Orijinalini görmek için tıklayınız : Stock 106 GTİ için kaçlık düz boru yapılmalı?
Arkadaş ve abilerim herkese iyi haftalar dilerim.
Stock 106 GTİ'ım var, haftasonu düz boru ve replika warex takacağım kısmetse. En verimli ölçü sizce nedir? Performans/ses olarak + ve - yönlerini yazarsanız ve çapını belirtirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
51 lik son un en sona bence warex takma kendi orjinal susturucunun içini boşalt tak dua edeceksin bana :)
51 lik son un en sona bence warex takma kendi orjinal susturucunun içini boşalt tak dua edeceksin bana :)
Ne kadar faydasini gordunuz bu islemin ? Sıkıştırma ne durumda oluyor bende replika varex var 51 krom duz borunun sonunda pek hosuma gitmese de polisle daha iyi uyum sağlıyorum
Ne kadar faydasini gordunuz bu islemin ? Sıkıştırma ne durumda oluyor bende replika varex var 51 krom duz borunun sonunda pek hosuma gitmese de polisle daha iyi uyum sağlıyorum
Kaç çeşit son sustucu denedim apexi hks ss magnum vs hiçbirinden bu dediğim kadar verim alamadın son susturucunun içini boşaltıcan egzoz çıkışının olduğu boruyı içeri doğru az uzun bırakcan hem sessiz alt devirlerde hemde polisle uğraşmıcan 2.5 yıl bu şekilde kullandım çok cok memnundum piston ve 52 koyana dek.
51 lik yaptırın
Teşekkürler
Hocam hemen hemen her haftasonu çevirme olan yerden geçiyorum sıkıntı yaşarmıyım bilmiyorum.
Aynı fikirdeyim en azından polis çevirmesinde sorun olmaz
Kaç çeşit son sustucu denedim apexi hks ss magnum vs hiçbirinden bu dediğim kadar verim alamadın son susturucunun içini boşaltıcan egzoz çıkışının olduğu boruyı içeri doğru az uzun bırakcan hem sessiz alt devirlerde hemde polisle uğraşmıcan 2.5 yıl bu şekilde kullandım çok cok memnundum piston ve 52 koyana dek.
Teşekkürler
Hocam hemen hemen her haftasonu çevirme olan yerden geçiyorum sıkıntı yaşarmıyım bilmiyorum.
Aynı fikirdeyim en azından polis çevirmesinde sorun olmaz
Hangi 106 var sende dostum ?
Hangi 106 var sende dostum ?
Yakında konusunu açacağım hocam..
stok ise sıkıştırma için kesinlikle 51 lik boru yeterli olucaktır sonda ise gene 51 lik oem warex işinizi görücektir ince yırtık bir ses ama kumandayla kafa rahat, birebir aynı şekilde kullanıyorum gayet memnunum.