Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir'de trafikte cam silen çingeneler adamı çıldırtmış.
İzmir'de son dönemlerde cam silen çingene modası oluştu. Özellikle Bornova bölgesinde otogara giden yollarda çokça karşılaşılıyor. Bir vatandaşı çıldırtmışlar. Para vermediği için aracına saldırmaya çalışmışlar. Vatandaşta aracıyla onları ezmeye çalışıyor. Bu sıcaklarda zaten sinirler gerilmişken, bam teline basıyorlar.
https://www.youtube.com/watch?v=iPCJVVY5uSk
Day Walker
24-08-2016, 15:23
Öldürememiş bee o karı son anda kaçmış :mad:
Olması gereken budur. Tebrik ederim.
streetracer_nos
24-08-2016, 15:28
Bombası terörü trafiği camcısı balicisi tinercisi suriyelisi ..
adam sonra geriye takıp ken block edasıyla arabasına acımadan armegedon oynar mı? oynar
Haklımı?
Sonuna kadar
onursumer
24-08-2016, 15:30
adam haksız olsa o kamyoncu eline sopayı alıp inmezdi sanıyorum sonuna kadar haklı bazen gerçekten çileden çıkartıyorlar adamı
o esbaşın orayı zaten mesken tuttular artık kırmızı ışıkta durmaya bile çekinir olduk. Çok iyi yapmış ama vursaymış keşke malına boşuna zarar gelmemiş olurdu
SULTANOGLU
24-08-2016, 15:44
keşke ezseydi bee içim yağları eridi öff.
İzmir yeni tanışmış belli, biz İstanbul'da çoktan kanki ponki olduk bunlarla. Belediye - zabıta yerine cezayı vatandaş kendi kesiyor ne güzel.
Ekrem_06
24-08-2016, 15:47
Ah güzel ülkem ah.. Ne denir inanın bilmiyorum. Ha yerinde olsam o vatandaşın aynısını yapardım.
1.8 turbo
24-08-2016, 15:48
benım ısyerım ataturk stadına cok yakın ınanın sırf bunlarla ugrasmamak ıcın yolları uzatıyorum. ya bıldıgınız gıbı degıl sınır hastası ettıler benı. gunde 10 kere gecıyor 10 kere cama yapısıyorlar. erkekler laftan anlıyor kadınları laftanda anlamyor. bırde bunla taksıyle saat 11-12 gıbı gelıyorlar lambalara.aynı lambalarda sabah 7 de surıyelıler duruyor. polıs gormezden gelıyor. vatandas cıldırıncada suclu oluyor. 1 tl ıcın katıl ederler adamı. ızleyınce sınırlerım bozuldu
painkller
24-08-2016, 15:52
arada bir bu şekilde olan çocuklara daha dokunmadan veriyorum küllüktekilerden, ama bu şekilde bir durum oldumu katli vaciptir fetvası beynimde veriliyor. Adamda belli ki çıldırmış.
istemsizce güldüm nedense :D Ama ağlanacak halimize tabi. Ülkece psikolojimiz bozuldu iyice. İzmirliler çok alışık değil demekki biz yıllardır çekiyoruz.
altugkocer
24-08-2016, 15:54
İnsanın bir dayanma noktası var, o noktadan sonra gözü bir şey görmüyor maalesef. Çok iyi anlayabiliyorum çıldıran adamı. İçimden keşke çarpsaymış dedim ne yalan söyleyim.
bunlar nasıl bir insan ırkıdır anlamadım gitti adamların beyni mutasyonamı ugramış napmış ,,,,beyinleri ayrı frekensta çalışıyo
Aynı kabileden geliyor bunlarla.
https://www.youtube.com/watch?v=_Ttvb92PqBM
Ben olsam o kargaşada yanımda konuşan kadına da yapıştırmıştım, inip çingenelere de yapıştırmıştım. Kameraya çeken adam da sabırlı.
Beni de delirtiyorlar akşam saatleri trafik olduğunu biliyorlar stadyum kavşağının orda ellerindeki pis pis sularla cam yıkıyorlar sormadan.Lan arabayı yeni yıkamışım pırıl pırıl ne güzel.Bir gün zaten sinirliydim arabayı da yeni yıkamıştım geldi hemen bi tanesi yanaşmaya başladı sürdüm üstüne bağırdım silme dedim kardeşim yenı yıkamışım arabayı hala uzanmaya çalışıyo cama ileri gittim ters ters bakıyo bana istemiyorum lan silme diyorum haplımıdır tinerli midir nedir ters ters bakıyo bana nolacak lan 1-2 lira versen dedi allahtan tam ışık yandı o sırada da bastım bende dumana boğdum biraz :D B.Koçer sana gelirken oluyo hep bunlar :D
menemende s2k varken esımın sacını cekmıstı pı.ler .aynı famılyadan muhtemelen. nesıllerı tukenesecıler
Aynı kabileden geliyor bunlarla.
1.30 dakı hareket nedır yaw :D
Gebertselermis keske hepsini serefsizlerin. Yetti artik adim atacak yer birakmadilar. Her yerden zirt pirt cikiyorlar iyice sokaklari evleri bellediler.
Yok edilmesi gereken ırklardan birisidir. Kene gibiler keşke hepsini ezseydi acı çekerek geberselerdi ibineler
Ben de bugün o tarafa doğru gidecektim, başka güzergahlar bakayım..
Lanet mikrop misali insanlar..
1. sanayi lambalarının dili olsa da konuşsa. Çamdibi'nde otururken az uğraşmadım bunlarla. Artık beni tanıyıp pas geçiyorlardı ya da sadece laf atıyorlardı.
155'in hakkını yemeyeyim. Aradıktan sonra ilgileniyorlardı. Hatta sinirle aradığım bir defasında polis telefonda sakinleştirdi. Ama gelen ekiplerin pek bir etkisi olmuyor maalesef.
En çok zoruma giden; polis otosunun hemen yanında salça olmaları. Biraz yanlış yere park etsen polis gelip rahatsız eder, dibindeki arabalara musallat olan paleler için kılını kıpırdatmaz. Söyleyince bizim görev alanımızda değil diyorlar. Trafik güvenliği başkasına ait zaten...
laftanda anlamıyo serfsizler. Banada denk geldi bi kere bağırdım arabadan silme diye genede sildi neyse cam pistide verdim 1 lira.
En iyisi arabada bi tane silah bulundurcan. Ağzına doğru göstercen silahı o zaman yaklaşıyolar mı bakalım
O hırsla Allahtan biri kalmamış arabanın altında. Sonra bunları insan sanıp dünya ceza alacaktı.
Verilmiş sadakası varmış. Bunların bir de cam açıkken çiçek bırakanları var kanser ederler insanı.
bu ırklarda erkekler daha uysal geldi bana olabilirmi
bende aynı yerde ayağını ezdim birinin. silme dememden anlamıyor yapıştı iki çingene sağlı sollu cama. yeşil ışık yanıncada bastım gaza birinin ayağı gitti diğerine ayna çarptı. para vermekte çözüm değil her gün geçiyorum yoldan. para versen belleyecekler daha çok yapışacaklar.
Ankarada küçük çocuklar var genelde, mendil su satana vs bozuk varsa yanımda veriyorum, sonuçta bişey satıp para kazanmaya çalışıyor, ama temiz camımı leş gibi yapan, zorla silmeye çalışan p**lere bende bi b*k vermiyorum, elimden gelse bende aynısını yapardım, çok doğru yapmış, bu abinin yanında silahı olsa çeker vururdu emin olun.
Geçen hafta Kanada'dan kuzenim geldi, gece clube götürdüm, memlekete gelmeden de kendisine Taksim'den apart tutmuş. Taksim'e bıraktım aparta ulan bir alt sokağına indim Dolapdere. Sokağın üstüne bakıyorum 2 katlı güzel tertemiz müstakil evler, sokağın altı yıkık dökük virane abuk subuk insanlar. Yanımda da kızlar var dedim buradan çıkayım hemen, biliyorum taksicilik yaptığım zamanlardan pislik insanlar. Gece saat 2 suları bikaç tane saçları mohikan kesim 3 tane eleman yolun ortasında duruyorlar, bende gaza baastım gidiyorum, tam 1 metre kala durdum halen dikilip arabanın içini kesiyorlar. O üçlüden hariç birisi camı tıklattı şöför tarafının, bende milli küfrümüzü edip bastım gaza bu elemanlardan birisi son anda kurtuldu. Çok acayip insanlar bunlar aman diyim insan gibi davranmayın, gerekirse ezin geçin, ya da kurusıkı taşıyın araba da camı az indirip gösterin uzaklaşsınlar. Bunlara insan demeye dilim varmıyor, yüzüklerin efendisindeki orclar gibiler, bende elfler :D
https://www.youtube.com/watch?v=PWZTW52Ot5E
https://www.youtube.com/watch?v=B1B9KenHuMo
Burası da Van.
-Biz dügin istemmiyorrız bu neddir abey yav
videodaki ablayı bniri sustursun yahu adam sakinlikten hatun heyecandan ölecek.. hayır o bişey değil adama yapacağı yoksada yaptıracak gerezek :d
Sonra biz ırkçı oluyoruz.
Sen hiç çalışma hep dilen yada boyle zorla cam sil. Karın dilensin cocuklarin dilensin. El aç yalvar ama boyuna posuna bakan adam sansin. Sonra insan yerine koymayinca siz ırkçısınız.
Vermeyin şımartmayın suçun büyüğü bizde. Sizin o verdiğiniz 50 kuruşlarla krallar gibi hatta sizden daha rahat hayat sürüyorlar haberiniz yok. Günde yaptıkları hasılat 100-200 lira. Çok yardımsever bir milletiz ama nereye yardım edecegimizi bilmiyoruz. Gidin kiliseye bağışta bulunun. Camiiye yardim edin. Mehmetçik vakfına yardım edin ne bilim böyle bunlara sokaklarda bedavadan para verirseniz tabiki bu işin ardı arkası kesilmez.
NakkaSss
24-08-2016, 19:18
Yav bunları toplayıp tıp ta falan kullansalar ya ne bileyim kadavra olarak kullansınlar, farklı farklı şeyler denesinler en azından dünyaya bir yararları olur Josef Mengele style.
Bende çok geriliyorum denk geldiğim zaman. Bir şey söylesen arıza çıkacak, çoğuda madde bağılısıdır bunların sağı solu belli olmaz takar geçer. Dikkatli olmakta fayda var. Çok muhattab olmadan sıyrılmak lazım...
Arınma gecesini izlediniz mi ? Çok güzel fikir.
Allahım izmir adammmmsınnnn adammmmm
Bu sene izlediğim en iyi video
Hayret sosyal mesaj vermek isteyen çıkmamış şu ana kadar.
''Onlar ister miydi hiç ülkelerini bırakıp başka ülkeye gitmeyi . Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar please.''
Arınma gecesini izlediniz mi ? Çok güzel fikir.
Aynen. Filmde ki gibi her sene değilde şöyle bir kere yapsalarda. Bir gecede temizlesek hepsini.
Arabama dokunmaya da benden para istemeyede ne hakkı var deliriyorum. Bunları çekip çatır çatır vurucaksın anca rahatlarsın da işte insan yerine koyup hapse atarlar.
Delirmemek imkansız
Emrecan-R
24-08-2016, 23:47
Araba almadan önce silah almayı düşünüyorum
RafetAraç
24-08-2016, 23:51
Ben olsam o kargaşada yanımda konuşan kadına da yapıştırmıştım, inip çingenelere de yapıştırmıştım. Kameraya çeken adam da sabırlı.
404 gibisin dostum
1. Sanayi lambalarda su satan bi abi vardı. On numara da bi adamdı, alışveriş yapardım hep. Zabıtalar, polisler adama rahat vermediler. Adam da bırakıp gitti.
Ama gel gelelim bu Suriyelilerle, çingenelere dokunan yok.
dasemert
25-08-2016, 00:16
Cidden vurmalıklar kim bilir öncesinde ne oldu kaç kişiler bide kamyoncu bile çileden çıkmış iniyor sopayla.Adama helal olsun ama gözü dönmüş iyi daldı.Ya arabayla gidersin bunlar çıkar karşına,metro metrobüse binersin ufak çocuklar gelir sarılır para verene kadar bırakmaz kötü kadın çocukları insanın sigortasını attırıyor.
mert_can 41
25-08-2016, 00:24
Burda da öyle ışık yeşil yanana kadar darlıyolar yetmiyor arabanın kapıyı zorluyorlar. Poliste karşıdan bakıyor sadece bir gram bir şey yapılmıyor gerçekten ihtiyacı olana yardım ediyorum ama şöyle vampir gördükçe kafam atıyor yaa.
Bugun Bostanlı'da parkta sülalecek serilmiş hasılatı sayıyorlardı. Bi inşaattan da reflektör yelekleri araklamışlar moda akımı yaratmışlar kendilerine hepsinde iphone lar,s5 ler falan.Aralarındaki muhabbetlerde instagram,facebook vs. Bu gidişle instagramdan ekleyip 1 tl de isterler yorum atıp bu zevksiz birleşmenin mahsülleri. Bu aralar Yeni Girnedeki ışıklarada musallat oldular. 10 yasında çocukların ağzında sigara para vermeyenden sigara istiyorlar.
Ankara'da da ara ara böyle şerefsizleri ile karşılaşıyorum(bazıları normal oluyor yok dedin mi gidiyor) ışıklarda duruyorsam önümdeki araba ile mesafe bırakıyorum yada ışıklara gelmeden duruyorum yaklaştıkları anda tapa gaz yapıp frene basıyorum. Bu şekilde yaptığımda yanıma gelen olmadı. Abim çok bulaşık olanlardan birinin ayağının üzerinden geçirmişti arabayı farketmeden. Bir sefer önümüzde ki araç kırmızı ışıklarda adamı cama sıkıştırıp topuklayıp giderken yola attı iyi çıldırtmışlardı ama adamı. Yağmur sensörü olan araçlarda iyi sıkıntı oluyor takılıyorlar böcek gibi yağmur sensörüne.
İnsan gibi davranmamak lazım sonuçta çoğu değiller hiç tepki vermiyorum ben eğer cama yaslandılarsa.
Bugun Bostanlı'da parkta sülalecek serilmiş hasılatı sayıyorlardı. Bi inşaattan da reflektör yelekleri araklamışlar moda akımı yaratmışlar kendilerine hepsinde iphone lar,s5 ler falan.Aralarındaki muhabbetlerde instagram,facebook vs. Bu gidişle instagramdan ekleyip 1 tl de isterler yorum atıp bu zevksiz birleşmenin mahsülleri. Bu aralar Yeni Girnedeki ışıklarada musallat oldular. 10 yasında çocukların ağzında sigara para vermeyenden sigara istiyorlar.
Yeni Girne'de oturuyorum. Yani o ışıkları çok sık kullanırım. O bahsettiğin küçük çocuklardan biri para vermedim diye yan cama tükürdü. Arabadan inince de koşarak uzaklaştı.
Atatürk stadının ordaki kavşaktada var bu yamyamlar, bir iki denk geldim artık yolu değiştiriyorum staddan çıkınca direk çevreyolundan gidiyorum bornovaya, ama 1-2 tek sigara vererek de çözebilirsiniz durumu
kelalper
25-08-2016, 07:48
ben kartal ışıklarda bi doblonun yaptığına hayran kaldım. Bi sürü çocuk geldi herif geri gelio bunlarda gelio bırakmıolar arabayı. En son camı açtı lan verme diye bağıracaktım tam. Herif para verir gibi elini çıkardı çocuklar atladı. Herif bilerek parayı yere bıraktı çocukların hepsi yere eğilince kapıyı bi açtı hoop bütün çocuklar kıç üstü yere. Yeşil yandı devam etti. Dedim helal olsun valla takdir ettim. Parayı verdi ama zevkini de çıkardı dedim.
optimus_prime
25-08-2016, 07:53
istanbulda suriyelilerden dolayı bunların piyasa baya daraldı azınlık kaldılar resmen izmire dadanmışlar belliki
Bizim iş yerinin yakınında ki ışıklarda 12 yaşlarında dombili bir çocuk da katıldı bunlara. Bildiğiniz tosun paşa. Sigara içiyordum araçta cam açık yakalandım. Abi ekmek parası dedi. Ulan az ye dedim sinirle. Çocuk dona kaldı. Işıkta yanınca bastım geçtim. Arada denk geliyoruz ama yanaşmıyor artık.
Amk devleti, aldı bütün Suriyelileri istanbulda bu piçlere para vermezsek, bu pisliklerin tükürüklerini siliyoruz araçlarımızdan!
Onları gören çingenlerde pisleşti! trafikte beş para etmez insan müsfetteleri insanlıktan çıkartmayı başardı sonunda bizleri ve ezilseydi bir tanesi cani ilan edilirdi o söför, insan yerine konulurdu vs. vs.
ben İstanbul bitmiş diyordum ama Türküyeyi bitirdiniz amklarım!!
UĞUR YUMAK
25-08-2016, 08:16
Bu konuda ne yazık ki en büyük kabahat emniyet teşkilatımızdadır. Esbaş'ın orda, Atatürk stadının önünde bu adamlar yıllardır takılıyorlar.
Ben veya herhangi bir kullanıcı bu kişilerden rahatsız olmamalı, tacize uğramamalıyız.
Bu adamların önüne güvenlik güçleri geçmezse, orada her gün tacize uğrayan adam böyle delirir.
İyi ki birine zarar vermemiş, ondan sonra kamu davası, kan parası vs vs vs
Bir arkadaş yazmış üniversitelerde kobay olabilirler bir boka yarar ve üç kuruşda ceblerine para girer bence mantıklı
Devlet bir an önce bu *** çuvallarından bizi kurtalmalı
Benim başımada böyle birşey geldi 1.5 sene önce e5 mecidiyeköyde ben çarptım yan arabada göremler alkışladı helal olsun dedi
Allahın kulu diyeceğiz bunlar bence allahla bir işleri yok :)
Bu adamlarla konuşulunca abi ekmek parası, kimse iş vermiyor, mecburen yapıyoruz vs vs. Tamamen yalan. Bu adamlar çalışmak için yaratılmamış. İşe girseler dahil kaçar giderler. Bu adamlara çalışmak ters. Serserilik yapıp günlük yaşamak adetleri.
bu kadar suriyeli dilenip cam silerken bizim dilencilere cam silenlere ne oldu ben onu merak ediyorum
UĞUR YUMAK
25-08-2016, 08:33
Bunlar iyi günlerimiz, bu sokakta dilenen 10 yaşındaki çocuklar 25 yaşına gelince mafya olacaklar, eşkıya olacaklar.
Suleyman
25-08-2016, 08:40
Geçen hafta Kanada'dan kuzenim geldi, gece clube götürdüm, memlekete gelmeden de kendisine Taksim'den apart tutmuş. Taksim'e bıraktım aparta ulan bir alt sokağına indim Dolapdere. Sokağın üstüne bakıyorum 2 katlı güzel tertemiz müstakil evler, sokağın altı yıkık dökük virane abuk subuk insanlar. Yanımda da kızlar var dedim buradan çıkayım hemen, biliyorum taksicilik yaptığım zamanlardan pislik insanlar. Gece saat 2 suları bikaç tane saçları mohikan kesim 3 tane eleman yolun ortasında duruyorlar, bende gaza baastım gidiyorum, tam 1 metre kala durdum halen dikilip arabanın içini kesiyorlar. O üçlüden hariç birisi camı tıklattı şöför tarafının, bende milli küfrümüzü edip bastım gaza bu elemanlardan birisi son anda kurtuldu. Çok acayip insanlar bunlar aman diyim insan gibi davranmayın, gerekirse ezin geçin, ya da kurusıkı taşıyın araba da camı az indirip gösterin uzaklaşsınlar. Bunlara insan demeye dilim varmıyor, yüzüklerin efendisindeki orclar gibiler, bende elfler :D
https://www.youtube.com/watch?v=PWZTW52Ot5E
Bahsettiğin olay ışıkların hemen orada yaşandıysa oradaki tayfanın çoğu hatta hepsi suriyeli, normalde dolapderede böyle bir durum yoktu belirteyim.
bunlari ulkeye sokaninda, yaptiklarini gormezden gelip mudahale etmeyen emniyetin, zabitaninda Allah belasini versin..eli yuzu duzgun selpak satan, simit, saat, cakmak satan gorseler jopla kovalarlar..
imprezaWRC
25-08-2016, 09:52
Bu adamlarla konuşulunca abi ekmek parası, kimse iş vermiyor, mecburen yapıyoruz vs vs. Tamamen yalan. Bu adamlar çalışmak için yaratılmamış. İşe girseler dahil kaçar giderler. Bu adamlara çalışmak ters. Serserilik yapıp günlük yaşamak adetleri.
Çalışmak değilde özellikle ve çoğunlukla Trakya tarafındakiler çalmak üzerine yaratılmışlar. (Jandarma sabıkalı olanların evlerine kadar biliyor ama suç üstü yakalansalar bile tıpış tıpış arka kapıdan salmak zorunda kalıyorlar, içeri girselerde zaten düzenli olarak af çıkıyor.) Hatta kimisi silahla gelip şantiye çalışanlarını tehdit edebiliyor. Canından olmak istemeyen uğraşmıyor, heriflerde içinde bakır olan (özellikle kablo) değerli malzemeleri alıp gidiyorlar.
İstanbul'da adamlar gözümün önünde Polis'in veya Jandarma'nın kontrolüne takılmadan geçip gidiyorlar üstelik kullandığı otomobilin ne farı yanıyor ne düzgün gidiyor, freni bile olduğundan şüphelerim var ama ben geçeceğim sırada beni çevirip kontak kapattırıyorlar. Birgün birine dedim, rutin olarak beni çevirip bunlara dokunmayınca ne oluyor ben sıkıldım siz sıkılmadınız. Cevap: Onların milyon tane eksiği var bir başlarız onların ağlaması bitmez o yüzden dokunmuyoruz.
Zaten işini düzgün yapana dokunun, vergisini düzgün ödeyene dokunun, bu yamuk çarpık adamlara hiç dokunmayın. Düzenli olarak faydası dokunmayanlara af çıkarın. Ne Ülke be.
UĞUR YUMAK
25-08-2016, 10:05
Çalışmak değilde özellikle ve çoğunlukla Trakya tarafındakiler çalmak üzerine yaratılmışlar. (Jandarma sabıkalı olanların evlerine kadar biliyor ama suç üstü yakalansalar bile tıpış tıpış arka kapıdan salmak zorunda kalıyorlar, içeri girselerde zaten düzenli olarak af çıkıyor.) Hatta kimisi silahla gelip şantiye çalışanlarını tehdit edebiliyor. Canından olmak istemeyen uğraşmıyor, heriflerde içinde bakır olan (özellikle kablo) değerli malzemeleri alıp gidiyorlar.
İstanbul'da adamlar gözümün önünde Polis'in veya Jandarma'nın kontrolüne takılmadan geçip gidiyorlar üstelik kullandığı otomobilin ne farı yanıyor ne düzgün gidiyor, freni bile olduğundan şüphelerim var ama ben geçeceğim sırada beni çevirip kontak kapattırıyorlar. Birgün birine dedim, rutin olarak beni çevirip bunlara dokunmayınca ne oluyor ben sıkıldım siz sıkılmadınız. Cevap: Onların milyon tane eksiği var bir başlarız onların ağlaması bitmez o yüzden dokunmuyoruz.
Zaten işini düzgün yapana dokunun, vergisini düzgün ödeyene dokunun, bu yamuk çarpık adamlara hiç dokunmayın. Düzenli olarak faydası dokunmayanlara af çıkarın. Ne Ülke be.
Film hep aynı, kimin nerde uyuşturucu sattığı, hangi otelin içinin rus hayat kadınları ile dolu olduğu , kimin kumar oynattığı belli.
Beni Alsancakta egzosttan polis durdurdu, karşı şeritten turuncu lamborgini kükreyerek geçti. sordum memur beye, "bu nedir - onun ki yasal da benmiyim kanunsuz olan" ,
aldığım cevap, " o yarış arabası "
dedimki yaz cezayı gönder, utandı ve yazmadan yolladı ..
Bunların mendil vs satanıda dilenenide aynı. Bostanlı'ya mendil satmaya arabasıyla gelip ara sokaklara koyup apartmanı olan bile var. Bostanlı Starbucksta oturuyorsun bi kadın her 15 dakikakada bir sektirmeden gelip mendil satmaya çalışıyor. Kolay para diye her boku yapıyorlar. Seneler önce Alsancak'ta bitanesi koymuş kucağına bebeğini bebeğim aç diye para istiyor bir arkadaşım bebeğine süt alırım para vermem dedi süt aldı verdi.10 dakika sonra kadını bakkala sütü geri verip parasını alırken gördük. Hamam böceği gibi çoğaldıkları için yakında evimizden çıkınca el uzatcaklar.
imprezaWRC
25-08-2016, 10:19
Film hep aynı, kimin nerde uyuşturucu sattığı, hangi otelin içinin rus hayat kadınları ile dolu olduğu , kimin kumar oynattığı belli.
Beni Alsancakta egzosttan polis durdurdu, karşı şeritten turuncu lamborgini kükreyerek geçti. sordum memur beye, "bu nedir - onun ki yasal da benmiyim kanunsuz olan" ,
aldığım cevap, " o yarış arabası "
dedimki yaz cezayı gönder, utandı ve yazmadan yolladı ..
Kabloları abuk bir düzende bağlamışlar, kimsede doğru bağlantı şeması olmadığı için her sene hızla daha beter olma yolunda ilerliyoruz. Bir dilim baklava çalan veya ekmek çalan çocuğu hapise atarlar, silah çekip hırsızlık yapanı da halen arıyoruz derler.
Neresinden tutsam elimde kalıyor.
P.S : Ben bıktım bu iki uclu boklu değnekten, varsa tek ucu boklu olanını istiyorum.
imprezaWRC
25-08-2016, 10:23
Bunların mendil vs satanıda dilenenide aynı. Bostanlı'ya mendil satmaya arabasıyla gelip ara sokaklara koyup apartmanı olan bile var. Bostanlı Starbucksta oturuyorsun bi kadın her 15 dakikakada bir sektirmeden gelip mendil satmaya çalışıyor. Kolay para diye her boku yapıyorlar. Seneler önce Alsancak'ta bitanesi koymuş kucağına bebeğini bebeğim aç diye para istiyor bir arkadaşım bebeğine süt alırım para vermem dedi süt aldı verdi.10 dakika sonra kadını bakkala sütü geri verip parasını alırken gördük. Hamam böceği gibi çoğaldıkları için yakında evimizden çıkınca el uzatcaklar.
8-10 sene önce eşime bunlara para vermemesi gerektiği ile ilgili kısa metraj bir film izlettirmiştim. Olay Bağdat Caddesi'nde geçiyordu, dilenen, mendil satan, çiçek satan hepsi aynı anda gıcır gıcır Mercedes Minibüs'e doluşup evlerinin yolunu tutmuşlardı, eşim o gün bugündür aynen benim gibi yapar görmezlikten gelir, para mara vermez.
Verdiğin parayı da beğenmezler, 1 TL ver der, sen çıkarır 1 TL verirsin bir dayak yemediğin kalır.
kavacikta dugunum var umraniye belediyesinin oradan gidicem hemen otobana girip bir kac ara sokak var umarim cok ugrastirmaz lanet insanlar
Emrecan-R
25-08-2016, 11:23
kavacikta dugunum var umraniye belediyesinin oradan gidicem hemen otobana girip bir kac ara sokak var umarim cok ugrastirmaz lanet insanlar
Abi ben arabadan damatı indirip dövüp cüzdanını aldıklarını gördüm aman dikkat.
imprezaWRC
25-08-2016, 11:36
kavacikta dugunum var umraniye belediyesinin oradan gidicem hemen otobana girip bir kac ara sokak var umarim cok ugrastirmaz lanet insanlar
Otomobili 10km öteden fark edilecek şekilde süsleme, sade yap. Kaputa çelenk koyma. Kornaya da basma, kimse fark etmez, doğal olarak da kaputa atlamaya kalkışacak olası spiderman'lerde olmayacak.
kavacikta dugunum var umraniye belediyesinin oradan gidicem hemen otobana girip bir kac ara sokak var umarim cok ugrastirmaz lanet insanlar
Herhangi bir kamera gormeycek sekilde silahin ucunu goster kafi. Düğünlerde bu taktiği uyguluyoruz.
Abi ben arabadan damatı indirip dövüp cüzdanını aldıklarını gördüm aman dikkat.
Konvoyda okadar akrabam varken buna musade edeceklerininpek sanmiyorum bizim ailede
Herhangi bir kamera gormeycek sekilde silahin ucunu goster kafi. Düğünlerde bu taktiği uyguluyoruz.
Guzel taktik ama coluk cocuk bunu anlayacagini sanmiyorum cingene itler anlar ancak
Otomobili 10km öteden fark edilecek şekilde süsleme, sade yap. Kaputa çelenk koyma. Kornaya da basma, kimse fark etmez, doğal olarak da kaputa atlamaya kalkışacak olası spiderman'lerde olmayacak.
Suslemeyi sade yapacagim. Korna olayina gelince zannetmiyorumki kiz evinden cikarken kornaya basilmasin belki ara sokaklara girince susturulur calmayin deriz.
Benimde aklima soyle birsey geliyor ailemin araci vito bende kiraladigim arabayi vitonun arkasinda gelin arabasi yapmayi dusunuyorum direkt olarak dikkat cekmesin diye
Furkan_z3
25-08-2016, 12:00
bende Karşıyaka'da oturuyorum Girne yunuslar ve bostanlı ışıklardada bunlardan çok var.Gerçi genelde veletler arabanın fotoğrafını cekıp duruyorlar abi araba süpermiş filan bende güler yüzlü davranıyorum o yüzden foto çekerlerken ışıkta yanmış oluyor bende kaçıyorum . Ama 3 kere gelin arabası şöförlüğü yaptım yaşananlar bence o düğün gününde moral bozmak için birebir yani kaputta bildiğin çocukla gidiyorsun iniyorsun kovalıyorsun arabaya biniyorsun gene atlıyor.En iyisi gelin arabasının yanında önünde başka araç bunları bloke edicek başka kaçışı yok.Yada süslemeyeceksin şahsen ben evlenirken süslemicem benim aracın kaputa atlıcaklar o gün düğün müğün hikaye olur . Ya da yanınıza böyle yazmakta hoş değil ama gerçekten koruma gibi bunların üzerine süren 2 araç daha olucak başka türlü trafikte ilerletmiyorlar sırf stres..İnsanların güzel günlerini mahvetmekten başka birşey değil şu yaşananlar.Artı altın çalınma olaylarını açmak bile istemiyorum.Gelin arabası süslü ise hırsızlar için bulunmaz hint kumaşı kesin içinde para vardır çanta vardır diye arabayı bir yere parkettiğinizde kesin içine girmeye çalışıyorlar..
ya ezsin olurmu sonuçta insan onun ceza olmuyacakmı Hernekadar sinir etselerde
imprezaWRC
25-08-2016, 12:08
Konvoyda okadar akrabam varken buna musade edeceklerininpek sanmiyorum bizim ailede
Guzel taktik ama coluk cocuk bunu anlayacagini sanmiyorum cingene itler anlar ancak
Suslemeyi sade yapacagim. Korna olayina gelince zannetmiyorumki kiz evinden cikarken kornaya basilmasin belki ara sokaklara girince susturulur calmayin deriz.
Benimde aklima soyle birsey geliyor ailemin araci vito bende kiraladigim arabayi vitonun arkasinda gelin arabasi yapmayi dusunuyorum direkt olarak dikkat cekmesin diye
Kornaya basmayınca kız evden çıkamıyor mu :D :D
Istanbul cam silme konusunda rezalet bir durumda. Zahitanin hepsini toplamasi lazim. 3-4 defa ayni adami yakalarlarsa atsinlar iceri.
metinalan
25-08-2016, 12:32
404 gibisin dostum
https://youtu.be/mm_niiQfeWc
Kornaya basmayınca kız evden çıkamıyor mu :D :D
Hakan abi seninde kornasiz hanimi aldigini zannetmiyorum:)
canozgur106
25-08-2016, 13:02
Bir çok ışıkta mrvcut bu çocuklar anlayışlı olup zarar görmeden ulaşmak gerekli..
İstanbulda düğün konvoyu yapmak akıl karı değil gerçekten, bence hiç o işlere girmeyin.
imprezaWRC
25-08-2016, 13:59
Hakan abi seninde kornasiz hanimi aldigini zannetmiyorum:)
Olm valla birgün kendisine de sorarsın ben süsleme diye otomobilin kapı kollarına fiyonk falan yaptırmıştım. (plakada veya camda bile süs yoktu.) Davulcu, zurnacı, klarnetçi, ...vs yoktu. Kornaya basmadık, apartmandan tepemizden fiyonklu miyonklu birşeyler atmışlardı. (Bizans sikkesi atmışlar, 2-3 tanesini sattık Boğazda yalı aldık :D :D ) . Komşular, akrabalar, arkadaşlar apartman girişinde toplaşıp fotoğraf çektirdik sonra düğün olacak mekana gittik. Yolda giderkende kornaya basmadık. Sessiz sedasız evlendik oldu bitti.
Hanımın içinde kalmış olabilir, oğlanın sünnetinde heryerin havaifişek olmasını istiyorum dedi. (yukarıdan bakıldığında sünnette çatışma çıkıyor sansınlar istiyor herhalde :D :D ) (Hipnoz ile o düşüncesini unutturmaya çalışıyorum :D )
Ege üniversitesi önü manisa kavsagında da var bu omurgasızlardan.Ben para biriktirmek için manisadan otostopla okula gidiyom adam mesai bitimi otobüsle manisaya gidiyor lükse bak aq :D :D
İzmirli olanlar bilir yeni düğün trendlerinden biride Buca Gölet. olaki buca içinden geçip giderseniz yandınız belki 100 tane velet var 3 ışıkta.. 10 ar 10 ar atlıyorlar arabanın üstüne.. Kardeşimin gelin arabası Scirocco ydu eleman şöför camını indirdi bizim damada yapıştı para ver diye.. Arkadaki arabadaydım inip patakladım bi güzelde kıymeti yok o güzel günü zehir ediyorlar stres tavan yapıyor bi anda.
Işıklardakiler ise sabahtan akşama dövmelik.. önümdeki araba para vermedi diye yanından geçerken boydan boya çizip kaçanı canlı gördüm.. İnip yakalayamazsın yakalasan dövsen iş işten geçti canın yandı polise versen 2 saat sonra serbestler..
darkmoon
25-08-2016, 18:41
vericen 2-3 tl geçicen yok vermem diyorsan bunların olduğu noktalar belli .. istanbulda fiks mecidiyeköy kanyon yanı ana caddeye çıkış falan..
gitmiycen o yollardan .. yada arabanı leş gibi sürücen çok yanaşmıyorlar pis arabaya.. ellerindeki şeylerde zaten leş gibi .. herhalde mantık adamın araba zaten leş gibi ben bu pis şeyle camını silsem iyilik yapmış olurum parada vermez :)))
genelde tertemiz ışıldayan araçlara yöneliyorlar.. nedenide belli adam arabayı yeni yıkatmış cilalatmış çicek gibi duruyor araba o şeyi camına vursa camı berbat edicek.. silecekleri çalıştırsa iz yapıcak bütün şevki hevesi kaçıcak.. birde yanınızda bayan varsa geliyorlar daha çok..
darkmoon
25-08-2016, 18:43
düğün başka istanbulda aklı olan düğün aracı falan yapmaz.. 30-40 yaşındaki adamlar camlara yapışıyor insan utanıyor.. birde bırakmıyorlar arabaya zarar veren bile oluyor..
Aynisi banada oldu..dilenci cingeni eziyim diye geri vites tam gaz yaptim..gotume kadar giren taksiyi gormedim sinirden..adamin tamponu kirdim..ama iyi oldu..o olaydan sonra ayni isiklarda hic birini gormuyorum..
PiscocuK
25-08-2016, 21:55
Valla bir cok kisi yine asmis kesmis benim genel bir sorum var arkadaslar
Daha once silahli yada silahsiz canli olduren oldumu?
İnsan demiyorum.
Masallah herkes cekti silahi indirdi :)
İstanbulda bunlardan cok var ben genelde isiklarsa onumde 1-2 araba boslugu birakirim yanasmaya basladiklarinda inceden harekete gecerim yesil yanmis gibi. Tabi istanbulda araba cok oldugundan giden -1 diyip aldiris etmiyorlar arkadaki sagdaki soldaki hepsi is onlarin gozunde
Ben genelde sakiz seker cikolata gibi seyler tutarim arabada gelen cocuklara basa bela olmamalari icin para yerine bu tarz seyler veririm
Ayrica sizin kurusiki silahinizi gercek sanip kendi silahlarini cekip sizi vururlarsa mok yoluna gidersiniz
Ne yazikki buyuk illerde arabadan cikmamak insanlari duymamak en iyisi ben artik elimden geldigince bu sekilde davranmaya calisiyorum
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.