Orijinalini görmek için tıklayınız : Filo ile arac alimi
Merhaba arkadaslar alanyada ikame ediyorum ve burada bir grup insan filo olarak toplu arac alinacagini soyleyip etrafimdaki insanlardan para topladilar liste fiyati yaklasik 68 bin olan jettayi 50 bin gibi rakama vericeklerini soyluyorlar fakat aracin 2-3 ayda gelecegini soyleyp parayida onden istiyorlar. Yaptiklari dolandiricilik mi yoksa boyle bir sey var mi
Merhaba arkadaslar alanyada ikame ediyorum ve burada bir grup insan filo olarak toplu arac alinacagini soyleyip etrafimdaki insanlardan para topladilar liste fiyati yaklasik 68 bin olan jettayi 50 bin gibi rakama vericeklerini soyluyorlar fakat aracin 2-3 ayda gelecegini soyleyp parayida onden istiyorlar. Yaptiklari dolandiricilik mi yoksa boyle bir sey var mi
ben o riske girmem.
Sorunun cevabı bold ile yazılanda :D
dolandırıcılık olma ihtimali %99
driftboy
10-10-2016, 16:39
Filoda ciddi indirimler var ama okadar olur mu böyle bişeyin aslı varmı onu güzel araştırmak lazım. Sıfır 1.0 ibizayı 3 adet alımda 38 bin den 34 e kadar düştüler.. Sayı fazlaysa olabilir.
Bir arkadasim bu adamlardan bir tane golf aldi onunki geldi ama suan cok fazla kisiden para aldilar belkide goz boyama icinde yapilmis olabilir
68 yerine 50 he mi :)
Ben inandım. Parayı nereye yatırıyoruz?
Emre-Dylan
10-10-2016, 16:42
Verenlere geçmiş olsun derim sadece...
Emre-Dylan
10-10-2016, 16:44
O değilde 18bin liraya yakın bi indirimi baba oğula bile yapmaz
mimarsertac
10-10-2016, 16:49
işi yapan adamların adı Şinası ya da Mert olmasın dikkat edin.
Alanya'da kim yada neresiymiş bunu vaad eden merak ettim, belki duymuşuzdur..
Konuya dönersek bence uzak dur.
4 tane de biz alalım. İban verebiliyorlar mı?
Üff bi anda zengin olacağım düşünsene...
Filo indirimi 18.000TL olmaz.
https://www.youtube.com/watch?v=WSBAr4496KY
2 bin arac üzerinde alım yapar ise o fiyatlara alabilir.
Ama 2 bin aracın pazarlığını oturacak adam Alanyada milletten toplayarak iş yapmaz. Bu bağlamda yolun sonu karanlık
...
canimrecepcim
10-10-2016, 17:52
2 bin arac üzerinde alım yapar ise o fiyatlara alabilir.
Ama 2 bin aracın pazarlığını oturacak adam Alanyada milletten toplayarak iş yapmaz. Bu bağlamda yolun sonu karanlık
...
Aynen abimin söylediği gibi.Bir çok kez filo indirimine tabi olarak araç almışlığımız olmuştur ama 18.000 gibi ciddi bir indirim için , ciddi adet ihtiyacı olur.Bu sayı da binlerle ifade edilir.VW gurubundan 2 bin adet araç falan getirmek anca distribütör gibi bir şeyin işi.Bence ilk o golf alan arkadaşın satış fiyatı falan bi incelensin ve kaç adet sipariş alınmış vs. bilgisi de çok önemli.Ama bana sorarsan güzel dolap,sabri bunu beğendi.
mertkaya
10-10-2016, 17:54
Biz sıfır c-elysse'yi 47bine aldık, normalde liste fiyatı 62bin. Aldığımız yer toptan alıp ucuza satıyordu aynı sizin hesap. Yani mümkün ama parayı 2-3 ay önceden vermekte çok mantıklı değil bence.
Filo olarak alınan araçlar belirli bir süre devir göremiyorlar diye birsey duymustum ben. Bencede şu ortamda çok sakat.
Filo alımı oyle kolay bi iş değil. Ya 0 km satamaz bilmemkac aydan önce satamaz 100 tane şartı olur o şekilde işlemiyor yani biz 50 kisi bi araya geldik filo alalım olmuyor olsa bile dev indirimler değil 3-5 bisi yapıyorlar...
Kutluhan
10-10-2016, 18:54
doğuş oto çankaya 110.000TL. Amarok için 10 adet alımda araç başı 10.000TL. indirim yapıyorlar. konuya gelirsek onlar benim yerime alsınlar, araçlar gelince 50.000 değil 55.000TL. veririm. kabul ederlerse bana ulaşabilirler :D
Faruk_Vtec
10-10-2016, 19:06
'Erikli Su' bunu beğendı...
sen de bunu yedin geç içeri geç :) :)
ötv vermezsen olur ancak. oda imkansız
kiraccemal
11-10-2016, 11:31
Aynı olayı kayın pederime yapmaya çalıştılar bu riske girme diyerek engel oldum. 1,5 yıl oldu para verenler halen 50 Bin' e gelecek Toyota araçlarını bekliyorlar :)
Millet akıllı abi. Alırız 50 ye satarız 60 a diye düşünüyorlar 10 bin için 50 den olacaklar haberleri yok :D
Hiç bir zaman dolandırılan kımseye üzülmedim. Çünkü her zaman çakallık peşinde oldukları için dolandırılıyorlar.
KGüneyli
11-10-2016, 12:40
Filo arac cıkartsa bile , 6 ay satış yapamaz. Aracları size teslim eder ama satışları x kişide veya firmada olur.
İnşallah dolandırılırlar. Dolandırıcının gömdüğü para anasının ak sütü gibi helal olsun. Böyle dolandırıcı hikayesi okuyunca çok hoşuma gidiyor. Çevremdeki insanlar dolandırılınca da karşılarına geçip kahkaha atıyorum çomarlara.
Sadece düşünelim.Jetta dediğin arabayı bu adamlara vermese elinde mi kalır?Hayır.O zaman araç başı 18 lira zarar etmenin lüzumu olmadığına göre,tünelin sonu karanlık.
İbrahim33
11-10-2016, 20:20
tr'deki en büyük 4-5 filo bir araya gelse bile o indirimi alamazlar. kaldı ki vw gibi bir markada :)
tr'deki en büyük 4-5 filo bir araya gelse bile o indirimi alamazlar. kaldı ki vw gibi bir markada :)
Diyosun :)))))
50 öyle mi olduuuuu
Ben 45 e vericem abime
Sel hasarlı sıfır kapattığımız altur jettalarıdır mallar boyasız hatasızdır :):) MK8800
50 öyle mi olduuuuu
Ben 45 e vericem abime
Sel hasarlı sıfır kapattığımız altur jettalarıdır mallar boyasız hatasızdır :):) MK8800
Gelir belgesiz , kefilsiz vadeli satışlarımız için ofisimize bekliyoruz tabikide :D
Rams olayini duyan işe girişiyor
MK8800 , Yigit-Y siz bu galeri işine girin :D
Rams olayini duyan işe girişiyor
MK8800 , Yigit-Y siz bu galeri işine girin :D
Mert in tükkanı için görüşüyoruz
Mal sahibi 5 yıllık kirayı peşin istiyor
Orda tıkandık biraz mal sahibine soda şişesi verecez bakalım yardımcı olacak mı :)
Orda tıkandık biraz mal sahibine soda şişesi verecez bakalım yardımcı olacak mı :)
Auhahah Izmirli dayı o günden sonra soda reyonlarından uzak duruyormuş nolur nolmaz diye hahhahaha
O iş mikailde,olmuş bil abi :D
Yalniz dükkan sahibi mertten kalanıda size yüklemiş galiba,siz gene de teklif sunun "menüyü ücretsiz büyütmek istermisiniz" diyin bi :))
Mikail 2,5 lt soda şisesi için paşabahçeye özel sipariş geçti
Ortağımmm diye demiyorum adam işini iyi biliyor vesselam
O dükkanı alacaz aynı isimle devam inş :)
Yigit-Y dükkan sahibi tanıdğım. Ufak bi komisyon ile tükkanı size bağlarım. Konsinye araç satışında yardımcı olur musunuz ?
Yigit-Y dükkan sahibi tanıdğım. Ufak bi komisyon ile tükkanı size bağlarım. Konsinye araç satışında yardımcı olur musunuz ?
İşimiz hep konsinye gardaşım sıkıntı yok :)
İşimiz hep konsinye gardaşım sıkıntı yok :)
Size güvenebilirim değil mi ?
Volksvagende oyle bir filo indirimi yok ikincisi filoya verilecek araclar icin firma ile yapilan sozlesmeye kadar istenir bu 18 bintl lik indirim direkt dolandiricilik dikkatli olmanizi tavsiye ederim para veren arkadaslar bence direkt polise gitmeliler
Ben zaten bulasmadim bu ise , banada cok mantiksiz geliyor. Bu arada bu isi yapan kisi ankarada enes diye birisiymis alanyadada ferdi isminde kuzeniyle yapiyolar soyadlarini bilmiyorum
Aynı işi burada başlamışlar avek daha 2-3 ay kuruldu burada. Dediklerine göre biri toplu passat alıcakmıs 120.000 e gelicekmıs en fullu donanım passat isteyene jetta ya da golf te cıkabılıyorlarmıs ucuza. toplu patlama olucak ya hadi bakalım :)
Buyuk bir dolandiricilik var sanirim. Buradaki araclar kasimin ilk haftasi gelicek denilmis 10 gun icinde b lli olacak. Bunun dolandiricilik olmadigini kanitlayan tek sey bu daha oncesinde golf alan kisi. Kisiyi bende taniyorum o yuzden biraz kafam karisiyor.
Nightfish
26-10-2016, 10:40
Buyuk bir dolandiricilik var sanirim. Buradaki araclar kasimin ilk haftasi gelicek denilmis 10 gun icinde b lli olacak. Bunun dolandiricilik olmadigini kanitlayan tek sey bu daha oncesinde golf alan kisi. Kisiyi bende taniyorum o yuzden biraz kafam karisiyor.
Yüksek ihtimalle bu partide dolandırıcılık olmayacaktır. Bu tip dolandırıcı kişiler genelde ilk 1-2 seferde güven vermek amacıyla vaadedilen indirimi yerine getirerek çevrelerinin genişlemesini, bir sonraki partide daha çok kişinin dahil olmasını sağlarlar. Ne zaman ki bu işe yeterli sayıda kişi girer, o zaman paraları alıp arazi :) Ufak vurgun kesmiyor artık :)