PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aem V2 W/M Kesiklik Problemi

onur_S
01-03-2017, 12:56
Gectigimiz yaz kullanilmamis olarak aracima taktigim aem kit bu sekilde sorun yapiyor, kafasina gore yapiyor yani her zaman degil. Tank full olsa dahi bunu yapabiliyor. Aem'e mail attim
Seviye sensorunu bypass edip deneyin dediler ancak bu sefer de sensor kullanilamaz duruma gelecek. Bi kac arkadasta da benzer sorun var , nedir neden yapar? Bu da videosu;
https://youtu.be/eIOFS5hdSDc

Cem.B
01-03-2017, 14:51
Buna benzer bir sorun yasadim led yanmiyor

V2 lerde bu tip sorun oluyormus kontrol ettim methanol basiyordu

Ayni sorunmu ama sizinki bilemiyorum

onur_S
01-03-2017, 16:28
Aynen muhtemelen basiyor , ben bisey goremiyorum log vs ama arkadasta ayni sorun var o retardlarin degismedigini soyluyor led sonunce.Nasil cozdunuz? Aemi satanlara sordum hic basimiza gelmedi dediler :)

Cem.B
01-03-2017, 18:36
Aynen muhtemelen basiyor , ben bisey goremiyorum log vs ama arkadasta ayni sorun var o retardlarin degismedigini soyluyor led sonunce.Nasil cozdunuz? Aemi satanlara sordum hic basimiza gelmedi dediler :)

Cozmedim oyle kullaniyorum,arada duzeliyor :)

Maxi
01-03-2017, 19:18
cihaz bozuk heralde?

Gokhan43
01-03-2017, 21:19
Bende de aynı durum var. Sıfır kit, ama loglardan izlediğim kadarı ile ışık yanıp sönse bile basıyor methi ki retard yapmıyor. Methi kapatıp basınca direk retard yapıyor çünkü.

onur_S
15-03-2017, 22:27
cihaz bozuk heralde?

Bilmiyorum ancak gokhanda da ayni durum varmis. Sifir aldim daha bir yil olmadi bugunlerde de yapmaya basladi gecenlerde bi kesmisti :) Aem in dedigi gibi seviye sensorunu bypass edelim ancak seviye sensorluk bi durum degil gibi duruyor cunku seviye sorunu olsa isik surekli yani iseme yokken de yanip sonuyor. Sorun ise sadece gazlarken isigin boyle yapmasi.