PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kıskanma Favorilerini paylaş

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76

Mutu
06-07-2018, 13:35
mk2 leon ve 65bin tövbe estağfurullah..

Anıl E.
06-07-2018, 13:50
mk2 leon ve 65bin tövbe estağfurullah..

Tofaş / Doğan / 1.6 ie / BAKIMLI MASRAFSIZ- ORJİNAL DOGAN-1.6ie sahibinden.comda - 582352268 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-bakimli-masrafsiz-orjinal-dogan-1.6ie-582352268/detay)

doğan slx hasbinAllah :)

yigitblr
06-07-2018, 13:58
Tofaş / Doğan / 1.6 ie / BAKIMLI MASRAFSIZ- ORJİNAL DOGAN-1.6ie sahibinden.comda - 582352268 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-bakimli-masrafsiz-orjinal-dogan-1.6ie-582352268/detay)

Şu arabaya 17 bin versem babam beni 17 yerimden bıçaklar

fthdrn
06-07-2018, 14:01
Artık memlekette şu 2. el araba fiyatlarına takılmayı bırakmak lazım. Hangi araba ederinde satılıyor ki ? Hangimiz bu araba ilanlarda şu rakam ama bu para etmez o yüzden 5 lira altına yazmalıyım diyor ? O yüzden yalandan trip atmayın.

SekoLive
06-07-2018, 14:03

sivasa götür
6 kol jant tampon stop yenile
35.058 yaz fiyata zarar ettirmez.

Mutu
06-07-2018, 14:07
Artık memlekette şu 2. el araba fiyatlarına takılmayı bırakmak lazım. Hangi araba ederinde satılıyor ki ? Hangimiz bu araba ilanlarda şu rakam ama bu para etmez o yüzden 5 lira altına yazmalıyım diyor ? O yüzden yalandan trip atmayın.

oo ben hep 50 liralık alıyorum diyorsun. Konuşmaya gerek yok diyorsun.

Bak sana şunu anlatıyım. Sene 2012 öğrenci değişim programıyla ispanyaya gittim. Benzine önce 3 cent sonra 12 cent zam yaptılar. 12 cent yapılınca insanlar araçlarını bırakıp toplu taşımayla işe gitti. 3 gün sonra o zam geri çekildi. Bu piyasanın sorumlusu bizsek, çözümü de biziz. ÖYle görmezden gelmekle, konuşmamakla olmayacak bu iş. Modelin kasa değişmiş, değişen kasa makyajlanmış. İStenilen fiyat güncel kasanın 2 sene önce satılan sıfır fiyatından çok. Biz bu kafayla çok imreniriz yurtdışındaki otomobil fiyatlarına. Çünkü biz daha çok birbirimizi sevmeyi seviyoruz. Fırsatçıyız en kötüsü.

arda35
06-07-2018, 14:14
Adam aldığı yakıtların kaydını tutmuş. Sürüş esnasında da ayrı bir ekranla izliyor galiba. İlginç.

Toyota Auris (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-temiz-551225909/detay/)

enes_srb
06-07-2018, 14:14

Bak sana şunu anlatıyım. Sene 2012 öğrenci değişim programıyla ispanyaya gittim. Benzine önce 3 cent sonra 12 cent zam yaptılar. 12 cent yapılınca insanlar araçlarını bırakıp toplu taşımayla işe gitti. 3 gün sonra o zam geri çekildi. Bu piyasanın sorumlusu bizsek, çözümü de biziz. ÖYle görmezden gelmekle, konuşmamakla olmayacak bu iş. Modelin kasa değişmiş, değişen kasa makyajlanmış. İStenilen fiyat güncel kasanın 2 sene önce satılan sıfır fiyatından çok. Biz bu kafayla çok imreniriz yurtdışındaki otomobil fiyatlarına. Çünkü biz daha çok birbirimizi sevmeyi seviyoruz. Fırsatçıyız en kötüsü.

Bu durumu bu hale getiren ilana o fiyatı yazan adam mı ? arabanı satsan dur aldığım fiyatın altına satıyım o kadar kullandım mı diceksin ? kimse memnun değil ama durum bu

BARR
06-07-2018, 14:16
Adam aldığı yakıtların kaydını tutmuş. Sürüş esnasında da ayrı bir ekranla izliyor galiba. İlginç.

Toyota Auris (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-temiz-551225909/detay/)

Kafayı yemiş bence, demek ki araba hiç ekonomik değil ahahahaha

Mutu
06-07-2018, 14:20
Bu durumu bu hale getiren ilana o fiyatı yazan adam mı ? arabanı satsan dur aldığım fiyatın altına satıyım o kadar kullandım mı diceksin ? kimse memnun değil ama durum bu

Hiçbir şeyin tek sebebi yoktur.

Fakat çözümü vardır. 30bin üstü parası olan 2 erkekten biri alsat yapıyor. TAbiki sıfır fiyatlarının bu seviyelerde olması ve her sene zamlanması da bu duruma etki ediyor. Benim anlamadığım sıfırı olmayan güncelliğini yitirmiş araçlar dahi sıfırın aldığı zamla beraber yükseliyor. Bu mantıklı değil. Ben otomobil fiyatlarını takip etmeyi çoktan bıraktım zaten. Motorumla mutluyum, ne kadar ötv ve kdv den onlar da son zamanlarda etkilenmiş olsa da, en azından arzuladığım motoru sıfır olarak alıp yürütebilecek bütçeye sahibim.

arda35
06-07-2018, 14:38
Volvo V50 2.0d
(https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-volvo-v-50-mavi-renk-hatasiz-541118420/detay/)

Bu kasada sunrooflu araç denk gelmiyor pek. Üzerine ıısıtmalı-hafızalı koltuk, dijital klima ve hız sabitleyici olması da olumlu. Ama düz vites ve yakıt kısmı handikap. Satıcı da otomatik olmadığı için satıyormuş zaten.

onursumer
06-07-2018, 14:55
Volvo V50 2.0d
(https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-volvo-v-50-mavi-renk-hatasiz-541118420/detay/)

Bu kasada sunrooflu araç denk gelmiyor pek. Üzerine ıısıtmalı-hafızalı koltuk, dijital klima ve hız sabitleyici olması da olumlu. Ama düz vites ve yakıt kısmı handikap. Satıcı da otomatik olmadığı için satıyormuş zaten.

Intercity deydi bu arac otomatik olsa coktan almistim cok guzel kombinasyon

Anıl E.
06-07-2018, 15:07

Bu aralar çok giderli konuşuyorsun,fikirtepe yüreği çakmadır sivas yüreğiyle uğraşamazsın gel kahvaltıda kelle kırdırıyım.

Anıl E.
06-07-2018, 15:12

İşte o yüzden,Allah kısmet eder de yaşarsam torun sahibi bile olsam yineleyeceğim tek şey ''buralardan hiçbir şey olmaz.'' hiçbir şey değişmeyecek . Hükümetle ya da başka bir sebeple alakası yok ,isimler değişsin ama yapımız bu .

Yurttışında ki 106 gti 500-2500 euro arası gidiyor. Sıfırı var mı yok ? Oralarda da üretilmiyor bildiğim kadarıyla :) yani sadece bize has bir durum değil. O adamlar bir aylık maaşı ile ''az da şu keretaya bineyim.'' diyebiliyor orası ayrı bir konu da bizim ülkemizde neden tam tersi oluyor anlamıyorum. Kimse de yeterince mantıklı cevap vermiyor. Orada ki bebekler bebeği el değmemiş araba o fiyata bizde ki bebiş niye 40.000 liraları görüyor. Sapıklık bence bu başka bir şey değil :)

Her eskiyen,her kilometresi çoğalan aracın fiyatı düşüyor yurtdışında. Biz de ise artmaya devam ediyor. Bunun da sebebi sıfır fiyatlar öyle mi ? Hastırın lan oradan :)

CloudGrey
06-07-2018, 15:30
İşte o yüzden,Allah kısmet eder de yaşarsam torun sahibi bile olsam yineleyeceğim tek şey ''buralardan hiçbir şey olmaz.'' hiçbir şey değişmeyecek . Hükümetle ya da başka bir sebeple alakası yok ,isimler değişsin ama yapımız bu .

Yurttışında ki 106 gti 500-2500 euro arası gidiyor. Sıfırı var mı yok ? Oralarda da üretilmiyor bildiğim kadarıyla :) yani sadece bize has bir durum değil. O adamlar bir aylık maaşı ile ''az da şu keretaya bineyim.'' diyebiliyor orası ayrı bir konu da bizim ülkemizde neden tam tersi oluyor anlamıyorum. Kimse de yeterince mantıklı cevap vermiyor. Orada ki bebekler bebeği el değmemiş araba o fiyata bizde ki bebiş niye 40.000 liraları görüyor. Sapıklık bence bu başka bir şey değil :)

Her eskiyen,her kilometresi çoğalan aracın fiyatı düşüyor yurtdışında. Biz de ise artmaya devam ediyor. Bunun da sebebi sıfır fiyatlar öyle mi ? Hastırın lan oradan :)

sebebi nedir diye soruyorsan bence cevabı merak ediyorum.
+ olarak sadece TR'de değil dünyada fiyatlar son zamanlarda hep katlanarak gidiyor.

Misal TR'ye girmemiş 1999 viper gts hakkında konuşalım.
Hayalimin arabasıdır her zaman yabancı forumlarda , yabancı sitelerde , ülkelerde satış fiyatlarına bakarım.

2005 yıllarında 20 bin dolar civarı ortalama bir viper gts alabiliyorken şuan en patateslerine 50 bin istiyorlar.
he 2005 6 yaşındandı , aradan 13 yıl geçti artık bir kült klasikmi oldu dersiniz , sanmam...

bence bu rakam artışları global çapta ;)

MK8800
06-07-2018, 15:38
CLS350d ;

Mercedes - Benz / CLS / 350 D / AMG / BAYİ 2015 CLS 350d 4 MATIC AMG 9G-Tronic MAT SELENT GRİ_HATASIZ sahibinden.comda - 576343270 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-bayi-2015-cls-350d-4-matic-amg-9g-tronic-mat-selent-gri_hatasiz-576343270/detay)

mert_can 41
06-07-2018, 15:49
Kafayı yemiş bence, demek ki araba hiç ekonomik değil ahahahaha

13 litre ortalaması var 1.3 arabanın normal kafayı yemesi ben 1.6 190 hp minim ile gazlayarak 15 litre görüyordum ahuhahshshs :D

EOZDAG
06-07-2018, 16:39
Bence sıfıra yönelim için teşvik niteliğinde uygulamalar gelmediği sürece ikinci el fiyatlarının sıfırla denk gitmesi normal, misal araba eskidikçe mtv'si artsa şehir içinde girebileceği yollar kısıtlansa sıfır'a destek niteliğinde devlet aldığı ötv'nin yarısı kadar 0 faiz ve uzun vadeli kredi desteği verse ikinci el yerine sıfıra yönelir insanlar. Lakin mevcut düzende gidip sıfır Jetta golf insignia vs. alacağına git şöyle güzel bir e60 w220 w221 artık her bütçe için böyle bir sürü örnek verilebilir bu araçlar çok daha mantıklı masraf yapa yapa binersin çok daha konforlu bir arabaya sahip olursun haliyle böyle olunca arz talep olayından ikinci ellerde sıfıra paralel hatta duruma göre sıfırdan daha fazla bile yükseliş gösterebiliyor.

EOZDAG
06-07-2018, 16:40
Bence sıfıra yönelim için teşvik niteliğinde uygulamalar gelmediği sürece ikinci el fiyatlarının sıfırla denk gitmesi normal, misal araba eskidikçe mtv'si artsa şehir içinde girebileceği yollar kısıtlansa sıfır'a destek niteliğinde devlet aldığı ötv'nin yarısı kadar 0 faiz ve uzun vadeli kredi desteği verse ikinci el yerine sıfıra yönelir insanlar. Lakin mevcut düzende gidip sıfır Jetta golf insignia vs. alacağına git şöyle güzel bir e60 w220 w221 artık her bütçe için böyle bir sürü örnek verilebilir bu araçlar çok daha mantıklı masraf yapa yapa binersin çok daha konforlu bir arabaya sahip olursun haliyle böyle olunca arz talep olayından ikinci ellerde sıfıra paralel hatta duruma göre sıfırdan daha fazla bile yükseliş gösterebiliyor.
Yada mtv'ler zaten çok yüksek sıfırken mtv almasınlar 5 yaşından sonra alsınlar.

fthdrn
06-07-2018, 16:54

Sende tertemiz mk2 leon var etrafındaki bütün mk2 leonlar 60 liraya satılıyor. Sen aracını ilana koyacaksın ve bu aracın ederi 60 olamaz 50 yazmalı mıyım diyeceksin ? Benim dediğim bu. Çözümü bizde de kimse 60 liraya satılan aracı piyasa düzelsin varolsun diye 50 lira yazmaz. İspanyadan vs örnek vermişsin ama bizim ülke diğer bir x ülke ile kıyaslama yapılmayı geçeli çok oldu. Öküzün önüne yesinde sıçsın diye koyduğumuz samanı ithal ediyoruz. 2. el araç fiyatlarını tartışarak ülkenin para biriminin değerini düzeltemeyiz. Mevcut yönetim sistemi ile bu zaten ütopya.

Anıl E. Fikirtepe kentsel dönüşüme girdi eskiden gecekonduda ekmek arası ekmek yer kıt kanaat geçinirdik. Şimdi 8 tane rezidans aldık ama yine de akşam arabada vodka yapıyoruz gel hele gel :)

Tibia
06-07-2018, 18:24
Nissan Micra 1.6 Cabrio

Nissan / Micra / 1.6 / C+C / Ozgurluğune duşkun, ayrıcalıklı insan işidir spor arabalar. sahibinden.comda - 564862114 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-ozgurlugune-duskun-ayricalikli-insan-isidir-spor-arabalar-564862114/detay)

Hayatımda ilk defa görüyorum. Fena değil gibi :)

Emrecan-R
06-07-2018, 19:06
0 araba fiyatları düşmediği sürece 2.el düşmez dolu golf 60 70 k olsa kim 2.el leona 50 60 verir leonda 30 civarına satılır olması gerektiği gibi

TarikS
06-07-2018, 20:05
Volvo / C30 / 1.6 D / R-Design / VOLVO C 30 1.6 D D2 R-DESİNG sahibinden.comda - 583586874 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-volvo-c-30-1.6-d-d2-r-desing-583586874/detay)

geçen haftalarda bu aracı paylaşmıştım . Galeri satıyordu hatta paylaşır paylaşmaz yayında kaldırıldı . Tahminen 75 gibi rakamlara satıldı ve alan arkadaş işi hemen ticarete dökmüş :) .

2.el piyasasını ne devlet yükseltiyor,ne ötv vs. vs. . illa ki payı vardır ama böylesi zihniyetler yüzünden piyasa yükseliyor. '' Arz talep'' ''iyi mal iyi para'' ''herkesin kendi malı istediği fiyatı yazabilir.'' lafını söyleyenler gelir birazdan. Zaten bu yüzden polo'lar 100.000 küsüre satılıyor :)

yazık yemin ediyorum,şimdi 87'yi gören başka araç sahibi ''la olm benim ki de fena sayılmaz 85 yazayım bak adam 87 yazmış'' diyecek .. Bi bakmışsın kötü c30'lar en az 70 bin lira olacak temizi 85-90 diyecekler :D

alan adamda da kabahat var,alma elinde patlasın 60'a satmak zorunda kalsın niye zor ediyorsun.

Bahsedeğim aracım 19 Haziran'da sattığımi 20'sinde ilanını gördüğüm boyasız, yetkili bakımlı beyaz AMG paket 2013 model 54bin km'de C180 1.6 turbo. cam tavanlı, adaptif farlı, iç tavanı da antrasit renk vs kusursuz bir araba;

İlanlara bakınca(!) benzer arac 130-135 arası zorlar, 130 eder gibi görünüyordu, ben satmak istiyorum diye 129.900 yazdım arayanlardan 125-126 verip hemen alayım diyen oldu, 128'de falan direttim. Sonra 124-125 verenler çok oldu, 2-3 hafta sonra 126'ya son demeye başladım fiyatı 128'e çekip. 2-3 hafta daha öyle gitti 126'ya çektim fiyatı en son 125 diyodum, telefonda pazarlık etmeyi sevmediğimden direk görmeye gelen birine araç başında pazarlıkla 124'e verdim 6. haftada mı ne.

Ertesi gün 134.500'den ilandaydı. 2 haftayı geçti hala da ilanda, satamaz. Satılsa ben satardım zaten. :D

Demem o ki; herkes al-satçı olma peşinde ama bi şekilde de alıcılar da mı çoğunlukla bu profil olduğundan nedir bi arabanın gerçekte kaça satılacağını biliyorlar, o ilanlardaki fiyatları veren kimse yok.

2004 289bindeki civatasına kadar bakımlı E320'yi sırf sunroof falan yok diye mi satamıyorum bilmiyorum ama 70 liraya kadar düştüm alan yoktu. 65 verelim diyolar en iyi, ulan o paraya satılacağına da alır evladıma saklarım dedim tuttum. E320 ilanlarına da baksan 80 ederi vardı bizimkinin. :D

Kısaca yazan fiyatların tamamı hikaye

Shadow_Dancer
06-07-2018, 20:51
Grande puntoyu satarken ben arabama 26.500 lira istiyordum,ki tertemiz bi arabaydı en yakın muadillerine 30 civarı isteniyordu, hatta birisi mesaj atıp kardeş piyasayı niye düşürüyosun demişti :)

jeffy
07-07-2018, 08:06
Sende tertemiz mk2 leon var etrafındaki bütün mk2 leonlar 60 liraya satılıyor. Sen aracını ilana koyacaksın ve bu aracın ederi 60 olamaz 50 yazmalı mıyım diyeceksin ? Benim dediğim bu. Çözümü bizde de kimse 60 liraya satılan aracı piyasa düzelsin varolsun diye 50 lira yazmaz. İspanyadan vs örnek vermişsin ama bizim ülke diğer bir x ülke ile kıyaslama yapılmayı geçeli çok oldu. Öküzün önüne yesinde sıçsın diye koyduğumuz samanı ithal ediyoruz. 2. el araç fiyatlarını tartışarak ülkenin para biriminin değerini düzeltemeyiz. Mevcut yönetim sistemi ile bu zaten ütopya.

Anıl E. Fikirtepe kentsel dönüşüme girdi eskiden gecekonduda ekmek arası ekmek yer kıt kanaat geçinirdik. Şimdi 8 tane rezidans aldık ama yine de akşam arabada vodka yapıyoruz gel hele gel :)

Hacı zaten bunu yapsan arabayı 50 ye satarsın öbür gün 65 e ilanda görürsün :)

ama arkandan çok hayır duası ederler.. Allah bereket versin o leondan ne ekmek yedik diye.

i-vtec07
07-07-2018, 10:13
Ben 2.el fiyatıymış oy buymuş suç bulmuyorum. Tek suç paramızın bu kadar değer kaybetmesine sebeb olan zihniyet. Yanlış atılan ekonomik adımlar.

Şuan ülkede b segmenti alıpta kullanbileceğimiz hothatch yok.

Benim 2013 te sıfır polo gtı alıcak imkanım vardı . Şimdi emsal olarak gidip 208 gtı alamam ( o bütçeyi ayıramam)

Ne değişti ? kazancım aynı yaptığım iş aynı. Hatta daha çok ekstra işler yapmaya başladım. Ama yok kazandıgımız paranın değeri yok, eminim çoğumuz için durum aynıdır.

Ülke ekonomisi kötü başka yerde suçlu aramayın. Asgari ücret=altın hesabı yapın herşey ortada zaten.

fthdrn
07-07-2018, 10:32
Hacı zaten bunu yapsan arabayı 50 ye satarsın öbür gün 65 e ilanda görürsün :)

ama arkandan çok hayır duası ederler.. Allah bereket versin o leondan ne ekmek yedik diye.
Aynen aynen kulaklar hep hayır duası için çınlar :)
Burada yazan kişilerin hepsi ben dahil piyasasının 6-10 lira altına araba alsa “Helal olsun ederi neyse onu istemiş adam” demez onun yerine “ohh bayağı uyguna kapattık, güzel ticaret oldu” der. Kimse birbirini kandırmasın :)

TaGo
07-07-2018, 10:53
Ben 2.el fiyatıymış oy buymuş suç bulmuyorum. Tek suç paramızın bu kadar değer kaybetmesine sebeb olan zihniyet. Yanlış atılan ekonomik adımlar.

Şuan ülkede b segmenti alıpta kullanbileceğimiz hothatch yok.

Benim 2013 te sıfır polo gtı alıcak imkanım vardı . Şimdi emsal olarak gidip 208 gtı alamam ( o bütçeyi ayıramam)

Ne değişti ? kazancım aynı yaptığım iş aynı. Hatta daha çok ekstra işler yapmaya başladım. Ama yok kazandıgımız paranın değeri yok, eminim çoğumuz için durum aynıdır.

Ülke ekonomisi kötü başka yerde suçlu aramayın. Asgari ücret=altın hesabı yapın herşey ortada zaten.

Değişen şu; ötv 2013 den beri sanırım 3 defa artırıldı oran olarak. Dolar ve euro ise yine belirli bir çarpanda arttı. Hatta bazı araçlara özel vergi getirildi. Sen ise belkide maks %7-8 aralığında yıllık zam aldın. Ara dağ gibi açıldı haklı olarak

Berkan
07-07-2018, 10:57

Büyümeyeceğiz abi gelişmeyeceğiz,bizden hiçbir şey olmayacak. Allah nasip ederse 10 sene sonra 20 sene sonra yine aynı lafı diyeceğim,söylediklerimin aksi olursa herkesden özürdileyeceğim :) . Kolay yoldan para kazanma,hep tüketim,hiçbir şey üretmeme hastalığından kurtulmadıkça ülke olarak bizden bir şey olmayacak.

Bu işleri önceden galericiler yapardı,yine şahıs olarak yapan insanlarda vardı. Şimdi 19 yaşında ki çocuk bile girdi bu sektöre . Ucuza da almıyor araba piyasa parasının üstüne alıyor ,kendi de aldığının çok üstüne fiyata satıyor. Alan da kabahat var en büyük zaten.

Net hatırlamıyorum ama ikinci el 95 100 e f30 veya türevleri araba baktıgın zamandı. cc'yide sıfır olarak 100 110 dan fazla değildi. hadi 5 de ben ekliyim 115 olsun aldığın zaman ::cool::heyoo:

Berkan
07-07-2018, 10:58
Net hatırlamıyorum ama ikinci el 95 100 e f30 veya türevleri araba baktıgın zamandı. cc'yide sıfır olarak 100 110 dan fazla değildi. hadi 5 de ben ekliyim 115 olsun aldığın zaman ::cool::heyoo:

eklemeyi unuttum şuda olacak http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/233611-vw_cc_line_satilik.html

Mutu
07-07-2018, 11:01
Bir de tok satıcı modu varki aman yarabbi. :)

Özellikle motor piyasasında 2017 model aracı bir tek 600-700 tl lik çanta takıp 2018 model sıfır fiyatının sadece bin altına satanlar. Sırf bu yüzden ikidir sıfır alıyorum gidip. Sıfır almadan önce düşündüklerimin tamamı hala ilanda.

Anıl E.
07-07-2018, 11:02
eklemeyi unuttum şuda olacak http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/233611-vw_cc_line_satilik.html

Anlamadım şimdi berkan ? :) açıklayıcı ol kardeşim . Hem böyle ötüyosun hem kendinin istediği fiyata mı bak diyosun ? Ona göre kaliteli bir açıklama yapacağım :)

Berkan
07-07-2018, 11:10
Anlamadım şimdi berkan ? :) açıklayıcı ol kardeşim . Hem böyle ötüyosun hem kendinin istediği fiyata mı bak diyosun ? Ona göre kaliteli bir açıklama yapacağım :)

Önce babamın 2 oğlu var benle abim başka kardeşim yok.

kafan zehir gibi çalısıyor anıl gayet acık ortada aynen onu diyorum

ötüyorsun kısmına girmiyorum iyi kötü muhabbetimiz var ağzını topla kalp kırmıyım bedavadan

Anıl E.
07-07-2018, 11:17
Önce babamın 2 oğlu var benle abim başka kardeşim yok.

kafan zehir gibi çalısıyor anıl gayet acık ortada aynen onu diyorum

ötüyorsun kısmına girmiyorum iyi kötü muhabbetimiz var ağzını topla kalp kırmıyım bedavadan

Hayırdır aga ne oldu sana böyle şimdi ? Bana karşı neden anlamsız bir şekilde marazlanma gereği duydun ? Ben sana her zaman kardeşim diyordum şimdi diyince ne oldu anlamadım ? :) Muhabbetimiz ve sohbetimiz iyiydi gayet ben bir şey anlamadım bu işten madem öyle;

Birine kuş kaldırıyorken uçuş kanatlarına dikkat edeceksin berkan. Ben 106 ve Typer gibi ''ekmek'' muhabbeti yapılan arabaları alırken aldığım fiyatı buralara yazmış ve satarken sattığım paraları buraya yazmış adamım . Bana öyle ''kendisi bu lafları ediyor;ama arabasına yazdığı paraya bak.'' gibi yargılamalar yapamazsın her şeyim açık :).

108.000'e mal ettiğim bir araba (coilover,yok incik cıncık yay,gibi şeyleri tabii ki dahil etmiyorum.) bayii'den aldığım ve garajıma koyduğum para. Bana tutupta 100'e almış 150 istiyor muamelesi yapma gereği neden duydun ? 115 yazdım pazarlıkla bırakacağım para da 108-110 arası para. Aciliyetim olursa daha da aşağı indirebilirim. Benim örnek verdiğim husus volvo c30 hakkındaydı,1 hafta içinde aldığı para belli 1 hafta sonra istediği paraya bak .. Bu işi galericiler yapıyordu şimdi herkes yapıyor vs.. vs.. dedim.

Yaptığın muameleyi mantıklı görenler yazsın. Yine diyorum ben para kazanılacak arabalarda bu muhabbetleri yapmadım cc için mi yapacağım ?

Emir vererek konuşmana gerek yok,iyi kötü muhabbetimiz var kısmında ki iyi gitti artık sen benim için kötüden ibaretsin.

Anıl E.
07-07-2018, 11:22
Edit: Berkan isimli arkadaş ile herhangi bir husumetimiz olmamıştı şimdiye kadar. İyi kötü çok da muhabbetimiz oldu telefon aracılığı ile . Şimdi bana karşı bu tavrını anlayamadım . Ben arabadan para kazanarak geçimimi sağlayan biri değilim ki 4 seneye yakındır araba ben de satsam satardım şimdiye kadar . Ötüyorsun lafını sana söylemedim sen mi bana öyle söylemek istiyorsun acaba anlamında yazdım berkan.

İlginç gerçekten,insanların huyu suyu değişebiliyor demek ki zamanla :) Arabayı alırım,aldığım parayı yazarım satarım sattığım parayı yazarım . Benim gibi birisine 100 e alıyor 150 koyuyor,kendisi de az kolpa değil muamelesi yapmak çok komik benim gözümde :) .

MK8800
07-07-2018, 11:26
Mübarek gün kimseyle münakaşa etmeyin

Anıl E.
07-07-2018, 11:28
Mübarek gün kimseyle münakaşa etmeyin

Münakaşa değil mikom, al satçı değilim öyle bir damga yiyorum birden anlamadım :) Benim garezim arabayı alıp üstüne 20-30 bin koyarak satanlaraydı , pazarlıkla alacağım 500-1000 lira muhabbet edilir oldu iyi mi.

ProdriveSTI
07-07-2018, 11:32
Şşşşştt susun bakıyım.

MK8800
07-07-2018, 11:38
Münakaşa değil mikom, al satçı değilim öyle bir damga yiyorum birden anlamadım :) Benim garezim arabayı alıp üstüne 20-30 bin koyarak satanlaraydı , pazarlıkla alacağım 500-1000 lira muhabbet edilir oldu iyi mi.

Ben kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum 2 taraf içinde klavye bu her anlamı da ifade edemiyor ki , takılmayın hepimiz kardeşiz :D

fthdrn
07-07-2018, 11:47
Nolmuş yine 2 dk da herkesin eli beline gitmiş. Neden insancıl bir şekilde karşınızdaki kişiye sorununuzu dile getiremiyorsunuz.

Anıl E.
07-07-2018, 11:51
:) yok benim elim belime gitmedi . Normalde telefon aracılığı ile bana yazabilecek bir insan, kardeşim dedim diye bile parladı adam . Anlamadım :) neyse konu hiç olmasın yönetim kızacak

AliDogukan
07-07-2018, 11:54
Anıl E.,Berkan

Yazılarınızı severek okuyorumı,çok gereksiz yerden uzamış konu.Çözüme kavuştursanız ne de güzel olur.

AşkınS.
07-07-2018, 12:03
Bu piyasa al satı kaldırıyor,alan memnun satan memnun kime ne :D var mı ekmeklik araba :D

Anıl E.
07-07-2018, 12:04
Bu piyasa al satı kaldırıyor,alan memnun satan memnun kime ne :D var mı ekmeklik araba :D

Dur olm şu megane elime bir geçsin giriyorum o piyasaya yeter :D :D

prodorian
07-07-2018, 12:14
Arkadaşlar anlamadığım konu şu ben al sat yapıyorum profesyonel olarak.
Kimseden zorla arabasını almıyorum yalan da söylemiyorum. Alacağım kişiye de yaptığım işi söylüyorum cebinde parası olan da gelip malımı alıyor maalesef ülkenin dinamikleri bu.

baskan96
07-07-2018, 12:21

Seat / Leon / 1.4 TSI / FR / 2012 LEON FR 59000 KM. sahibinden.comda - 569664311 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2012-leon-fr-59000-km-569664311/detay)

Yav ben damdan düşecem zart diye ama bu araç ne olur ekstraları nelerdir Seat konusunda pek bilgim yok başkan :D Alırı nedir ?

Anıl E.
07-07-2018, 12:23
Seat / Leon / 1.4 TSI / FR / 2012 LEON FR 59000 KM. sahibinden.comda - 569664311 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2012-leon-fr-59000-km-569664311/detay)

Yav ben damdan düşecem zart diye ama bu araç ne olur ekstraları nelerdir Seat konusunda pek bilgim yok başkan :D Alırı nedir ?

valla hacım emsallerine göre fiyatı iyi ,boyası var ama değerlendirilebilir. Sunroof olmayanlarda bixenon var 70 istiyorlar , bixenon olmayanlarda sunroof var yine aynı şekilde.. Bu araçta her ne kadar beğenmesem de extra olarak deri koltuk var tam dolu yani 2012 leon fr .

60 gibi rakamlara bırakabilirse alınır yani .

baskan96
07-07-2018, 12:26
valla hacım emsallerine göre fiyatı iyi ,boyası var ama değerlendirilebilir. Sunroof olmayanlarda bixenon var 70 istiyorlar , bixenon olmayanlarda sunroof var yine aynı şekilde.. Bu araçta her ne kadar beğenmesem de extra olarak deri koltuk var tam dolu yani 2012 leon fr .

60 gibi rakamlara bırakabilirse alınır yani .

Aracımı sattım forumda da vardı 1.6 TDCi Focus. Yakın bir zamanda kısa süreli TSi motora binmek istiyorum ama sıkıntım şu ev kredimiz var fakat elimizdeki para kapamaya yetmiyor şu an için. 1-2 ay gibi bir süre içinde bir satım işinden biraz para geçecek elimize ve o zaman satmayı düşünebilirim başkan.. Çok başım ağrır mı satarken?
Not olarak: Al-satçı değiliz.. Sadece Roccoya güç yetiremediğim için merak saldım bunlara..

Anıl E.
07-07-2018, 12:29
Aracımı sattım forumda da vardı 1.6 TDCi Focus. Yakın bir zamanda kısa süreli TSi motora binmek istiyorum ama sıkıntım şu ev kredimiz var fakat elimizdeki para kapamaya yetmiyor şu an için. 1-2 ay gibi bir süre içinde bir satım işinden biraz para geçecek elimize ve o zaman satmayı düşünebilirim başkan.. Çok başım ağrır mı satarken?
Not olarak: Al-satçı değiliz.. Sadece Roccoya güç yetiremediğim için merak saldım bunlara..

Valla sıfırı 42.000 liraydı 2012-2013 senesinde en dolusunun fiyatı. Şimdi 65-70 bin bandına çıkmış sence zorlanır mısın satarken ? Tutuluyor,güzel araba bence . Bende de vardı gayet memnundum,33.750 gibi bir rakama almıştım 34 gibi de gitmişti herhalde o zamanlar . Ama benim ki style paketti sunroof vardı .
Seveni çok memnun kalırsın. Ben duruşunu mk3 leon'dan daha çok beğeniyorum mesela.

mimarsertac
07-07-2018, 13:18
https://resmim.net/f/iI7tCe.jpg

EOZDAG
07-07-2018, 21:37
e63s & c63s

Mercedes - Benz / E / E 63 AMG / AUTOSELL E 63 S AMG 4 MATIC 2015 MOD 11.000 KM HATASIZ BAYİ sahibinden.comda - 546265588 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-autosell-e-63-s-amg-4-matic-2015-mod-11.000-km-hatasiz-bayi-546265588/detay)

Mercedes - Benz / C / C 63 AMG / azkullanilmisoto GARANTİSİ İLE BAYİ CIKIŞLI C63s AMG 510HP sahibinden.comda - 493645118 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-azkullanilmisoto-garantisi-ile-bayi-cikisli-c63s-amg-510hp-493645118/detay)

YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=4Qf8giYc8Ck)

ErkanCanS
07-07-2018, 21:50
2015 9. ayda 19.700 euro ( 65000 tl ) sıfır leon almışım. Şimdi satsam 14.800 euro ( 80000 tl ) civarı. Bu arabanın argesi , üretimi , ithalatı , hatta son kullanıcı fiyatı euro bazında hesaplanıyorsa.. Bu aracı satıp alacağım araç içinde aynı şeyler geçerliyse , ne piyasa artmış nede ben bu arabadan para kazanmış oluyorum.

Paramız değer kaybediyor . Türk lirasıyla dünyanın neresinde yaşarsanız yaşayın sattığınız arabayı bir sonraki sene aynı TL cinsinden alamazsınız.

stayfun
07-07-2018, 22:50
Leon Fr 140lık Rengi güzel, ekran büyük, 18 jantta var.
Seat / Leon / 1.4 TSI / FR / 140 Hp FR Montsant Kırmızı 5.8Navigasyon+On Park 18 Jant HATASIZ sahibinden.comda - 584657802 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-140-hp-fr-montsant-kirmizi-5.8navigasyon-pluson-park-18-jant-hatasiz-584657802/detay)

Astra K 1.4T
Opel / Astra / 1.4 T / Dynamic / OPEL ASTRA 1,4 T 150 HP KEYLESS GO SUNROOF EKRAN BOYASIZ sahibinden.comda - 585239834 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-astra-1%2C4-t-150-hp-keyless-go-sunroof-ekran-boyasiz-585239834/detay)

VW CC Hem r-line hem lacivert. Çok yakışıklı namussuz.
Volkswagen / VW CC / 1.4 TSi / 1.4 / WV CC R LİNE OZEL RENK HATASIZ BOYASIZ 45.000KM EN DOLUSU LED CA sahibinden.comda - 577792634 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-wv-cc-r-line-ozel-renk-hatasiz-boyasiz-45.000km-en-dolusu-led-ca-577792634/detay)

yıldırımbyzt
08-07-2018, 00:57
Fiat Stilo 1.9mj: Fiat / Stilo / 1.9 JTD / Dynamic MultiWagon / 2017 gumruk cıkışlı sahibinden SW stillo sahibinden.comda - 585339683 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2017-gumruk-cikisli-sahibinden-sw-stillo-585339683/detay)

2jz
08-07-2018, 01:29
Fiat Bravo 1.9 JTD

Fiat / Bravo / 1.9 JTD / 1.9 JTD / KAPORASI ALINMIŞTIR sahibinden.comda - 580030696 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-kaporasi-alinmistir-580030696/detay)

ef186
08-07-2018, 07:17
Konu özüne döne, kırılan kalpler karşılıklı alına.
Tatilli kısımlara girmeyeyim, orasını biliyosunuz zaten.
Hadi bakalım...

SpeedlinE™
08-07-2018, 09:53
Fiat Bravo 1.9 JTD

Fiat / Bravo / 1.9 JTD / 1.9 JTD / KAPORASI ALINMIŞTIR sahibinden.comda - 580030696 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-kaporasi-alinmistir-580030696/detay)

Çok hoş duruyor ya,Fiat coupe jant+abarth ön ek ile muhteşem olabilir

Bugraaa
08-07-2018, 11:01
arkadaş aracı 21 e verdi aynı gün galeri 25 yazmış :) fiyatlar çok dengesiz

207_TR
08-07-2018, 17:54
Abiler merhaba

Şimdi şunu anlamıyorum

Arabanızı satıyorsunuz örnek verelim 50.000 TL ye sattınız aracı. Alıcı size ticaret yaptığını söylemedi. Bence söylemek zorunda da değil bu aradaki samimiyete bağlıdır.

10 gün sonra arabayı 55.000 den ilana koydu yada diyelim ki 60.000 TL den koydu ve sizden satın aldığı fiyatın üstüne koyup sattı.

Burada kötü niyetli bir davranış sadece şu var alıp satıcı olduğunu söylemesi gerekir. Arkadan sövülmemesi için.

Aracı sattığınız kişi sizi dolandırmadıktan sonra yada maddi ihtiyacınızın olduğu bir anı denk getirip düşene birde ben vurayım diyerek arabanızı piyasa değerinin çok altında almadıysa sorun olmamalı.

Satış işi sabır ve şans işidir. Şanstan ziyade birde bazı araçları daha rahat satıldığı bölgeler var.

Vs Vs.

Allah herkesin gönlüne göre versin ve ihtiyaçtan birşeyleri satmak durumunda bırakmasın...

AşkınS.
08-07-2018, 21:33
Abiler merhaba

Şimdi şunu anlamıyorum

Arabanızı satıyorsunuz örnek verelim 50.000 TL ye sattınız aracı. Alıcı size ticaret yaptığını söylemedi. Bence söylemek zorunda da değil bu aradaki samimiyete bağlıdır.

10 gün sonra arabayı 55.000 den ilana koydu yada diyelim ki 60.000 TL den koydu ve sizden satın aldığı fiyatın üstüne koyup sattı.

Burada kötü niyetli bir davranış sadece şu var alıp satıcı olduğunu söylemesi gerekir. Arkadan sövülmemesi için.

Aracı sattığınız kişi sizi dolandırmadıktan sonra yada maddi ihtiyacınızın olduğu bir anı denk getirip düşene birde ben vurayım diyerek arabanızı piyasa değerinin çok altında almadıysa sorun olmamalı.

Satış işi sabır ve şans işidir. Şanstan ziyade birde bazı araçları daha rahat satıldığı bölgeler var.

Vs Vs.

Allah herkesin gönlüne göre versin ve ihtiyaçtan birşeyleri satmak durumunda bırakmasın...

Bence alakası yok. Aracınız var,bi fiyat belirlemişsiniz,biri de ben "x" liraya alırım demiş siz de kabul etmişsiniz. Size satacağını söylemesi neyi değiştirir ki,adam bedelini vermiş malı almış,istediği fiyata istediği vakit satar . Satabiliyosa helal olsun denir geçilir.

207_TR
08-07-2018, 22:13
Bence alakası yok. Aracınız var,bi fiyat belirlemişsiniz,biri de ben "x" liraya alırım demiş siz de kabul etmişsiniz. Size satacağını söylemesi neyi değiştirir ki,adam bedelini vermiş malı almış,istediği fiyata istediği vakit satar . Satabiliyosa helal olsun denir geçilir.

Aynı şeyi savunduğumuzu anlamadınız galiba ?

AşkınS.
08-07-2018, 22:28
Abiler merhaba

Şimdi şunu anlamıyorum

Vs Vs.

Aynı şeyi savunduğumuzu anlamadınız galiba ?

Kötü niyetli bi davranış olduğunu düşünmüyorum.

KÖROĞLU
08-07-2018, 23:11
Ben istediğim rakama sattıktan sonra. Alan isterse kümes yapsın.

Ama geçen bir arkadaşa araba sattım abi yeni evlendim para bu kadar vs dediği için ve arabada da söylediğimin aksi birşeyler çıktığı için hatırı sayılır bir indirim yapmıştım. Ki o an daha fazla veren varken mahcup oldum diye uyguna verdim. 2 ay sonra arabayı satmış. Satarken demiştim bak bu arabayı satma pişman olursun diye. Yok abi para nerde muhabbeti yapmıştı. Neyse geçen karşılaştık satmış arabayı içten içe bi kızmadım değil. Pişmanlığı yanına kar kalmış tabi :)

_opeth
09-07-2018, 14:07
Acura / RSX / Type-S / CADDELY AUTO //2005 ACURA RSX TYPE S sahibinden.comda - 529310828 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-acura-caddely-auto-2005-acura-rsx-type-s-529310828/detay)

rsx iyi duruyor

serkanokan
09-07-2018, 14:24
Acura / RSX / Type-S / CADDELY AUTO //2005 ACURA RSX TYPE S sahibinden.comda - 529310828 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-acura-caddely-auto-2005-acura-rsx-type-s-529310828/detay)

rsx iyi duruyor

Birisi o paralara Audi S4, 911, FK2Type R veya E39 M5 alınabileceğini hatırlatmalı.

Anıl E.
09-07-2018, 16:00
Birisi o paralara Audi S4, 911, FK2Type R veya E39 M5 alınabileceğini hatırlatmalı.

Kıbrıs'da her köşe başında görmek mümkün,hayal görüyor arkadaşlar :)

BARR
09-07-2018, 16:07
Bu RSX'in el değiştirdiği kadar başka araba el değiştirdi mi acaba :)

SK10
09-07-2018, 16:23
Bu RSX'in el değiştirdiği kadar başka araba el değiştirdi mi acaba :)

bu o değil galiba abi 2 tane var trde

boş geçmeyeli daha önce paylaşmıştım şimdi koltuklarda değişmiş

BMW / 3 Serisi / 328i / 328i / 2012 BMW F30 328İ ORJİNAL F80 M3 GORUNUM sahibinden.comda - 576016930 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2012-bmw-f30-328i-orjinal-f80-m3-gorunum-576016930/detay)

sanctuary35
09-07-2018, 21:05
Ben istediğim rakama sattıktan sonra. Alan isterse kümes yapsın.

Ama geçen bir arkadaşa araba sattım abi yeni evlendim para bu kadar vs dediği için ve arabada da söylediğimin aksi birşeyler çıktığı için hatırı sayılır bir indirim yapmıştım. Ki o an daha fazla veren varken mahcup oldum diye uyguna verdim. 2 ay sonra arabayı satmış. Satarken demiştim bak bu arabayı satma pişman olursun diye. Yok abi para nerde muhabbeti yapmıştı. Neyse geçen karşılaştık satmış arabayı içten içe bi kızmadım değil. Pişmanlığı yanına kar kalmış tabi :)

bence haklısınız insanlardan duygu sömürüsü ile pazarlık yapıp indirim aldıktan 2 ay sonra farkla arabayı satmak hoş değil, ha gelir normal pazarlığını yapar alır gider isterse 10 katına satsın. ama aman abi genciz, aman abi evlencez aman abi söle böle diyipte 2 gün sora ilanda görmek hoş değil.

BarışSever
09-07-2018, 21:55
Ford Ka Cabrio 23bin km

Ford / Ka / 1.6 Street / TR'de Tek 23Bin Km'de Eşsiz Cabrio 1.6 Ford Ka Caretta'da sahibinden.comda - 583472701 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-tr-de-tek-23bin-km-de-essiz-cabrio-1.6-ford-ka-caretta-da-583472701/detay)

Cimmeria
10-07-2018, 09:19
Ford Ka Cabrio 23bin km

Ford / Ka / 1.6 Street / TR'de Tek 23Bin Km'de Eşsiz Cabrio 1.6 Ford Ka Caretta'da sahibinden.comda - 583472701 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-tr-de-tek-23bin-km-de-essiz-cabrio-1.6-ford-ka-caretta-da-583472701/detay)

Ülkedeki Trde tek arabalar bir bitmedi... Sanki 300 bin kişilik ülkeyiz, seri üretim araba hiç yok gelen her araba el yapımı özel üretim özel sipariş tek...

MBuğra
10-07-2018, 09:48
'02 Suzuki Liana: Suzuki / Liana / 1.6 GLX / TR DE TEK DEGİSENSİZ BOYASIZ sahibinden.comda - 582813774 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-tr-de-tek-degisensiz-boyasiz-582813774/detay)

30 saniyeden fazla bakinca kibris sivesiyle konusmaya basliyorsunuz. "Gardascim araba buz gibin, sein arabanin icine alin?" (icine almak:takas etmek)

Sakasi bi yana bizim burada yuzune bakilmayan japonlar orada altin gibi kiymetli :)

osmanaydo
10-07-2018, 10:40
Sakasi bi yana bizim burada yuzune bakilmayan japonlar orada altin gibi kiymetli :)

Ben askerdeyken Isuzu Gemini çok fazla vardı. (2000)
Geldikten sonra ne duydum ne gördüm. Tipini bile hatırlamıyorum, adı hep aklımda.

Sport
10-07-2018, 10:53
Volvo / V90 Cross Country / 2.0 D D5 / Pro / 2017 V90 CROSS COUNTRY D5 AWD PRO-BOWERS&WILKINS-HEAD UP-HATASIZ sahibinden.comda - 577713932 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2017-v90-cross-country-d5-awd-pro-bowers-wilkins-head-up-hatasiz-577713932/detay)

ahmetbaha-drs
10-07-2018, 12:16
Eski usül Japon severler değerlendirebilir.
Nissan Micra Super S
Nissan / Micra / 1.2 / SLX / Micra Super S , sportmen ekonomi profesoru sahibinden.comda - 582913574 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-micra-super-s-sportmen-ekonomi-profesoru-582913574/detay)

mcanx
11-07-2018, 06:39
RENAULT 5 TURBO 2 Favorilerime Ekle Yazdır

Galeriden Satılık 1985 Model 62000 Km Renault R 5 96.000 EUR - 542886135 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-vettess-1985-renault-5-turbo-2-542886135/detay)

PiscocuK
11-07-2018, 08:07
honda accord 1989

Honda / Accord / 2.0 / 2.0 / Favorilerin dikkatine İLK GELEN ALIR sahibinden.comda - 580366848 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-favorilerin-dikkatine-ilk-gelen-alir-580366848/detay)

CloudGrey
11-07-2018, 09:01
low budget drift car ;

Opel omega mv6

3.0 v6 210 hp ;)

Opel / Omega / 3.0 / MV6 / opel omega mv6 sahibinden.comda - 360779833 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-omega-mv6-360779833/detay)

tak coili , sök içini , yatır sağa sola..

PiscocuK
11-07-2018, 09:08
of emeğe gel :D

eoS-Rocco sıkı şeker cabrio :D

Volkswagen / EOS / 1.4 TSi / Highline / YAZ FIRSATI 1.4 TSİ highline Eosirocco daha dolusu yok 30 DK KRD sahibinden.comda - 567921596 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-yaz-firsati-1.4-tsi-highline-eosirocco-daha-dolusu-yok-30-dk-krd-567921596/detay)

Anıl E.
11-07-2018, 09:09

Volkswagen / EOS / 1.4 TSi / Highline / YAZ FIRSATI 1.4 TSİ highline Eosirocco daha dolusu yok 30 DK KRD sahibinden.comda - 567921596 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-yaz-firsati-1.4-tsi-highline-eosirocco-daha-dolusu-yok-30-dk-krd-567921596/detay)

KREDİ PUANIM DÜŞÜK DERT ETMEYİN

YÜKSEK MAAŞ ALIYORUM AMA ASGARİ ÜCRETTEN GÖZÜKÜYOR ÜZÜLMEYİN

İŞ YERİMİ DAHA YENİ AÇTIM OLURMU DEMEYİN

ÇALIŞIYORUM SSK KAYDIM YOK BANA KREDİ ÇIKARMI DİYE DÜŞÜNMEYİN

EMEKLİYİM AMA BAŞKA EK GELİRİM VAR DİYENLER

GÜNLERCE KREDİ PEŞİNDE KOŞMAYIN 30 DAKİKADA ONLİNE

EN HIZLI ve EN KOLAY TAŞIT KREDİSİ

BANA KREDİ ÇIKMAZ DEMEYİN MUTLAKA ARAYIN.

:D

XoR
11-07-2018, 09:14

Arka tarafa da bir şeyler yapılabilse aslında ben beğeniyorum Eos'un scirocco olmasını :)

PiscocuK
11-07-2018, 09:15
Arka tarafa da bir şeyler yapılabilse aslında ben beğeniyorum Eos'un scirocco olmasını :)

Yalan yok bende beğendim ama biraz sert fren yapınca ön taraftaki parçaların hepsi duramayıp devam edecek gibi duruyor :D

XoR
11-07-2018, 09:17
Yalan yok bende beğendim ama biraz sert fren yapınca ön taraftaki parçaların hepsi duramayıp devam edecek gibi duruyor :D

hhahahahahah :D :D ihtimaller dahilinde :D :D

Allah korusun kaza yaptın kaskodan yaptıracan oda büyük sıkıntı :D

BARR
11-07-2018, 09:28
500X yerine dizel otomatik hatunla kullanılacak araç ne önerirsiniz?

Benim aklıma sadece Kuzeni (İkizi) Jeep Renage geliyor o kadar fark verip değiştirmeme değer mi?

EOZDAG
11-07-2018, 09:30
low budget drift car ;

Opel omega mv6

3.0 v6 210 hp ;)

Opel / Omega / 3.0 / MV6 / opel omega mv6 sahibinden.comda - 360779833 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-omega-mv6-360779833/detay)

tak coili , sök içini , yatır sağa sola..

hatta coil masrafına da gerek yok yaylara pres, dife kaynak olur aslında :D

CloudGrey
11-07-2018, 09:32
hatta coil masrafına da gerek yok yaylara pres, dife kaynak olur aslında :D

valla olur :) buraya koydum ama bi an hesap kitap yaptım , galiba ben bile bu işe girebilirim :D

XoR
11-07-2018, 09:52

Benim aklıma sadece Kuzeni (İkizi) Jeep Renage geliyor o kadar fark verip değiştirmeme değer mi?

Bütçeyi bilemiyorum sınıf farkı da var ama aklıma ilk gelen

https://spontany.com/wp-content/uploads/2017/12/nike-swoosh-eyebrows-are-a-thing-and-i-for-one-welcome-nuclear-war_featured.jpg

kayi

16EC813
11-07-2018, 10:07
hahhaaa ulan yaa :D
bu arada 20-22 heçbek benzinli favorisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim ,yegenime alıcaz

BARR
11-07-2018, 10:09
Koray amca arabayı hatuna alıyorum gibi birşey o yüzden tasarımsal olarak cezbedici istiyor öle KAŞKAY vs gibi modelleri beğenmiyor :)

207_TR
11-07-2018, 10:20
hhahahahahah :D :D ihtimaller dahilinde :D :D

Allah korusun kaza yaptın kaskodan yaptıracan oda büyük sıkıntı :D

Zaten su alan tavanı bu modifiyen sonra her birşeyi alır ��

XoR
11-07-2018, 10:22
Koray amca arabayı hatuna alıyorum gibi birşey o yüzden tasarımsal olarak cezbedici istiyor öle KAŞKAY vs gibi modelleri beğenmiyor :)

Jantlar sebebiyle anıların depreşir :)

Audi / A3 / A3 Sportback / 1.0 TFSI / Sport Line / HRN AUTO'DAN 2017 AUDİ A3 SPORTBACK S LİNE 11.000 KM sahibinden.comda - 583716966 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-hrn-auto-dan-2017-audi-a3-sportback-s-line-11.000-km-583716966/detay)

BARR
11-07-2018, 10:24
Jantlar sebebiyle anıların depreşir :)

Audi / A3 / A3 Sportback / 1.0 TFSI / Sport Line / HRN AUTO'DAN 2017 AUDİ A3 SPORTBACK S LİNE 11.000 KM sahibinden.comda - 583716966 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-hrn-auto-dan-2017-audi-a3-sportback-s-line-11.000-km-583716966/detay)

Geçen gördüm ben de çok bebeğim duruyor. 1.4TFSI olsa ilgilenebilirdim. 1.0 ve o jantlar (top speed katilidir) baya hantal olmuştur.

XoR
11-07-2018, 10:27
Geçen gördüm ben de çok bebeğim duruyor. 1.4TFSI olsa ilgilenebilirdim. 1.0 ve o jantlar (top speed katilidir) baya hantal olmuştur.

1.0 olması dışında her şey harika :) Ben çok uzun süredir 100 km üzerine çıkmadığım için bana yeter :D

altugkocer
11-07-2018, 11:01
Hep araba mı paylaşcaz :D

Harley Davidson Custom Night Rod

Harley-Davidson VRSCDX Night Rod Special 2014 Model Chopper / Cruiser Motor Sahibinden ikinci el 38.000 EUR - 575588041 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-harley-davidson-custom-night-rod-575588041/detay)

Grimlord
11-07-2018, 11:06
Hep araba mı paylaşcaz :D

Harley Davidson Custom Night Rod

Harley-Davidson VRSCDX Night Rod Special 2014 Model Chopper / Cruiser Motor Sahibinden ikinci el 38.000 EUR - 575588041 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-harley-davidson-custom-night-rod-575588041/detay)

Motor gibi durduğuna bakma abi, aynısından arkadaşımda var. 60-65 kuruş civarı yakıyormuş :D Bir nevi kamyon yani

altugkocer
11-07-2018, 11:13
Motor gibi durduğuna bakma abi, aynısından arkadaşımda var. 60-65 kuruş civarı yakıyormuş :D Bir nevi kamyon yani

O duruşa, o sese, o hazza varsın yaksın feda olsun :D

ahmetbaha-drs
11-07-2018, 11:37

Mazda CX3 1.5 Dizel 4x4 Otomatik güzel bir araba.

BARR
11-07-2018, 11:37
Mazda CX3 1.5 Dizel 4x4 Otomatik güzel bir araba.

Zaten diğer alternatif o baya kaliteli ve F/P ayrıca 4 çeker olan tek seçenek.

individual
11-07-2018, 11:56
Marka BMW
Seri M Serisi
Model M3
Yıl 1997

BMW / M Serisi / M3 / _EA MOTORS_1997 HATASIZ KOLEKSİYONLUK ALPİNAWHİTE E36 M3 BOYASIZ sahibinden.comda - 582300557 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ea-motors_1997-hatasiz-koleksiyonluk-alpinawhite-e36-m3-boyasiz-582300557/detay)

BuRaK_eFe
11-07-2018, 12:02
Piyasasını durumunu bilmemde araç hoşuma gitti rengiyle duruşuyla

e46 318ci

BMW / 3 Serisi / 318Ci / ARADIGIM ARACI BULDUGUMDAN SON GUN CUMA sahibinden.comda - 582277920 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-aradigim-araci-buldugumdan-son-gun-cuma-582277920/detay)

Anıl E.
11-07-2018, 12:31
Peugeot / 207 / 1.4 HDi / Trendy / RED 207 SATILIK sahibinden.comda - 586773590 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-red-207-satilik-586773590/detay)

207 1.4 HDİ

nasıldır bu arabalar tavsiye eder misiniz ?

Grimlord
11-07-2018, 12:35
Peugeot / 207 / 1.4 HDi / Trendy / RED 207 SATILIK sahibinden.comda - 586773590 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-red-207-satilik-586773590/detay)

207 1.4 HDİ

Yazılım olmadan dötünü kaldıramaz, 160 km hızda Allah canını alıyor
Frenleri, yol tutuşu sınıfının en iyilerinden, direksiyon pamuk gibi
Amortisör sert, takır tukur ses gelir bagajdan, kapılardan
Yakıt tabii ki süper, hala piyasadaki en az yakan dizellerden biri
Fiyat çok fazla geldi bana

Anıl E.
11-07-2018, 12:38
Yazılım olmadan dötünü kaldıramaz, 160 km hızda Allah canını alıyor
Frenleri, yol tutuşu sınıfının en iyilerinden, direksiyon pamuk gibi
Amortisör sert, takır tukur ses gelir bagajdan, kapılardan
Yakıt tabii ki süper, hala piyasadaki en az yakan dizellerden biri
Fiyat çok fazla geldi bana

Ablama araç bulamıyoruz,yoksa ablamın aracını kendime alıcam düğünden önce (meg 3 coupe dizel) meg 3 'ü alamazsam yine dizel bir şeyler arıyorum bu paralara.

Grimlord
11-07-2018, 13:09
Ablama araç bulamıyoruz,yoksa ablamın aracını kendime alıcam düğünden önce (meg 3 coupe dizel) meg 3 'ü alamazsam yine dizel bir şeyler arıyorum bu paralara.

Proceed düşünürdüm ben olsam, hem kuvvetli hem yakışıklı, donanım da epey var.

Ssamet
11-07-2018, 13:10

Clio3 1.5 dizellerde güzel. Özellikle donanımlısı keyif verir.

individual
11-07-2018, 13:15
Kia Rio Dizellerde güzel Anıl E. limit ne kadar ?

Anıl E.
11-07-2018, 13:36
Kia Rio Dizellerde güzel Anıl E. limit ne kadar ?

Düğüne bağlı :D :D valla 40-50-60 bandında gidiyorum ,40 civarına zor bulurum gibi güzel bir şeylerde 50-60 bandında bulabilriim

sedat s
11-07-2018, 14:16
Nissan / 200 SX / 2.0 Turbo / 200sx forged sr20det Sıfır Muayene sahibinden.comda - 359380793 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-200sx-forged-sr20det-sifir-muayene-359380793/detay)
Nissan / 200 SX / 2.0 Turbo / ----1997 s14A----- sahibinden.comda - 586334685 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-1997-s14a-586334685/detay) varmıdır araçlarla ılgılı bılgısı olan ? ıkıncı ılandakı araç sanırım forumdan ?

EOZDAG
11-07-2018, 14:43
208 gti
Peugeot / 208 / 1.6 THP / GTI / 208 GTİ STOCK 200HP sahibinden.comda - 528656447 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-208-gti-stock-200hp-528656447/detay/)

by_hayali
11-07-2018, 14:48

207 1.4 HDİ

2 ay önce 1.hdi cam tavanlısını sattım 42bine :)
istersen fiesta ST var şuan dizel 1.6 şehir içi 4,5-5,1 yakıyo şaka gibi :) ama tek kapı

GÖKTÜRK
11-07-2018, 15:08
2 ay önce 1.hdi cam tavanlısını sattım 42bine :)
istersen fiesta ST var şuan dizel 1.6 şehir içi 4,5-5,1 yakıyo şaka gibi :) ama tek kapı

ilanı var mı aracın

by_hayali
11-07-2018, 16:08
ilanı var mı aracın

yok numaranızı atarsanız wapp tan atarım isterseniz

individual
11-07-2018, 16:25
Düğüne bağlı :D :D valla 40-50-60 bandında gidiyorum ,40 civarına zor bulurum gibi güzel bir şeylerde 50-60 bandında bulabilriim
Gelen takilara bagli diyorsun yani :D

fevzi
11-07-2018, 17:11
yok numaranızı atarsanız wapp tan atarım isterseniz

araç bilgilerini bende rica edebilirmyim numaramı pm attım

MBuğra
11-07-2018, 18:48
1993 Saab 900 Cabrio: Saab / 900 / 2.0 / Saab 900 Klasik Cabriolet sahibinden.comda - 585912333 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-saab-saab-900-klasik-cabriolet-585912333/detay)

Içim gitti.

r3dkit
12-07-2018, 10:54
1993 Saab 900 Cabrio: Saab / 900 / 2.0 / Saab 900 Klasik Cabriolet sahibinden.comda - 585912333 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-saab-saab-900-klasik-cabriolet-585912333/detay)

Içim gitti.

sahibiyle işyerlerimiz karşılıklı başka saabları da var. efsane kondisyonda gerçekten

BARR
12-07-2018, 10:55
Dolar olmuş 5 lira 16.500dolar istemek ilginç olmuş.

EOZDAG
12-07-2018, 11:37
Dolar olmuş 5 lira 16.500dolar istemek ilginç olmuş.

Bence zaten ya tutarsa misali, 80k tl yazacağına 16k dolar yazmış :D

OnurÖzden
12-07-2018, 15:30
Selamlar yardıma ihtiyacım var, ayrı bir konu açmak istemedim. 75-80 bine dizel hb c segmenti düşük kilometreli olması kaydıyla hangi araçları tavsiye edersiniz ?
Astralara bakıyorum, kullanan varsa yorum yaparsa çok makbule geçer. Bir de paketlerin içinde sanırım ayrı opsiyonlar var. Ekran, sunroof, geri görüş kamerası gibi.

Astra 1.6 cdti sport
Opel / Astra / 1.6 CDTI / Sport / EMSALLERİNE GORE TERTEMİZ ARAC 40000 km de COK COK ACİL sahibinden.comda - 586032481 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-emsallerine-gore-tertemiz-arac-40000-km-de-cok-cok-acil-586032481/detay)

Emrecan-R
12-07-2018, 15:46
Selamlar yardıma ihtiyacım var, ayrı bir konu açmak istemedim. 75-80 bine dizel hb c segmenti düşük kilometreli olması kaydıyla hangi araçları tavsiye edersiniz ?
Astralara bakıyorum, kullanan varsa yorum yaparsa çok makbule geçer. Bir de paketlerin içinde sanırım ayrı opsiyonlar var. Ekran, sunroof, geri görüş kamerası gibi.

Astra 1.6 cdti sport
Opel / Astra / 1.6 CDTI / Sport / EMSALLERİNE GORE TERTEMİZ ARAC 40000 km de COK COK ACİL sahibinden.comda - 586032481 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-emsallerine-gore-tertemiz-arac-40000-km-de-cok-cok-acil-586032481/detay)

ford focus hb 115 lik ya da 308 hdi cam tavan led far

yilmazcatalbas
12-07-2018, 15:52

Astra 1.6 cdti sport

Yakıtı günümüz şartlarında sınıfına göre gayet iyi, trafiğe bağlı olarak sakin kullanımda 4,7-5,1 arasında geziyor. Gidişi gayet tatminkar yazılım+filtre+dp ile çok daha ilginç şeyler yapabiliyor. Kronik bir arızasına rastlamadım henüz. Şimdilik aklıma gelenler bunlar sizin merak ettiğiniz başka bir şey varsa elimden geldiğince cevaplarım.

_opeth
12-07-2018, 16:24
Opel / Astra / 1.6 CDTI / Enjoy / opel astra enjoy plus temiz hasar kaydı yok kazası yok sahibinden.comda - 587410682 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-astra-enjoy-plus-temiz-hasar-kaydi-yok-kazasi-yok-587410682/detay)

donanımı aynı değil tabi ama daha yeni kasa ve daha hafif olduğundan daha az yakacaktır. OnurÖzden

onn_dear
12-07-2018, 17:59

Astra 1.6 cdti sport

Ayni rakamlara 1-2 yaş büyük 2.0 cdti insignia daha güzel olur derim.

ahmetbaha-drs
12-07-2018, 18:20
Toyota AYGO
Toyota / Aygo / 1.0 / 2009 TOYOTA YARİS AYGO ORJİNAL sahibinden.comda - 580941224 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2009-toyota-yaris-aygo-orjinal-580941224/detay)
Opel Tigra
Opel / Tigra / 1.6 / GUNAY OTOMOTİVDEN TR DE 107000 KM DE HATASIZ KLİMA LI sahibinden.comda - 577017754 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-gunay-otomotivden-tr-de-107000-km-de-hatasiz-klima-li-577017754/detay)
Suzuki S-Cross
Suzuki / S-Cross / 1.6 / GLX / PROCARS OTOMOTİV sahibinden.comda - 571066003 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-procars-otomotiv-571066003/detay)

SK10
12-07-2018, 18:39

Astra 1.6 cdti sport

güzel araba abide 136hp olmasına pek aldanma vag grubun 1.6tdileri ile aynı yürüyor hatta yeni nesillerin arkasında bile kalıyor bazen

boş geçmeyelim

f30 320i (184)

BMW / 3 Serisi / 320i / 320i / Sportline+Comfort+Technology+F1Vites sahibinden.comda - 572355947 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sportline-pluscomfort-plustechnology-plusf1vites-572355947/detay/)

OnurÖzden
12-07-2018, 18:51
ford focus hb 115 lik ya da 308 hdi cam tavan led far

Tavsiyelerin için teşekkür ederim kardeşim değerlendiricem.

Yakıtı günümüz şartlarında sınıfına göre gayet iyi, trafiğe bağlı olarak sakin kullanımda 4,7-5,1 arasında geziyor. Gidişi gayet tatminkar yazılım+filtre+dp ile çok daha ilginç şeyler yapabiliyor. Kronik bir arızasına rastlamadım henüz. Şimdilik aklıma gelenler bunlar sizin merak ettiğiniz başka bir şey varsa elimden geldiğince cevaplarım.

Hocam kullanıcı yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Opel / Astra / 1.6 CDTI / Enjoy / opel astra enjoy plus temiz hasar kaydı yok kazası yok sahibinden.comda - 587410682 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-astra-enjoy-plus-temiz-hasar-kaydi-yok-kazasi-yok-587410682/detay)

donanımı aynı değil tabi ama daha yeni kasa ve daha hafif olduğundan daha az yakacaktır. OnurÖzden

Hocam fiyatı çok uygun yazacaktım o ara ilandan kalkmış ya 1 günde satıldı ya da sahibi fiyat değiştirecek :D

Ayni rakamlara 1-2 yaş büyük 2.0 cdti insignia daha güzel olur derim.

Abi tavsiyen için teşekkür ederim ama 2.0 ve d segmenti düşünmüyoruz.

güzel araba abide 136hp olmasına pek aldanma vag grubun 1.6tdileri ile aynı yürüyor hatta yeni nesillerin arkasında bile kalıyor bazen

Aynen kardeşim ağırlıktan dolayı 136 gibi yürümüyor diye çok yorum okudum. Araştırıyorum bakalım i30 ve leonlara da bakıyorum. Leon'un piyasası da uçmuş gitmiş.

ahmetbaha-drs
12-07-2018, 19:33

Astra 1.6 cdti sport

Alternatif olabilir bunlarda Honda Civic HB i-Dtec.
Honda / Civic / 1.6 i-DTEC / Sport / civic hb dizel sahibinden.comda - 580967684 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-hb-dizel-580967684/detay)

Nissan Pulsar 1.5 dci
Nissan / Pulsar / 1.5 / N-Tec / KOCATEPE NİSSAN'DAN 2016 PULSAR N-TEC 18.600 KM MANUEL sahibinden.comda - 570254343 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-kocatepe-nissan-dan-2016-pulsar-n-tec-18.600-km-manuel-570254343/detay)
Nissan / Pulsar / 1.5 / Tekna / TEKNİK OTO BURSA 2016 MODEL NİSSAN PULSAR- TEKNA 1.5 dCi-MANUEL sahibinden.comda - 583368286 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-teknik-oto-bursa-2016-model-nissan-pulsar-tekna-1.5-dci-manuel-583368286/detay)

İbrahim33
12-07-2018, 20:17
yıllardır bu işten ekmek yememe , geçimimi sağlamama sebep olan araba. inş diğer sahiplerine de uğur getirmiştir.

Fiat / Bravo / 1.4 Multiair / Sport Style / Bravo Multiair Turbo Sport sahibinden.comda - 586202583 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bravo-multiair-turbo-sport-586202583/detay/)

MK8800
13-07-2018, 00:48
BMW 7.50iL - 2007 ;

BMW / 7 Serisi / 750i Long / sahibinden orjinal bmw 750il individual sahibinden.comda - 491357531 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-orjinal-bmw-750il-individual-491357531/detay)

Mutu
13-07-2018, 00:56
Ducati Diavel Carbon 2012 Model Chopper / Cruiser Motor Sahibinden ikinci el 51.500 TL - 581595298 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ducati-gel-gor-ve-al-581595298/detay)

Elbet birgün benim de diavelim olacak. :)

yıldırımbyzt
13-07-2018, 10:42
mazda 121 1.8 :) Mazda / 121 / 1.3 / MAZDA 1.8 BP SWAP sahibinden.comda - 582534808 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-1.8-bp-swap-582534808/detay)

makif84
13-07-2018, 11:14
mazda 121 1.8 :) Mazda / 121 / 1.3 / MAZDA 1.8 BP SWAP sahibinden.comda - 582534808 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-1.8-bp-swap-582534808/detay)

sahibi formumuza üyeydi yanlış hatırlamıyorsam

Kahn23
13-07-2018, 11:14
Infiniti / Q50 / 3.5 V6 / Sport Tech / ERTEMEL'DEN 2016 İNFİNİTİ Q50s 3.5 V6 HYBRİD-OZEL RENK-19''JANT sahibinden.comda - 574729065 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-infiniti-ertemel-den-2016-infiniti-q50s-3.5-v6-hybrid-ozel-renk-19-jant-574729065/detay)

Çakma 5

individual
13-07-2018, 11:17
Marka Daihatsu
Seri Copen
Model 1.3 Sport
Yıl 2007
Yakıt Benzin
Vites Manuel
KM 73.000

Daihatsu / Copen / 1.3 / Sport / BOYASIZ HATASIZ CABRIO DAIHATSU COPEN sahibinden.comda - 583996233 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-boyasiz-hatasiz-cabrio-daihatsu-copen-583996233/detay)

Rakam çok ama istanbul için ideal bir araç bence.

Kahn23
13-07-2018, 11:19
Fiat / Tipo / 2.0 / 2.000cc 250 Bg TURBO 4x4 TIPO // TR'DE İLK ve TEK sahibinden.comda - 519517196 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2.000cc-250-bg-turbo-4x4-tipo-tr-de-ilk-ve-tek-519517196/detay)

Tipo 4x4

BARR
13-07-2018, 11:29
Infiniti / Q50 / 3.5 V6 / Sport Tech / ERTEMEL'DEN 2016 İNFİNİTİ Q50s 3.5 V6 HYBRİD-OZEL RENK-19''JANT sahibinden.comda - 574729065 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-infiniti-ertemel-den-2016-infiniti-q50s-3.5-v6-hybrid-ozel-renk-19-jant-574729065/detay)

Çakma 5

5 ile ne bağlantısı olduğunu 2 yıl sahibiyiz çözemedim. Neresi benziyor da çakma mesela?

Araba E250 bu arada çakma E250 desen tamam derdim motor şanzıman aktarım vs. mercedes çünkü.

Mutu
13-07-2018, 12:13
Marka Daihatsu
Seri Copen
Model 1.3 Sport
Yıl 2007
Yakıt Benzin
Vites Manuel
KM 73.000

Daihatsu / Copen / 1.3 / Sport / BOYASIZ HATASIZ CABRIO DAIHATSU COPEN sahibinden.comda - 583996233 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-boyasiz-hatasiz-cabrio-daihatsu-copen-583996233/detay)

yuh fiyata bak yahu. 30 35bine aylarca kalıyordu. Abi bir asır satmamayı planlamış sanırım.

individual
13-07-2018, 12:15
yuh fiyata bak yahu. 30 35bine aylarca kalıyordu. Abi bir asır satmamayı planlamış sanırım.

Fiyat aşırı yuksek daha düşük km'de ford ka ilanı vardı geçen sayfalarda paylaşılmıştı.

Bu araba nedense benim çok hoşuma gidiyor fiyat çok yüksek o rakama hayatta satılmaz.

EOZDAG
13-07-2018, 12:15

Onu diyecektim g*tü b*klu copen, üstü açılıyor diye bu ne bicim rakamdır aqqq. Neyse bu rakama yıllar durur herhalde.

Kahn23
13-07-2018, 12:16

Sahibi bile fiyatı yazarken inanmamıştır :D

EOZDAG
13-07-2018, 12:25
a5 quattro manuel

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ulus-motors-2010-audi-a5-sportback-2.0-tdi-quattro-s-line-563989975/detay/

Redfish16V
13-07-2018, 12:57
5 ile ne bağlantısı olduğunu 2 yıl sahibiyiz çözemedim. Neresi benziyor da çakma mesela?

Araba E250 bu arada çakma E250 desen tamam derdim motor şanzıman aktarım vs. mercedes çünkü.
tip olarak andırıyor sanki..

by.gkn
13-07-2018, 13:11
Skoda superb combi

Çok güzel bir wagon bence. Keşke wagonların sedanlardan daha çok tutulduğu bir ülke olsaydık. En azından göz zevkimiz için :)

Skoda / Superb / 1.6 TDI / Prestige / İSOTO Adana'dan Skoda Superb Kombi 1.6 TDI GreenTec Prestige DSG sahibinden.comda - 586645734 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-isoto-adana-dan-skoda-superb-kombi-1.6-tdi-greentec-prestige-dsg-586645734/detay)

BARR
13-07-2018, 13:13
tip olarak andırıyor sanki..

Valla baktım baktım yine benzetemedim. 2014'te çıkan bir araç Q50 o yılların 5'ine bakalım;

https://www.netcarshow.com/BMW-5-Series-2011-1600-9f.jpg

https://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/5-reasons-the-2017-bmw-g30-5-series-is-better-than-the-f10-5-series-112108-7.jpg

https://st.motortrend.com/uploads/sites/5/2016/02/2016-Infiniti-Q50-Red-Sport-400-rear-end-02.jpg

http://cdn.gmotors.co.uk/news/wp-content/uploads/2013/07/Infiniti-Q50-front.jpg

https://st.motortrend.ca/uploads/sites/5/2017/07/2018-Infiniti-Q50-Red-Sport-400-front-three-quarter-in-motion-10-e1500655148137.jpg

https://www.thetruthaboutcars.com/wp-content/uploads/2016/10/2017-2014-BMw-5-Series-front-three4_4.jpg

Yeni kasa;

https://www.nationwidevehiclecontracts.co.uk/m/3/bmw-5-series-saloon-exterior-blue-back.jpg

sinisa
13-07-2018, 13:18
kült araçlardan, km doğruysa çok iyi e30 cabrio

BMW / 3 Serisi / 318i / Standart / İLHAN OTOMOTİV 1992 E 30 3.18 İ CABRİO 65.000 KM sahibinden.comda - 543834163 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ilhan-otomotiv-1992-e-30-3.18-i-cabrio-65.000-km-543834163/detay)

CloudGrey
13-07-2018, 13:22
Valla baktım baktım yine benzetemedim. 2014'te çıkan bir araç Q50 o yılların 5'ine bakalım

sanırım şuna benzetti arkadaş ;

http://i.hizliresim.com/GDPg3Z.jpg (http://hizliresim.com/GDPg3Z)

altugkocer
13-07-2018, 13:24
Skoda superb combi

Çok güzel bir wagon bence. Keşke wagonların sedanlardan daha çok tutulduğu bir ülke olsaydık. En azından göz zevkimiz için :)

Skoda / Superb / 1.6 TDI / Prestige / İSOTO Adana'dan Skoda Superb Kombi 1.6 TDI GreenTec Prestige DSG sahibinden.comda - 586645734 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-isoto-adana-dan-skoda-superb-kombi-1.6-tdi-greentec-prestige-dsg-586645734/detay)

Fotoğraf koyma hakkı varken sınırın altında fotoğraf yükleyen galericilere sinir oluyorum.

Bir de bu arabanın en büyük özelliği sw olması yani bagaj ve yükleme kısmıdır. Sorarım burdan vizyonsuz galericiye neden bagajın hiç fotoğrafı yok?

Redfish16V
13-07-2018, 13:52
Valla baktım baktım yine benzetemedim. 2014'te çıkan bir araç Q50 o yılların 5'ine bakalım;

ahım şahım benzerlik yok,hatta benzerlik kelimesi fazla gelir,andırmış diyebiliriz.Genel hat çizgileri o da :) yoksa dediğim gibi benziyor abi ya diyemeyiz :)

AliGizda
13-07-2018, 13:56
1996 Bmw 3.28i

BMW / 3 Serisi / 328i / 328i / KIYMET BİLENE EMSALSİZ 3.28İ sahibinden.comda - 583523362 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kiymet-bilene-emsalsiz-3.28i-583523362/detay/)

Mazi kalbimde yaradır.

muzurasd
13-07-2018, 14:22
Marka Daihatsu
Seri Copen
Model 1.3 Sport
Yıl 2007
Yakıt Benzin
Vites Manuel
KM 73.000

1,5 sene önce 20k civarı idi şimdi uçan rakamlara bak

yıldırımbyzt
13-07-2018, 17:57
sahibi formumuza üyeydi yanlış hatırlamıyorsam

Evet abi konusu var forumda

İbrahim33
13-07-2018, 22:27
bu araba 365 bindeyse 150 - 200 binde diye satılmaya çalışılan turşu passatlar 500 - 600 binden gelmedir.

passat

Volkswagen / Passat / 2.5 TDi / Highline / 2003 PASSAT 2.5 TDİ 4MOTİON HİGHLİNE 180 HP sahibinden.comda - 537724791 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2003-passat-2.5-tdi-4motion-highline-180-hp-537724791/detay)

Grimlord
13-07-2018, 22:47
bu araba 365 bindeyse 150 - 200 binde diye satılmaya çalışılan turşu passatlar 500 - 600 binden gelmedir.

passat

Volkswagen / Passat / 2.5 TDi / Highline / 2003 PASSAT 2.5 TDİ 4MOTİON HİGHLİNE 180 HP sahibinden.comda - 537724791 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2003-passat-2.5-tdi-4motion-highline-180-hp-537724791/detay)

Passatın passat olduğu, kalitenin mersoyla bmwyle yarıştığı yıllar...
Bence en güzel passat bu passat :)

İbrahim33
13-07-2018, 22:50
valla ben passatın b7 hariç her serisini seviyorum. son kasada bariz aştılar olayı ama b 5.5 ve b6 nın yeri gerçekten ayrı bencede.

Grimlord
14-07-2018, 14:26
BMW / 5 Serisi / 525i / Standart / Caretta'dan Sadece 55Bin Km'de Emsalsiz Temizlikte 525i 192Ps sahibinden.comda - 586635560 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-caretta-dan-sadece-55bin-km-de-emsalsiz-temizlikte-525i-192ps-586635560/detay)

Bmw 5.25i

onn_dear
14-07-2018, 18:10
BMW / 5 Serisi / 525i / Standart / Caretta'dan Sadece 55Bin Km'de Emsalsiz Temizlikte 525i 192Ps sahibinden.comda - 586635560 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-caretta-dan-sadece-55bin-km-de-emsalsiz-temizlikte-525i-192ps-586635560/detay)

Bmw 5.25i

Bir beni mi rahatsız ediyor bilmiyorum ama bu adamlar araçlara 50 tl lik benzin alamıyorlar mi hepsinde benzin ışığı yanıyor, petrole gider mi gitmez mi bilinmez...

furkane
14-07-2018, 18:39
Bir beni mi rahatsız ediyor bilmiyorum ama bu adamlar araçlara 50 tl lik benzin alamıyorlar mi hepsinde benzin ışığı yanıyor, petrole gider mi gitmez mi bilinmez...

Yilda ortalama 200 arac satisi olsa 200 × 50 = 10bin , oraya 50 suraya 100 buraya 200 derken zaten araca bi maliyet olusuyor. Musteriler 100lira 200lira pazarligin pesinde durum boyle olunca galericide isigi yanmis yanmamis sallamiyor. Isigini sondurcem diye yakit alan galericide nadirdir.

Grimlord
14-07-2018, 19:25

Valla ben de başta takıntılıydım o konuda, benzin ışığı yanınca resmen rahatsız oluyordum arabada. Benzin fiyatları uçunca 50 lira ala ala benzin pompasını bozdum :D
Fakirliğin gözü kör olsun

Kubii
14-07-2018, 19:35
Abi sen yine iyisin ben 50 liralık aldığım gün kendimi zengim sayıyorum ��

DOHC
14-07-2018, 19:36
Yilda ortalama 200 arac satisi olsa 200 × 50 = 10bin , oraya 50 suraya 100 buraya 200 derken zaten araca bi maliyet olusuyor. Musteriler 100lira 200lira pazarligin pesinde durum boyle olunca galericide isigi yanmis yanmamis sallamiyor. Isigini sondurcem diye yakit alan galericide nadirdir.

Satan kişinin bu şekilde teslim ettiğini sanmıyorum. Galeriler benzini boşaltıp kendi arabalarına koyuyorlardır.

osmanaydo
14-07-2018, 19:51
Arabayı alacak kişi için “Bineceği arabanın benzinini de koysun ga...” bile diyenleri vardır.
Sanayide çokça duyduğum muhabbetler.

immortalboss
15-07-2018, 09:09
Benzin pahalı olunca böyle sonuçlar çıkıyor ancak güvenlik içinde olabilir.Bir yangın esnasında vs. (1. olasılığın olma olasılığı %99 diğeri de %1 tabi...)

yilmazcatalbas
15-07-2018, 11:57

Bu paranın yazıldığı bir e39 'un deposunu full doldursa bile zarar etmez ben bu durumu vizyonsuzluk olarak nitelendiriyorum.

2jz
15-07-2018, 11:58
Benzin pahalı olunca böyle sonuçlar çıkıyor ancak güvenlik içinde olabilir.Bir yangın esnasında vs. (1. olasılığın olma olasılığı %99 diğeri de %1 tabi...)

Güvenlik için deponun tamamen dolu olması daha iyi.

220T
15-07-2018, 12:34
Biraz ticari düşünmek lazım.Satılan araca,benzini olandan çekip koyuyorlardır.Dün ilanların çoğuna baktım,çeyrek ve yarım depo yakıtı olan araçlar da vardı. :)

BarışSever
15-07-2018, 21:45
Doktorun üst komşusundan 540İ

BMW / 5 Serisi / 540i / Standart / Doktorun ust komşusundan sahibinden.comda - 586404070 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-doktorun-ust-komsusundan-586404070/detay)

İbrahim33
15-07-2018, 22:05

ibre dipte oldu mu ben utanıyorum valla. o yüzden en azından ışığı söndürüyorum. alırkende çok gıcık alırım boş depo oldu mu :D

boş geçmeyelim :

sunroof olsaydı almıştım.

saab

Saab / 9-3 / 1.9 TiD / Vector / PIRLANTANIN ADI sahibinden.comda - 583588391 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-saab-pirlantanin-adi-583588391/detay)

sel su hasarına kadar heyecan yaptım , bayıldım araca. c bedava alayım kapının önünde dursun diye düşündüm. sel su hasarını görünce dünyam yıkıldı :D

Saab / 9-3 / 1.9 TiD / Vector / PIRLANTANIN ADI sahibinden.comda - 583588391 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-saab-pirlantanin-adi-583588391/detay)

2jz
15-07-2018, 22:08
Doktorun üst komşusundan 540İ

BMW / 5 Serisi / 540i / Standart / Doktorun ust komşusundan sahibinden.comda - 586404070 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-doktorun-ust-komsusundan-586404070/detay)

Açıklama komik ama reklamın iyisi kötüsü olmaz demişler.

e34 540i kulağa şahane geliyor.

MK8800
15-07-2018, 22:10
En dolu versiyonunu 0'kmden itibaren kullandık belki de sevmediğim mat renginden kaynaklı bunun kadar albenili durmuyordu :D

Fotoğraflarıın da etkisiyle kafaya oynar

Audi RS6 / 2015 ;

Audi / RS / RS 6 / HANCAR Motors 2015 RS6 4.0 TFSI QUATTRO VAKUM+BOSE+SERAMİK+DOĞUŞ sahibinden.comda - 587024331 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-hancar-motors-2015-rs6-4.0-tfsi-quattro-vakum-plusbose-plusseramik-plusdogus-587024331/detay)

Eren
15-07-2018, 22:35
BMW / 3 Serisi / 335i / Standart / TR DE TEK BMW 335İ FUL MODİFİYE 630 HP CİFT TURBO sahibinden.comda - 586802339 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-tr-de-tek-bmw-335i-ful-modifiye-630-hp-cift-turbo-586802339/detay)
fiyatı kafa karıştırıyor

_opeth
16-07-2018, 07:25
yer gök alman olmuş burda :D

bosporuss06
16-07-2018, 08:05

Bmw 5.25i

Araba güzel,km çok düşük de ben bu kadar boş makyajlı kasa e39 çok az gördüm...

_opeth
16-07-2018, 12:37
Mercedes - Benz Sprinter 516 CDI Model 220.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 573712775 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-kamyon-kamyonet-motor-sporlari-icin-super-yari-romork-cekici-son-fiyattir-573712775/detay)

römorklu sprinter usta

EOZDAG
16-07-2018, 15:13
cabrio e250 cgi
Mercedes - Benz / E / E 250 CGI / BlueEfficiency Avantgarde / SAHİBİNDEN SATILIK MERCEDES CABRIO KIRMIZI sahibinden.comda - 582568728 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-satilik-mercedes-cabrio-kirmizi-582568728/detay)

YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=Zc6PL_f79x4)

Şu kombinle Alaçatı - Yalıkavak - Kaş gezmek istiyorum :D

srknzfr
16-07-2018, 16:12
cabrio e250 cgi
Mercedes - Benz / E / E 250 CGI / BlueEfficiency Avantgarde / SAHİBİNDEN SATILIK MERCEDES CABRIO KIRMIZI sahibinden.comda - 582568728 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-satilik-mercedes-cabrio-kirmizi-582568728/detay)

araba lütfen artık bana binmeyin diye ağlıyor resmen

Grimlord
16-07-2018, 16:13
cabrio e250 cgi

Araba her fotoda başka bir kırmızı tonu, sağ kapıyla çamurluklar arası renk tonu da gözlere şenlik :D

Emrecan-R
16-07-2018, 16:13
cabrio e250 cgi

araba feleğin çemberinde valeye verilmiş gibi

KARALOM
16-07-2018, 16:38
INFINITY Q60

Infiniti / Q60 / 3.0 / Sport Tech / EAGLE MOTORS'DAN 2017 İNFİNİTİ Q60S 3,0 SPORT TECH V6 405 HP sahibinden.comda - 570291199 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-infiniti-eagle-motors-dan-2017-infiniti-q60s-3%2C0-sport-tech-v6-405-hp-570291199/detay)

BARR
16-07-2018, 16:42
INFINITY Q60

Infiniti / Q60 / 3.0 / Sport Tech / EAGLE MOTORS'DAN 2017 İNFİNİTİ Q60S 3,0 SPORT TECH V6 405 HP sahibinden.comda - 570291199 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-infiniti-eagle-motors-dan-2017-infiniti-q60s-3%2C0-sport-tech-v6-405-hp-570291199/detay)

2018 INFINITI Q60 Coupe | INFINITI USA (https://www.infinitiusa.com/vehicles/coupes/q60.html)

39.000dolar olan araba 132.000EURO...

KARALOM
16-07-2018, 16:50
2018 INFINITI Q60 Coupe | INFINITI USA (https://www.infinitiusa.com/vehicles/coupes/q60.html)

39.000dolar olan araba 132.000EURO...

sad but true:D

EOZDAG
16-07-2018, 17:02
araba feleğin çemberinde valeye verilmiş gibi

Araba her fotoda başka bir kırmızı tonu, sağ kapıyla çamurluklar arası renk tonu da gözlere şenlik :D

araba lütfen artık bana binmeyin diye ağlıyor resmen

Sakin olun, arabayı sembolik sayın :D

AşkınS.
16-07-2018, 17:52
cabrio e250 cgi

Araba "haberin yok ölüyorum" diyor resmen

PROMINENT
16-07-2018, 20:40
cabrio e250 cgi

Eşsiz temizlikte diyor arkadaşlar. Yalan mi soyleyecek adam. Her parcasini ayri tonda siparis etmiş adam. Antalyali gayrimenkul zengini bir kekoya sonuna kadar guvenebilirsiniz.

Mutlu Değerli
16-07-2018, 20:46
INFINITY Q60

Japan anime :)

mcanx
17-07-2018, 06:37
INFINITY Q60

galerinin sahibi sanırım bizim sitede çünkü bu aracı bazen bizim sitede görüyorum ve ilandaki diğer araçları

halili
17-07-2018, 07:12
8 sene altunizadede çalıştım. Galeride ki araçlarda benzin varsa akşam eve o araçla gidilir akşam da gezilir.O yüzden bizim patron kendi kullanır bitene kadar.Sonrasında hergün 20 lira atarlardı.Teslim ettiğimiz çok araca altunizade de bidonla peşinden gitmişliğim var. Papyon açıkken her seferinde bir araç kalırdı akşam pazar çıkışı :) Birde çalınma mevzusu var ama o nadirdir dışarıdaki araçlarda.

taytay
17-07-2018, 09:30
cabrio e250 cgi

Çeşme de gündüz beach ve gece kluppp cı keko tayfasında iş yapar isterse üstüne uçak düşsün :) .

KARALOM
17-07-2018, 09:47
FOCUS SCTİ

Ford / Focus / 1.6 SCTi / Titanium / Bazıları kusursuz Sever ecobooST 182hb sahibinden.comda - 586508971 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-bazilari-kusursuz-sever-ecoboost-182hb-586508971/detay)

3/5 bişeyler yapsa düşünmiycem yapışıcam

KARALOM
17-07-2018, 10:02
GOLF TSI

Volkswagen / Golf / 1.4 TSi / Highline / R line f1 sunroof cift kırmızı ful orjinal değişensiz 160 lık sahibinden.comda - 584977953 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-r-line-f1-sunroof-cift-kirmizi-ful-orjinal-degisensiz-160-lik-584977953/detay)

mrwope
17-07-2018, 22:21
Kasko sisirmesinden oturu 160.000 tl hasar kayitcigi varmis :D Radarimda q7 var ama araclarin cogu Allah'a emanet...
2008 Audi Q7 3.0 TDI Quattro 115.750 TL Sahibinden satılık ikinci el - 588281702 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-audi-bayandan-temiz-q7-588281702/detay)

KARALOM
18-07-2018, 09:17
E60 Touring 535d

BMW / 5 Serisi / 535d / Touring / Orjinal Km 535d Touring sahibinden.comda - 562109394 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-orjinal-km-535d-touring-562109394/detay)

E60 Touring 530d

BMW / 5 Serisi / 530 xDrive / Touring / RUN CARS 2008 E61 5.30D xDRIVE ///M SPORT - LCI - 140.000KM sahibinden.comda - 576375738 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-run-cars-2008-e61-5.30d-xdrive-m-sport-lci-140.000km-576375738/detay)

KARALOM
18-07-2018, 09:23
E60 Touring 535d

BMW / 5 Serisi / 535d / Touring / Orjinal Km 535d Touring sahibinden.comda - 562109394 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-orjinal-km-535d-touring-562109394/detay)

E60 Touring 530d

BMW / 5 Serisi / 530 xDrive / Touring / RUN CARS 2008 E61 5.30D xDRIVE ///M SPORT - LCI - 140.000KM sahibinden.comda - 576375738 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-run-cars-2008-e61-5.30d-xdrive-m-sport-lci-140.000km-576375738/detay)

süper tutarsa kesin alıcagım (hayallerim bile fakir)

EOZDAG
18-07-2018, 09:45
e46m3 BMW / M Serisi / M3 / YAMAN AUTO'DAN BMW M3 SİYAH TAM DOLU BAKIMLI MASRAFSIZ sahibinden.comda - 583121335 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-yaman-auto-dan-bmw-m3-siyah-tam-dolu-bakimli-masrafsiz-583121335/detay/)

e92m3 Ups, bist Du ein Mensch? / Are you a human? (https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=257685460&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=45&maxPrice=30000&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=specifics.firstRegistration&sortOption.sortOrder=DESCENDING&searchId=d70eacda-a59d-7766-653b-0da873dafd7b)

yıldırımbyzt
18-07-2018, 09:45
Yeni akım bu galiba dayı boyayıp satıyor :D ama şehir için mantıklı araç
Fiat 500: Fiat / 500 Ailesi / 500 1.2 / Lounge / AIRBRUSH UYGULAMALI 10700 KM DE sahibinden.comda - 587941023 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-airbrush-uygulamali-10700-km-de-587941023/detay)

KARALOM
18-07-2018, 10:48
E60 Touring 535d

E60 Touring 530d

_opeth
18-07-2018, 12:08
1999 Subaru Forester 2.0 37.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 584665323 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-temiz-155.000km-forget-degisensiz-bakimli-584665323/detay/)

biraz fazla ucuz sanki forester s turbo

207_TR
18-07-2018, 13:59
Yaklaşık 100 tane satıldı bunlardan ihaleyle askeriyenin arabaları

Araçlar sürekli servis bakımlı neredeyse kusursuz araçlar
2005 Jeep Cherokee 3.7 54.321 TL Galeriden satılık ikinci el - 587023662 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-e-m-s-a-l-s-i-z-8-adet-boyasiz-kazasiz-tramersiz-jeep-587023662/detay)

207_TR
18-07-2018, 14:00

2005 Jeep Cherokee 3.7 54.321 TL Galeriden satılık ikinci el - 587023662 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-e-m-s-a-l-s-i-z-8-adet-boyasiz-kazasiz-tramersiz-jeep-587023662/detay)

207_TR
18-07-2018, 14:01

207_TR
18-07-2018, 14:02

207_TR
18-07-2018, 15:43

mertypeR
18-07-2018, 16:45
•E250 Coupe

Mercedes - Benz / E / E 250 CGI / 250 CGI / HATASIZ BOYASIZ E250 COUPE AMG 45.250 KM sahibinden.comda - 588083636 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-hatasiz-boyasiz-e250-coupe-amg-45.250-km-588083636/detay)

mertypeR
18-07-2018, 16:46
E250 Coupe

Mercedes - Benz / E / E 250 CGI / 250 CGI / HATASIZ BOYASIZ E250 COUPE AMG 45.250 KM sahibinden.comda - 588083636 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-hatasiz-boyasiz-e250-coupe-amg-45.250-km-588083636/detay)

mertypeR
18-07-2018, 17:19
E250 Coupe Kırmızı

mertypeR
18-07-2018, 18:46
Mercedes E250 Coupe

Emrecan-R
19-07-2018, 00:48
JAGUAR XF 5.0 V8 SUPERCHARGED XFR – LTD EDITION LE MANS | West Sports Cars (http://www.westsportscars.com/inventory/jaguar-xf-5-0-v8-supercharged-xfr-ltd-edition-le-mans/)
Jaguar XF R moral bozdu

UG-090
19-07-2018, 08:49
FOCUS SCTİ

Ford / Focus / 1.6 SCTi / Titanium / Bazıları kusursuz Sever ecobooST 182hb sahibinden.comda - 586508971 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-bazilari-kusursuz-sever-ecoboost-182hb-586508971/detay)

Benimde takibimde güzel bir araç , gri detaylar ve orjinal St ya da RS jantı ile çok daha güzel olur gibi duruyor

ottoman32
19-07-2018, 16:51
fiyatı saymazsak çok güzel olmuş bence Golf 6 R:
Volkswagen / Golf / 2.0 / TSI R / Sahibinden Satılık Hatasız MK6 Golf R / 500 HP - 610 NM sahibinden.comda - 499647539 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-satilik-hatasiz-mk6-golf-r-500-hp-610-nm-499647539/detay/)

ottoman32
19-07-2018, 16:53
Fiyatı saymazsak bence çog hoş Golf 6 R:
Volkswagen / Golf / 2.0 / TSI R / Sahibinden Satılık Hatasız MK6 Golf R / 500 HP - 610 NM sahibinden.comda - 499647539 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-satilik-hatasiz-mk6-golf-r-500-hp-610-nm-499647539/detay/)

Eray
19-07-2018, 22:47
FOCUS SCTİ

Benimde çok ilgimi çekiyor ecoboost focuslar ama yakıtı korkutuyor biraz istanbulda :) Bir de motorunda bir hortum patlatma sorunu vardı galiba bunların.

2jz
19-07-2018, 23:27
FOCUS SCTİ

Ortadaki 3'lü gösterge seti orijinal mi sonradan mı takılmış?

mcanx
19-07-2018, 23:41
E30 m3

_ea motors_1991 model bmw e30 alpina s54 //m3 coupe hatasiz

e30

_ea motors_1987 model bmw e30 //m3 coupe hatasiz koleksiyonluk

mcanx
19-07-2018, 23:42
_EA MOTORS_1987 MODEL BMW E30 //M3 COUPE HATASIZ KOLEKSİYONLUK
İlan No: 586792174
BMW / M Serisi / M3 Coupe / _EA MOTORS_1987 MODEL BMW E30 //M3 COUPE HATASIZ KOLEKSİYONLUK sahibinden.comda - 586792174 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ea-motors_1987-model-bmw-e30-m3-coupe-hatasiz-koleksiyonluk-586792174/detay)

_EA MOTORS_1991 MODEL BMW E30 ALPİNA S54 //M3 COUPE HATASIZ
İlan No: 585745492
BMW / M Serisi / M3 Coupe / _EA MOTORS_1991 MODEL BMW E30 ALPİNA S54 //M3 COUPE HATASIZ sahibinden.comda - 585745492 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ea-motors_1991-model-bmw-e30-alpina-s54-m3-coupe-hatasiz-585745492/detay)

dj ugurcan
20-07-2018, 00:20
91 olan abimdeydi. komik paralara aldık yüksek yazdık ortalama fiyatta verdik ama bizim yüksek yazdığımızı görenler arabanın piyasasını yükseltmiş :D

Anıl E.
20-07-2018, 13:23
BMW / 6 Serisi / 640d / Exclusive / Sahibinden M Paket Borusan Cıkışlı Hatasız Boyasız sahibinden.comda - 585867324 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-m-paket-borusan-cikisli-hatasiz-boyasiz-585867324/detay)

Kombinasyon hoşuma gitti

Bmw 6.40d

EOZDAG
20-07-2018, 13:33
e250 cgi
Mercedes - Benz / E / E 250 CGI / Premium / PLAZA MOTORS E 250 COUPE sahibinden.comda - 531522739 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-plaza-motors-e-250-coupe-531522739/detay/)

Eray
20-07-2018, 13:53
Ortadaki 3'lü gösterge seti orijinal mi sonradan mı takılmış?

ST ve RS lerde var o gösterge. Sonradan takılmış yani ve tr de kolay bulunmuyor diye biliyorum.

anıl turan
20-07-2018, 14:23
BMW / 6 Serisi / 640d / Exclusive / Sahibinden M Paket Borusan Cıkışlı Hatasız Boyasız sahibinden.comda - 585867324 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-m-paket-borusan-cikisli-hatasiz-boyasiz-585867324/detay)

Kombinasyon hoşuma gitti

Bmw 6.40d

bu araca gecen bende baktımda, sadece haftasonu kullanıyorsa ve ilk sahibiyse nasıl 107bin km yapmış düşünmeden edemedim...

BARR
20-07-2018, 14:35
2012 model haftasonu arabasının 107k km olması kadar normal ne olabilir?

107 / 6: 17.800km senelik.

EOZDAG
20-07-2018, 14:44
bu araca gecen bende baktımda, sadece haftasonu kullanıyorsa ve ilk sahibiyse nasıl 107bin km yapmış düşünmeden edemedim...

Bi haftasonu bodrum, bi haftasonuna Alaçatı. Bi Ilgaz, bi Uludağ bence az bile yapmış :D

anıl turan
20-07-2018, 14:47
2012 model haftasonu arabasının 107k km olması kadar normal ne olabilir?

107 / 6: 17.800km senelik.

ben haftaici haftasonu kullanarak 17bin km anca yapıyorum sene bana ondan garip gelmiş olabilir...

BARR
20-07-2018, 14:50
ben haftaici haftasonu kullanarak 17bin km anca yapıyorum sene bana ondan garip gelmiş olabilir...

Ben sadece hafta sonu kullanıyorum 25-27K km yapıyorum :)

srknzfr
20-07-2018, 14:52
bence araç sahibinin bilgisayar mühendisi olmasından mütevellit 107.000 km oldukça normal.

Bilgisayar mühendisi olması önemli bir detay çünkü

iç mimar olsa maksimum 50.000 km olurdu. kesin yani

Berkan
20-07-2018, 15:01
Ben sadece hafta sonu kullanıyorum 25-27K km yapıyorum :)

çeşme izmir korsanamı çıkıyoruz Baran bey :D

BARR
20-07-2018, 15:05
çeşme izmir korsanamı çıkıyoruz Baran bey :D

İzmir-Ayvalık, İzmir-Çeşme, İzmir-Seferihisar kombinasyonlarını ay içinde gerçekleştiriyoruz efenim. Art Direktörden temiz uzun yol aracı.

MK8800
20-07-2018, 15:59
km konusuna bende yorum yazmak isterdim ama söversiniz xd

Cimmeria
20-07-2018, 16:08

Kombinasyon hoşuma gitti

Bmw 6.40d

Kar, yağmur, çamur, güneş yüzü görmemiştir.

Adam vampir beyler sadece gece kullanmış araba güneş bile görmemiş

SK10
20-07-2018, 17:27

Kombinasyon hoşuma gitti

Bmw 6.40d

bizim ilçede sürekli gördüğüm fabrikatör bir abinin arabasıydı 2.4 stroker s2000i (ilandaydı o da) ve yüklü 2 kapı golf 7rı da vardı fabrikanın bahçesinde görüyordum sürekli bu arabada yeni satılmış belli ankaraya 2-3 ay olmuştu son göreli çünkü ayrıca da m paket değildi sahibi borusanda baya para harcayıp yaptırmış diye duymuştum

ahmetbaha-drs
20-07-2018, 19:09
Dacia Duster Blackshadow 1.5DCi EDC
2017 Dacia Duster 1.5 dCi 89.900 TL Galeriden satılık ikinci el - 578738049 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-go-car-2017-dacia-duster-1.5-dci-otomatik-7.000-km-mavi-boyasiz-578738049/detay/)
Dacia Duster Laureate 1.5DCi EDC
2017 Dacia Duster 1.5 dCi 88.500 TL Galeriden satılık ikinci el - 583781917 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-2017-model-sadece-6.000-km-duster-1.5-dizel-laureate-otomotik-583781917/detay/)

Sizce Duster EDC günlük kullanım için mantıklı bir araç mı? kısa bir süre İstanbul'da kullanılacak ve birsüre sonra satılacak araç.

BarışSever
20-07-2018, 19:17
90 bin ve duster:rolleyes:

EOZDAG
20-07-2018, 23:00
arttırıyorum 100bin ve duster

2018 Dacia Duster 1.5 dCi 122.750 TL Galeriden satılık ikinci el - 581248939 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-erisim-den-2018-dacia-duster-1.5-dci-edc-110-hp-prestige-581248939/detay)

Birkan61
20-07-2018, 23:08
2015 model boyasız 50.000deki siyah 4x2 manuel'ini 35 liraya sattığım gün geldi aklıma duster'ı :D 36.700'ye sıfır almıştım erzurumdan hey yavrum hey

2017 Dacia Duster 1.5 dCi 89.900 TL Galeriden satılık ikinci el - 578738049 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-go-car-2017-dacia-duster-1.5-dci-otomatik-7.000-km-mavi-boyasiz-578738049/detay/)
2017 Dacia Duster 1.5 dCi 88.500 TL Galeriden satılık ikinci el - 583781917 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-2017-model-sadece-6.000-km-duster-1.5-dizel-laureate-otomotik-583781917/detay/)

Sizce Duster EDC günlük kullanım için mantıklı bir araç mı? kısa bir süre İstanbul'da kullanılacak ve birsüre sonra satılacak araç.

Üstad çalıştığım şirketteki bir abi trakyalı köye çok gittiğinden o şirket aracı olarak yeni duster + edc aldı

motor şanzuman eyvallah tabi ama aynı paraya gündelik kullanım için megane dizel otomatik öneririm. Duster'ın bir artısı yüksek oluşu ve bagaj yüksekliği satarkende daha rahat satarsınız duster kalitesizliğini yine konuşturmuş

Renault / Megane / 1.5 dCi / Joy / Cok temiz emsalsiz acil satılık son 2 gun sahibinden.comda - 589185600 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-cok-temiz-emsalsiz-acil-satilik-son-2-gun-589185600/detay)

Renault / Megane / 1.5 dCi / Touch / TEMİZ AİLE ARACI sahibinden.comda - 588572426 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-temiz-aile-araci-588572426/detay)

Renault / Megane / 1.5 dCi / Touch / Temiz Kazasız Duşuk Km de sahibinden.comda - 581492768 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-temiz-kazasiz-dusuk-km-de-581492768/detay)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-megane-dizel-otomatik-sedan-hatasiz-boyasiz-589866351/detay

gibi..

BAT9
20-07-2018, 23:09
arttırıyorum 100bin ve duster

2018 Dacia Duster 1.5 dCi 122.750 TL Galeriden satılık ikinci el - 581248939 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-erisim-den-2018-dacia-duster-1.5-dci-edc-110-hp-prestige-581248939/detay)

Çok komik vallahi.

Buna bu parayı vereceğime en kral 159'u alırım yine en kralından w124'ü yanına çekerim, arabaya biniyorum derim.

Birkan61
20-07-2018, 23:14
o değilde baz paket megane dizel otomatik 154 lira olmuş bismillahirrahmanirrahim :D

Eren
21-07-2018, 02:35
Mercedes - Benz / E / E 250 CGI / AMG / E250 COUPE AMG BAYİ CAM TAVAN SAĞ SOL HAFIZA ISITMA sahibinden.comda - 586642301 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-e250-coupe-amg-bayi-cam-tavan-sag-sol-hafiza-isitma-586642301/detay)

16EC813
21-07-2018, 12:55
Çok komik vallahi.

Buna bu parayı vereceğime en kral 159'u alırım yine en kralından w124'ü yanına çekerim, arabaya biniyorum derim.

bide 4x2 pehh:D

mert5
21-07-2018, 14:33
Şaka değil sıfır dizel otomatik symbolün 103.000 tl liste fiyatının olduğu ülkede favori bırakmadılar ama yinede paylaşayım :

MB E350 soğutma ülkemizde çok nadir opsiyon listesinde alınıyor ...

Mercedes - Benz / E / E 350 / Avantgarde / UĞUR AUTO 2006 MERCEDES E350 AVANTGARDE BAYİ BOYASIZ sahibinden.comda - 587464481 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ugur-auto-2006-mercedes-e350-avantgarde-bayi-boyasiz-587464481/detay)

Shadow_Dancer
21-07-2018, 14:43
MERCO E 180

Mercedes - Benz / E / E 180 / AMG / sahibinden kesinlikle hata boya hasar kaydı yoktur garantilidir sahibinden.comda - 587185736 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-kesinlikle-hata-boya-hasar-kaydi-yoktur-garantilidir-587185736/detay)

EOZDAG
21-07-2018, 14:47
MERCO E 180

Mercedes - Benz / E / E 180 / AMG / sahibinden kesinlikle hata boya hasar kaydı yoktur garantilidir sahibinden.comda - 587185736 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-kesinlikle-hata-boya-hasar-kaydi-yoktur-garantilidir-587185736/detay)

rengine hasta oldum :)

bu arada boş geçmeyelim

e350 cgi

Mercedes - Benz / E / E 350 CGI / Dynamic / SAHİBİNDEN 90.000 KM'DE HATASIZ sahibinden.comda - 557480603 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-90.000-km-de-hatasiz-557480603/detay/)

SK10
22-07-2018, 10:28
f30 328i's

BMW / 3 Serisi / 328i / Sport Line / BMW 328İ ORJİNAL 48.000 KM ISITMA HAFIZA BORUSAN 245 BG sahibinden.comda - 590030620 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-328i-orjinal-48.000-km-isitma-hafiza-borusan-245-bg-590030620/detay)

BMW / 3 Serisi / 328i / Sport Line / SAHİBİNDEN F30 328i BORUSAN CIKIŞLI sahibinden.comda - 580297110 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-f30-328i-borusan-cikisli-580297110/detay)

Mutu
22-07-2018, 11:51
Tracer 700 alıp, gemileri yakıp avrupa turuna gidesim var.

Yamaha Tracer 700 2017 Model Sport Touring Motor Motosiklet Mağazasından ikinci el 38.500 TL - 589743750 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-mt07-tracer-abs-75-hp-ayarli-cam-led-stop-led-ekran-2017-51-km-589743750/detay)

mobil61
22-07-2018, 12:40
Sahibinden Satılık 1985 Model 216000 Km Toyota Corolla 30.750 TL - 590144004 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-efsane-kasa-ae86-corolla-590144004/detay)

ae86 der susarım

CemBerk
22-07-2018, 16:29
Sahibinden Satılık 1985 Model 216000 Km Toyota Corolla 30.750 TL - 590144004 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-efsane-kasa-ae86-corolla-590144004/detay)

ae86 der susarım

1.4 civic parasına ae86 bence çok mantıklı en azından dünya genelinde klasik sayılacak bir otomobil param olsa alır ikinci araç olarak hafta sonlarında gezerdim.

AliGizda
22-07-2018, 16:44

Benim peder aldı, geçen kullandım çok hoşuma gitti. Bu aldığımız 3. Duster ve gerçekten dizel+otomatik başarılı olmuş.

Duster' ın parasını komik bulanlar sıfır Symbol fiyatlarına bakmadı sanırım :)

mrtysn
22-07-2018, 18:39
Golf 7;
Volkswagen / Golf / 1.4 TSi / Comfortline / Hatasız kusursuz golf7 R sahibinden.comda - 584496462 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hatasiz-kusursuz-golf7-r-584496462/detay)

ikuybu
22-07-2018, 21:17
golf 7,5 tsi

Volkswagen / Golf / 1.4 TSi / Highline / OZEL SİPARİŞ HATASIZ 150 HP CAM TAVAN 5 bin KMDE BOL EKSTRALI sahibinden.comda - 577143633 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ozel-siparis-hatasiz-150-hp-cam-tavan-5-bin-kmde-bol-ekstrali-577143633/detay)

16EC813
22-07-2018, 22:38
Benim peder aldı, geçen kullandım çok hoşuma gitti. Bu aldığımız 3. Duster ve gerçekten dizel+otomatik başarılı olmuş.

Duster' ın parasını komik bulanlar sıfır Symbol fiyatlarına bakmadı sanırım :)

baktım ben şokk :D

sky clio
23-07-2018, 10:46

ae86 der susarım

Önceden ilanlarda kırk yılda bir AE86 görünce heyecanlanırdım. Bir baktım 3 tane araç var ilanlarda ve makul fiyatlar gibi.

Low-Rider
23-07-2018, 10:49
O araba şu para eder mi muhabbeti yapanlar 5 sene öncenin liste fiyatlarına bakıyor herhalde hala..

2jz
23-07-2018, 11:02

ae86 der susarım

Para olsa şuan yola çıkmıştım. Güzel duruyor gerçekten