PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Beach club adabı"

Gko
10-07-2016, 13:50
Az önce okudum yazıyı çok beğendim çok güzel iğne batırarak yazılmış, burda da paylaşmak istedim.

Yeni başlayanlar için 'beach club' adabı | Gülse Birsel (http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/gulse-birsel_488/yeni-baslayanlar-icin-beach-club-adabi_40138778)

fthdrn
10-07-2016, 14:06
Çok yerinde bir yazı. Cuk diye oturmuş :)

Vtec_2
10-07-2016, 14:08
Allahin denizine para verip girmekte baska bir dünya :)

dahan
10-07-2016, 14:13
eeee sonuç

baretta
10-07-2016, 14:27
piç club. 10krktr

kesici
10-07-2016, 14:31
Çok boş bir yazı ve içeridekiler hakkında bilgisi yok ablanın.

https://www.youtube.com/watch?v=S2NZlOUiHEk

MiaMi
10-07-2016, 14:33
eeee sonuç

Sonuç Et pazarı diyor.

Gko
10-07-2016, 14:39
Çok boş bir yazı ve içeridekiler hakkında bilgisi yok ablanın.

[video=youtube;S2NZlOUiHEk]https://www.youtube.com/watch?v=S2NZlOUiHEk[video]

nasıl peki içerisi ?

MiaMi
10-07-2016, 14:43
Olayı aslında Emrahın anlattığı gibi hani anası bim'den alışveriş yapar kızı latte içmeden güne başlayamaz gibi. Türkiye bu değil ama inatla değiştirmeye çalışıyorlar.

Sonrası et pazarı.

1. dk dan sonra başlıyor anlatmaya.

https://www.youtube.com/watch?v=OjrvQI2Q1bA

arda35
10-07-2016, 14:48
Derdini seveyim Gülse.

CNR
10-07-2016, 14:52
Ben anlamıyorum bu mantığı
Herkesin yaşantısı kendine, kime ne dert? Kimseye zaraı var mı? Sanane o zaman sporgazetesi
Yok ailesinin durumu kötüymüş ama clubtan çıkmazmış sanane kendi derdi?

Ülkedeki en büyük sıkıntının kaynağıda buradan çıkıyor herkes herkesin hayatını yorumluyor, türban mevzusuda olsun, clubta olsun.Size ne yahu arkadaşım derdi sizi mi gerdi?

kesici
10-07-2016, 14:55
nasıl peki içerisi ?

Öğrencilerden bahsetmiş, şişenin 1000 Tl, kadehin 100 Tl olduğu yerde öğrenci olmaz, gayrimeşru kovalayanlardan bahsetmemiş artı olarak kendisi cinsel ilişkiye girmiyor mu ki yok kızların şurası böyle burası böyle deme cesareti var. Çok belli ablamız tatilde 10 dakikada bir yazı yazayım da toplumun hayal ettiği ama erişemeyeceği bir konu olsun deyip geçiştirivermiş. Bunlar bu gazetelerin köşe yazarları ve bizi bilinçlerdirmek için milyonlar alıyorlar. Geçin bu boş işleri o ortamı bilen zaten bilir, bilmeyenede güzelleştirip anlatmaya gerek yok zaten bilmeyen ulaşamaz oralara.

Yigit-Y
10-07-2016, 15:03
Olayı aslında Emrahın anlattığı gibi hani anası bim'den alışveriş yapar kızı latte içmeden güne başlayamaz gibi. Türkiye bu değil ama inatla değiştirmeye çalışıyorlar.

Sonrası et pazarı.

1. dk dan sonra başlıyor anlatmaya.

https://www.youtube.com/watch?v=OjrvQI2Q1bA

2026 paranınnnn hamınaaa diyorrrr yaaa

Altıma kaçırdım yaaaa :)

fthdrn
10-07-2016, 15:15
Öğrencilerden bahsetmiş, şişenin 1000 Tl, kadehin 100 Tl olduğu yerde öğrenci olmaz, gayrimeşru kovalayanlardan bahsetmemiş artı olarak kendisi cinsel ilişkiye girmiyor mu ki yok kızların şurası böyle burası böyle deme cesareti var. Çok belli ablamız tatilde 10 dakikada bir yazı yazayım da toplumun hayal ettiği ama erişemeyeceği bir konu olsun deyip geçiştirivermiş. Bunlar bu gazetelerin köşe yazarları ve bizi bilinçlerdirmek için milyonlar alıyorlar. Geçin bu boş işleri o ortamı bilen zaten bilir, bilmeyenede güzelleştirip anlatmaya gerek yok zaten bilmeyen ulaşamaz oralara.
Beachlere girebilmek icin tüm kış çalışıp para biriktiren büyük bir kitle var. Bence cokta boş bir yazı değil. Organizasyon işi yaparken bin çeşit insan gördüm o fiyakalı beachlerde

KOSEREN
10-07-2016, 15:20
Beachlere girebilmek icin tüm kış çalışıp para biriktiren büyük bir kitle var. Bence cokta boş bir yazı değil. Organizasyon işi yaparken bin çeşit insan gördüm o fiyakalı beachlerde

Orda ağaoğlu gibi takılanların en az yarısı mekanda oturdugunda içtiği çayı hesaplayan adamlar.
Kızları zaten saymıyorum büyük çoğunlugu sponsor eşliğinde piyasa yapıyor.. :)

Gko
10-07-2016, 15:21

ahlsdkjghasldkgajsd hahahah. cinsel ilişkiye girmek ile birinnin şurası burası böyle demesini nasıl bağdaştırdınız ? Öğrenci olupta babası zengin olan para yiyen binlerce insan var o topa girmiyorum bile.

MiaMi
10-07-2016, 15:22

Kardeşim defalarca şahit oldum bizzat şu üni öncesi gençlik geliyor abi iyiki burdasınız ya karnımuzu ucuza doyuruyoruz kalan paraylada big mama'da piyasa yapıyoruz diye çok.

Ben anlamıyorum bu mantığı
Herkesin yaşantısı kendine, kime ne dert? Kimseye zaraı var mı? Sanane o zaman sporgazetesi
Yok ailesinin durumu kötüymüş ama clubtan çıkmazmış sanane kendi derdi?

Ülkedeki en büyük sıkıntının kaynağıda buradan çıkıyor herkes herkesin hayatını yorumluyor, türban mevzusuda olsun, clubta olsun.Size ne yahu arkadaşım derdi sizi mi gerdi?

Sen şimdi yazmışsın iyi güzelde ben beğenmedim yazdığını. Önce ona bi dikkat et.
Kadının ne anlatmak istedeğine bahsettim, Onunda yazdıkları eleştiriye açık ama gaza gelipte germeyin ortalığı.

Konu sizene bizeneye gelecekse bu bahsi geçen durum ucuz kalır narkotiğe inilmeli önce.

orhan_guney
10-07-2016, 15:40
Gereksiz bence.

MK8800
10-07-2016, 15:46
Milletin nasil kazanip nasil yediginin derdine dusenlere hastayim bende :D kimse kusura bakmasin yarin keske yapsaydim diye ic gecirecegime bugun cebimde param varsa yaparim yarin ac kalsam da kimseyi baglamaz olumlu ya da olumsuz ne bunlarin amaci cok merak ediyorum

kesici
10-07-2016, 15:53
ahlsdkjghasldkgajsd hahahah. cinsel ilişkiye girmek ile birinnin şurası burası böyle demesini nasıl bağdaştırdınız ? Öğrenci olupta babası zengin olan para yiyen binlerce insan var o topa girmiyorum bile.

Yani kardeşim sen diyorsun ki bir şahıs başka bir şahısı neden böyle giymiş neden terletmeyen makyaj yapmış diye eleştirebilir öylemi ?

Ortadoğudan kalkmış bin tane it desen değil çakal desen değil insan tipli barzolar Floryada idiler dün. Kız arkadaşımla biraz yürüyelim bisiklete binelim dedik. Sonuç kumaş pantolonları katlanmış baklava desen çorap atletli kıllı yaratıklar ağızları sulu sulu benim kız arkadaşıma bakıyorlar. Kavga çıkarsam linç edilirim, silahım olsa hapse girerim. Ortada bu sorunlar varken beach clupte kim cibinlikte yatmış, kim bla bla bla kokteyli içmiş umrumda değil, bu yazıyı yazan kadınında, bu yazıyı haklı bulan okurunda aklına sıçayım, NET...

onursumer
10-07-2016, 15:55
valla güzel yazmış , zaten orda milletin kazancından çok nasıl saçma bir eğlence kültürü olduğunu anlatmış ki iyide ozetlemiş

isim yapmış beachlere gittiğinizde özellikle son 3 senede malesef goruntu yazılan gibi

MiaMi
10-07-2016, 16:05
Yani kardeşim sen diyorsun ki bir şahıs başka bir şahısı neden böyle giymiş neden terletmeyen makyaj yapmış diye eleştirebilir öylemi ?

Ortadoğudan kalkmış bin tane it desen değil çakal desen değil insan tipli barzolar Floryada idiler dün. Kız arkadaşımla biraz yürüyelim bisiklete binelim dedik. Sonuç kumaş pantolonları katlanmış baklava desen çorap atletli kıllı yaratıklar ağızları sulu sulu benim kız arkadaşıma bakıyorlar. Kavga çıkarsam linç edilirim, silahım olsa hapse girerim. Ortada bu sorunlar varken beach clupte kim cibinlikte yatmış, kim bla bla bla kokteyli içmiş umrumda değil, bu yazıyı yazan kadınında, bu yazıyı haklı bulan okurunda aklına sıçayım, NET...

Dün akşam adabalığa indim Metzele geldiğimde resmen kavimler göçü vardı o bölgede. Yok palazlanmaya başladılar halk fena kıracak eziyet olacak aralarındaki şerefsizlere.

MiaMi
10-07-2016, 16:09
valla güzel yazmış , zaten orda milletin kazancından çok nasıl saçma bir eğlence kültürü olduğunu anlatmış ki iyide ozetlemiş

isim yapmış beachlere gittiğinizde özellikle son 3 senede malesef goruntu yazılan gibi

Kadın ince girmiş çok ince her kesimden okuyucusu var. Biz beğeniriz beğenmeyiz ama toplumun uğradığı erozyon çok ciddi. Canı çeken gidemeyen ne yapacak heleki türkiyede yüzlerce fikir geliyor aklıma. Ya 8 9 kişi sap gezecek sen o beach'den çıkarken salça olacak olay çıkacak ya içeri girecekler orda rahat durmayacaklar.

Ve ayrıca boşuna demiyorum et pazarı ama pardon ya namus orda değil beğindeydi kafadaydı düşüncedeydi. Bu cümleyi derinleştirin nerelere gideceğini anlarsınız.

kesici
10-07-2016, 16:13
Dün akşam adabalığa indim Metzele geldiğimde resmen kavimler göçü vardı o bölgede. Yok palazlanmaya başladılar halk fena kıracak eziyet olacak aralarındaki şerefsizlere.

Yapılacak şey kalmadı abi, ya izsiz bir makina ya da kurusıkıdan bir makina ile gezeceksin, ben dün bir tanesine hayırdır desem sonum ölüm olabilirdi o ortamda. Bunlar öyle pis bir ırk ki adamlık erkeklik yok hiçbirisinde. Hoş ben çocuklarına bakıyorum onlarda bir garipler, eşleri de aynı şekilde. Hiç birinde düşünme yetisi yok, o yüzden korkmuyorlar da, her aklına eseni yapabilirler.

Gko
10-07-2016, 16:18

şu yazdığınızda haklısınız da, o yazıyla sizin bahsettiğiniz muhabbet arasnıda en ufak bi alaka olmadığı halde bu yazı nasıl haksız oluyo ?

Ben haklı buluyorum gel AKLIMA SIÇ.

kesici
10-07-2016, 16:21
şu yazdığınızda haklısınız da, o yazıyla sizin bahsettiğiniz muhabbet arasnıda en ufak bi alaka olmadığı halde bu yazı nasıl haksız oluyo ?

Ben haklı buluyorum gel AKLIMA SIÇ.

Estafurullah kardeşim, ben sana öyle birşey demek istemedim, anlatmak istediğim şu bunun gibi kendini milletin üzerinde gören kişiler ki bence çok akıllı bir kadın bş muhabbet yapıyor.Oraya giden millet zaten ortamı biliyor, gidemeyen bu yazıyı okusa nolur okumasa nolur.

emir91
10-07-2016, 16:23
Eskiler daha iyi bilir gazino vs. zamanları varmış şimdide gece klupleri var beach clublar vs. var dışarıdan şaşa, zenginlik, gösteriş algısı yaratılacak özendirilecek ki bu işten de para kazanılacak buda bir sektör sonuçta. Herkes her yere girmek zorunda değil her bütçeye göre mekan var orada mesele kafayı kullanabilmek cebinde 3 kuruş olan adam piyasa yapıcam kız kesicem diye trilyonluk adamların takıldığı yere gidip bir ay çalıştığı parayı 1 şişeye veriyorsa zaten kendisi bilir.

MiaMi
10-07-2016, 16:24
Yapılacak şey kalmadı abi, ya izsiz bir makina ya da kurusıkıdan bir makina ile gezeceksin, ben dün bir tanesine hayırdır desem sonum ölüm olabilirdi o ortamda. Bunlar öyle pis bir ırk ki adamlık erkeklik yok hiçbirisinde. Hoş ben çocuklarına bakıyorum onlarda bir garipler, eşleri de aynı şekilde. Hiç birinde düşünme yetisi yok, o yüzden korkmuyorlar da, her aklına eseni yapabilirler.

İnsanın özgürlüğünü veya halk dilinde ağzının tadını kaçıran olaylar bunlar,kaba kuvvet hiçbir zaman takdir edilen bi olay değil yapılmamalı ama olursada karambol en iyisidir yapacağını yaparsın kaynar arada ama sürekli 5 6 kişi gezecek değiliz. Ayrıca dikkat ediyorum aralarında konuşurken bile ses tonu o kadar yüksekki rahatsızlık veriyor.Saygıları sıfır bi nebze aşağıdaki video gibi diyelim. Medeni olmak her zaman iyidir.

https://www.youtube.com/watch?v=yoFsOi-2tMI

kesici
10-07-2016, 16:26
İnsanın özgürlüğünü veya halk dilinde ağzının tadını kaçıran olaylar bunlar,kaba kuvvet hiçbir zaman takdir edilen bi olay değil yapılmamalı ama olursada karambol en iyisidir yapacağını yaparsın kaynar arada ama sürekli 5 6 kişi gezecek değiliz. Ayrıca dikkat ediyorum aralarında konuşurken bile ses tonu o kadar yüksekki rahatsızlık veriyor.Saygıları sıfır bi nebze aşağıdaki video gibi diyelim. Medeni olmak her zaman iyidir.

https://alkislarlayasiyorum.com/icerik/312055/suriyelilerin-akin-ettigi-floryadan-isgal-sonrasi-goruntuler

Bunlara karşı mı medeni olucaz abi şuraya bak...

MiaMi
10-07-2016, 16:27
Eskiler daha iyi bilir gazino vs. zamanları varmış şimdide gece klupleri var beach clublar vs. var dışarıdan şaşa, zenginlik, gösteriş algısı yaratılacak özendirilecek ki bu işten de para kazanılacak buda bir sektör sonuçta. Herkes her yere girmek zorunda değil her bütçeye göre mekan var orada mesele kafayı kullanabilmek cebinde 3 kuruş olan adam piyasa yapıcam kız kesicem diye trilyonluk adamların takıldığı yere gidip bir ay çalıştığı parayı 1 şişeye veriyorsa zaten kendisi bilir.

Çok güzel yazmışsın her bütçeye göre yer var ama yazılı olmayan bir kural varmış gibi sadece bu konu ile alakalı değil herşeyde öyle bi ego tatmini aldı başını gitti. Benim bahsetmek istediğimde bu akıma kapılan çok insanımız genç kardeşimiz var. Giyim kuşam yemek ihtiyaç için değil amaç için olur hale geldi. Çakma ayakkabıya 700 tl verip etiket yapmak nedir ya abi orjinali 3000 tl diyor bide.

MiaMi
10-07-2016, 16:31
https://alkislarlayasiyorum.com/icerik/312055/suriyelilerin-akin-ettigi-floryadan-isgal-sonrasi-goruntuler

Bunlara karşı mı medeni olucaz abi şuraya bak...

İnsanları yaşadıkları standartları ülkelerini vs.vs. bildiğimiz için şuan başa gelen çekilir modundayız. Bi yere kadar bu böyle gidecek bakalım sonra ne olacak hafiften pazlandılar bira öncede yazmıştım bi süre daha böyle gider. Sonra ırkcılık yapıyorsunuz videoları çıkar ortaya bir iki tanesini seyrettim bile.

Konu bira dağıldı ama bu durumada kayıtsız kalamayız.

Gko
10-07-2016, 16:32
Estafurullah kardeşim, ben sana öyle birşey demek istemedim, anlatmak istediğim şu bunun gibi kendini milletin üzerinde gören kişiler ki bence çok akıllı bir kadın bş muhabbet yapıyor.Oraya giden millet zaten ortamı biliyor, gidemeyen bu yazıyı okusa nolur okumasa nolur.

son zamanlarda çeşme tarafları ile ilgili çok fazla makale yazıldı ki nerdeyse hepsi haklı sebeplerde yazıldı. Bu da onların birine benzer bi makale ki bence haklı bi bakış açısıyla yazılmış. Haklı bulmak bulmamak kişinin bakış açısına göre değişir. Ama aynı fikir değilsiniz diye boş bi yazı beğenenler haklı bulanlarda boş muhabbet demeye hakkınız yok

997TT
10-07-2016, 16:35
Cakma hayatlar-cakma hayaller...
Hayatin icinde kaybolan yasamlar...
İnceleri klup adabi vardi fakat servet el degistirip,gotunde donu olmayanlar para sahibi olunca bu tip davranislari her yerde gormek mumkun. Sadece plaj vs degil her alanda. İs-sosyal hayat vs...
İsin kotu tarafi,eskiden cakal yada cehalet sembolu olan bu sonradan gormeler parayi bulup,"saygi" sahibi olunca,kendi semt yada kabilelerinden insanlar ornek almaya basladi...
Cogalma boyle basladi...
Belki 6-7 sene olmustur bu tur plaj-club karmasi yerlere gitmeyeli. İsletmeciler boslugu dolduruyor,fiyatla zikmelerine de karsi degilim. Hamama giren terler...
Kendi kultur ve gelirine uyduran gider,kimsede karisamaz ama dusuk profil isi oldugu kesin...
Bu isin bile kulturu var,yozlasmis kultur ama var...
Gulse hanim da iyi yazmis nukteyle,dalga gecerek betimlemek tam onun tarzi...

Le10ur
10-07-2016, 16:39
her derdımız bıttı bır tek beach derdımız kalmıstı zaten

emir91
10-07-2016, 16:39
Çok güzel yazmışsın her bütçeye göre yer var ama yazılı olmayan bir kural varmış gibi sadece bu konu ile alakalı değil herşeyde öyle bi ego tatmini aldı başını gitti. Benim bahsetmek istediğimde bu akıma kapılan çok insanımız genç kardeşimiz var. Giyim kuşam yemek ihtiyaç için değil amaç için olur hale geldi. Çakma ayakkabıya 700 tl verip etiket yapmak nedir ya abi orjinali 3000 tl diyor bide.

Abi bu durum ne yazık ki önü alınamaz bir hal aldı çünkü gençlerin beyinleri bunlarla yıkanıyor ülkede okuyan kafasını kullanan adamların çoğu maddi sıkıntıda bir hayat sürerken eğlence sektöründeki insanlar deli paralar kazandırılıp parlatılıyor insanlar sanıyor ki bu hayatı seçen herkes zengin olacak.
Birde en iyisini al ,en iyisine bin ,en iyisini giy.. buna itirazım yok herkes keşke her şeyin güzeline sahip olsa ama kimse bunlara sahip olmak için kendini geliştirmek çalışmak istemiyor yanlış anlaşılmasın ama eli yüzü biraz düzgün orta halli çoğu kız zengin erkek peşinde erkekler üç kağıt dalavereyle kısa yoldan parayı bulmaya çalışıyor vs.. yani türkiyenin sıkıntısı aslında çok büyük bu yazının konusu çok ufak bir parçadan yakalamış olayı

kesici
10-07-2016, 16:43
son zamanlarda çeşme tarafları ile ilgili çok fazla makale yazıldı ki nerdeyse hepsi haklı sebeplerde yazıldı. Bu da onların birine benzer bi makale ki bence haklı bi bakış açısıyla yazılmış. Haklı bulmak bulmamak kişinin bakış açısına göre değişir. Ama aynı fikir değilsiniz diye boş bi yazı beğenenler haklı bulanlarda boş muhabbet demeye hakkınız yok

Haklısın kardeşim ama işin ironisi de var :) Bu yazıyı okuyan alt gelirli kişiler bıyık altı sırıtıp 'salaklara bak şişeye 1000 Tl veriyorlar' derken, oraya gidip açtırdığı şişe çıtır çerez parası gelen insanlar var ve bıyıkaltı gülen grup akşam çekirdek çıtlayıp Survivor izlerken diğer güruh beach clubtan kaldırdığı manita ile jakuziye giriyor gecesinde :) O yüzden dalga geçtiği insanlar aslında hayat ile dalga geçen insanlar, benim eleştirdiğim nokta tam olarakta bu.

Bana göre de dalga geçilen kısım o mekandaki kısım değil, bu mekana giremeyen alt kesim, ablamız resmen cenneti betimlemiş bir nevi subliminal mesaj :D

onursumer
10-07-2016, 17:06
Haklısın kardeşim ama işin ironisi de var :) Bu yazıyı okuyan alt gelirli kişiler bıyık altı sırıtıp 'salaklara bak şişeye 1000 Tl veriyorlar' derken, oraya gidip açtırdığı şişe çıtır çerez parası gelen insanlar var ve bıyıkaltı gülen grup akşam çekirdek çıtlayıp Survivor izlerken diğer güruh beach clubtan kaldırdığı manita ile jakuziye giriyor gecesinde :) O yüzden dalga geçtiği insanlar aslında hayat ile dalga geçen insanlar, benim eleştirdiğim nokta tam olarakta bu.

Bana göre de dalga geçilen kısım o mekandaki kısım değil, bu mekana giremeyen alt kesim, ablamız resmen cenneti betimlemiş bir nevi subliminal mesaj :D

hayat ile dalga geçen insanların o tarz mekanlarda işi pek olmuyor olmazda zaten , sonradan en büyük kesim sonradan goren veya az para ile çok paralı takılmaya çalışan tipler oluyor en azından benim gorduğum o şekilde :)

kelalper
10-07-2016, 17:36
Anasını satiim memlekette kafa dinleyecek yer kalmadı. Eskiden Çeşmeye denize girmeye giderdik şimdi millet beachte karı kesmeye gidiyor. 2000 başlarında alaçatıda kalacak düzgün yer yoktu Assostan surf vs çadırı alır gider orada 2 gün takılır surf yapar dönerdik şimdi adım atamıosun attığın zamanda aynen geçiriolar. Kendi sandalyeni alıp ılıcaya sahile gidiosun bu seferde sakallı herifler yanındaki bayana bakıp sakal ovalıyo. Bodrum da en düzgünü Birol abi. Müzik yok yasin arada midye dolma getirio birayla onu gömüyoruz. Yat uyu uyan denize gir. Başka yer yok

dahan
10-07-2016, 17:37
bu kadının dizileri çok güzel oluyor,,oyunculug çok dogal

atituti
10-07-2016, 18:08
herşey 3 gramlık kukusuyla yozgattan gelip bağdat caddesinde cafede checkin yapan kezbansuyla başladı.yapamassın demiyorum şark kurnazı olamassın diyorum.

fthdrn
10-07-2016, 18:22
Bayılıyorum şu "herkesin hayatına kimse karışamaz" cılara.
Burda konuşulan insanların parayı nasıl harcadığı değil. Konu bi kitlenin özentilik sonucu karakterini kaybetmesi. O mekanlara girebilmek icin bedenini pazarlayan, belki bi manita dusururum diye yillik birikimini 1 haftada gömen, sırf instaya snapchate foto atabilmek icin reina kapisinda yalvaran insanların içler acısı hali. Yoksa doğuştan berkecanlara pelinsulara kimsenin laf dediği yok. Cunku onların zaten yasantisinin bir parcasidir kışın kar merkezlerine gidip tatil yapar, yazın ceşmede eller havaya yapar. Onun hakkı zaten. Maddi durumu el veriyordur kralını yapar. Ama açlıktan ağzı kokupta sirf etiket olabilmek icin onun bunun altina yatan cok kalabalik bi topluluk var.

Yigit-Y
10-07-2016, 18:28
Sadece Müslüman denilen bir ülke değilmiş demek ki

Saygı göstermek gerekli

Zenginleri kıskanarak zengin olunmaz

Hırsızlık yolsuzluk kul hakkı illegal işler yapınız veya pederin malı varsa onu öldürün

Burada ki insanların çoğu bunları yaparak şampanya paylatıp votka gömüyor

Müslümana göre bir yaşam biçimi değil ki Zaten her geçen gün müslümandan uzaklaşan çıkarları olduğunda cumaya giden bir topluluk var

Bundan dolayı bu konu boş olmuş kıskanan varsa yukarıdakileri yapsın seneye oda gider biçe :)

enes_srb
10-07-2016, 18:53
Kimsenin parasini yiyen arkadaslara bisey dedigi yok ama insanlar artik deli gibi para yemezsem hic bisey dusuremem kafasinfa .3 hafta günde bi öğün yemek yiyip hafta sonu tek gecede butun parasini yiyip insta da rich boy gibi gozuken kiz dusurunce 50 lira istiyen mi dersin 5 kisi 200 liralik nargileyi soyleyip tek tek fotograf cekilip anlasilmasin diye birbirini takip etmeyen mi dersin ..

MK8800
10-07-2016, 18:56
Bayılıyorum şu "herkesin hayatına kimse karışamaz" cılara.
Burda konuşulan insanların parayı nasıl harcadığı değil. Konu bi kitlenin özentilik sonucu karakterini kaybetmesi. O mekanlara girebilmek icin bedenini pazarlayan, belki bi manita dusururum diye yillik birikimini 1 haftada gömen, sırf instaya snapchate foto atabilmek icin reina kapisinda yalvaran insanların içler acısı hali. Yoksa doğuştan berkecanlara pelinsulara kimsenin laf dediği yok. Cunku onların zaten yasantisinin bir parcasidir kışın kar merkezlerine gidip tatil yapar, yazın ceşmede eller havaya yapar. Onun hakkı zaten. Maddi durumu el veriyordur kralını yapar. Ama açlıktan ağzı kokupta sirf etiket olabilmek icin onun bunun altina yatan cok kalabalik bi topluluk var.

Isterse gunluk aldigi 50 liraya gider her aksam icer oyle keyif aliyordur , isterse 2 - 3 ay cikmaz yine bir gunde gecede yer ama parayi kazanan da kendisidir derdine dusende kendisi olur . Takilmayin elalemin derdine bu kadar ne sizin yorumunuz ne de bakis aciniz kimsenin hayata bakisini etkilemez . Secimlerinin bedelini sadece yapan oder akil verenler degil .

darkmoon
10-07-2016, 19:10
beachler ismi beach değilkende eskiden varlardı.. o zamanlar otellerin cafelerin önlerinde şenzlong parası verilerek yada bir şeyler sipariş edilerek oturulurdu.. sonradan ismi herşeyde olduğu gibi ingilizceye çevrilip birazda içerik sislenip püslenip beach halini aldı..

Tek isen yada erkek arkadaşlarınlaysan sorun yokda .. yanında bayan varsa beach en ideali.. güvendiğin emin olduğun güvenliğide yüksek bir beache hanımını kız arkadaşını bacını gözün kapalı bırak git.. değil rahatsızlık eden gözünün ucuyla bakanı önce tatlı bir şekilde uyarırlar bakdılar devam ediyor kelle paça atarlar.. zaten o tür kaliteli becahlere gidenlerde bilir rahatsızlık verirlerse ne olucağını herkes kendi halinde kendi arkadaş ortamında takılır..

Canselmo
10-07-2016, 19:32
Yazının devamı

Ve bu sonradan görme insanlar cuma günü Namaza gidip cok şükür bin şükür allah cok versin günehlarımızı affetsin diyip snap twitter instadan etrafında ki insanlara bak ben böyleyim derler.

Cumartesi akşamı gecesi clubda masada viski ve redbullu , bmw veya merso anahtarı tesbih ile mekanda kız avlarlar , onun bunun kızına iş koycam diye yemedikleri halt olmaz. Öküz gibi yazılırlar akıllarındaki tek şey seksdir.

Kendi kız arkadaşları olduğu zamanda bir hayli delikanlı, sahiplenmeler , sen benm kız arkadasıma nasıl bakarsınlar vs vs... Hepsini birebir yasadıgım için böyle toplum yalakası olan insanlardan nefret ediyorum ve o insanlaedan uzak duruyorum.

fthdrn
10-07-2016, 19:33
Isterse gunluk aldigi 50 liraya gider her aksam icer oyle keyif aliyordur , isterse 2 - 3 ay cikmaz yine bir gunde gecede yer ama parayi kazanan da kendisidir derdine dusende kendisi olur . Takilmayin elalemin derdine bu kadar ne sizin yorumunuz ne de bakis aciniz kimsenin hayata bakisini etkilemez . Secimlerinin bedelini sadece yapan oder akil verenler degil .
Mikail ben gidenlere kollarindan tutup yapmayin etmeyin paranizi kari kiza yatirmayin demiyorum zaten ;) durumun rezalet halini belirtiyorum. Kim ne yapıyorsa yapsın bananecilerden değilim ama. Çünkü zaten yozlaşmış bir toplum olduk iyice sıvıyoruz. Bu beni ve gelecek nesilleri kaygılandırıyor. Ben biraz geri kafalıyım bu konuda eyvallah.

turbo&quattro
10-07-2016, 19:53
Yazida bir paragraf dikkatimi cekti her gece instagramda gordugum yeri gelirse forumda sorarim dedigim.

eglenceye giden herkesin elinde telefon, facetime, facebook canli yayin, instagrama video atma vs.... Yahu sen eglenmeyemi gidiyorsun yoksa herkese nerede ne yaptigini gostermeyemi. Hic anlamiyorum bu mantigi eglenmesini bile bilmiyoruz.

Ayrica denize gitmissin bu kadar kasinti niye. Duzenli olarak Miami Beach, Fort lauderdale, her hafta Rehoboth Beach yapiyorum ama bu kadar aptal, kasinti topluluk daha gormdim. Hayati akisina birakin yahu, denize nasil girmek istiyorsaniz girin birakin en rahat olmaniz gereken yerde aman millet neder mantigini.

buraek4
10-07-2016, 20:15
Yazida bir paragraf dikkatimi cekti her gece instagramda gordugum yeri gelirse forumda sorarim dedigim.

eglenceye giden herkesin elinde telefon, facetime, facebook canli yayin, instagrama video atma vs.... Yahu sen eglenmeyemi gidiyorsun yoksa herkese nerede ne yaptigini gostermeyemi. Hic anlamiyorum bu mantigi eglenmesini bile bilmiyoruz.

Ayrica denize gitmissin bu kadar kasinti niye. Duzenli olarak Miami Beach, Fort lauderdale, her hafta Rehoboth Beach yapiyorum ama bu kadar aptal, kasinti topluluk daha gormdim. Hayati akisina birakin yahu, denize nasil girmek istiyorsaniz girin birakin en rahat olmaniz gereken yerde aman millet neder mantigini.

Amaç eğlenmek değil zaten.İçeri gireyim check in atayım instagrama fotoğraf atayım altına birde özlü söz yaptım mı karizma benim.Toplum olarak ne eğlenmeyi biliyoruz ne para harcamasını vs vs gider bu.Ama bu s2000 konuları gibi durumu.Bunlarında alıcısı var oooo bunda para var beni gezdirir eğlendirir yedirir içirir birde güzelce s.... Diyen kızlar yüzünden bu mantarlar çoğalmış durumda.Ülke olarak alt kısım nasıl yoz ise üst kısımda paralı yoz(alınan çıkmasın herkese değil lafım).
Tabi birde parası olmadığı halde böyle gözükmeye çalışan tipler var onlar daha vahim.Bizim şirketten birini örnek veriyim.Eleman 2012 de takıldığı hatun ile beach den beach e bot ile geçiyordu.Kız ayrıldı kendine yeni manita yaptı eleman daha geçen ay ozamanların kredi borcunu kapatabildi :))))

dragstar
10-07-2016, 21:33
özetle et pazarı, kasap filan

S.Özeren
11-07-2016, 00:32
Bütün kış çalışıp 1 hafta 10 gün tatilim var deyip herseyi yapmak isteyen kişi sayısı çok fazla o yüzden hakkidir

dahan
11-07-2016, 01:50
kırmızı etmi,beyaz etmi,,,et dedinizde iki gün önce koca semtte bi tavık bulamadım nereye sorsam yok diyolar,,mangalcılar tüketmiş hep

wolrath
11-07-2016, 05:03
benim mi hayatimda dusunecek cok seyim var, sizin mi yok anlamadim :)
sene 2006. dz6ciyim o zaman. disci bi hatun ayarlamisim herseyimi cekiyo mekanda. ama oyle boyle degil. bisey iciyoruz ben o fiyatin yarisina simdi 10gun askeri kampta kaliyorum :) bunun tam tersini yasamadim ama cokta arkim oldu. borc harc cekip birkac gun dunyanin anasini aglatanlar oldu. ve yukarida bir ornek verilmis krediyle ugrasanlar da oldu.
nyse gelelim meseleye. yahu o adam orada o sekilde para harcamaktan memnun. zengin ya da fakir olmasi neyi fark ettirir? sen kezbansin gelme. sen fusuncansin gel. e 2 si de illegal bisey yapmiyor ki. rol yapiyormus. o insan orada olmaktan memnun. rol yapmaktan da memnun. size uymuyorsa sosyal yasantiniza sokmazsiniz olur biter.
ben benim ozgurlugume dokunmayan , karima kizima sarkmayan, taskinlik cikarmayan kimseye kizmam hor gozle bakmam. allah herkese akil vermis. hayat tarzini , cebindekini nasil harcayacagini kimseye soyleyemeyiz.

TarikS
11-07-2016, 06:04

Yav hiç sorma geçen hafta 1 erkek 3 kız arkadaşım geldi İstanbul'dan, "beyaz yakalı" tayfadan; her sene Çeşme'ye vs. gider çok eğlenirdik ama son bir senede falan da iyice değişmişler heralde illallah geldi tavırlardan:
Ceplerinde Vodafone Red, Turkcell Platinum falan yurtdışı günlük 10-15 liraya kullanılabilecek paket olmasına rağmen internet açmayıp;
"bizi check-in yapsanaaa"
"internet açsana kaç like almışım bakayım"
her yerde 50 foto çekinmeler
3. günde "hiç show fotoğrafım yok bugün artık çok güzel foto çekinmem şart"
marka logosu olmayan kaliteli ve çok ucuz bile olsa ürünlerin yüzüne bakmayıp defolu bile olsa markası belli olduğu sürece o ürüne atlamalar
An'ı yaşama diye bir şey yok, sohbet muhabbet kesilmiş wi-fi bulunca instagrama snapchate sarılmalar..

Bugün TR'ye döndüler "hakikaten çok eğlendik" temalı insta fotoları attı hepsi. *** eğlendiniz ulan 86. kata çıkmışız kafanızı kaldırıp doya doya manzara izleyebilmişliğiniz yok, Manhattan'da arabayla gezerken etrafa bakmışlıkları yok, sorsan "abi süper tatildi". Hiç foto koyamasalar o zaman görürdüm onları, parayı sokağa attık zannedip kahırlarından ölürlerdi kesin.

oh be rahatladım ulan :D ne doldum 1 haftada ya

turbo&quattro
11-07-2016, 06:44
@ Tarik

Yas ilerledikcemidir nedir ben arkadas cevremi verdigin orneklerin tam tersi sekilde degistirdim. Check in yap, instagrama koy ki bende yapiyorum ama iki dakikada bir bakip kac like almisim, aman face gireyim, 15dk dir twittera bakmadim, snapchate bir video atayim tayfayla isim yok asla. Yahu sosyal medyada takilacaksan neden benimlesin yada neden ben seninleyim. Arkadaslarimla bir araya geldigimize birak sosyal medyayi telefonum calsa dahi annem fln aramadigi surece bakmiyorum bana cok saygisizca geliyor.

Edit

30 temmuzds new jersey, Englishtown raceway park da bimmerfest 2016 var. Bizim Washington Dc, Baltimore, Virginia tayfasiyla orada olacagiz, sende gel :)

Aranel Ciryatan
11-07-2016, 08:07
1993'den beri Bodruma gidiyorum. Çocukluğumdan beri kısaca. 1 ayağım her zaman Bodrumdadır. Tüm akrabalarımız orada yaşıyor falan neyse. Yıllardır Karaincir koyunda hep aynı plaja giderim aile plajı. Asla beachlere gitmeye yeltenmemedim. ***** yıllardır gittiğimden oranın yerlisi gibi oldum sayılır. Nereye gidilir nerede kazıklanılır biliyorum.

2 sene önce arkadaşlarımla gittik Bodruma hepside beyaz yakalı tayfa (bende o tayfadayım ama neyse). Ellerde telefon devamlı. Tamam bende check-in yapıyorum da sonra çantaya atıp bırakıyorum telefonu. Gittik beachlerden birine daha girişte zaten giriş ücreti aldılar 40-50 bir şeydi sanırım. Çıktık cücük kadar iskeleye. Ben denize atlayarak girmeyi sevmem mekanın plajı yok sadece iskeleden giriyorsun. Neyse dedik bir şeyler içelim. Saçma sapan fiyatlar. 5 kişi heralde 1500 TL civarında bir paraya çıktık o gün. Benim yediğim 1 hamburger 2'de biraydı :D neyse dedik misafir katlanıcaz 1-2 gün.

Akşam oldu gece kulübüne gidelim dediler girdik ismi gereksiz olan bilindik mekanlardan birine. Yaş ortalaması zaten yerlerde. Kızlar ellerde telefon devamlı fotoğraf çekinme modu eğlence falan yok. Sevmem zaten bu tarz mekanları Mandalin, Kule gibi yerler varken tercih etmem pek. Gerçi oralarda iyice bozuldu artık.

2 gün sonunda bunları gönderince tekrar yıllardır gittiğim, mekana girdiğimde "o Mehmet hoş geldin annenler ne zaman geliyor bu yıl" gibi sıcak karşılamalar ile cebimdeki paraya saldırılmadan karşılandığım mekanda. Kız arkadaşıma da bakan olmadı valla. zaten aileler var :D Bizimle torunları çocukları gibi muhabbet ediyorlar.

Şöyle geriye dönüp bir 10 yıl öncesine bakıyorum da benim 20'li yaşlarda olduğum zamana. Bize babamız git mekanda eğlen diye para vermezdi. O zamanlar anlamazdık nedenini varlık içinde yokluk çektiriyor bana derdim. Şimdi daha iyi anlıyorum neden öyle yaptığını. Biz paranın değerini bilir bir şekilde büyüdük o yüzden. Mekana gidip şekil yapmaya çalışmazdık, adam olurduk. Şimdi bakıyorum altında kısa pantolon yumoş gibi dolanır olmuş millet.

Gençlik cidden bozuldu artık kafanızı çevirip sizde bakın özellikle 30 yaşını geçmiş olanlara söylüyorum. Sizin 10 yıl önceki haliniz ile şimdiki 20'li yaşlardaki olanların haline.

Herkesin beklentisi farklı olabilir lafım yok. Mikilmek isteyen oralara gidip kredi kartları dolmuş olarak dönüp aylarca onu ödemek için çalışabilir. Bu kendi tercihleri. Ama bence burada anlatılmak istenen o beklentilerin özenti hayatlar olması ve giderek gençlerin bu hayatları yaşamaya çalışma çabasının artması.

srdralc
11-07-2016, 08:15
güzellemeceler var içinde limonata yazınca 5 lira lime coctail zart zurt zamazingo yazınca 15 tl.

dj dedikleri adamlar internet fenomenleri halil soyletmez vs. türevleri, hepsi Guetta ve Tiesto havalarında,
dün gezinirken tv'de gördüm Bodrum'da Berksan'ın mekanı varmış Dj kabinine döndü Arto & Nouma hazır setten ver coşkuyu gelsin.

Kebap yazınca 10 TL, Turkish Kabap 20 TL :)
Lahmacun'a Turkish Pizza yazanlar var :)

Türk halkında bir hastalık oldu, gittiğin yerin amacına uygun davranmıyoruz.
Club'e gidiyorsun eğlenmen lazım onun için orada olman lazım başka dertlerdeyiz.
Tatile gidiyorsun, dünya kadar para ödüyoruz derdimiz beş bin tane foto atıp tatildeyim mesajı vermek.

kesici
11-07-2016, 10:45
Bunlar hep memeleketteki cinsel açlıktan ötürü.

M3CSL
11-07-2016, 11:17
Batıyla Ortadoğu arasında sıkışıp kalmışlığın göstergeleri..diyoruzya çomar zaten çomar ekşi tabiriyle, asıl sıkıntı kendini beyaz yaka, eğitimli, sol geçinen dünyadan bir haberi olmayan topluluk..

Onamdar
11-07-2016, 11:50
33 lük biraya 20-30 lira alıyorlar. Hatunla mecburiyetten gidiyorum yoksa önünden geçmem. Yat turuna çıkın daha iyi

Ferhat_V
11-07-2016, 12:49
şunlara özenmeyen sayılı kişilerdenim valla..tatilin amacı yatmak denize girmektir bunların amacı kasım kasım kasılıp gösteriş yapmak..
birde 1.70 boyuyla 50 kilo kalıbıyla kısa paçasıyla elinde tesbih sallayıp plajlarda gezinenleride anlamadım bi türlü :)

imprezaWRC
11-07-2016, 12:50
Çok özür dileyerek ve belkide haddimi aşarak ve tamamen merak ettiğimden sormak istiyorum, bu check-in nedir ne işe yarıyor? Her gittiğiniz yerde check in yapıyormusunuz? Sizin check-inlerinizi takip edenler ne diyor, aaa Ahmet 3M Migrosta check-in yapmış gelirken bize de iki meyve sebze alsın mı diyorlar ne diyorlar?
Anadolu yakasında olup; bakkalda, manavda, markette check-in yapanlar varsa bende onları takip edeyim, eve dönerken hayrına bize de uğrarsınız siparişleri bırakırsınız :D :D :D

Birde şu bayrak flaması taşır gibi elinde selfie çubuğunu eksik etmeyen olur olmaz heryerde selfie çekenlere ayar oluyorum. Kız gitmiş, arkadaşıyla tam AVM girişinde veya güvenlik geçişinin orada durmuş şekilden şekile girip selfie çekiyor, birader o açıdan ancak senin suratın ve arka plandaki granitler gözüküyor amacın nedir?

Beach club olayınıda anlamış değilim; bana göre parayla eziyet çekmekten öte değil. Zirvede bir ses, herkes temas içinde, ortada yağlı bir hatun elinde mikrofon avazı çıktığı kadar bağrıyor, arkasında da herifin biri kendini dj sanıyor ama hareketlere bakarsan apronda çalışıyor sanırsın, gel abi gel abi follow me follow me, 208 nolu körüğe yanaş.

Mahremiyet diye birşeyde kalmadı, ablam giyinmiş kuşanmış durduk yere kendini çekip sosyal medyaya koyuyor. Şezlonga uzanmış, eşiyle, sevgilisyle pozları yayınlıyor. Berkecan'ın beni neredeymiş, aaa Melis'in orasında kıl mı varmış...
İş yerindekilere bir hava bir hava, bana ne birader nereye gittiysen gittin. Çok meraklıydım senin çizgili şortun, terliğinle verdiğin pozlara bakmaya. Olmadı albüm yap, elden ele dağıt herkes baksın. Plajda gezerkende evin tapusu, otomobilin ruhsatı...vs hepsini boynuna as, tenine yapıştır, herkes neye ne kadar sahipsin, mal mülk ne kadar bilsin.
Paylaşmaktan çok olay artık teşhir etmeye döndü. Mahremiyet diye birşey de kalmadı. Utanma sıkılma da kalmadı, heran herkes heryerde istediğini yapabiliyor. Havuz başında veya kumsalda çocuğunu ulu orta işetebiliyor, kimseye sormadan löp diye ailenin yanına serilip purosunu, sigarasını içebiliyor, bağıra bağıra dün ne *** yemiş onları anlatabiliyor.

BARR
11-07-2016, 13:25
Hakan bey yaşlandığınızı görebiliyorum şu yazınızdan.

fthdrn
11-07-2016, 13:34
Hakan bey yaşlandığınızı görebiliyorum şu yazınızdan.
Buram buram emekli albay koktu buralar :D

imprezaWRC
11-07-2016, 13:35
Buram buram emekli albay koktu buralar :D

Yanlış park edenlerin sileceklerini de kaldırıyorum :D :D :D

johnie
11-07-2016, 13:42
6 gün boyunca Kamp alanında çadırda kaldım.
herkes bir biri ile haşır neşir.. her şey on numara karışan eden kimse yok.

kavga, karı kıza asılma falan sözlerin konuşulunca aklıma şu olay geliyor ;
https://www.youtube.com/watch?v=JfqjNi3n6nc

BARR
11-07-2016, 13:45

Oraya park etme çizerler diye bağıran genç görünümlü emekli detaycı.

atituti
11-07-2016, 14:26

kamp en güzeli , yanlız mevkiyi iyi seçmekte fayda var. orduya gittim kampı sel götürdü zor kurtulduk :) kampta konuştuğum kızı sel suları içinde kepçenin ağzında görünce garip oldum

burakgunay
11-07-2016, 14:50
valla 20li yaşlardayım, okuldan yeni mezun oluyorum. Bırak beachlere gidecek parayı, okuldan kafamızı kaldırıp memlekete gidemedik yıllardır.
Zaten aşırı gerilirim o tarz yerlerde, kız arkadaşımla bile bi kere gidebildim okul sıkıntısından (okulum senede 3 dönem tobb etüye selam olsun), onda da nerde sakin sıkıntısız mevzu yaratmıcak yer var diye haftalarca aradım taradım. beach meach ne amk gazetesi millet nasıl delirmiyor anlamıyorum abi bu kadar kolpa adam bi araya gelip nasıl birbirine yalandan öyle gorundugunu caktırmadan takılıyor anlamıyorum. Hepiniz mi şekilsiniz anlamadım ki bi biz miyiz zar zor 3-5 günlük pansiyon için para biriktiren, onda da yemektir yol parasıdır ucu ucuna çıkıyo ha

halilcakir
11-07-2016, 15:02

Bu gerçekmi ya :D :D :D :D :D :D :D

Evrenoz
11-07-2016, 15:06

Ne cins bir adam olmuşsun sen öyle ya
Ben bile bu kadar kıl değilim

imprezaWRC
11-07-2016, 16:12
Ne cins bir adam olmuşsun sen öyle ya
Ben bile bu kadar kıl değilim

Bu memleket beni bu hale getirdi. Kendimi gurbette gibi zannediyorum kapıdan dışarı çıkınca anlıyorum ki yine aynı yerdeyim. Havuz veya denizde ses daha net ve hızlı ilerler derler ya, bende o yüzden kısık sesle konuşurum, rahatsız olmasınlar diye hergün abi-kardeş muhabbeti yaptığımız komşumun yanına bile onlar yeşil ışık yakarsa giderim...vs
Ben mi fazla özen gösteriyorum yoksa etraftaki iki ayaklı kıllıların sayısı mı arttı bilemiyorum ama eminim dışarıdan bakıldığında fark çok net ortaya çıkıyordur. Eşinle Manici Kasrına gittin mi? Oraya tipin, edebin, adabın...vs uygun değilse iki katı para da versen almazlar. Ben huzur peşindeysem ben sessizlik istiyorsam ben kalite istiyorsam ... niye seviyesiz, densiz herifin tekiyle aynı havayı soluyayım bu ırkçılık insan kayırma...vs değil, bu benim seçimim. Herifçioğlu gelecek bağıra bağıra konuşacak, sürekli elinde telefon fotoğraf çekecek (beni mi çekiyor diye beni de kıllandıracak), burnumun dibinde puro içecek, çöpünü fırlatıp atacak, yeri gelecek havuza veya denize işeyecek, denizden/havuzdan çıktığında tombola çekecek böyle yoklayacak acep halen orada mı yoksa suya mı düştü, bilmiş bilmiş bağıra bağıra konuşup etrafını ezmeye kalkışacak...vs vs vs ben ne diye para verip bunlara katlanayım.
Altınoluk'ta cafeler var, valla bir kere arkadaş zoruyla girdim bir daha da tövbe ettim. Gürültüsü, milletin birbirini kesmesi, dip dibe oturmalar, sigarası, purosu, krosu...vs herşey var.
Yaşlandım mı, kılmıyım, rahatsızmıyım, huysuzmuyum valla hepsine toptan evet.

imprezaWRC
11-07-2016, 16:33

Dayak yememişte sanki bıçak altına yatmış. Cinsiyet mi değiştirecek acaba? Bu herif Kıbrıs'ta mı? Ne yapıyor, nereden para kazanıyor? Ailesine, çevresine, vatanına bir hayrı dokunuyor mu?

cagalazade
11-07-2016, 16:56
bir arkadaş söylemiş ne güzel, 1 sene para biriktirip senelik izinlerinde veya bayram tatillerinde, alaçatı da çeşme de bodrum da eziyorlar o parayı diye...

arz-talep meselesi bu, gitmezse kimse ortada ne beach kalır ne de 100 lira giriş parası. asıl tehlikeli olan, oraya gidip o paraları ezmeyi statü olarak gören bir neslin gümbür gümbür geliyor olması değil mi?

çeşme de bir beach de check-in kaç para biliyor musun sen derler konuşmaya kalksan mazallah... ne diyim, onların da işi zor

johnie
12-07-2016, 09:48
Dayak yememişte sanki bıçak altına yatmış. Cinsiyet mi değiştirecek acaba? Bu herif Kıbrıs'ta mı? Ne yapıyor, nereden para kazanıyor? Ailesine, çevresine, vatanına bir hayrı dokunuyor mu?

adam dayak yemekten zevk alıyor.. Hem karı kıza asılıyor, hemde dayak yediğinde kendini sosyal platform da pazarlıyor, nasıl bir kafa anlayamadım bende.
en güzeli camping hayatı, kimse kimseye karışmıyor :)

imprezaWRC
12-07-2016, 09:54
adam dayak yemekten zevk alıyor.. Hem karı kıza asılıyor, hemde dayak yediğinde kendini sosyal platform da pazarlıyor, nasıl bir kafa anlayamadım bende.
en güzeli camping hayatı, kimse kimseye karışmıyor :)

Herif bence kendisi ile konuşuyor. Darbeler yüzünden hayatta kalan bir kaç nöronda ölmüştür; bir müddet sonra neden dayak yediğini de hatırlamaz, dayak arsızı olur, belkide çoktan olmuştur.

Evrenoz
12-07-2016, 09:58
Adamın götünün videosunu neden paylaştın çok merak ettim ?

Tıklamayın beyler video Tanerin götünden ibaret :)

İnanmamıştım, cidden götmüş

XoR
12-07-2016, 09:59
İnanmamıştım, cidden götmüş

:D

http://www.kunefeninkrali.com/css/resimler/tikla_gelsin.png

XoR
12-07-2016, 10:00
Beach Club adabı konusunda foruma erkek götü videosu da koyulduya artık sözün bittiği yerdeyiz :D :D

johnie
12-07-2016, 10:06
Beach Club adabı konusunda foruma erkek götü videosu da koyulduya artık sözün bittiği yerdeyiz :D :D

dağılabiliriz artık :D

Canselmo
12-07-2016, 11:54
Sazan.avi olduk hepimiz o link e tikladi galiba

HaKo
12-07-2016, 12:16
her sene çeşmeye gidiyorum tatile yazılanların bir çoğu doğru biraz da abartı da kimeneki o insanlar böyle mutlu :) Herkesin hayatına kimse karışamaz

mehmet6r
12-07-2016, 12:22
Herşey saçma salak konularıyla gençleri olmamaları şekilde yaşamalarını özendirici türk dizileriyle başladı. Çocukken dayımlara giderken gazete bayinden hep araba dergisi aldırırdım anneme. Dayımlarda hep hatim ederdim dergiyi. Kuzenim bir dizi izlerdi daha 10 yaşında çocuğun sevgilisi olduğu trip attığı falan. Şimdi bakıyorum o yaşta buna özendirilen bir nesil şimdi nelere özenmez. Teyzeme çay içmeye gidiyorum bazı akşamlar 25-30 yaşında teyze oğullarından tutunda eniştem teyzem aşk dizisi izlerken yüzlerindeki ifadeyi görmeniz lazım. Yozlaşmışlık özentilik yaşam biçimi olmuş artık. Şu ülkenin hali artık normal, tamirat mümkün değil malesef.

bahadırtelli
12-07-2016, 12:31
Tatile eğlenmeye , dinlenmeye değil tatil yaptığını göstermeye giden bir nesil var.

burak_2885
12-07-2016, 12:50
Az önce snapte arkadaşımı izledim. Manita yapmış, manitası snap atıyor kız önünde falan... Kolay değil :D

Yigit-Y
12-07-2016, 13:11
O *** müydü yaaa :)

fthdrn
12-07-2016, 13:21
Aynen müdür :D

Yigit-Y
12-07-2016, 13:28
Konu başka yerlere gitmiş ben çıkıyorum buralar kokuyor beyler

KÖROĞLU
12-07-2016, 21:43
% 90 banlanıcam ama sorun değil. Şu totoşun videolarının oluğu konu bu kadar prim yapıyor. Sırf siyasi olduğu için açtığım konu kilitleniyor.

fthdrn
12-07-2016, 21:47
% 90 banlanıcam ama sorun değil. Şu totoşun videolarının oluğu konu bu kadar prim yapıyor. Sırf siyasi olduğu için açtığım konu kilitleniyor.

Senin konu siyasi degildi :) tartismaya açık olmayacak derece net bir konu oldugu icin kapatildi bence. Forumun %99.9 u ile hem fikiriz.

Yigit-Y
12-07-2016, 21:56
O videoyu monte eder bence yönetimde

Ne olucak bu millet de ki abazalıkkk arkadaşş

Dodoo
13-07-2016, 03:21
Alan memnun, satan memnun.

Neden her konuyu böyle kurcalıyorlar. Şimdi bu yazıdan sonra beach e gidenler hmmm biz yanlış yapıyomuşuz aslında diyip beach e gitmekten mi vazgeçecek yoksa mekan sahipleri aaa baksana ya biz çok çakıyomuşuz millete diye düşünüp indirime mi gidecek.

BahadırALTUN
07-08-2016, 14:35
“Beach’lere sakın para odemeyin odediklerinizi de geri isteyin” - Hayat Haberleri (http://www.hurriyet.com.tr/beachlere-sakin-para-odemeyin-odediklerinizi-de-geri-isteyin-40183439?_sgm_source=40183439&_sgm_campaign=scn_a0046116293a0000&_sgm_action=click)

Gko
07-08-2016, 14:58
özderede bi mekan var işletme tarzları çok mantıklı ne zaman özdereye gitsem ordan başka yere oturmuyorum.

Sahilde cafe ön taraftada şezlongları var. Kişi başı 30 lira veriyosun. 30 liralık menülerinden yiiyip içiyosun, şezlonga extra para vermiyosun.

onursumer
07-08-2016, 15:07
“Beach’lere sakın para odemeyin odediklerinizi de geri isteyin” - Hayat Haberleri (http://www.hurriyet.com.tr/beachlere-sakin-para-odemeyin-odediklerinizi-de-geri-isteyin-40183439?_sgm_source=40183439&_sgm_campaign=scn_a0046116293a0000&_sgm_action=click)

mantıklı demişde zaten gidip sahilde denize girmeye para verilmiyorki şezlong,şemsiye,havlu duş tuvalet gibi gizmetler için tesise giriş ücreti odeniyor ki bu tarz işletmelere zaten gidenler denize girmiyor :hihih::hihih::hihih::hihih:

kesici
07-08-2016, 15:34
Zenginle fakir bir ayrılsın lafı çok doğru, Florya sahilde haftasonları tüm çomarları görüyoruz, keşke bu gibi moda sahil, florya sahil vs. keşke sahile girişte paralı olsa. Fakir anadolu çoomarları ile aynı havayı solumak istemiyorum.

BahadırALTUN
07-08-2016, 15:57
Zenginle fakir bir ayrılsın lafı çok doğru, Florya sahilde haftasonları tüm çomarları görüyoruz, keşke bu gibi moda sahil, florya sahil vs. keşke sahile girişte paralı olsa. Fakir anadolu çoomarları ile aynı havayı solumak istemiyorum.

Yazdıklarınızı bir kez daha okuyun.
Umarım bir cesit şakadır ben yanlış anlamisimdir.

onursumer
07-08-2016, 16:13

zenginlik fakirlikle alakası yokki olayın , zengin olup aynı havayı solumak istemediğim birsuru insan var

kesici
07-08-2016, 16:16
Yazdıklarınızı bir kez daha okuyun.
Umarım bir cesit şakadır ben yanlış anlamisimdir.

Hayır dayıcım, bu konu hakkında fikrim net.

Doğal güzelliklerini koruyamayan bir millete vakıfız. Kutu kolayı içip denize atan birisine neden denize attınız diye sorunca başka nereye atacaktım cevabını duyan birisiyim ben.

kesici
07-08-2016, 16:17
zenginlik fakirlikle alakası yokki olayın , zengin olup aynı havayı solumak istemediğim birsuru insan var

Maddi zenginlikten bahsetmedim abicim, dediğimi anladığınıza da eminim.

BahadırALTUN
07-08-2016, 16:27
Hayır dayıcım, bu konu hakkında fikrim net.

Doğal güzelliklerini koruyamayan bir millete vakıfız. Kutu kolayı içip denize atan birisine neden denize attınız diye sorunca başka nereye atacaktım cevabını duyan birisiyim ben.

Öncelikle Dayın felan değilim.

Yazdıklarını nasıl buraya bağladın . Son yazdıkların fakir anadolu çomarları lafına bir aciklama mi sence.

Bu saaten sonra akıl verecek felan değilim elbette ancak yazdıkların yakışık almamış. Başarılar.

kesici
07-08-2016, 16:46
Öncelikle Dayın felan değilim.

Yazdıklarını nasıl buraya bağladın . Son yazdıkların fakir anadolu çomarları lafına bir aciklama mi sence.

Bu saaten sonra akıl verecek felan değilim elbette ancak yazdıkların yakışık almamış. Başarılar.

Öncelikle akıl alacağım bir insan değilsin.

Ben cahil türk toplumuna böyle hitap ediyorum, bi sakıncası yok bence.

Grimlord
07-08-2016, 19:13

Bosverin lordum, takilmayin boyle seylere. Satonuzda hayat nasil?

fthdrn
07-08-2016, 19:42

Başgan salı akşamına oda ayarlasana bana telini de pm at :D

kesici
07-08-2016, 20:29
Başgan salı akşamına oda ayarlasana bana telini de pm at :D

Oda yok kardeşim bu hafta grup geldi hotele onlara ayırdım tamamını.

hkkcn
08-08-2016, 10:03
Silivri gümüşyakada yaşıyorum yaz kış. Tatile gidemeyen insanların hafta sonu günü birlik gelip denize girdiği bir yer. Şimdi gelelim asıl konuya.çok uzun süredir burda yaşıyoruz . Hafta sonu oldumu florya sahilinden daha beter bir hal alıyor burası.ipini koparan geliyor hırlısı hırsızı . Kimse insanlara gelmesin demiyor bende demiyorum diyememde ama azcık insanın içinde ahlak,saygı olur . Sen her hafta buraya geliyorsun egleniyorsun be öküz haftaya yine sen gelicen bütün pisliğini burada bırakıp niye gidiyorsun. Al bi poşete koy götür çöpe at . Bu bukadar zor olmamalı.Kekopaçiler yüzünden hafta sonu oldumu annemle babamla kız arkadaşımla denize giremiyoruz bunlar yuzunden. O bakışları insanı rahatsız ediyor bişe desen dövsen it sürüsü gibiler bişe demesen gururun inciliyor insan yediremiyor bu yuzden keşke bizim burdada öyle bir beach olsada girişi 100lira olsa bende öğrenciyim bursumdan harçlıklarımdan arttırdıklarımla kız arkadaşlmla rahatça denize girip güneşlenebilsem..

ef186
08-08-2016, 10:18

Kendini bukadar ciddiye alma bak biz almıyoruz ....

ef186
08-08-2016, 10:19
O videoyu monte eder bence yönetimde

Ne olucak bu millet de ki abazalıkkk arkadaşş

İşi bilen üye Delected :D

johnie
08-08-2016, 10:38

abi hukuk bunu söylüyorda, sen İzmir de - Antalya da Bodrum da bunu söyle adam sana girme kardeşim diyecek.
Denetim olsa yayınlanan haber çok güzel.
Denetim olmadığı için, adam kafasına göre fiyat koyuyor.
İzmir de Bodrumda plajlara girmek için haftalık 500 ün var. Yemek zart zurt derken tatil + 700 800 e geliyor sana

uniquel
08-08-2016, 10:49

sen hayırdır anadolu comarı falan?
sizin ordakiler bizans comarı mı?

ErkanCanS
08-08-2016, 11:06
abi hukuk bunu söylüyorda, sen İzmir de - Antalya da Bodrum da bunu söyle adam sana girme kardeşim diyecek.
Denetim olsa yayınlanan haber çok güzel.
Denetim olmadığı için, adam kafasına göre fiyat koyuyor.
İzmir de Bodrumda plajlara girmek için haftalık 500 ün var. Yemek zart zurt derken tatil + 700 800 e geliyor sana

Ben denize girecegim , denize baska ulasim yok burdan girmek yasal hakkim diyorsun. Onlarda yasal hakkini mahkemelerde ara o zaman diyor ve geri donuyorsun :) Bizim insanimiza tutanak tutturup ugrasmak zor geldigi icin mahkeme falan yalan oluyor tabi. Cesmede sole&mare nin muzigine kafayi takmisti birileri. Artik ceza ustune ceza mi yediler naptilar bobylon tarafinda muzik yok artik.Ustune gidilse ciddi yaptirimlar uygulaniyor da bizim insanimizda ugrasacak takat yok

Onamdar
08-08-2016, 11:07
kesici adlı arkadaşın üslup biraz sert olmuş belki kendini tam ifade edemedi ama çok da haksız sayılmaz. Kız arkadaşınızla kız kardeşinizle o halk plajlarına gidin bakalım ne oluyor. Ciddi anlamda kültür ve ahlak meselesi çok önemli. Bakışlarıyla hareketleriyle zaten adam kendini belli ediyor. Çöpünü oraya buraya atar. Milleti rahatsız eder. Beach clupları bende sevmem ama en azından kız arkadaşınla rahat edebiliyorsun. Çomardan kasıt nerde nasıl davranması gerektiğini bilmeyen insanları rahatsız eden barzolar oluyor.

uniquel
08-08-2016, 11:38
kesici adlı arkadaşın üslup biraz sert olmuş belki kendini tam ifade edemedi ama çok da haksız sayılmaz. Kız arkadaşınızla kız kardeşinizle o halk plajlarına gidin bakalım ne oluyor. Ciddi anlamda kültür ve ahlak meselesi çok önemli. Bakışlarıyla hareketleriyle zaten adam kendini belli ediyor. Çöpünü oraya buraya atar. Milleti rahatsız eder. Beach clupları bende sevmem ama en azından kız arkadaşınla rahat edebiliyorsun. Çomardan kasıt nerde nasıl davranması gerektiğini bilmeyen insanları rahatsız eden barzolar oluyor.

Olay zenginlik fakirlik olayı degil.
Olay adap usul gorgu.

Ama demekki sivastaki comarların soludugu hava farklıymıs

fthdrn
08-08-2016, 13:40
Neden sivas :D

ertantamer
08-08-2016, 15:25

Muhalefet partileri bile sizin kadar olamıyor tebrik ederim. Her mesaja her konuya yapacak bi negatif yorumunuz var.

Kahn23
08-08-2016, 15:29
Valla burda en baba beach'e giriş 30TL.

Kabana alırsan 200TL 4 kişi (yiyecek-içecek dahil) :)

Ama TR'de cidden fahiş fiyatlar var. Burada her ne kadar tartışsakta oranın müdavimleri başka. Para parayı çekiyor.

uniquel
08-08-2016, 15:30
Neden sivas :D

sivas divrigi'liymiş kendisi

CocoRe
08-08-2016, 15:41
solemarecilerin sesi cıkmamış :D

KÖROĞLU
08-08-2016, 16:11
Kendini bukadar ciddiye alma bak biz almıyoruz ....

:) Nolur al.

TaGo
08-08-2016, 16:30
Gayet düzenli olarak her hafta Sole Mare deyim. Evet yazmayayım yazmayayım diyorumda :D Arkadaşlar biz memnunuz. Hizmet var, belirli bir kesimin üzeri insanlar var, Kimse kimsenin tavuğuna kış demiyor 12 yıl olmuş tek bir kavga çıkmamış. Hatta zorla mekandan çıkarılmaların dahi sayısı hatırlanamıyor o derece düşük. Peki şimdi ne yapalım?? üzülelimmi?

imprezaWRC
08-08-2016, 16:58
Valla burda en baba beach'e giriş 30TL.

Kabana alırsan 200TL 4 kişi (yiyecek-içecek dahil) :)

Ama TR'de cidden fahiş fiyatlar var. Burada her ne kadar tartışsakta oranın müdavimleri başka. Para parayı çekiyor.

Kıbrıs'ta birisi kıyı kanunlarını akıl ederek denizden ücretsiz yararlanma hakkının olduğunu keşfetmiş. Geçen gün Acapulco'ya birkaç kişi ellerinde mahkeme kararı ve kıyı kanunu gösteren yazılar ile güvenliği ikna edip denize girmişti. (TV'de göstermişti.)
Beach Club'ın giriş ücreti alması gayet anormal bir durum. Hem giriş ücreti al yani herkesin hakkı olan denize para ver sonra birde yediğine, içtiğine, şezlonguna, şemsiyesine para ver. Beach Club sadece yediğini, içtiğini, şezlongu, şemsiyeyi paralı hale getirebilir. Bodrum'da Voyage Bardakçı'da otelin yanında cafeler, evler var. Otelin güvenliği sadece hırsızlığı ve otelin imkanlarından faydalanmayı engelleyebiliyor. Adam evinin önünden denize girerken otelden izin alcak değil.

Altınoluk gibi yerlerde de Belediye şezlong ve şemsiye imkanı veriyor ve sanırım insanların davranışlarını dizginlemek için şezlong ve şemsiye zorunlu oldu. Sonuç olarak deniz halen ücretsiz ve ben illaki sahilden girmek zorunda değilim. İleriden bir yerden tekne ile açılır sahile yakın yerden denize girebilirim.

Sonuç olarak, beach club'un giriş ücreti genel anlamda davranışlarına dikkat etmeyen, nerede ne yapacağını bilemeyenleri filtreleyebiliyor ancak parası olmuş ama halen nerede ne halt edeceğini bilemeyenlerde içeri girebiliyor. Ben şahsen ismi lazım değil bir inşaat firmasının sahibi veya x bir türkücü ile aynı ortamda olmak istemem. Param ile rezil olmak istemem.

ef186
08-08-2016, 17:51
:) Nolur al.

Olmaz kusura bakma.

KÖROĞLU
08-08-2016, 18:31
Olmaz kusura bakma.

boşver takılma olduğu kadar olmadığını biliyosun zaten ;)

ef186
08-08-2016, 18:34
boşver takılma olduğu kadar olmadığını biliyosun zaten ;)

Bak yine seni ciddiye aldığımızı düşündün ...

Yigit-Y
08-08-2016, 18:41
Tam ciddiye alıcam konuyu vazgeçiyorum nedense :)

KÖROĞLU
08-08-2016, 18:49
Bak yine seni ciddiye aldığımızı düşündün ...

Ahahaha , ağrına giden ne "mod" san işine baksana. Ne uğraşıyorsun benle. Ben sana ciddiye al mı dedim.

Alsan ne almasan ne, ben seni çok mu ciddiye alıyorum. Zor olsa gerekk yaş kemale erince tabi napacaksın. Üzülme bence.

ulasoztas1
08-08-2016, 19:39
Kimse kimseden denize girdi parası almıyor, Beach clublarda şezlong ve diğer hizmetlerin ücretlerini alıyorlar ancak aynı sahilden beleşe de kimseyi sokmazlar o ayrı :)
İnsanları ayıran şey para değil zihniyettir buna itirazım yok ancak girişlerde IQ ya da abazalık testi yapamayacağına göre en yaygın uygulama ücretli giriş oluyor tabi en karlısı da :)
Burjuva diyenleriniz çıkabilir ama bana kalırsa 10-20tl bile az çünkü öyle tipler oluyor ki halk plajlarında resmen insanlıktan tiksiniyorum. Girerken veriyorum belli bir ücret kafam rahat takılıyorum, hizmetimi alıyorum sinirlenmediğim eğlendiğim bir gün geçirmiş olarak evime ya da otele dönüyorum.

Yigit-Y
08-08-2016, 19:48
La Plaj snapleri izlerken hiç mide bulantısı yaşayan olmadı mı şimdi burada kardeşim :):)

ef186
08-08-2016, 19:56

Ahahaha , ağrına giden ne "mod" san işine baksana. Ne uğraşıyorsun benle. Ben sana ciddiye al mı dedim.

Alsan ne almasan ne, ben seni çok mu ciddiye alıyorum. Zor olsa gerekk yaş kemale erince tabi napacaksın. Üzülme bence.

Demek ki neymiş lafının nereye gittiğini bilmeden yazarsan bir "mod" gelir , işi gücü sen olursun .... şimdi haddini aşmadan bak keyfine .

ghibli06
08-08-2016, 20:09
Demek ki neymiş lafının nereye gittiğini bilmeden yazarsan bir "mod" gelir , işi gücü sen olursun .... şimdi haddini aşmadan bak keyfine .

konu yaşa nerden geldi acaba, senin yaş kemale erdiyse benim üzerime toprak atın :)

ef186
08-08-2016, 20:10
konu yaşa nerden geldi acaba, senin yaş kemale erdiyse benim üzerime toprak atın :)

O kısım iltifat değilmiydi yahu :))

ghibli06
08-08-2016, 20:14
O kısım iltifat değilmiydi yahu :))

bilemedim ben de, beach adabında iltifat sanırım ;)

rodya
08-08-2016, 20:20
Beachlerde denize girip işemiyoz mu şimdi? Konu ne biri anlatsın:/

ef186
08-08-2016, 20:27
bilemedim ben de, beach adabında iltifat sanırım ;)

Beach adabi içinde bizim için piirolu kadayıf diyorlar sanıyordum demek ki yanılmışım :)

Evrenoz
08-08-2016, 20:29
biiç candır, gerisi heyecandır

edit:kabasakallılar bone taksın sakalına, denizde her yer kıl oluyor arkadaş!!!!!!

STP
08-08-2016, 21:48
La Plaj snapleri izlerken hiç mide bulantısı yaşayan olmadı mı şimdi burada kardeşim :):)

Ahahhaa yaw forumdan adamlar vardi o bulandirmalarda :D

kesici
09-08-2016, 00:23
Ortaya bi laf attım gene herkes birbirine girmiş ��

ef186
09-08-2016, 06:59
Ortaya bi laf attım gene herkes birbirine girmiş ��

Zorlama bence .

KÖROĞLU
09-08-2016, 07:05

Nİyetim tartışma çıkarmak değil de merakımdan soruyorum. Yazdığım 2 post ta sana göre "had" di aşan yer neresi yazar mısın ?

orada irrite edici tek kelime var "totoş" o da ne idüğü belirsiz boşuna oksijen tüketen bir varlık için kullandım.

Sorun açtığım konunun kilitlenmesiyse problem değil. Bu ortamda apır sapır her şey tartışılıyor açtığım konunun kapanmasından rahatsız oldum.

Bunu da gayet net belirttim, insanların üzerine saçma sapan gerekçelerle gelip "seni ciddiye almıyor" gibi rahatsız edici cümleler kurmak hem yaşına hem bu forumda yaptığın işe yakışmıyor.

Yaşla ilgili yazdığım da rahatsız etmek için ve saygısız tavrın için özellikle yazıldı.

Yazdığım postları okursan ne tiyniyette bir insan olduğumu az çok anlarsın.

Keyfim yerinde sağol sen de keyfine bak :) Bu arada "beach" konusunu hiç ettiğim için kusura bakmayın forum ahalisi :)

@gihibli06 abi senin daha giderin var yaşa takılma bence :)

turbo&quattro
09-08-2016, 07:07
O totos dediginiz elemanin aylik geliri 700 bin tl cikmis :D

KÖROĞLU
09-08-2016, 07:20

Attığın 5K lık cabrio linkiyle bizi bitirmiştin bunu da yazdın ya göm bizi sen göm :)

Boşuna "huzur bozan" demiyorum ben sana bi bildiğim varmış :D

turbo&quattro
09-08-2016, 07:36
Hahaha gazetede okudum yahu dundu galiba :D

Day Walker
09-08-2016, 07:46

İş başvurusunu nereye yapıyoruz :hehe:

turbo&quattro
09-08-2016, 07:48
İş başvurusunu nereye yapıyoruz :hehe:

Iki kirit yeter :D

Day Walker
09-08-2016, 07:50
Iki kirit yeter :D

:hehe: arabada şarkılara saçma sapan mimiklerle eşlik etsem DJ olabilir miyim :D

turbo&quattro
09-08-2016, 08:01
:hehe: arabada şarkılara saçma sapan mimiklerle eşlik etsem DJ olabilir miyim :D

+ olarak ayyyy ile baslayan cumleler kurup makyajda yapinca bi 700 de sen kazanirsin :D

Day Walker
09-08-2016, 08:02
+ olarak ayyyy ile baslayan cumleler kurup makyajda yapinca bi 700 de sen kazanirsin :D

++++ İpadim de olabilir mi nüffennn :hehe:

Berkan
09-08-2016, 08:03
++++ İpadim de olabilir mi nüffennn :hehe:

uslu bir çocuk olursan şirinleri bile görebilirsin :hehe:

Kahn23
09-08-2016, 08:03

Hahahahahaaha :D

Day Walker
09-08-2016, 08:05

hahahahah Berkan sen konuyu bilmediğin için aradan çıktın :D

KÖROĞLU
09-08-2016, 08:07

Yemin ediyorum uslu bir çocuk olsak bizim en fazla göreceğimiz "gargamel ve azman" olur :D

Millete "şirine" bize "gargamel" adalet mi bu ya :D

Day Walker
09-08-2016, 08:18
Yemin ediyorum uslu bir çocuk olsak bizim en fazla göreceğimiz "gargamel ve azman" olur :D

Millete "şirine" bize "gargamel" adalet mi bu ya :D

Para = Çokomel eğrisine göre bizimlaaa deyııllssin :hehe:

ef186
09-08-2016, 08:39
Nİyetim tartışma çıkarmak değil de merakımdan soruyorum. Yazdığım 2 post ta sana göre "had" di aşan yer neresi yazar mısın ?

orada irrite edici tek kelime var "totoş" o da ne idüğü belirsiz boşuna oksijen tüketen bir varlık için kullandım.

Sorun açtığım konunun kilitlenmesiyse problem değil. Bu ortamda apır sapır her şey tartışılıyor açtığım konunun kapanmasından rahatsız oldum.

Bunu da gayet net belirttim, insanların üzerine saçma sapan gerekçelerle gelip "seni ciddiye almıyor" gibi rahatsız edici cümleler kurmak hem yaşına hem bu forumda yaptığın işe yakışmıyor.

Yaşla ilgili yazdığım da rahatsız etmek için ve saygısız tavrın için özellikle yazıldı.

Yazdığım postları okursan ne tiyniyette bir insan olduğumu az çok anlarsın.

Keyfim yerinde sağol sen de keyfine bak :) Bu arada "beach" konusunu hiç ettiğim için kusura bakmayın forum ahalisi :)

@gihibli06 abi senin daha giderin var yaşa takılma bence :)

Bu forumda kurallar belli düzen belli işine gelmiyor ise , hoşuna gitmiyor ise girmezsin olur biter. Zorla kolundan tutup yalvararak yazdırmıyoruz kimseye.
Açtığın konuların kilitleniyor olması yanlış birşey yaptığını gösterir bunu tekrarlamazsın olur biter.

Başka bir konu içinde '' benim konumu kitlemiştiler de şimdi bu konu açık, kendimce kahramanlık yapar bunu da buraya yazarım %90 da banlanırım ama hiç sorun değil konseptine girer isen, basitçe banlanırsın güzel kardeşim . Seni ciddiye alsam banlardım. Ciddiye almıyoruz yazdım onuda anlamadın neyleyim ben seni söle bakalım...
Yaş maş hoşuma gitti bu arada o kısım bildiğimiz onore etti beni ve hatırladım ki 15 yıldır forum , bi bukadar zamandırda binlerce kişilik aktiviteleri yönetiyorum. Forum vb. yönetmek hususunda senden öğreneceğim birşey olduğunu da düşünmüyorum. O nedenle ''işine baksana'' lafına gerçekten hadsiz bir yaklaşım olarak bakıyorum, elemanın yok karşında. Bu arada seni gerçekten ciddiye almıyorum. Sadece biraz kızdım yoksa gerçekten mihenk taşı değilsin bilesin...Ha sen yönetilen bir ortamda olmak istemezsin onuda başta söledim gerçekten zorlamıyoruz ....

Selamet ile...

KÖROĞLU
09-08-2016, 08:58
Bu forumda kurallar belli düzen belli işine gelmiyor ise , hoşuna gitmiyor ise girmezsin olur biter. Zorla kolundan tutup yalvararak yazdırmıyoruz kimseye.
Açtığın konuların kilitleniyor olması yanlış birşey yaptığını gösterir bunu tekrarlamazsın olur biter.

Başka bir konu içinde '' benim konumu kitlemiştiler de şimdi bu konu açık, kendimce kahramanlık yapar bunu da buraya yazarım %90 da banlanırım ama hiç sorun değil konseptine girer isenortalığa basitçe banlanırsın güzel kardeşim . Seni ciddiye alsam banlardım. Ciddiye almıyoruz yazdım onuda anlamadın neyleyim ben seni söle bakalım...
Yaş maş hoşuma gitti bu arada o kısım bildiğimiz onore etti beni ve hatırladım ki 15 yıldır forum , bi bukadar zamandırda binlerce kişilik aktiviteleri yönetiyorum. Forum vb. yönetmek hususunda senden öğreneceğim birşey olduğunu da düşünmüyorum. O nedenle ''işine baksana'' lafına gerçekten hadsiz bir yaklaşım olarak bakıyorum, elemanın yok karşında. Bu arada seni gerçekten ciddiye almıyorum. Sadece biraz kızdım yoksa gerçekten mihenk taşı değilsin bilesin...Ha sen yönetilen bir ortamda olmak istemezsin onuda başta söledim gerçekten zorlamıyoruz ....

Selamet ile...

:) Ağız dalaşı gibi oluyor ama cevap hakkı doğduğu için yazıyorum.

Benim kurala /kaideye itiraz ettiğim yok. Emin ol senden daha fazla kural savunucusuyumdur, yanlış bir şey var ise konu kitlenir , üye tatile gönderilir vs. buna bir itirazım yok. Olan adamın da burada işi yok zaten. O konuda hem fikiriz.

Fark şu, açmış olduğum konuyu okursan fikir alışverişi için di, kıvırtan bir erkek bozmasının konusundan çok daha değerli olduğunu düşündüğüm için böyle bir tepki verdim. Bu da sanırım gayet doğal, nasıl bir post yazacağıma mod"lar karar vermiyor sanırım :)

Benim senin forum yönetme yetine / organizasyon becerine laf söylediğim yok, olmaz da bilgim olan bir alan değil. Bilgim olmayan konuda da konuşmaktan hoşlanmam.

Şimdi iğne çuvaldız olayını biliyorsun. Bunca mesajım içerisinde bana saygısızlık etmeyen hiç kimseye 1 kelime dahi saygısızlık etmemiş birisi olarak

mesajımdan alındı yapıp " seni ciddiye almıyorum" tarzında yakışıksız ve "haddini aşan" bir cümle yazarsan eğer.

Alacağın cevap en hafif şekilde "işine bak" olur. Yani saygı gösterilmez hak edilir, bana şahsi olarak "ciddiye almıyorum" tarzında bir yaklaşımda bulunuyorsan aldığın cevap gayet normal. Ağrına da gitmemeli :)

Ayrıca kusura bakma ama ben niyet okuyucu değilim, "ciddiye almıyorum" cümleni şahsi ve hakaret olarak algıladığım için ardından gelen mesajları attım.

Son Post'unda gördüğüm kadarıyla niyetin o değilmiş. Haklısın elemanım değilsin ama ben de senin asker arkadaşın değilim ;)

Burada kimsenin kimseyi ciddiye almak gibi de bir derdi olduğunu sanmıyorum :)

Son cümlen için yine tekrarlıyorum "yönetim" olmalı ve şart.

Yoksa burada kan gövdeyi götürür, küfür ve saygısızlıktan kapanan onlarca konu oldu, millet birbirine saçma sapan atarlar yaptı.

Burası sevdiğim ve bişeyler paylaşmaktan keyif aldığım bir ortam.

Dediğim gibi bir hata varsa banlanır vs vs sorun yok. Ben zaten öyle bir hatayı yapmam.

Dolayısıyla derdim "yönetim" ile değil senle. Senin de hak etmediğim tarzda kalkıp "ciddiye almıyorum" demenle.

Şimdi lafımın arkasındayım eğer mesajlarımda forum kurallarını ihlal eden bir durum varsa buyur banla.

Ama bunu şahsi durumdan ötürü yapacaksan yapma :)

Bir gün bir organizasyonunda denk gelirsek yüz yüze de konuşur tartışırız. Yazı dili m.alum "niyet" belli olmuyor.

Birkan61
09-08-2016, 09:00
babacanlar darlamayın kendinizi yahu bakın keyfinize.. :)

en güzeli ahali olarak beach cluba akalım sorun kalmasın :D

KÖROĞLU
09-08-2016, 09:03
babacanlar darlamayın kendinizi yahu bakın keyfinize.. :)

en güzeli ahali olarak beach cluba akalım sorun kalmasın :D

şanzelize beach nasıl fikir :)

Volkann
09-08-2016, 09:30
oo şanzelize bayılırım.

turbo&quattro
26-08-2016, 15:19
Uc gundur Bodrumdayim . Dun aksam Halikarnas a ugrayalim dedik. Bizden once bir minibus yanasti icinden 10 civari barzo indi bir sekilde iceri girdiler . Bizde iceri girmek icin adim attik ama guvenlik durdurdu beni parmak arasi terligim var diye almadi iceri beni hahaha lan tatil mekani zaten takim elbiseylemi gideyim gece klubune. Miami, New York, Los Angeles, Washington DC en populer gece kluplerine istedigim kiyafetle girdim senin b..klu halikarnasinami kaldim. Geciniz....

Su an Sebastian Beach teyim. Bir arkadasimin referansi ile 50tl ye girdik normAl giris 100tl mis . Tatli bir
Muzik caliyor, herkes muhbbetinde ve odenen giris parasi kadar bar kredisi veriliyor yani normal sartlarda zaten icki vs icilecegini dusununce giris ucretsiz gibi birsey . Barzolari elemek icin guzel bir yontem gibi .