BT 100W x 4 seçtim,4 kapı için Sony XS-N1620C PREMIUM ( Üst Seviye ) 16 cm ,350 Watt 2 -yollu MİD Takımı aldım,arkalar içinde Sony XS-GS6921 PREMIUM ( Üst Seviye ) GS Serisi 6 x 9 ,120 Watt 2 -yollu Oval Hoparlör almayı düşünüyorum,son olarak ta 4 ya da 5 kanal kaliteli bir amfi ve subwoofer almayı düşünüyorum marka ve model önerisi ya da sistem ile alakalı bir öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim,şimdiden teşekkürler.

darkmoon
25-05-2016, 23:08
Ana ünite dışında sony den vazgeç ilk önerim bu olur üst seviyede alsan seni hayal kırıklığına uğratıcak bundan emin olabilirsin.. yani yanına hertz jbl infiniti hatta kicker ks serili biri gelip azıcık müziği açdımı bu müzikse benim arabamda çalan ne diyiceksin. bahsettiğim müziğin bangır bangır çalması değil..