Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trendyol Orijinal Şüphesi

mrtngn
14-06-2017, 16:57
Arkadaşlar trendyol'dan Us polo'nun tişörtleri hoşuma gitti kendime,anneme falan alayım dedim..

Ürünler şimdi geldi fakat kumaşı vs çok dandik duruyor. Bayan için olan tişörtün amblemi bile çakma gibi. Etiketler vs hersey yerli yerinde ama çözemedim.. Bunu nasıl anlarız yada trendyolun çakma ürün satma durumu olabilir mi ?

ruudvan
14-06-2017, 16:58
polo zaten dandik bi marka.cok takılma bence

BARR
14-06-2017, 17:02
US Polo zaten orjinal Polonun Türk çakması olduğu için normaldir.

mrtngn
14-06-2017, 17:05
Hali hazırda gömlek ve tişörtünü kullandığım için memnunum ama gelen ürünler baya şaibeli

dieselpower
14-06-2017, 17:11
polodaki bi çift dikiş var bide 3 dikiş var kalite anlamında. sizin uygun aldıgınız ürünler çift dikiş olduğu için size öyle gelmiş olabilir

vtechno
14-06-2017, 17:22
Polo genel anlamda biraz kaliteyi düşürdü, 2 tane ayakkabim var sadece pazardan pazara giyiyorum dağıldı gitti. 1 senelik converse daha yeni duruyor. Birde yanlış hatırlamıyorsam bazı polo ürünlerinin etiketlerinde hologramlı bi logo falan oluyordu diye hatırlıyorum. belki içinizi rahatlatır. yada polonun müşteri hizmetlerini arayıp böyle böyle trendyol ile anlaşmanız varmı ben ordan ürün aldım diye de sorulabilir.

mrtngn
14-06-2017, 17:23
polodaki bi çift dikiş var bide 3 dikiş var kalite anlamında. sizin uygun aldıgınız ürünler çift dikiş olduğu için size öyle gelmiş olabilir

Böyle bisey varsa problem yok zaten çok bi para değil önemlide değil ama eğer çakma ürünse trendyol bunu satabilir mi ? Yarın öbürgün bisey alırsak bilmemde fayda var

Suleyman
14-06-2017, 17:31
Valla geçenlerde ben de polodan dört tişört aldım, özellikle ikisinin duruşu, şekli pek kaliteli gelmedi bana. Diğer ikisi gayet iyi diyebilirim.

Suleyman
14-06-2017, 17:32
Bu arada ben de trendyol dan almıştım.

emir91
14-06-2017, 17:39
Polo dandik bir marka demek haksızlık olur size gelenlerde sıkıntı olabilir mağazadaki ürünleri orta kaliteli ürünler genelde öyle elinde kalıcak bir durumu yok. trendyol ikinci kalite satıyor olabilir siteler bunu yapıyor ben eren holding kampanyasından lacoste ayakkabı aldım almanyadan gelenler ile kalite anlamında alakası yok ürünün ama etiket vs. herşey orijinal tr distribitörü zaten firma falan filan..

emregnal
14-06-2017, 18:12
Şu anda çoğu firma kaliteyi düşürdü gibi zaten. Eskiden kumaşı olsun duruşu olsun kıyafetler daha iyiydi. Ayakkabılarda orjinal mağazadan aldığım halde çakma gibi geliyorlar kalite olarak

Kahn23
14-06-2017, 18:16
Polo Ralph Lauren olmadığı sürece hikaye.

Yani gerçek mi replica mı diye çok takılmamak gerek.

arda35
14-06-2017, 18:22
Hiç şüpheniz olmasın, o markanın kendi kalitesizliği :)

Hakikisi için bkz: Polo Ralph Lauren

Anıl E.
14-06-2017, 20:30
Trendyol'da giyim konusunda sıkıntı olmuyor,ama us polo biraz kaliteyi düşürdü. Seneler önce aldığım bir gömlek hala zımba gibi duruyor. Kaç kere yıkandı,ütülendi her yaz muhakkak kaç kere giyerim .

şimdiki ürünleri güzel gelmiyor gözüme;ama asla çok kalitesiz bir marka değil eski günlerine dönerler umarım.

fthdrn
14-06-2017, 20:37
Zaten tedarikçisi Aydınlı grupta fetöcü çıktı. nalet nalet nalet poloya nalet

MCN21
14-06-2017, 20:40
2009 falandi cok sık alisveris yaparsim. Tshirtleri hosuma gidiyordu renk ve model olarak. 2011 gibiydi sanirim amblemleri degismeye basladi ve kumas kaliteleri hosuma gitmemeye basladi. Bir daha da alisveris yapmadim :) 1 kere de ustume yemek dokuldu avmdeydim hizlica aliyim cikiyim dedim ama memnun kalmadim :D

Yigit-Y
14-06-2017, 20:59
Polo defacto wakiki klasmanına ineli bayağa zaman oldu beyler :)

fthdrn
14-06-2017, 21:01
Maşallah forumda herkes prada dan zegna dan vs alışveriş yapıyor :D
Ben giyiniyorum günlük kullanımda kalıpları vs hoşuma gidiyor. 3-4 senelik tişörtleri hala ilk günkü ayarında.

300E
14-06-2017, 23:53
http://crazyhyena.com/imagebank/g/funny-guy-drew-a-polo-sign-on-his-singlet.jpg

morgan
15-06-2017, 01:24
Trendyoldan calvin klein ayakkabı aldım.Tabanı ile üstü sanki bally ile gelişigüzel yapıştırılmış gibi saçma sapan bişi geldi.Orjinal olmadığından süphelenip iade ettim.

GKS
15-06-2017, 11:17
Polo Ralph Lauren olmadığı sürece hikaye.

Yani gerçek mi replica mı diye çok takılmamak gerek.

evet tercih edilmesi gereken aslı zaten ralph lauren kolda rakam yazan tshirtleri başarılı

Emre Akçay
15-06-2017, 11:23
Polo'dan kışın sweatshirt aldım, ilk yıkamada çekti. Götürdüm mağazaya imkansız dedi, yıkama talimatlarına uyun dedi. Yenisini giymeden yıkama talimatlarına uyarak bir daha yıkadım yine çekti. O gün bugündür birşey almam.

mrtngn
15-06-2017, 12:48
Eskiden alınma gömlek tişörtler dediğim gibi sapasağlam ama bu kadar kişinin memnuniyetsizliği varsa demek ki var biseyler :) Bundan sonra uzak duruyoruz

kurtbil
15-06-2017, 12:54
Malzeme kalitesi çoğu markada düştü, mağazada da aynı mallar var. Eskiden indirim zamanlarında birinci, ikinci, üçüncü kalite mallar piyasaya sırasıyla sürülürdü şimdi her şey üçüncü kalite oldu.

Dodoo
15-06-2017, 12:58
Trendyoldan calvin klein ayakkabı aldım.Tabanı ile üstü sanki bally ile gelişigüzel yapıştırılmış gibi saçma sapan bişi geldi.Orjinal olmadığından süphelenip iade ettim.

Sıkıntı yok, mevcut kalitesi o seviyede. :) Maalesef

GökhanO
15-06-2017, 13:04
us polo esas polo'nun türk cakması demek hatalı bir yaklasım olur, us polo denen marka aslen amerikan markasıdır türkiye'de ve bazı ülkelerde aydınlı tarafından temsil edilir. Amerika'daki etikletlerinin uzerinde'de "us polo assn. not affiliated with polo ralph lauren" yani us polo ile polo ralph lauren arasında bir bağ yoktur diye de yazar.

morgan
15-06-2017, 15:12
o zaman gidip imitasyon alırım en azından ciğerim yanmaz :D

SmT
15-06-2017, 17:20
us polo esas polo'nun türk cakması demek hatalı bir yaklasım olur, us polo denen marka aslen amerikan markasıdır türkiye'de ve bazı ülkelerde aydınlı tarafından temsil edilir. Amerika'daki etikletlerinin uzerinde'de "us polo assn. not affiliated with polo ralph lauren" yani us polo ile polo ralph lauren arasında bir bağ yoktur diye de yazar.

Ek olarak; arma benzerlikleri(Polo oyunları) yüzünden hukuk mücadelesi verdiler zamanında,armayı ilk tescil ettiren Polo assn...Ralph Lauren tshirtlerine bile kalite demek zor,başka markalara yönelin bence.