Orijinalini görmek için tıklayınız : Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Görünüşü
mahmutbey gişeleri geçince nereden bizi köprü yoluna sokuyor :)
golgeoyunu03
06-10-2016, 22:47
mahmutbey gişeleri geçince nereden bizi köprü yoluna sokuyor :)
gişelerden sonra sağda kalın, havalimanı sapağından bir sonraki sapak olması lazım
gişelerden sonra sağda kalın, havalimanı sapağından bir sonraki sapak olması lazım
teşekkür ederim :)
Doğru tarif.
O sapağı yapana da onaylayana da selamlar.
Bütün tem geliyor 3 şerit . Sonra 3. köprü sapağı tek şerit. Yahu uçak pisti bile yapsan yolun bağlantısı tek şerit yaparsan arkası şişer. Bunun için zeka küpü olmaya gerek yok.
İnsan bazen hayret ediyor.
Doğru tarif.
O sapağı yapana da onaylayana da selamlar.
Bütün tem geliyor 3 şerit . Sonra 3. köprü sapağı tek şerit. Yahu uçak pisti bile yapsan yolun bağlantısı tek şerit yaparsan arkası şişer. Bunun için zeka küpü olmaya gerek yok.
İnsan bazen hayret ediyor.
Sonra silivriye kadar kuyruk..
VTec_king
07-10-2016, 11:35
yapanın planlayanın izin verenin,sülalelerine en kötü dileklerimi iletiyorum
Osmangazi Koprusu ve Yavuz Sultan Selim'de indirim | İş-Yaş** Haberleri (http://m.haberturk.com/ekonomi/is-yasam/haber/1343175-osmangazi-ve-yavuz-sultan-selim-koprusunde-indirim)
İndirim gelmiş
Acayip ucuzlamış :):)
Şimdi supersonik arkadaslar cikacak, pahali pahali diyordunuz bak noldu şimdi edâsı ile : hökömötömüz öndöröm yoptoooo böğönmüyosonozzz.
Şimdi supersonik arkadaslar cikacak, pahali pahali diyordunuz bak noldu şimdi edâsı ile : hökömötömüz öndöröm yoptoooo böğönmüyosonozzz.
Benim anlamadığım olay şu
Bedava iken gidip geldiler selfi çektiler
Bize laf sokmaya çalıştılar
Sonra paralı olunca geçmediler
Hepsi bu ülke için zarar eder oldu
Şimdi bunlar yine 1 ve 2 yi kullanıyorlar
Ama hala açılışlarda bayrak sallıyorlar
Aga bu insanların hangi damarları tıkalı ki düşünemiyorlar
Bazıların arabası yok köprüye yola ağlıyorlar :)
Komedi trajik drama hepsi bir arada :)
darkmoon
31-12-2016, 12:43
osmangazi eski fiyat üstünden tamamen zarardı.. sadece ve sadece zarardı.. matematik denen bir şey var..
bu iş matematik işi hesap kitap işi başka bir şey değil.. ne ideolojik ne siyasi tamamen matematik..
Vatandaş A 100km de bilmem kaç kuruş yakan aracıyla izmire bursaya yada başka bir şehire giderken körfezi geçerse ne yakar , ido da ne kadar yakıt endeksli parası gider, osmangazi ne kadar yakıt endeksine etki eder parasal açıdan..
hesap kitap buydu ve ne yaparsan yap osmangazi külliyen zarardı hemde öyle 1.4-1.6 arabalar için falan değil ben 3.0 benzinli araba için hesap kitap yapdım benim için bile daha ido çok daha avantajlı idi..
şimdi mantıkları doğrultusunda hareket edip doğru bir adım atmışlar olması gereken buydu.. ama şuda var bu fiyatı yapdılar iyi güzel şimdi idodan bakalım bir adım gelicekmi ido bu yaz normal tek geçiş 60tl gidiş geliş açık 50 idi.. ido da gidiş gelişi 40 tl ye çekerse normal geçişi 50 tl ye çekerse ido 40 tl ile inanılmaz ekonomik olur ..
Bu işin hesabı yapıldığında ki ve öngörülen dolar kuru ile yapıldığında 65 tl idi zaten, feribot parasından 1 tık daha fazla olacak şekilde hesaplandı. Ön görülemeyen dolar kurunda ki artış ve şartname yüzünden değiştirilemedi, hesap kitap yapılınca 65 TL Tam optimum limit. Kullanır mıyım evet? Bu köprü gerekli miydi? Hayır.
34btr1907
31-12-2016, 13:09
Benim anlamadığım olay şu
Bedava iken gidip geldiler selfi çektiler
Bize laf sokmaya çalıştılar
Sonra paralı olunca geçmediler
Hepsi bu ülke için zarar eder oldu
Şimdi bunlar yine 1 ve 2 yi kullanıyorlar
Ama hala açılışlarda bayrak sallıyorlar
Aga bu insanların hangi damarları tıkalı ki düşünemiyorlar
Bazıların arabası yok köprüye yola ağlıyorlar :)
Komedi trajik drama hepsi bir arada :)
Ar damarı nedir? Bu damar nasıl çatlar? Ar damarı çatlamış insan nasıl anlaşılır?
AR DAMARI ÇATLAMIŞ GÜÇLÜNÜN EN ÖNEMLİ ÖZELLİKLERİ:
1.Kendisini, Allah’ın yeryüzündeki temsilcisi gibi görür ve ilahi hakları olduğuna inanır.
2.Bu nedenle dini; çıkarları için bir silah gibi kullanmaktan çekinmez.
3.Satılmış hâkim ve savcılarla özel yetkili mahkemeler kurar.
4.Çıkarlarına çomak sokan aydınları zindanlara tıkar.
5.Utanma duygusu yoktur. Yalan söyler. Dün ak dediğine, bugün kara der.
6.Namuslu geçinir ama yolsuzluğun ve hırsızlığın daniskasını yapar
AR DAMARI ÇATLAMIŞ GÜCE TAPAN YALAKA UŞAKLAR İSE:
1.Onur ve omurgaları yoktur. Güçlü efendileri karşısında iki büklüm olurlar. Yalakadırlar.
2.Efendilerinin gözüne girmek için, onun zulmüne alkış tutarlar.
3.Yalan söylerler ve yalancı tanıklık yaparlar.
4.Sahte bilgi ve belge üretirler
ve yukarda saydıkların gibi çoğaltılabilir.
darkmoon
31-12-2016, 14:14
Bu işin hesabı yapıldığında ki ve öngörülen dolar kuru ile yapıldığında 65 tl idi zaten, feribot parasından 1 tık daha fazla olacak şekilde hesaplandı. Ön görülemeyen dolar kurunda ki artış ve şartname yüzünden değiştirilemedi, hesap kitap yapılınca 65 TL Tam optimum limit. Kullanır mıyım evet? Bu köprü gerekli miydi? Hayır.
bu iş dolar işi değişdir ticaret yapıyorsan ve bu köprüye gişeye bir para biçiceksen önce bir aracın 100km de ne yaktığını biliceksin ve arabada üst hacmin olucak misal 2.0 yada 3.0 .. ondan sonra sonra alernatiflerine bakıcaksın ne vaat ediyorlar.. alternatifler neler bandırma-yenikapı topçular-eskihisar ve körfez yolu..
bunların maliyeti nedir onu hesaplıycaksın misal bandırma feribatoru ne alır benim köprüme göre avantajı nedir dez avantajı nedir ordan müşteri koparabilirmiyim.. eskihisar-topçular keza aynı.. körfez yolu bir araba bu yolu geçerse ne yakar ben ne kadar gişeyi yapmalıyımki ordaki arabada orayı kullanmasın benim köprümü kullansın..
bu hesapları yaparsan en doğru gişe rakamına ulaşırsın..madem özel sektöre verdin ve o yapdı bu köprüyü o zaman işte böyle verilen rakamlarda geçirmek zorunda kalıp zarar edersin.. bu rakam ideal şimdilik bakalım karşı tarafdan ne tür bir hamle gelicek..
ido dediğim gibi 40 tl yaparsa gidiş dönüş açık ki tahminim yapıcakdır yoksa tamamen zarar eder.. normal tek geçişide 50 tl yapsa .. köprü gene kullanılır 10 tl için topçuları kullanıcaksa olucaktır ama 10 tl değmez deyip köprüyü kullanıcakda.. ama ido çılgınlık yapıp 30 tl yaparsa gidiş geliş açık ve 40 tl de sadece gidiş yaparsa işte köprü o zaman süs gibi gene kalır orda kimse kullanmaz..
gemsazr9
31-12-2016, 14:20
boğaziçi köprüsüne neden % 48 zam gelmiş ?
3 köprüyü kullanan olmayınca 1 ve 2 garanti para tabii, %1000 zam yapsınlar uçarak gecelim oldu olacak..
boğaziçi köprüsüne neden % 48 zam gelmiş ?
Zaten pahaliydi iyice uctu. Osmangaziyi burdan telafi edicekler heralde. Yolsa yillarin koprusunun bir anda bu kadar zamlanmasinin hicbir aciklamasi yok.
darkmoon
31-12-2016, 14:34
bence dengeleme biraz insanlar hem avrasya tünelini kullansın hem 3.köprüye yönelim olsun bir ile ikiye yüklenme olmasın ucuz diye fiyatları biraz yaklaştıralımki birbirine insanlar alternatiflerede yönelsin mantığı bence..
S.Özeren
31-12-2016, 14:39
%48 köprü geçişlerine zam geldi , bunlar o.ç nn sözlük anlamı
PROMINENT
31-12-2016, 14:45
%48 kopruye zam.... ahahahahhahahaahhahahahahahahahahahahahaahhahahaha haahah. âââhhahahahahhaha... kivranin kivranin.. beter olun..
o köprü ayaklarıyla birlikte...
Bi kerede maaşlara %48 zam geldi diye bi haber olsa.%48 zamla kopruden gecınce yanında bı dıregıde alıp goturcezmı amkgazetesi.
: %50 değilde %48 yapalım ki küsüratlı olsun geçirdiğimizi anlayamasınlar.
: Tamam kanka.
Son dakika… Otoyol ve kopru gecişlerine buyuk zam! – Sozcu Gazetesi (http://www.sozcu.com.tr/2016/ekonomi/son-dakika-otoyol-ve-kopru-gecislerine-buyuk-zam-1596703/)
Köprü 7 lira oldu
2016 yılının son kazığınıda sapladılar
Yukarıdaki sinkaflı laflar*10000 benimkide :)
Kullanıcı
31-12-2016, 15:33
Doğu'da veya anadolu'da oturup 3.köprüye sevinenleri sevindirecek zamlardır:)
'Parası olmayan geçmesin ... ben geciyom mu!'
Birkan61
31-12-2016, 15:43
vay zamınıza koyayım iyiki asgari ücrete 100 lira zam geldi
köprü mazot alayından fazlasıyla aldınız a.k
gözlerine tüküreyim ey %50 :)
Zamınıza koyayım!
Levent Kırca'dan mükemmel skeç Zamına Korum - YouTube (https://youtu.be/aKPnjOkz3Io)
Seninde zamina korum, seninde zamına korum :) üstat mekanı cennet olsun 104 tl lik zamma %48 lik zam. Bunlaein yaptigina kasikla verip kepçeyle almak derler
imprezaWRC
14-01-2017, 20:29
Başka konu açmak istemedim; buraya yazayım.
Geçen gün Kurtköy'den Bolu'ya gittik. Bolu Batı çıkışında gişede 16,75 TL yazınca otomobilde 3 kişi birden hayırdır bu nasıl bir ücrettir dedik, kesin yanlış okudu diye düşündük. Aynı yerden otobana girip bu seferde Kurtköy'den çıktık ve gişede yine 16,75 TL görünce güzel zam yapmışlar demekten kendimizi alamadık.
Aynı mesafe için geçen sene 3-4 TL civarında ücret ödüyorduk, Kurtköy-Bolu için 16,75 TL ödeniyorsa demek ki Ankara için rahat 35-40 TL ödeyeceğiz.
SULTANOGLU
14-01-2017, 20:33
Mahmutbey - Ankara 20.00 tl bu hafta gittim.
imprezaWRC
14-01-2017, 21:04
Mahmutbey - Ankara 20.00 tl bu hafta gittim.
Şimdi bende KGM'nin sitesinden baktım 218 km için 16,75 TL , Kurtköy'den girip Akıncı'dan çıksaydık 365 km için 18 TL ödeyecekmişiz.
SULTANOGLU
14-01-2017, 21:29
Şimdi bende KGM'nin sitesinden baktım 218 km için 16,75 TL , Kurtköy'den girip Akıncı'dan çıksaydık 365 km için 18 TL ödeyecekmişiz.
abi şu son güncellemeden sonra birde arttı daha önceden kaçtı hatırlamıyorum. sonuçta kazık mı kazık :D
aradaki 147 km bu hesapla 1.25 :) matematiğini sevdiminin ülkesi...
Yolları direk cüzdanlara bağladılar artık
8.000rpm
14-01-2017, 23:52
Köprü 7 lira yazdı , çok üzücü
Yeni yatırımları buradan ödeyeceğiz hatta bu fiyatı da mumla ararız yakında
Alternatif yok , 70 lira olsa ne yapıcaz? Bu konu çok tehlikeli maalesef..
Yerleştirmek bizim işimiz
GokhanRS
15-01-2017, 00:46
ohal de bu haldeyiz.
imprezaWRC
16-01-2017, 11:09
aradaki 147 km bu hesapla 1.25 :) matematiğini sevdiminin ülkesi...
Ne saçma değil mi, 218 km'yi 16,75 TL'ye gidiyorsun ama 147 km'yi 1,25 TL'ye gidiyorsun.
ogs otomatik ödeme her ay 47.50 cekiyordu bu ay 70 çekmiş oda şimdilik bakalım ay sonu bir 70 daha gelir heralde.
bugün fark ettim. sabahleyin bursadan dönerken acelem olduğu için osmangazi köprüsünden geçtim.köprü bittikten sonra gebze tarafında herhangi bir gişe yok. ancak orhanlıya geldiğimde eve gitmek için mecbur gişeden geçtim ve giriş yok yazarak 18tl yazdı. giriş yapabileceğim bir yer yokki köprüden geliyorum. umarım düzeltirler. yoksa bildiğin soygun.
p.s ücretlendirmeler zaten soygun buda kaymağı olmuş