Orijinalini görmek için tıklayınız : Renault 9 Motor Hakkında yardım ?
Nihatcan-Yıldız
23-03-2017, 11:10
Herkeze iyi günler renault 9 spring aracımız var 1993 model benzinli araca Güçlü bir ateşleme sistemi benzin regülatörü çift boğaz karbüratör dereceli egzantrik port polish bronz baskı balata düşünüyorum sizce bunların yanına + olarak pistona gerek varmı dır
birde bunlar yapılırken rektifiye olsa daha sağlıklı olurmu ?
şimdiden teşekkürler
r9 hakkında sakaryada çok tecrübeli bi arkadaşımız var, baştan sonra istediğin her işlemi yapabilecek veya bilgi verebilecek tek adamdır r9 da, Recep çelikkanat facebooktan eklersen yardımcı olur.
Cliosportve
23-03-2017, 14:48
93 model spring
Tek boğaz karbüratör
Meksefeli
Açıkcası bu arabayı ilk olarak broadway ateşleme sistemi ve üst grup olarak broadwaye dönüştütürlürse otomatikman 15 hp gelecektir :D
Slipshod
23-03-2017, 18:29
Kardeşimizin canı sıkıldıkça springe ne yaparım diye konu açıyor :D
Nihatcan-Yıldız
23-03-2017, 18:35
siz yalnış anladınız galiba beni ben bilgi amaçlı açıyorum konuyu çünki herkez farklı farklı şeyler söylüyor
siz yalnış anladınız galiba beni ben bilgi amaçlı açıyorum konuyu çünki herkez farklı farklı şeyler söylüyor
demekki herkezin setubu farklı bilgisi farklı sen bu yazdıklarını yapacakmısın ??
yaşım senden çok ilerde olmasa da aynı araçla bende çok uğraştım neler yapılır ne kadar güç alınır vs. tahminime göre araç ailenin aracı . benden sana tavsiye ona harcayacağın parayı koy kenara vakti gelince kendi aracına harcarsın :)
SerkanTEg
19-01-2018, 22:52
Bende renault 5 e spring motoru taktim ama suan karburator renault 5 in buna atesleme sistemi degismeden cift bogaz karburator taksam nasil olur acaba ateslemeyimi de electronige cevirsem.
Kadir Salim
21-01-2018, 23:03
93 model spring
Tek boğaz karbüratör
Meksefeli
Açıkcası bu arabayı ilk olarak broadway ateşleme sistemi ve üst grup olarak broadwaye dönüştütürlürse otomatikman 15 hp gelecektir :D
yahahahaha sene 2017 :D :D :D :D :D
hortttt. :D millet ne projeler yapıyormuş yav :D