Orijinalini görmek için tıklayınız : ROUSH Stage 1 Mustang | V-LOG
Buğra A.
10-09-2016, 15:48
Roush Performance firması tarafından özel olarak üretilen ve özel siparişle Türkiye'ye getirilen 2017 ROUSH Stage 1 Mustang model otomobili, AutoPress yazı işleri müdürü sevgili Fatih Tan ile beraber inceledik.
http://www.youtube.com/watch?v=S8NqBLbkIP4
Link : ROUSH Stage 1 Mustang | V-LOG - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=S8NqBLbkIP4)
KoramiraL
10-09-2016, 16:22
Az önce izledim hakikaten güzel cihaz standart halinden sonra buda ilginç olmuştur :) diye tahmin ediyorum başarılarınızın devamı efenim :)
semsialtunbas
10-09-2016, 16:40
şekil güzel de , ses tırt be , lanet downsizing
RafetAraç
10-09-2016, 23:11
o otomobilden 1.4 tsi sesi çıktı ya mustang benim için bitti o anda
abi elinize saglik, kucuk nacizane bir duzeltme sakin yanlis anlamayin `raus` diye okunuyor, benim nickimin cikis noktasi olan marka oldugundan ve bu kadar kaliteli yapimlarda dikkat ettigim bir ayrinti oldu
ahmetbaha-drs
11-09-2016, 10:26
Güzel bir araba ama o kadar güzel renk seçenekleri varken neden beyaz? :D +Wiesmann'lar gelmişti bir ara 7-8 tane eğer bir tanesi denk gelirse çekimini yapmanı isterim açıkçası. :)
i-vtec07
11-09-2016, 10:56
Her zamanki gibi bi solukta izledim emegine saglık abi . Aracın sesi cok karektersiz be .
otoparktan and çetin'in yeni a4 1.4tsi testinde dediği gibi. Modern bir elektrikli süpürge sesi gibi. buda aynısı.
yüzünü makyaja boğmuş kenar mahalle gülü gibi araba , tipi fena değil ama içi boş.biran once bu motoru mk2 focus rs motoruyla degistirseler keşke , o bile daha karakterli bir motor.
Çekim yaparken arkadan rocco geçmiş gibi sese bak be duruş hayaller ses hayatlar
LnchCntrl
11-09-2016, 12:33
Ön cama FARZET Kİ yazılmış gibi :D
video on numara, arabayı sevmedim en başından beri..
Çekim ortam kurgu muhabbet vs. çok iyi.
Arabanın görüntüsüde 10 numara, gerçekten diycek bişey yok. Ama abi o ses nedir ya.
İnsan bi kükreme bekliyo gerçekten.
Emeğine sağlık abi
Buğra A.
11-09-2016, 15:58
Az önce izledim hakikaten güzel cihaz standart halinden sonra buda ilginç olmuştur :) diye tahmin ediyorum başarılarınızın devamı efenim :)
teşekkür ederim.
şekil güzel de , ses tırt be , lanet downsizing
sesini bende sevmedim, yakışmıyor Mustang'e.
abi elinize saglik, kucuk nacizane bir duzeltme sakin yanlis anlamayin `raus` diye okunuyor, benim nickimin cikis noktasi olan marka oldugundan ve bu kadar kaliteli yapimlarda dikkat ettigim bir ayrinti oldu
teşekkür ederim, estafrullah neden yanlış anlayayım =) raouş aslında. kendi youtube kanallarında da bu şekilde telaffuz ediyorlar.
Güzel bir araba ama o kadar güzel renk seçenekleri varken neden beyaz? :D +Wiesmann'lar gelmişti bir ara 7-8 tane eğer bir tanesi denk gelirse çekimini yapmanı isterim açıkçası. :)
kırmızı ve bordo renklerini de sipariş ettiler. hangi galeri?
Her zamanki gibi bi solukta izledim emegine saglık abi . Aracın sesi cok karektersiz be .
teşekkür ederim. ses tatminkar değil, doğru söylüyorsun.
Buğra A.
11-09-2016, 16:00
yüzünü makyaja boğmuş kenar mahalle gülü gibi araba , tipi fena değil ama içi boş.biran once bu motoru mk2 focus rs motoruyla degistirseler keşke , o bile daha karakterli bir motor.
tipini ben sevdim, dokunuşlar güzel ama motor konusunda resmen hata.
Çekim yaparken arkadan rocco geçmiş gibi sese bak be duruş hayaller ses hayatlar
=)
Ön cama FARZET Kİ yazılmış gibi :D
video on numara, arabayı sevmedim en başından beri..
teşekkür ederim.
Çekim ortam kurgu muhabbet vs. çok iyi.
Arabanın görüntüsüde 10 numara, gerçekten diycek bişey yok. Ama abi o ses nedir ya.
İnsan bi kükreme bekliyo gerçekten.
Emeğine sağlık abi
teşekkür ederim. keşke GT'de kullanılan V8 olsaydı, di mi? =)
turbo&quattro
11-09-2016, 16:53
Basligi gorunce gurul gurul birseyler bekledim ama o ses nedir yahu. Mustang = V8 olmali aksi takdirde siradan bir aractan hicbir farki kalmiyor. Cekime zaten laf yok bu isi biliyorsun ;)
Buğra A.
12-09-2016, 15:54
Basligi gorunce gurul gurul birseyler bekledim ama o ses nedir yahu. Mustang = V8 olmali aksi takdirde siradan bir aractan hicbir farki kalmiyor. Cekime zaten laf yok bu isi biliyorsun ;)
ses tam bir fiyasko abi :) teşekkür ederim.
Turkce klavye yok da ben de ondan mutevellit yazamadim Yeni videolari bekliyoruz, snapler zaten bomba
ahmetbaha-drs
14-09-2016, 11:19
Kırmızı ve Bordo seçenekleride getirmeleri çok iyi olmuş, Borla v.b egzosla sesi gene biraz kendine geliyor aracın :D +Wiesmann'ları getiren galeri sanırım şuan çalıntı ve kaçak araç getirmekten kapalı, araçların akıbeti hakkında bilgim yok malesef ülkede bir yerdeler ama, Limit Yok programında piste vs cıkarmıslardı.
Buğra A.
14-09-2016, 14:08
Turkce klavye yok da ben de ondan mutevellit yazamadim �� Yeni videolari bekliyoruz, snapler zaten bomba��
:icon_tup:
Kırmızı ve Bordo seçenekleride getirmeleri çok iyi olmuş, Borla v.b egzosla sesi gene biraz kendine geliyor aracın :D +Wiesmann'ları getiren galeri sanırım şuan çalıntı ve kaçak araç getirmekten kapalı, araçların akıbeti hakkında bilgim yok malesef ülkede bir yerdeler ama, Limit Yok programında piste vs cıkarmıslardı.
O tayfayı biliyorum, bana iş çıkmaz ordan =)
tam ıstedıklerım bıtsın bugradan gercek bı v8 cekımı yapabılırız mustang hakkı ıle nasıl gıder nasıl ses cıkarır keyıflı olabılır
bu kasa kadar konfor olmaz ama ustunden atlar ses gıdıs tepkıler olarak :)
bu arada gercekten su motorlo polo gtıdan hıcbır farkı yok benım gozumde
Özgür Ozan
18-09-2016, 22:14
koskoca mustang ten çıkan sese bi bak Allah aşkına ya