Orijinalini görmek için tıklayınız : porsche yanıltıcı emisyon yazılımı
Ne dersiniz yaparlarmı bunu kervana porsche'demi katıldı acaba :o
Porsche, Emisyon Değerlerinde Yanıltıcı Yazılım Kullanmakla Suclanıyor (https://www.sondakika.com/haber/haber-porsche-emisyon-degerlerinde-yaniltici-yazilim-9701628/)
Mehmetmert
08-06-2017, 08:53
3.0 tdi larda vardir :D
İbrahim33
08-06-2017, 09:41
ha porsche ha vw. sonuçta aynı dizeli kullanıyorlar. yapar mı yapar.
Drive Fast
08-06-2017, 18:34
Bence bütün dizellerde var bu hile motorin pis bi yakit zaten arkadaşımin ailesi bir süre akaryakit istasyonu işletmiş babasi ile konuştum kimse bana dizel araba aldiramaz diyordu motorin bildigin çamur diyordu
arsenikli
08-06-2017, 18:52
Bence bütün dizellerde var bu hile motorin pis bi yakit zaten arkadaşımin ailesi bir süre akaryakit istasyonu işletmiş babasi ile konuştum kimse bana dizel araba aldiramaz diyordu motorin bildigin çamur diyordu
O pis çamur gibi olan motorin yüzünden enjektör pompa revizyon oldu depo temizlendi yeni yakıt fitresi takıldı 2700 lük oldum :)
free-hifi
08-06-2017, 22:22
O pis çamur gibi olan motorin yüzünden enjektör pompa revizyon oldu depo temizlendi yeni yakıt fitresi takıldı 2700 lük oldum :)
Bartu istasyonu mahkemeye ver kardeşim sıcağı sıcağına ama yakıt dinlendikten sonra numune alsa ne olacak alması ne uğraş dur.
free-hifi
08-06-2017, 22:24
Tankları sürekli yüzde 40 50 seviyesinde tamamlarsa 6 ayda 1 dip temizlik yaptirmazsa o istasyon sorumlusu tankı her seferinde 500 litre kalana kadar yakıt verdirirse dinlenmeden alabora olmuş yakıtı müşteriye verirse hwr şey çıkar içinden
Drive Fast
09-06-2017, 02:55
Tankları sürekli yüzde 40 50 seviyesinde tamamlarsa 6 ayda 1 dip temizlik yaptirmazsa o istasyon sorumlusu tankı her seferinde 500 litre kalana kadar yakıt verdirirse dinlenmeden alabora olmuş yakıtı müşteriye verirse hwr şey çıkar içinden
Tamda dediğiniz şeyleri anlattı pis yakıt demesinin sebebide o, ne yaparsan yap tankların içi leş gibi oluyordu demişti
mikelazi
09-06-2017, 09:21
bu dediklerini kim yapıyordurki.
free-hifi
09-06-2017, 09:54
bu dediklerini kim yapıyordurki.
Abi ben sorumlu olduğum yerde yapıyorum gerisi beni ilgilendirmez
free-hifi
09-06-2017, 09:58
Tamda dediğiniz şeyleri anlattı pis yakıt demesinin sebebide o, ne yaparsan yap tankların içi leş gibi oluyordu demişti
Total anlaşmalı firmasını bize temizlik için göndermiş temixlikten sonra yakıt alımı yapılmış. Ben guvenmedim çünkü o adamın o gün planlı başka temizlik işleri vardır sallamasi KAÇINILMAZ . İki hafta sonra özel servisimi çağırdım bütün filtreleri değiştirdim. 1 varıl benzin 2 varil de motorin i atık tesisine verdim
mikelazi
09-06-2017, 10:00
Abi ben sorumlu olduğum yerde yapıyorum gerisi beni ilgilendirmez
hangisiydi seninki ;)
free-hifi
09-06-2017, 10:04
hangisiydi seninki ;)
Harem Opet
Kaynarca Total
Şimdi Pendik Çınardere de Opet e başlıyorum