Orijinalini görmek için tıklayınız : 2017 Nissan GTR R35 Nismo
OrhanOzvatan
07-06-2016, 17:01
Nissan bu yıl GTR'ı elden geçirdi ve V6 çift turbo motoru artık 600 beygir güç üretiyor. Amortisörleri de elden geçirilen aracın ön yüzü bence eskiye nazaran daha çekici görünüyor. Bundan sonra 911'ler Corvette'ler korksun :D :D Forumda 2017 GTR Nismo hakkında konu bulamadım, hem çizimimi hemde 2017 GTR'ı tek bi konu altında konuşabiliriz diye düşündüm. :)
GTR'daki bu değişimi kaleme almak istedim ve çizim videosu alt kısımda yer alıyor. Gri kağıt üzerine beyaz araç farklı bir hava kattı sanırım.
Youtube ve Instagram kanallarımı takip ederseniz çok sevinirim
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/orhanozvatan
Instagram: https://www.instagram.com/orhanozvatan
2017 Nissan GTR R35 Nismo Çizim Videosu:
https://www.youtube.com/watch?v=KZrDi41Yw3k
Mehmetmert
07-06-2016, 17:05
Müthiş ellerinize sağlık
arabasızadam
07-06-2016, 17:21
Çok güzel çiziyorsun eline sağlık, forumda bi üyede var nismo, kendi çekimlerinizde bi fotosu var ,çok fena bi alet.
Normalde kara kalem kısmı ve boyama kısmı ortalama kaçar dk sürüyor?
OrhanOzvatan
07-06-2016, 18:29
Müthiş ellerinize sağlık
Teşekkür ederim :)
Kardeş sen insanmısın?
Evet İnsanım :D :D
Çok güzel çiziyorsun eline sağlık, forumda bi üyede var nismo, kendi çekimlerinizde bi fotosu var ,çok fena bi alet.
Benimde hayranlık duyduğum bir otomobil. Gerçekten çok fena :D
Normalde kara kalem kısmı ve boyama kısmı ortalama kaçar dk sürüyor?
Dakika biraz haksızlık olacaktır :D Taslak kısmı 3 saat, Gölgeleme kısmı ise 6-7 saat civarında sürüyor. 25x35 cm boyutunda kağıt için.
Mükemmel olmuş. Elinize sağlık.
Day Walker
07-06-2016, 21:10
Ellerine sağlık çok güzel :)
Ne desem bilemedim :) tek kelimeyle müthiş, elinize emeğinize sağlık. Umarım yeteneğiniz fark edilir ve daha büyük işlere imza atarsınız
OrhanOzvatan
07-06-2016, 22:28
Mükemmel olmuş. Elinize sağlık.
Ellerine sağlık çok güzel :)
Ne desem bilemedim :) tek kelimeyle müthiş, elinize emeğinize sağlık. Umarım yeteneğiniz fark edilir ve daha büyük işlere imza atarsınız
Çok teşekkür ederim :) :) Elimden geldiğince daha fazla kişiye ulaştırmaya çalışıyorum çizimlerimi :) Desteklerinizle daha iyi olacak inşallah.
coolvtec
07-06-2016, 22:38
çizim çoook güzel ellerine sağlık. nismo da çıktığına göre yeni kasa yoldadır :)
jointofjah
07-06-2016, 22:39
Tebrik ederim güzel olmuş
Neden böyle bi terbiyesizlik yapıyosum? İşin şakası bi yana :D şura yarım kaldı aha diyorum bi kalem atıyosun eskisinden eser kalmıyo. Mükemmel. Emeğine sağlık
VTec_king
07-06-2016, 23:23
emeğe herzaman saygı duymak lazım,ellerine sağlık umarım güzel yerlere gelirsin
normalde bu tür vıdeoları hızlandırarak bakarım. tek seferde ızledıgım enderdır. helal olsun.
umarım bu konuda cok daha ıyı yerlere gelırsın. bılegıne saglık.
Otto_Skorzeny
07-06-2016, 23:49
Ben senin yerinde olsam açarım bi konu. Kaç liraysa artık onu sen belirlersin, forum üyelerinin gönderdiği fotoğrafları(kendi araçlarını vs.) çizer satarım. Belli zevk alıyorsun çizerken parada kazanırsın mis gibi
AliGizda
08-06-2016, 07:09
Ellerine sağlık, yine müthiş bir iş çıkartmışsın. Yetenek var belli, bencede kullanmalısın bu yeteneğini.
Yaptığın işle gtr'ı unutturuyorsun valla helal olsun eline sağlık
Ellerine sağlık. Hepsi birbirinden değerli çizimler oluyor.
Mr.Bilal
08-06-2016, 09:59
Resim çizmedeki en iyi marifetim Cin ali olduğu için sizlerin bu çalışması ve emeği gerçekten güzel görünüyor. tebrik ederim çok güzel çizimler. elinize sağlık
eline sağlık güzel çizim gerçekten.daha öncede birisine sormuştum ama konuyu kaybettim.
taslağı bakarak mı çiziyorsun,nasıl çiziyorsun acaba ?
Mr.Bilal
08-06-2016, 10:05
Resim çizmedeki en iyi marifetim Cin ali olduğu için sizlerin bu çalışması ve emeği gerçekten güzel görünüyor. tebrik ederim çok güzel çizimler. elinize sağlık
saygı ile eğiliyorum genç,dinamik ve yetenekli kardeşimizin huzurunda.
tek kelime ile Bravo!
SametYkn
08-06-2016, 10:11
Kardeşim gerçekten eşsiz bir yeteneğe sahipsin MAŞALLAH
pardon ..sana sormuşum o soruyu :D, cevabı okudum şimdi.ellerine sağlık tekrardan.
Emeğine sağlık hayranlıkla izledim..
OrhanOzvatan
08-06-2016, 20:12
saygı ile eğiliyorum genç,dinamik ve yetenekli kardeşimizin huzurunda.
tek kelime ile Bravo!
Ben senin yerinde olsam açarım bi konu. Kaç liraysa artık onu sen belirlersin, forum üyelerinin gönderdiği fotoğrafları(kendi araçlarını vs.) çizer satarım. Belli zevk alıyorsun çizerken parada kazanırsın mis gibi
Ellerine sağlık, yine müthiş bir iş çıkartmışsın. Yetenek var belli, bencede kullanmalısın bu yeteneğini.
Yaptığın işle gtr'ı unutturuyorsun valla helal olsun eline sağlık
Ellerine sağlık. Hepsi birbirinden değerli çizimler oluyor.
Çok teşekkür ederim hepinize, alıntı yaptığım yapmadığım herkese :) Youtube'a ve mesajlarınızla verdiğiniz destekler için ayrıca teşekkür ederim :)
Aslında sipariş olarak çizim isteği alıyorum. Ama forumda izin var mı bilmiyorum, ekstradan dilerseniz çizim istekleriniz için konu açabilirim. Normalde özel mesaj ile ulaşıyor isteyenler.
Benim Annem mimar sinan uni. 1. bitirmis resim ogretmenli , ondan gecen bir kac sey ile resimi detayli inceledim gercekten cok basarili tebrikler .
OrhanOzvatan
09-06-2016, 20:34
Benim Annem mimar sinan uni. 1. bitirmis resim ogretmenli , ondan gecen bir kac sey ile resimi detayli inceledim gercekten cok basarili tebrikler .
Çok teşekkür ederim. İşi bilen birinden bunları duymak ayrı bir sevindirdi beni :)
süper ya bravo valla. tebrik ederim.
OrhanOzvatan
10-06-2016, 20:48
süper ya bravo valla. tebrik ederim.
Teşekkür ederim :)