PDA

Orijinalini grmek iin tklaynz : Ford Fiesta mk7 2011 Klima Havalandrma Motoru Sorunu

yasinolmez
06-07-2017, 13:26
Merhaba arkadalar
2011 model Ford Fiesta aracmzda dijital klima ynlendirme butonlar almyor, yani yze veriyorsun mesela vermiyor sadece n cama veriyor. Gaz pedalnn st ksmnda bir para var o ynlendiriyormu oradan elle mdahale edince yn deiiyor fakat dijital klima panelinden kontrol edilemiyor... Bu fiesta'larn kronik problemiymi. Konuyla ilgili zm sahibi olan var m?

Silence45
06-07-2017, 13:35
Merhaba arkadalar
2011 model Ford Fiesta aracmzda dijital klima ynlendirme butonlar almyor, yani yze veriyorsun mesela vermiyor sadece n cama veriyor. Gaz pedalnn st ksmnda bir para var o ynlendiriyormu oradan elle mdahale edince yn deiiyor fakat dijital klima panelinden kontrol edilemiyor... Bu fiesta'larn kronik problemiymi. Konuyla ilgili zm sahibi olan var m?

ufak bi ynlendirme paras var plastik eklinde. Onu internetten 15-25 tl civarlarna alp for sa diz mesafesinde olmas lazm oradan deimesi gerekiyor. Metal yaptrp kullananda var ancak ileride baka problem kartr m metal olmas bilemiyorum.

EDIT : stanbuldaymsnz, direk size adres vereyim, fiesta konusunda hem ok bilgilidir, hem de ok gvenilirdir. Fiyat da ok makul ekilde halleder.

Barış Cer Beykozlu | Facebook (https://www.facebook.com/profile.php?id=550693216&fref=ts)

yasinolmez
06-07-2017, 14:03
ufak bi ynlendirme paras var plastik eklinde. Onu internetten 15-25 tl civarlarna alp for sa diz mesafesinde olmas lazm oradan deimesi gerekiyor. Metal yaptrp kullananda var ancak ileride baka problem kartr m metal olmas bilemiyorum.

EDIT : stanbuldaymsnz, direk size adres vereyim, fiesta konusunda hem ok bilgilidir, hem de ok gvenilirdir. Fiyat da ok makul ekilde halleder.

Bar Cer Beykozlu | Facebook (https://www.facebook.com/profile.php?id=550693216&fref=ts)

Teekkrler kendisine yazdm Beykoz bana ok uzak ama paray en azndan gnderebilirse falan belki kendim de takabilirim. lginiz iin tekrar teekkrler

purcek
25-09-2017, 09:18
arkadalar merhaba 2012 fiestam da benimki manuel klima yalnz ayn problem var zmir veya Manisa evresinde bunun tamiratn yapacak birisini tanyo musunuz?