PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : atiker gold lpg problemi

intrepid
15-06-2017, 01:13
merhaba arkadaşlar audi a4 1.8t 2003 model araç sahibiyim benden önceki sahibi atiker gold taktırmış son 1 aydır lpg'de problem var bir türlü çözemedik araç düz yolda giderken benzine geçiyor sabit 80-90km hızla
veya ışıkları komple sönüyor 2-3 usta gezdim problemi çözülmediler bir önerisi olan var mı ? teşekkürler.

pashaboy
15-06-2017, 02:19
Hocam probleminiz muhtemelen benzin/gaz tuşundan oksitlenme yapmış olabilir tuşu değiştirin sorununuz ortadan kalkacaktır sistemde bi problem yoksa...

intrepid
15-06-2017, 09:43
cevap için teşekkürler sabah bir yere daha gittim kutup başı gevşekmiş şuan sorun yok gibi

süleymann
15-06-2017, 20:44
Beynin üzerinde ısı sensörü var onu kontrol edin hatta 35₺ gibi bir rakamı var degiştirin deneyin. Büyük ihtimal problem bundan kaynaklanıyor.

sinan3405
15-06-2017, 21:58
merhaba arkadaşlar audi a4 1.8t 2003 model araç sahibiyim benden önceki sahibi atiker gold taktırmış son 1 aydır lpg'de problem var bir türlü çözemedik araç düz yolda giderken benzine geçiyor sabit 80-90km hızla
veya ışıkları komple sönüyor 2-3 usta gezdim problemi çözülmediler bir önerisi olan var mı ? teşekkürler.

istanbulda candan muhendıslık yılmaz bey var selamımı ıletırsen yardımcı olur. en azından ankarada bır yer tavsıye eder. benım 2. atıker gold urunum cok memnunum. buyuk olcude sızın baglantı yada basınc sorunu olbılır.

safaks
15-06-2017, 22:12
Aynı sorunu regülatör üstündeki ısı sensöründen yaşadım. Bakmakta fayda var.

intrepid
13-04-2019, 22:00
uzun zaman oldu ama problemi çözdüm elektrikçi kutup başını düzgün sıkmadığından dolayı yolda giderken lpg elektrik kablosu temazsızlık yapıyordu.

KÖROĞLU
14-04-2019, 11:33

Fikir vereyim sadece, benim aracımda da araç lpg de giderken kafasına göre benzin geçiyor sora lpg ye geçmiyordu.

2 yere gösterdim (1 tanesi takan yer) biri bunların beyinleri böyle komple sistemi değiştirelim düzelir dedi.

Diğeri ısı sensörü ya da map sensörüdür dedi.

Nacizane elim alet tutar, ön tesisatı komple dağıttım. Isı sensörünü alıp değiştirdim. Map sensörünü temizledim. Gevşeyen hortumları kısaltıp yeniden taktım.

Arıza meğerse bobin üzerine bağlanan kablonun gevşemesinden dolayı imiş.

Bunların beyinleri arızalı denilen araç ile 2 aydır 2000 km yaptım ne gazdan benzine geçme ne de başka bir sorun yaşamadım.

Elinden geliyorsa eğer arızaları eleye eleye git derim. Gaz ve benzin kesicilerin üzerindeki kablolar çabuk gevşiyor genelde öncelikle onları kontrol et derim.