Orijinalini görmek için tıklayınız : Saxo vts (106gti) için egzoz sistemi önerisi.
Kendi saxo vts'm de motor yaptım şuan aracımda 12cr wossner piston - Pt52 - Yazılım - Filtre var; daha önceki setup ımdan yazılım conta filtre düz boru ve sonra oem eksoz um vardı (Oem in içini kendim boşalttım) bu sistemdeyken aşırı verimli ve sessiz bişi elde ettim çok memnun olarak kullandım. Şimdi ise yeni setup da yani 12cr piston, pt52, yazılım lı iken egzoz sistemimi nasıl yapmam gerekli yada tavsiyeniz nedir. 51 Düz boru ve sonra oem kazanın içi boşaltılmış halini kullanıyorum tavsiyeleriniz nelerdir yada aynı eksoz sistemini kullanmaya devam etsem ne olur ?
Ek olarak ekliyorum elimde 51lik girişli hks jasma ve izmir işi ss magnum var.
serkanokan
03-03-2017, 15:12
Düz boru seçiminiz doğru, son susturucu ise size kalmış, ben olsam ss magnum ile devam ederdim.
canozgur106
03-03-2017, 19:44
Sıkıştırması yüksek olarak düşündüğüm Hks ve 60mm girişli Greddy alternatif olur diye düşünüyorum..Yada Apexi
bulabiliyorsan Komple SS Headers düz boru Magnum son susturucu en güzel kombin oluyor bahsedilen setuplar için..
canozgur106
10-03-2017, 22:55
bulabiliyorsan Komple SS Headers düz boru Magnum son susturucu en güzel kombin oluyor bahsedilen setuplar için..
Bu kombin daha verimli olabilir,Ss headers ve Ss son sıkıştırmayı yükseltecektir..
51 iyi öyle kalsın. İstersen 55 deneyip sona daha sessiz bir susturucu koyarsın. Ara ölçü zor bulunur dirseği felan 55in. Ama 60 büyük olur 60'a girme.
51 düz boru güzel olur..son susturucu olarak ss magnum replikasını tavsiye etmem aşırı sıkıyor..60 lık hks olur remus hardline olur (altlar biraz baygın olur) bunlar güzel..
Herkeze cok tesekkurler suan 51 boru ve 51 freeflow bi susturucu ile kullaniyorum saolun.