Orijinalini görmek için tıklayınız : Opel Astra 2.0 Turbo(170hp) ve Vectra 2.0 Turbo(175hp) icin Chip
burakbay
09-12-2008, 23:38
merhaba arkadaslar,
oncelikle herkese merhaba araniza yeni katildim. chip tuning yaptirmak istedigim 2 arac var bunlar 170 hp lik astra 2.0 turbo ve 175 hp lik vectra 2.0 turbo. bu araclar icin en uygun yazilim hangi firmanin yazilimidir? superchips, vmax, wimmer, upsolute bu firmalarin fiyatlari asagi yukari ayni fakat verdikleri gucler farkli. astra daki motor 200 hp lik motorla ayni (z20lel). vectra nin motoru ise bildigim kadariyla saab in gelistirdigi bi motor z20net. opel veya saab uzerine calismalar yapan bi firma var midir? siz hangi firmayi tavsiye edersiniz? simdiden herkese tesekkurler...
opel için vmax derim. brakehorsepower adlı arkadaş vmax ın turkiye distribütörü. kendisi ile iletişime geçebilirsin.
niye ?
çünkü kendiside turbo bir astraya sahip. ve bildiğim bir turbo astra daha var kendisi tarafından chiplenen. hatta birkaç gsi da biliyorum vmax tarafından chiplenmiş.
burakbay
10-12-2008, 00:30
vmax in orjinal web adresi nedir? ariyorum bulamiyorum
selam arkadaslar biraz chip tuning hakinda arastirma yapaim dedim ama bulamadim size soraim dedim.
upsolute firmasi
170 hp iken 205 yapio
superchips
207 hp yapio
bsr
240 hp
vmax
230
neden beygir farki oluo?? en yuksek 240 lik yaptirmak daha mantikli diil mi ayni paraya??
Vmax'i tavsiye ederim :icon_tup:
hemde Ankaradaymışsın yardımcı olur sana BrakeHorsePower ile iletişime geçebilirsin
BrakeHorsePower
10-12-2008, 13:04
Slm, z20lel yaklaşık olarak 230-235hp ve 340-360nm gibi değerleri yakalıyor. Yane z20lel bi gtc turboyla aynı internal parçalara sahip turbo da dahil. Gtc turbo z20ler ile remaple 230-235hp alınırken(30-35hp) sizin aracınızda yaklaşık olarak 60hp ye yakın bi artış söz konusu. Sadece fabrikadan basıncınız kısık. z20net içinde yaklaşık olarak 35hp, 80nm artış söz konusu. Eğerki 2 araçtan da biraz daha fazlasını isterseniz, vmax rs turboyla, sadece turbo değişimiyle yaklaşık olarak 270-280hpler mümkün. Bu phase de sadece turbo değişimi ve ona uygun yazılım atılarak işlem bitio. Komple ekzost sistemi ve intercooler la 300hp gibi bi rakam tr şartlarında aldık. Saygılarımla Hakan Parlak
Saab hakkında http://www.abbottracing.com/
Opel/Vauxhall hakkında http://www.regal-shop.co.uk/
Tek geçerim ikisinide...
Ama daha kolayı da var uğraşma Superchips bas geç... :)
selam arkadaslar biraz chip tuning hakinda arastirma yapaim dedim ama bulamadim size soraim dedim.
upsolute firmasi
170 hp iken 205 yapio
superchips
207 hp yapio
bsr
240 hp
vmax
230
neden beygir farki oluo?? en yuksek 240 lik yaptirmak daha mantikli diil mi ayni paraya??
Kimi daha güvenli haritalarda seyretmeyi seviyor demekki. Bir de o beygirler 3 aşağı 5 yukarı gibi düşün.
TorqueTuning
10-12-2008, 14:12
170 HP'lik 2.0 Z20LEL araçtan biz de uygulamalar yaptık. İlk etapta ön kat iptali ve chiple temiz 240 HP güç aldık, daha sonra aynı araca büyük intercooler, OPC turbosu, OPC enjektörler, OPC bujileri, OPC MAF'ı ve birkaç ufak parça ile gücü 300 HP'ye çıkardık. Bu araç içib Alman EDS firması ile birlikte çalıştık, kendileri Opel konusunda uzmanlaşmış güvenilir sağlam bir firmadır.
www.boosterperformance.com
from ankara
upsolute firmasi
170 hp iken 205 yapio
superchips
207 hp yapio
bsr
240 hp
vmax
230
aynı paraya 240 lık yaptırmak evet daha mantıklı ama ne kadar güvenebilirsin? daha önceden bir araca yapıldıysa ve sorunsuz bır sekılde yuruyor herhangı bır sorun cıkarmıyosa 240lıgını yaptır derım ama suana kadar vmax ın yaptıgı chıplı arabaları kullandımda aylarca gözümün önünde durduda o yuzden VMAX derım tabı karar senın saygılar...
BrakeHorsePower
11-12-2008, 20:51
vmax in orjinal web adresi nedir? ariyorum bulamiyorum
www.vmax.de ;)
Tek seçenek Vmax.
Neden??
Çünkü:
1-Diğer firmalar sana vmax'in verdiği garanti şartlarını ve sorunsuzluğu sağlayamayacak.
2-EDS , Klassen gibi firmaların örnek aldığı tek marka Vmax;)
3-Opel 'de Superchips gibi klasik arıza ışığıyla gezmessin :)
4-Vmax
5-Israrla Vmax...
Tek seçenek Vmax.
Neden??
Çünkü:
1-Diğer firmalar sana vmax'in verdiği garanti şartlarını ve sorunsuzluğu sağlayamayacak.
2-EDS , Klassen gibi firmaların örnek aldığı tek marka Vmax;)
3-Opel 'de Superchips gibi klasik arıza ışığıyla gezmessin :)
4-Vmax
5-Israrla Vmax...
ayrılda gel :)
egeturbo
27-12-2008, 18:57
...........
hadi hayırlı olsun chipiniz
iyi oldu iyi turkish chipped:D
oldumu chip ?
sonuçlar nedir baktınız mı ?
şu hali yeter size fazlası zarar:)
Kesinlikle Vmax...
Bende cok dusunmustum ve sonunda Vmax yaptirmistim...
fiyatları nasıl çok fark varmı?