PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tükendim artık...



Emre Ekrem
15-06-2017, 21:09
Tükendim artık, Kasım ayından oldum olası nefret ettim, 2004 kasım ayında Babamı kaybettim yetti mi? Hayır yetmedi 2007 Kasım ayında MS hastası olduğumu çok ağır bir atak geçirerek öğrendim ve kabullenip toparlanıp hayatıma devam etmek tam bir yılımı aldı ama toparladım hatta bana göre dünyanın en güzel kadınıyla evlendim bile :) ve dünyalar tatlısı bir prensesin babası oldum. Sonra gene bir kasım ayında işimi kaybettim ve biraz sıkıntı yaşadım maalesef Ailem'de benimle birlikte yaşamak zorunda kaldı bu sıkıntıları ama şükür toparlandım ve Ailemi alıştığı hayata yaşatmaya devam ettim.
Sonra tahmin edeceğiniz üzere gene bir Kasım ayında eşim bir sebep söylemeden benden boşanmak istediğini söyledi, çok ısrar ettim ama ne nedeni öğrendim ne de vazgeçirebilmiştim ve boşandık! Ev,araba, birikimlerimiz vesaire kendisine bıraktım çocuğumuza daha iyi bir gelecek sağlayabilmek adına "pişman değilim, gene olsa hiç düşünmeden bırakırım". Bu MS illet bir hastalık ve tedavisi yok psikolojik ve fiziksel etkileri büyük, neyse psikoloji zaten çökmüş durumda ve bir sabah kalkıp işe gitmek istemedi canım, 3 gün daha gitmeyince haliyle çıkarttılar "biliyorum en büyük hatam" sağlıklı düşünemiyorum yani düşünüyorum da daha çok gidip geliyor aklım. Dedim biraz dinleneyim aklımı toparlamam lazım, Ailemden kalma ufak bir hobi bahçesi ve içinde ufacık ahşap bir ev vardı, ona yerleştim.

Az bir birikim kalmıştı elimde ve kızımızın kreş artı nafakası benim için ilk sıradaydı fakat kredi kartı, ek hesap ve ufak bir kredim de beni ve önceliklerimi beklemiyordu :D haliyle baskı vardı üzerimde ha bugün ha yarın derken maalesef Türkiye gerçeği olan yaşı ileri engelliye iş zor hatta yok engeline takıldım ve iş bulamadım, icralar mahkemeler derken elimde avucumda ne var ne yok tükendi gitti, bu arada araç yıkama dahil aklınıza gelebilecek her işi de yapıyorum fakat yetmiyor işte, bunca stres ne olacak nafaka, kreş ya borçlar derken bir de atak geçirdim :D sigortam biteli çok oluyor mr çekilmesi lazım, prednol almam lazım ne olacak? Tamam raporum var fakat sadece Betaferon kapsıyor ve gerisi Allah Yar ve yardımcım olsun, oldu çok şükür, gidip bir hastaneye başladım içinde bulunduğum durumu anlatmaya ve sağ olsunlar Nöroloji Anabilim dalı baş hekimi tüm masraflarımı üstlendi "çok utanıyorum" ve tedavi oldum fakat bunlar olurken atak lezyonları maalesef sağ gözümü vurup sinirleri bertaraf ederek %70 görme kaybına neden oldu "bir nevi perde indi, odaklanma sıfıra düştü".

Taburcu olduktan sonra, bir moral yüklüyüm ki sormayın yaşama sevinciyle doluyorum, o gazla tekrar iş b akmaya başladım fakat nafile yani engelliye iş yok! Bu arada nafaka, kreş ve borçlarım için para bulamıyorum, kızımı bana göstermiyor ve konuşturmuyorlar, neden? para vermedin Emre nedeni bu. Ne ilginç değil mi? bir zamanlar aynı yastığa baş koyduğun hayat arkadaşın kreş parasını ben verdim deyip karakoldan yazı alarak mahkemeye şikayet ediyor ve bana ihtar geliyor. Sanırım hapse gireceğim çünkü veremiyorum ama bir yandan da seviniyorum en azından başımı sokacağım bir çatı olacak tepemde, maalesef bir akrabam yok yani bu insanlardan başka biri yok, sorana iyiyim şükür dedim, anlatıp da kimsenin canını sıkmayayım dedim, zaten durumumdan az haberdar olanlarda arayıp sormadı ***** Allah korusun ya para istersem! Sanki bu yaşıma kadar istedim de!

Kızımı aylardır göremiyorum ve yarın mezuniyeti var gidemiyorum, pazar günü babalar günü :) aslında ne fırtınalar kopuyor içimde ve daha neler neler var yaşadığım ama anlatamadığım. İntihar etmeyi düşündüm fakat günah yani yapamam, e dünyaya da sığamıyorum! fakat yerine getiremediğim sorumluluklarım var, arkamda benim yüzümden boynu bükük kalan bir evlat bırakamam, iş yok para yok borç çok, kusuruma bakmayın anlatmam gerekiyor artık tutamıyorum sanırım evlat görememe, yarın mezuniyeti olması ayrıca babalar günü bende stres yaptı ve bu noktaya geldim, kimseden bir yarım vesaire beklemiyorum ve kabul de etmem, sadece içimi döktüm dinleyenim yok belki okuyanım olur diye, bir hatam olduysa affola, kalın sağlıcakla.

Emre

dieselpower
15-06-2017, 21:22
derdi veren Allah dermanınıda verir abi..her halimize şükretmemiz olduğunu düşünüyorum sen pes etme gayret et Allah illa ki bi kapı açar sana

coolvtec
15-06-2017, 21:27
Allah yardımcınız olsun. İnşallah bir şeyler olur da hayatınız tekrar bir düzene girer.

Mesut-RR
15-06-2017, 21:28
Mesleğinizi yazarsanız forumda her şehirden insan var yardımcı olacak biri çıkar belki.Onun dışında sağlıkla ilgili acil durum olursa forumda tanınan biri teyit ederse yardım da ederiz bu kadar insanız, bunların hiç biri ayıp değil sağlık her seyden önemli.

İnşallah her şey yoluna girer, atlatırsınız en kısa sürede.

Can_Luigi
15-06-2017, 21:31
Ne diyeceğimi bilemiyorum, bir şey demem gerekiyor mu veya söyleyeceğim şey kar eder mi onu da bilmiyorum. Ben de çok zor şeyler yaşadım, babam iflas etti, çok ciddi varlıktan çok ciddi darlığa düştüm, okulum yarım kaldı, iki kere dolandırıldım, ailem darmadağın oldu, dostlarımı kaybettim, dostlarım bıraktı, sevdiklerim öldü. Bir şekilde hayata tutundum, ayakta kaldım. Azap zamanı ağır geçiyor ama elbet geçiyor, maddi olarak elimden bir şey gelmez ama iyi bir dinleyiciyimdir içini dökmek istersen dilediğin zaman yaz bana. Allah yardımcın olsun, ne kendinden vazgeç ne de inancını kaybet, sevgiler.

evolution_9
15-06-2017, 21:35
Allah yardımcın olsun kardeşim

MiaMi
15-06-2017, 21:36
Bu forum nelere çare buldu illaki bir hal çaresi çıkacaktır. Ankarada bulunan arkadaşlar iş ile ilgili fırsatlar çıkartacaktır.

TaGo
15-06-2017, 21:38
Forumdn arkadaşımıza yardımcı olabilevek bir avukat yokmu yahu. Adamın gçerli sağlık sorunu ve iş bulamama durumu varken nafaja zorunlukuğu kalkar zaten

MK8800
15-06-2017, 21:43
Mersin düşünürseniz ben iş konusunda yardımcı olurum .

Sağlık ile alakalı da durum nedir ya da tam olarak neden faydalanamıyorsunuz bilmiyorum ama hastane sahibi bir kaç tanıdık var aile dostumuz Istanbul'da ve Tekirdağ'da yine yardımcı olmak isterim .

Buradan yazılması da aslında doğru değil ama Ankara'da üyelerden biri ile bağlantıya falan geçme durumu olursa irtibatta kalalım elimizden geleni yaparız .

fthdrn
15-06-2017, 21:44
Emre abi burada her zaman bir kardeşin var elimden ne gelirse yapmaya hazırım.
İnşallah Allah tez zamanda yardımcın olur.
Avukat arkadaşlar gerekli desteği verecektir eminim.

vectra-tuner
15-06-2017, 21:46
Arkadaşımızı ziyarete gidip duruma bakabilecek birisi mutlaka çıkar, yanlış anlaşılma olmasın, durum anlatıldığı gibiyse elimizden geleni yaparız.. Başlığı açan arkadaş sakın kırılmasın bana , tanımadığımız için emin olmak istiyoruz...

TaGo
15-06-2017, 21:46
Meslek ne kardeşim senin yani nasıl yardımcı olabiliriz sana

Kullanıcı
15-06-2017, 21:47
Allah yardımcınız olsun.

Ronin_
15-06-2017, 21:51
Allah yar ve yardımcınız olsun ama nefes alabildiğiniz sürece rızkınız bitmemiş demektir. İmtihanınız zor. Allah sabır versin

K0213
15-06-2017, 21:54
yanında olduğumu bil, duacı olduğumu bil diye like'lıyorum, Tekirdağ'da yaşıyorum elimden gelen bir şey varsa şimdi çıkıp gelirim yanına kardeşim, Allah yardımcın olsun!

turboman
15-06-2017, 22:02
Yazdıklarınızı yaşamasamda az çok anlıyorum güvendiğiniz insanlar iyilik yaptığınız insanlar bi zaman oluyorki sizi düşman olabiliyorlar zaten insanı yıkanda bu harcadığınız emekler çabalar öyle bi noktaya geliyorki insanın tüm enerjisini alıyor yaşama hevesi desen oda sıfıra iniyor.tabi insanoğlu çiy süt emmiştir ne bekliyosunki benimde çok dostumu silmişliğim vardır. Nedeni ise yaptığım iyiliklere hep nankörlükle karşılık bulduğum içindir. Ama yinede hayat yaşamaya değer azda olsa
Şu an güvendiğim birine verdiğim parayı alamamam sonucu aile düzenim ve iş hayatım çok kötü durumda bende öyle bi noktaya geldimki kendimi zor tuttum çünki sonunda hapse girmek vardı ama buda bi çözüm değildi yani kendinize yapmış oluyorsunuz.benim size tavsiyem değil en ufak akıl verme haddime değil sizin yaşadıklarınız dayanılır gibi değil ama umudunuzu yitirmeyin tek diyeceğim budur allah yardımcınız olsun. Ne işle uğraştığınızı mesleğinizi yazarsanız illaki bi çözüm yolu bulunur kalın sağlıcakla

İbrahim33
15-06-2017, 22:09
Düşmez kalkmaz bir allah abi. Canını sıkma. Herşey insanlar için. Elimizden gelen birşey olursa yapmaya hazırız.

chevelle
15-06-2017, 22:18
Allah yardımcın olsun. çok zor durumlar geçmiş başından. bundan sonrasında güzel günler gelir inşallah. İnsan bir noktadan sonra derdini içinde tutamıyor, patlayacak gibi oluyor. birine anlatamasan da yazman senin açından çok iyi olmuş

enes_srb
15-06-2017, 22:21
Allah yardımcın olsun abi ne diceğimi bilemedim

i-vtec07
15-06-2017, 22:32
Ne yapılacaksa elimizden ne gelicekse biz yanındayız emre abi unutma bizde senin aileniz .

turbo&quattro
15-06-2017, 22:38
Forum demirbaslarindan birileri durumu teyit etsin elimizden gelenin en iyisini zaten yapariz.

Ps > yanlis anlasilmasin lutfen ***** kime inanacagimizi sasirdik .

TolgaUs
15-06-2017, 22:42
Allah yardımcın olsun hocam. Bende oldukça zor durumlardan geçiyorum şu sıralar.
Hiç yapmam asla yapmam dediğim işi yapıyorum. Seve seve yaptırıyolar.
Hayatla ilgili okadar bağlarımı kopardım ki motosiklet ehliyetine başvurdum.
Belki olurda biri vurursa ölürüm diye. Birde üniversiteyi bırakıcam muhtemelen askere gidicem.
Doğma büyüme İstanbul'luyum. Muhtemelen doğuya verecekler beni. Şansım varsa belki de orada şehit olurum.
Tek istediğim şey ölmek şu sıralar. Çünkü biliyorum ki intihar etmek günah.

Sen kalk çalış çabala onu al bunu al. Sonra çocuğum rahat etsin diye varını yoğunu karına ver.
Gel bide nafaka vermiyor diye polise şikayet etsin çocuğunu göstermesin sana. Gerçekten bu kadar gaddar olmamalı insanlar.

8.000rpm
15-06-2017, 22:44
Ankaradaki arkadşlarımızdan iş ile ilgili mutlaka bir çözüm bulunur
Gerisi de zamanla yavaş yavaş düzelecektir
Önemli olan bırakmamak , asıl önemli konu bu
Bunun için de hiçbir şey olmasa da şu anda göremiyor olsanız da evladınız var
Bu düşünceye sarılıp sabır dilemekten ve bu günlerin elbet geçeceğini düşünmeniz gerekiyor
Tabi bunu söylemek kolay , yaşadıklarınızdan sonra bunu yapabilmek ne derece zor hiçbirimiz bunu kesinlikle tahmin bile edemeyiz
Ama şu anda yazdıklarınızı okuyanlar olarak ilk aşamada elimizden gelen sadece bunları yazmaktan ibaret olacaktır maalesef
Dediğim gibi , kolay olmayacaktır
Ama öncelikle iş ve düzenli bir gelir konusunu halletmeniz lazım , bu konuda da bu forum elinden geleni yapar
İş ile birlikte sigorta da devam eder , sağlık masraflarınızın bir kısmı karşılanmaya devam eder
Sonrası umut inanç ve tevekkül
Yazdıklarınızdan olan bitenlerde sizin bir kabahatiniz , yanlış bir yatırım , parayı batırma , alkol , uyuşturucu , aldatma gibi bir durumun olmadığı gayet net belli. Dolayısı ile mutlaka derdi veren dermanını da verecektir
Sabır gerekli mümkün olduğu kadar
Bir de kızınızı asla düşünmeyi bırakmayın
Sizin esas gücünüzü o düşünce oluşturacaktır
Allah sabır ve güç versin size
Dediğim gibi , önce iş konusunu halletmeye çalışın
Bu konuda forumdan gelecek yardımlar mutlaka olacaktır

ENGean
15-06-2017, 22:53
Allah yardımcınız olsun hocam, inş en kısa sürede başınızdaki dertlerde sıkıntılardan kurtulursunuz.
En önemliside kızınızı en kısa sürede görürsünüz. Evlat cok farklı bişey.

Kartal3urak
15-06-2017, 23:18
Ulan Nası Bi Hal Aldı Ülke.. Herkes de Geçim ve İş Sıkıntısı Olmaya Başladı.. Bakıyorum Etrafıma Gerçekten Çok Sıkıntılı Durumlar Var.. Allah Yardımcın Olsun..

Kendi Durumuma Bakıyorum Cidden Etrafımdakiler Delirdin Deli Deli Hareketlerin Var Derken Kendimde Çok da Anormallik Göremiyorum.. Hayat Koşulları Bizleri Çok Farklı Yerlere Sürüklüyo..

SekoLive
15-06-2017, 23:19
Cok gecmis olsun

Ne is yaparsın belki bi yardimimiz olur

Alalh kimseyi kötü insanlarla karşılaştırmasn.

uqr
15-06-2017, 23:26
Çok geçmiş olsun.

Umarım tüm sorunlarınız çözülür.
Allah yardımcınız olsun.

PROMINENT
15-06-2017, 23:35
Hepimiz ayni cikmazlardayiz. Ve cikis yolu bulamiyoruz. Bazen cok ciddi sekil de sikayim kafama diye dusunuyorum. Borcum harcim yok ama artik gelir de yok. Ya akp tayfasina takilip devleti dolandirip elhamdurllh diyecegiz ya da namusumuzla bir kosede geberip gidecegiz.

KoramiraL
15-06-2017, 23:37
Neydik ne olduk ne oluyoruz.... Allah yardımcın olsun denecek söz var mı bilmiyorum okurken kötü oldum yanlız yaşama sevincine ayakta durmana sevindim inşallah kızını tekrar göre bilirsin tükendim demekle tükenilmez belki konuşamıyorsun evet ama en azından yazmışsın anlatmışsın yaz be en azından içinde tutma buradan ortak oluruz dinleriz seni ama yeter ki susma sen inşallah her şey en kısa zamanda yoluna girer Allah tekrar yardımcın olsun

fussy
16-06-2017, 00:24
iş noktası bu ara herkes için buyuk dert ve gun gectikce kotuye gidiyor. haliyle hayatımızı idame ettirmek için gerekli olan mevzular çıkmaza giriyor. bende aylardir is ariyorum ama nafile. sizin yasadiklarinzi görünce derdimden utandım. Allah yar ve yardımcın olsun abi umudunu en azından kızın için kaybetme.

AşkınS.
16-06-2017, 00:34
Allah yardımcınız olsun,ben inanıyorum ki sabır ve zaman çözecektir bişeyleri..yaşadıklarınız hiç kolay birşey değil ama yaşıyorsak hala bir umut var demektir..
Yazmışlar yukarıda da zaten,elimizden gelen birşey olursa yardımcı olmaya hazırız..

ikuybu
16-06-2017, 00:41
Allah yardımcınız olsun.
Üzerimize düşen bir şey varsa bende yapmaya hazırım.

SmT
16-06-2017, 00:54
Güçlü birisiniz,düşsenizde kalkmışsınız gene kalkabilirsiniz, en önemlisi kalkmak için yeterince büyük bir sebebiniz var..Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Anıl E.
16-06-2017, 01:00
7 yıldır foruma üyeyim son 2 senedir bu ve buna benzer konular ne kadar da arttı . Allah yardımcınız olsun demekten başka bir şey aklıma gelmiyor .
Öz ablam istanbul'da avukat,fikir danışmak ya da hukuk açısından bir sorun varsa seve seve yardımcı oluruz. Bu forum çok şeye çare oldu . İnşallah her şey düzene girer .

"En azından hayattayız bu da bir şey be abi "

ModulaRKinG
16-06-2017, 01:48
24 Saatin 24 sahibi vardır asla umudunuzu yitirmeyin derdi veren Allah dermanıda verir.

300E
16-06-2017, 02:11
Okudum tüylerim ürperdi cidden, ne diyeceğimi şaşırdım Allah sabır versin abi..

Benim yaşım 21 geleceğimden öyle endişeliyim ki, çünkü dünya cidden yaşanmaz bir hal aldı, her türlü pislik, hertürlü kuralsızlık aldı başını yürüdü, artık bu dünyada midem bulanıyor.

Çevremde yakın zamanda kaçtane evlenen insan varsa, uzak yakın hiç farketmez çoğu boşandı, e durum böyleyken inanın evlenmekten korkuyorum, daha evlilik zamanımız gelmedi ama, ee zaten şu zamanda düzgün helal süt emmiş kız bulmakta zor, ee tabi öyle temiz biriyle evlenmek için temiz bi insan olmak lazım.

2 yıllık MYO okuyordum, ilk senem çok güzel geçti ikinci sene boşverdik, bu sene 3. sene bitti 10 tane dersim var alttan. Biliyorum çalışkan bir öğrenci değilim. İş desen okadar yere başvurdum, CV verdim, büyük adamlar devreye soktum ama iş bulamadım. Daha şu yaşımda cidden çok sıkıldım. Ama Allahıma şükürler olsun, ailem yanımda, sağlığım yerinde. Bence insanın hayatında geri yerine koyamayacağı iki şey, mal mülk falan koyulurda bu saydığım iki şey çok zor.

Bende içimden geldiği gibi yazdım işte bi kaç bişey, zırvaladıysam tüm forum ahalisinden özür diliyorum.

snan1910
16-06-2017, 02:31
Emre abi, yine forumda birkaç yazına denk gelmiştim, bunuda okuyunca gerçekten üzüldüm, umarım her şey çok daha iyi olur , en iyi şekilde yoluna girer, en son Mert'in orda denk gelmiştik sanirim, işten ayrıldığını felan konuşmuştuk ama durumlar daha da kötüye gitmiş anlaşılan, umarım hakkında en iyisi olur abi. Yapılabilecek bir şey olursa her zaman elimizden ne gelirse biz buralardayiz abi

tuner faruk
16-06-2017, 02:49
Derdi veren Allah dermanınıda veriyor düşmez kalkmaz bir Allah bu forumda nelere çare bulunmadı elimizden geldiğince destekte bulunuruz yüz yüze tanışmasakta burda yüzlerce kardeşin var unutma en büyük acizlik umutsuzluktur hayat o kadar garipki bitti dediğin yerde hiç ummadığın şeyler oluyor ve farkına bile varamiyorsun

_driver_
16-06-2017, 03:05
Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda durumunuzu düzeldir ve yavrunuza tekrar kavuşabilirsiniz

Talih.b16
16-06-2017, 03:25
Amk eskiden insanlar piston aldım egzantrik taktim sıkıştırma az geliyor napalim diye soruyordu.
Şimdiki halimize bakın?
Ne diyim ne yazıyım bilemedim.
Çok üzücü, çok üzüldüm.
İnşallah düzelir herşey, inşallah bi çıkış yolu bulursun.

2jz
16-06-2017, 05:30
Daha öncede sıkıntıda olduğunuzu belli eden bir cümle kurmuştunuz. Anlatınca çok üzüldüm gerçekten. Bu kadar ciddi olduğunu tahmin edemedim.

Geçen ay malesef tüm mal varlığımı kaybettim. İş konusunda yardımcı olmak için birini arasam açmayabilir telefonumu.

Avukat lazım olursa bir arkadaşım var. İstediğiniz zaman fikir danışabiliriz, yardımcı olabilir. Elimdende başka bir şey gelmiyor malesef :(

bahadırtelli
16-06-2017, 06:05
Allah yardimcin olsun evlat sahibi biri olarak evladini goreremekmekten daha agir bir imtihan olmaz diye dusunuyorum. Ilk etapta cocugunuzu gormeniz icin yapmaniz gereken odeme nedir( yazarken bile insan utaniyor evladi gormek parayla) kisa vadede o konuda yardimci olalim.

mertxx
16-06-2017, 06:52
Emre merhaba,

Seninle yüzyüze tanışamadık fakat az çok ne kadar efendi bir insan olduğunu anlayabiliyorum. Yazdıklarını okuyunca yüreğim dağlandı.Her ne kadar evli ve çocuk sahibi biri olsamda yaşadığın zorluğu tükenmişliği ancak tahmin edebilirim. İnsan başına gelmeyince ne kadar vahim olduğunu anlamayaz.

Umudunu kaybetme dostum, herşeyden önce rabbim yanında olacaktır. Sen doğru, dürüst olduktan sonra aşamayacağın engel yok. Şu an önemli bir rahatsızlığın var ilk etapta bir iş bulup bu rahatsızlığının sana verdiği etkiyi en aza indirmek için çabalamalısın. Mesleğin nedir ne iş ile meşguldün ? Hepimizin elimizden gelen yardımı yapacağımıza hiç süphem yok.

Ülkede yaşananları düşününce inan akıl tutulması yaşıyor insan. Savaşta olmadan sürekli şehit veren tek ülkeyiz. Devlet büyüklerinin bitmek tükenmek bilmeyen açgözlülükleri yüzünden insanlar ızdırap içinde.Adalet sistemi çökmüş dibe vurmuş.Herkes rant, kısa yoldan emek vermeden para kazanma peşinde. Üretim düştü ,tüketim yükseldi hemde şuursuzca.Her geçen gün varlıklarımız yabancılara satılıyor. Topraklarımız, fabrikalarımız, şirketler, bankalar vs.
Basın özgürlüğü diye birşey kalmadı.Özgürlük kalmadı ki..! Ard arda gelen kadın cinayetleri, tecavüz,taciz haberleri. Bir kısım tayfa ülkeyi terketme çabasında. Sağlıklı vicdanlı bir insanın bile deliresi geliyor.

Tüm bunları bir düşün. Herşey bir yana evladın bir yana. Halen ayaktasın çok darbe aldın ama yıkılmadın ve yıkılmaycaksın. Eminim buradan arkadaşlarda elinden geleni yapacaktır. Bu forumda bir aile ortamı var ve son zamanlarda imkanı olan herkes samimi olarak ihtiyaç sahiplerine yardımcı oluyor .Bunu sadece maddi yardım olarak düşünme lütfen. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

PuT
16-06-2017, 07:09
Allah yardımcın olsun.Derdi verende Allah dermanı verende.Yaşadıkların gerçekten çok büyük ve dayanılması çok zor şeyler bazen dıyosun neden hep ne gunah işledimde bu duruma düştüm kızıyosun ama vardır yaradanın bir bildiği.Umudunu hiç kaybeme mesleğini söylersen elbet bir şekilde işleri yoluna koymanın yolunu buluruz hayata tekrar kaldıgın yerden olmasada sıfırdan temız bı sayfa olarakbaşlarsın.Allah yardımcın olsun abi elimden ne gelirse her konuda hiç çekinmem sadece söyle özelden yaz yeter.

KÖROĞLU
16-06-2017, 07:32
Emre, yaşadıklarını okuduğumda hayatımın iz düşümünü gördüm.
Sanırım seni bu forumda en iyi anlayacak insan benim.
Zira 2016 nisanında bir sebep söylemeden ve bir gerçekten bir sebep olmadan ( alkol / düşkün hayat / şiddet / maddi imkansızlık / aldatma) ayrılmak istedi.
O zamanlar kızım 6 aylıktı.Baktım olmayacak anlaşmalı boşanma yoluna gittim.
Çünkü normal boşanma çok uzun sürüyor ve bu ülkede anne hayatta ise baba evladıyla kanun nezdinde çok çok az görüşebiliyor.
Bu sorsan çocuk yararına yapılan bir şey. Boşanma öncesi ara karar da 14 günde 2 saat görme hakkı verdi hakim.
Yani o saatlerin 1 saati de kurban olduğum uyurken geçti.
Yani kanuna sövmek suç ama ne kadar sövdüğümü bir ben bir allah bilir.
Sonra o severek aldığın gözünün içine baktığın kadın daha evinden ayrılmadan evini satışa çıkardığını görüp yıkılırsın, bayram günü 1 gün çocuğunla kalmak istersin karşılığında evin satışı konusunda yardımcı olursan veririm der sana isyan edersin.
Ben ceketi alıp çıktım ne varsa bıraktım lanet olsun dedim, şimdi kızımı anlaşmalı olmasına rağmen 14 günde 2 gün görüyorum.
Bu ülkede kimse hak hukuk var demesin çıldırıyorum çünkü.

Bu süreçler kolay mı geçti ? Değil çıldırım yeri geldi hiç birşey görmedi gözüm.

Emanet belimde evlerine gittim kızımı gördüm sustum geri döndüm, nasıl bir psikolojiye bürünüyor insan bu tür durumlarda çok iyi bilirim.

Şu kadarını yazayım çıkış yolu sensin. sen istemedikçe kimse seni bu kuyudan çıkartamaz.

Önce iste, sonra harekete geç. Beni iş yerimde çok idare ettiler, tuvalette duvarları çok yumrukladım mahkeme zamanları allah var hiç ses etmediler.

Görüyorum sen biraz salmışsın.
Elimde o dönemde aldığım psikolojine faydası olacak farkındalık yaratacak birkaç kitap var dilersen bana özelden ulaş göndereyim sana vaktin de var okursun muhakkak faydası olur.

Sağlığına dikkat etmen lazım çünkü sana ihtiyacı olan bir prenses var, kızının karşısında düşkün bir adam olmak hiçbir babaya yakışmaz.

Ben bu gün ayaktaysam onlara bir zarar vermediysem sebebi kızımın varlığının verdiği güç ve sorumluluktur.
O yüzden sen dik duracaksın ki kızın da arkasında bir baba olduğunu görüp hayata daha net ve güvenli adımlar atacak.
Sağlığın için üzüldüm MS maalesef zor bir rahatsızlık, şifalar diliyorum. Tedavine yardımcı olan doktordan da allah razı olsun.

Dediğim gibi anahtar da sensin kilit de sensin, tükenmişliği anlıyorum.
Günlerce evden çıkmadım, neden bunları yaşıyorum diyerek çok sorguladım, yeri geldi inanç çizgimden kaydım.
Çok şükür şu an iyi durumdayım bunun düzelmesi 1 seneyi buldu.

Yasal olarak ise şunları yazayım 1. si kızını nafaka vermiyorsun diye göremeyeceksin diye bir durum yok.

Belgelenebilir bir gelirin olmadığı için gelir tespiti yaptırıp bunu ispat ettiğin anda nafaka ödemek zorunda değilsin.

Boşanma kararınızda görüş için belirlenen günlerde kızını alamıyorsan, eşinin ikametgahındaki icra dairesine bir ücret yatırarak ve bir icra memuru eşliğinde çocuğu ilgili saatlerde alıp yine bırakman gereken saatte bırakabilirsin.
Bunun için maalesef bir harç var ödemek zorunda olduğun.

Ayrıca bu durumu kötüye kullandığı ve çocuğunu sana göstermediğini yazı / konuşma kaydı / wh görüşmesi / msj gibi durumlar ile ispat edersen velayetin sana verilmesi bile söz konusu olabilir.

O yüzden ilk hedefin iş bulup hayata tutunmak olmalı, yazı dilinden anladığım inançlı bir insansın.

Bunların hepsi bir sınavdır, rabbim sevdiği kulunu imtihan eder bilirsin.
Ve gecenin ardından bir gün güneş elbet doğar, senin içinde bu güneş doğacak sadece biraz çabalaman gerekli.

Son olarak bir kız evladı bu dünyada anne kadar babaya da ihtiyaç duyar, onun için senin ayakta olman lazım.
Kalk kızına sahip çıkmak için yapman gerekeni yap.

Destek olacağım bir konu olursa 543 614 seksen beş altmış dört bu numaradan bana ulaşabilirsin.

Acil şifalar diliyorum, rabbim mübarek ay'ın yüzü suyu hürmetine sana en kısa zamanda toparlanma gücü, sağlık ve afiyet versin.

blow07
16-06-2017, 08:11
Allah yardımcınız olsun abi. Keşke elimizden birşeyler gelse , yanınızda olabilsek :(

Tahir
16-06-2017, 08:23
Kardeşim insanın en büyük sermayesi kendisidir bunun için sen önce kendine iyi bak ve bir kızın olduğunu hiç aklından çıkarmadan hep güçlü ve ol.Allah yardımcın olsun...

M U R A T
16-06-2017, 08:27
Allah yardımcın olsun bundan sonra umarım herşey daha iyi olur. Anlatman gerçekten çok iyi ben ketum bir insanım hiçbir şeyi anlatmam ve öyle olunca insanın sırtında ciddi bir yük oluyor.

Böyle derdini paylaşınca en azından biraz hafiflemiştir ve buradaki birileri iş konusunda da yardımcı olacaktır.

Yigit-Y
16-06-2017, 08:29
Allah yardımcın olsun

By CrAzY
16-06-2017, 08:50
Allah gönlüne göre versin.

kıvancr
16-06-2017, 08:50
Allah yardımcın olsun kardeşim, anlattıklarına çok üzüldüm,seni tanımıyorum ama yazından nasıl bir insan olduğunu az çok çıkarabılıyorum.
Kımseyı kendın gıbı görmemelisin,hayatta senden degerlı bırsey yok.Bu forumdakı herkesın maddı manevı sıkıntılı donemlerı olmustur. Bu donemler gecıyor ve anı olarak kalıyor.
Sen Allaha sığın dua et,inşallah en kısa zamanda güzel bir iş bulur sağlıgına kavuşursun. Eşinin sebepsız boşanması ve tum emeklerını verdıkten sonra durumu anlamayıp cocugunu gostermemesı konusunuda Allaha havale et.
Kendıne cok ıyı bak bır ıstegın olursa tum forum yanında. Saglıcakla kal.

Batu-R
16-06-2017, 08:56
Allah yardımcın olsun abi. Bu devirde geçinmek gerçekten çok zor. 1,500TL' ile çalışıyorum hiç bir şeyime yetmiyor birikmiyor da. Ben evlenmeyi düşünen adamım böyle bir durumda kız arkadaşımı nasıl bu yola sokabilirim. Çok zor.

Allah yardımcın olsun abi yardım edebileceğimiz bir şey varsa seve seve yaparız.

M3CSL
16-06-2017, 09:04
Sabret kardeşim, sabrın sonunda güzellik mutlaka gelir, şu an sabrının denendiği zamanlar. Her zorlukla beraber kolaylıkta vardır ,
Yoksa siz, sizden önce gelip geçmiş olanların karşılaştıklarının benzeri başınıza gelmeden cennete gireceğinizi mi sandınız? Onlara şiddetler, belalar ve zorluklar gelip çattı; sarsıldılar. Öyle ki, resul ve onunla birlikte inananlar, "Allah'ın yardımı ne zaman?" diye yakarıyordu. Haberiniz olsun ki, Allah'ın yardımı çok yakındır. Bakara 214
"Allah sabredenlerle beraberdir"2-153.
Zor zamanlarda duha inşirah oku iyi gelicektir.

leventrc
16-06-2017, 09:09
Allah yardımcın olsun...

Mesleğini yazarsan en azından iş bulman konusunda belki bir yardımımız dokunabilir.

cyclonee16
16-06-2017, 09:17
Bizde derdimiz var zannediyoruz. Allah yardımcın olsun abi elimizden gelen birsey olursa seve seve yardımcı olurum

Evrenoz
16-06-2017, 09:17
Allah sabır versin, güç versin, yürü ya kulum desin..

melihyilmaz
16-06-2017, 09:18
Allah yardımcın olsun.. umarım iş bulur bir an önce toparlarsın.

B-Devi
16-06-2017, 09:23
Herkesin bir sınavı var ama sizin sorular gerçekten çok zor. Burada yapmanız gereken Allah'tan ümidi kesmemek. O dert verdikçe siz ona sarılmaya devam ederseniz, sizin için mutlaka bir ödül hazırlayacağından eminim. Herşey eskisinden daha güzel olabilir. Sadece biraz metanet. Allah yardımcınız olsun.

aposport
16-06-2017, 09:23
Allah yardımcın olsun. Düşene vuran çok oluyor da en çok aynı yastığa baş koyduğun insan vurunca koyuyor.

imprezaWRC
16-06-2017, 09:27
Bir yerden bir alıntı hikayedir diye sonuna kadar okudum ve düğümlendim kaldım. Umarım en kısa sürede zorlukları atlatırsın.

ahk
16-06-2017, 09:39
allah yadımcın olsun umarım kısa zamanda toparlarsın psikolojini ve kafan rahatlayınca işe girebilirsin. Zaten iş ile kafandaki birçok düşüncedan uzaklaşırsın. Yaşın genç işkur'a hemen başvur.


Forumdn arkadaşımıza yardımcı olabilevek bir avukat yokmu yahu. Adamın gçerli sağlık sorunu ve iş bulamama durumu varken nafaja zorunlukuğu kalkar zaten

nafaka karışık mesele zorunluluğu kalkmaz en azından dava açmadan. sonucu hapis olan tek borç gibi bir şey. iflas edip icralık olan birinin 6 aylık nafaka borcu nedeniyle 1-2 ay hapis yattığını gördüm.

Aero
16-06-2017, 09:59
Emin olun aylardır zor günler geçiriyorum. Umudunuzu yitirmeyin ve başaracağım deyin. Allah büyük.

mikelazi
16-06-2017, 10:00
Allah yardımcınız olsun

powERS
16-06-2017, 10:03
İnşallah en kısa sürede deva bulursun tüm sorunlarına.. Allah yardımcın olsun.

SkY
16-06-2017, 10:08
Allah yardımcın olsun..

kesik_çizgi
16-06-2017, 10:16
İmtihanın çok büyükmüş abi, Allah yardımcın olsun, yapabileceğimiz birşey varsa elimden geleni yapmaya hazırım

Grimlord
16-06-2017, 11:19
Allah yardımcınız olsun, umarım kısa zamanda herşeyi yoluna koyarsınız. Hayata olan bağlılığınızı asla yitirmeyin, çoğu zaman ufacıkta olsa umuttur insanı yaşatan

Molev
16-06-2017, 12:26
Abi Allah yardımcın olsun forumca izin ver birşeyler yapalım, yardımı kabul etmiyosun anlıyoruz ama elimizden ne gelirse iş konusu olsun sağlık sorunların olsun mutlaka biri çıkar bu forumdan Ankara vs. yarınımız belli değil, böyle günleride insanlar bir olduklarında atlatabilir 6 aydır maddi sıkıntılardan dolayı arabamı yatırıyorum eve icra üstüne icra geliyor şu sıralar borçlarımı sadece öteki aya öteleyebiliyorum artık nefes darlığı rahatsızlığım başladı nefes alamıyorum gözlerim kararıyor toplu taşımaya binemiyorum insanların çok problemleri var inşallah en kısa sürede hayatını rayına oturtursun abi.

ghibli06
16-06-2017, 13:22
Hepimiz ayni cikmazlardayiz. Ve cikis yolu bulamiyoruz. Bazen cok ciddi sekil de sikayim kafama diye dusunuyorum. Borcum harcim yok ama artik gelir de yok. Ya akp tayfasina takilip devleti dolandirip elhamdurllh diyecegiz ya da namusumuzla bir kosede geberip gidecegiz.

çoğumuzun durumunu çok güzel özetlemişsin, dediğin gibi çıkış yolu şu anda yok! işlerden alamadığım paralar sebebiyle dünya kadar sıkıntıya giriyorum, ülke iş aleminde de tamamen yandaş-karşıt diye bölündü, karşıtsan iş yapıyorsan herkes tepene biniyor, zorla iş yapıp sonunda da lanet edip bırakıyorsun, ülkedeki iş herkese yetmiyor ama yurt dışı da bitti, hemen hiç bir ülke bizimle iş yapmak istemiyor, sonuçta maddi manevi çok ciddi kayıplar yaşıyoruz... şahsen akıl sağlığım yerinde diye sevinir oldum, kendime sanal mutluluklar uyduruyorum bazen, Allah sonumuzu hayır etsin, inancım olmasa 'burda olmadı bir de öte tarafa bakalım!' diyeceğim ben de...

kiraccemal
16-06-2017, 13:37
Allah yar ve yardımcınız olsun. Nefes aldığınız sürece halen umut vardır. Üzülerek okudum umarım ki en kısa zamanda sorunlarınıza çare bulursunuz.

Sti_Ozan
16-06-2017, 13:48
Allah yardimcin olsun abi,insan oglu bukadar nankor olmamali.

SpeedlinE™
16-06-2017, 14:38
Geçmiş olsun abi,Allah yardımcınız olsun. Allah sabır versin,durumunuz ve sağlığınız en en yakın zamanda düzelir inşallah.Allah o güzel evladınızla görüştürmeyi nasip etsin inşallah

Dragger
16-06-2017, 15:01
Allah yardımcın olsun, inşallah atlatırsın sıkıntılarını.

Forumdan mutlaka arkadaşlar yardımcı olacaktır Ankara'da iş bulabilmen için. Maddi olarak da forumca birşeyler yapalım isterim.

E21hamza
16-06-2017, 15:37
Allah yardımcınız olsun. İnşallah en kısa sürede sıkıntılarınızı atlatırsınız.

turkishpower
16-06-2017, 16:39
Allah yardımcınız olsun.İnancını yitirme.Yardım için desteğe hazırız

makif84
16-06-2017, 17:25
Hocam şimdi ne desek yinede çare olmayacak. Rabbim umarın en kısa surede derdine derman olur.Bir baba olarak söyluyorum. Kendini güçlü kılman için evladını sakın aklından çıkarma.Bu bi nebzede olsa sana kuvvet verecektir.Birde meslek ne yazarsan inan forumca elimizden geleni yaparız. Sağlıcakla kal

excellency23
16-06-2017, 17:29
para is güc bi sekilde hallolur ona eminim.

eski esiniz ve velayet konusunda bi avukat arkadas yardimci olur umarim. son zamanlarda cok duymaya basladim kadin varlik icinde yasarken adam nafaka ucretlerinden dolayi sefalet icinde yasiyor. sizi sömürmeye calisacak bu bariz. daha kresteymis bunun okulu var lisesi var. nasil olacak bilmiyorum ama umarim bi cikis yolu vardir. türk adaletinin borusu sadece bosanmis erkeklere ötüyor heralde. su tip seyler okudukca gercekten cok sinirleniyorum. bi kadini tanimanin en iyi yolu bosanmak galiba :)

suk3b3
16-06-2017, 18:03
Her şey üzerine gelip dayanamayacagini hissettiginde asla pes etme. Çünkü orası gidişatın değişeceği yer ve zamandır.
Allah sabır versin pes etme dostum

livaneli
16-06-2017, 18:20
En karanlık an, gün doğumu öncesiymiş kardeşim ; sabrın yoksa, umudun yoksa İNADIN olsun.

berkaybyrm
16-06-2017, 22:37
Allah cc yar ve yardimcin olsun gerÇekten kÖtÜ dÖnemler geÇİrİyorsun bunlarin hepsİ bİr sinav rabbİm İnŞallah hakettİĞİn mutluluĞu en yakin zamanda verecek gerÇekten tebrİk etmek İstİyorum senİ abİ bİzİmle derdİnİ paylaŞtiĞin İÇİn ne destek gerekİrse vermeye hazirim elİmden geldİĞİnce sen gÖnlÜnÜ ferah tut bÖyle Şeylerİ aklina getİrme her Şerrİn İÇİnde bİr hayir vardir ŞÜkredİp dua etmeye devam et unutma kİ allah cc. HİÇ bİr kuluna taŞiyamayacaĞi yÜkler vermez. Hayirli geceler

gkhn55
16-06-2017, 23:02
ALLAH yar ve yardımcınız olsun.Bir kapıyı kapatan rabbim bin kapıyı açar.Ümidini yitirme abi.

korki
17-06-2017, 01:45
Allah yardımcınız olsun. Zor bir süreç; hayata ve çocuğunuza olan inancınızı , umudunuzu kaybetmemeniz gerekir ve bunun bir süreç olduğunu aklınızdan çıkarmamanız. Bu ekonomi ile bu dengesizlik , toplumdaki kutuplaşma ile ne kadar böyle gider tahmin etmek zor. Umudumuzu kaybetmemiz gerekiyor başka da birşey kalmadı heralde. Çalıştığınız iş kolunu yazarsanız yardımımız dokunabilir. En azından kızınız için umudunuzu kaybetmeyin.

FaBeRgE
17-06-2017, 03:09
Allah yardımcınız olsun, çok geçmiş olsun, bu tarz olaylar herkesin başına geliyor merak etmeyin. Kimisi ucundan atlatıyor kimisi kökünden kazınıyor. Bizde ailecek 2001 ve 2014 yıllarında bu tarz şeyler yaşadık, zamanla ve azimle hepsi aşılıyor.

mert_can 41
17-06-2017, 03:40
Abi Allah yardımcın olsun okurken boğazım düğümlendi üzüldüm filim gibi bir hayat yaşamışın. Bizde maddi açıdan büyük sıkıntı yaşamıştık eve gidicek para bulamadığımız zamanı bilirim. Allaha bin şükür şuan iyiz o zaman inancımı kaybetmiştim ama anladım hayatta herşeyi. Bir sınav olduğunu her düşüşün bir kalkışı olduğunu. Sakın ümidinizi kaybetmeyin ve yanlış bir şey yapmayın abi çocuğunuz şuan bir şeyleri anlayamıyordur aklı erdiği zaman yalnız kalmasın sizi aramasın... Doktordanda Allah razı olsun.

KENDRG
17-06-2017, 03:45
Hayat bir sınav, Allah herkese sabretmeyi bilip feraha kavuşmayı nasip etsin..

tremx
17-06-2017, 09:15
Allah yardimciniz olsun, ne yazacagimi bilemedim..

gokhankenar
17-06-2017, 10:11
Yazdıklarınızı okuyunca 40 çeşit duyguya kapıldım. üzüldüm sinirlendim isyan ettim ve bunun gibi birkaç şey daha. Allah yardımcınız olsun diyecek başka birşey bulamıyorum. Hayatınızı iyice zorlaştıranlara aşırı sinirliyim şu an.

gökan
17-06-2017, 10:27
çok üzüldüm hocam keşke elimden bir iş bir yardım gelse mezunıyetıne gıdın kızınızın bırgun oda babasını özleyecek emınım allah kimseye böye acı yaşatmasın çok zor:(

by serçe
17-06-2017, 10:57
Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda düzlüğe çıkar ve sorunlarından arınırsın en kötüsüde evlat inşallah en kısa zaman da evladına kavuşursun

Kubilay
17-06-2017, 11:12
Allah yardımcınız olsun.

bskone
17-06-2017, 13:11
ALLAH C.C yardımcınız olsun gerçekten çok zor bir süreçden geçmişsiniz ve geçmeye devam ediyorsunuz derdi veren rabbim dermanı'nıda verir.

TaGo
17-06-2017, 19:26
Kardeş çözümsüz değilsin işte. Bak burada sana çıkış yolu gösteren 100 lerce insan var. Biz sana yardım etmiyoruz, biz sana bir yön veriyoruz sadece. Allah bu yazgıyı böyle yazmış, sen bi yazı yzdın. O bize bir ışık yaktı. Kırılma gücenme. Biz bir dauanışma gösterelim sende yoluna devam et bizde mutlu olalım. Sen bir gül biz bin güllelim.

+soner
18-06-2017, 18:49
Yaşadıklarınız karşısında tek diyeceğim şey asla yaşama olan bağınızın kopmasına izin vermeyin. Ne olursa olsun kene gibi yapışın hayata çünkü bıraktığınız an herşey biter. Ufakta olsa birşeyler yapın bir çırpınış gösterin. Nefes alıyorsanız şanslısınız.


çoğumuzun durumunu çok güzel özetlemişsin, dediğin gibi çıkış yolu şu anda yok! işlerden alamadığım paralar sebebiyle dünya kadar sıkıntıya giriyorum, ülke iş aleminde de tamamen yandaş-karşıt diye bölündü, karşıtsan iş yapıyorsan herkes tepene biniyor, zorla iş yapıp sonunda da lanet edip bırakıyorsun, ülkedeki iş herkese yetmiyor ama yurt dışı da bitti, hemen hiç bir ülke bizimle iş yapmak istemiyor, sonuçta maddi manevi çok ciddi kayıplar yaşıyoruz... şahsen akıl sağlığım yerinde diye sevinir oldum, kendime sanal mutluluklar uyduruyorum bazen, Allah sonumuzu hayır etsin, inancım olmasa 'burda olmadı bir de öte tarafa bakalım!' diyeceğim ben de...

Piyasa içler acısı gerçekten. İşi yapabilmek için en uygun fiyatı vermek zorundasın yoksa iş yapamıyorsun.Herkes en ucuzuna kaçıyor. Yüksek rakamlarda kar marjı daha da düşüyor. İş yapmak, para toparlamak çok zor..

Batum
18-06-2017, 19:32
İmtihan dünyası Allah c.c yardımcınız olsun şifa versin.

Melih-Ö
18-06-2017, 19:42
Emre abi Allah yardımcın olsun, çok üzüldüm umarım atlatırsın sıkıntılarını. Bir telefon uzağındayım abi bende ne zaman istersen arayabilirsin abi.

arabasızadam
18-06-2017, 20:14
Dostum çok geçmiş olsun,yaşadıkların çok zor Allah yardımcın olsun ,umudunu kaybetme , nacizane tavsiyem tedavine öncelik ver , gördüğüm kadarıyla forumda bu konuda yardımcı olucak arkadaşlar var ,sağlığın düzeldikten sonra ,gerisini kendin zamanla düzeltirsin diye düşünüyorum,bodruma yolun düşerse her zaman beklerim , tekrar geçmiş olsun.

canozgur106
19-06-2017, 02:44
Allahım tez zamanda yardımcınız olsun..