Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alçaltınca ön takımdan ses geliyor

bayramoglu
07-01-2017, 23:42
Merhabalar aracım dizel 2005 accent hareket halindeyken direksiyonu sağa çevirince özellikle de rampa çıkarken arabanın ön düzeninde sol taraftan tık tık tık şeklinde ses geliyor, yüksekken tama yakın çevirince yapıyor ama ön tarafı alçaltınca ses direksiyon düz durumdayken bile şiddetli şekilde duyuluyor.

Direksiyon geri topluyor, araba yolda gezmiyor tek derdim ses. Alt takımcıya gidiyorum rotcuya götür diyor rotcuya götürüyorum düzenini bozmuşsun arabanın ben anlamam alt takımcıya götür diyor. Kimi aks kafası, kimi rot başı diyor, kimi salıncaktan diyor kimi direksiyon kutusu diyor arabayı alçaltmıyorum sırf bu ses yüzünden sinirlerim bozuldu artık. Bu ses neden olur bilen varmı parçaları da pahalı deneme yanılma yoluna giremicem nokta atışı yapmam lazım... Satma ve yakma seçeneklerini şimdilik değerlendirmiyorum.

Oznsrl
08-01-2017, 00:13
sesin alçalınca artması yüke gelince artması aks gibi geliyor rot başı salıncak tık tık ses yapmaz bnce gacırtı yapar

300E
08-01-2017, 00:51
Banada akis gibi geldi.

huseyinturk
08-01-2017, 00:55
Direksiyonu çevirirkenmi geliyor, giderken yani teker dönerkenmi?

bayramoglu
08-01-2017, 01:02
Direksiyonu çevirirkenmi geliyor, giderken yani teker dönerkenmi?

Hareket halinde teker dönerken yapıyor

turboman
08-01-2017, 08:02
Araçta farklı amortisörmü var alçaltınca yazmışsınız air mi var ?

bayramoglu
08-01-2017, 11:39
Araçta farklı amortisörmü var alçaltınca yazmışsınız air mi var ?

Hayır orjinal amortisör ve 5 cm spor yay var hocam takıyoruz sese bi hafta dayanabiliyorum sonra söküyorum. İşin garip yanı götürdüğüm ustalar da bakmıyor arabayı basmışsın düzen tutmaz zaten diyor. Dört farklı ustaya gittim

Oznsrl
08-01-2017, 13:43
orduda nerdesin kardeşim fatsa yakınmı sana

bayramoglu
08-01-2017, 13:59
orduda nerdesin kardeşim fatsa yakınmı sana

Bir saatlik mesafede kardesim

Draniela
08-01-2017, 14:05
Hayır orjinal amortisör ve 5 cm spor yay var hocam takıyoruz sese bi hafta dayanabiliyorum sonra söküyorum. İşin garip yanı götürdüğüm ustalar da bakmıyor arabayı basmışsın düzen tutmaz zaten diyor. Dört farklı ustaya gittim

öyle ustalara hayranım :D

Oznsrl
08-01-2017, 14:30
Bir saatlik mesafede kardesim

orda bi tanıdığım var adı muhammet şahin eskiden sanayide dükkanı vardı basık v.b şeylerden anlar çevresi vardır istersen faceden bi iletişim kur elinden gelen bişey varsa yardımcı olur en azından düzgün bi usta bulur sana

Seite nicht gefunden | Facebook (https://www.facebook.com/muhammetsahin?fref=ts)

bayramoglu
08-01-2017, 15:47
Şimdi ekledim faceden irtibata geçelim bakalım inşallah çözülür

bayramoglu
08-01-2017, 17:18
öyle ustalara hayranım :D

Benim ustalığım bu işe yetmez demenin farklı bi türü işte