Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bobin Sorunsalı

darkmoon
25-09-2017, 15:15
Merhaba benim stype 3.0 bobin alıcam tekrardan sıkıldım artık adam gibi kaliteli bir bobin varmı .. yurtdışından alıcam markası mühim değil kaliteli olsun yeter. hatta biraz performansa yönelik üst sınıf bir şey olursa güzel olur.. 2 pinli benim bobinler ..

msd nin bobinlerini bilen varmı.. delphi yada denso nasıldır.

darkmoon
27-09-2017, 13:46
bir cevap gelmediya .. :D

mert_can 41
30-09-2017, 04:56
B16 Burak jaguar parçacısı onla iletişime geçsbilirsiniz veya o görünce yardımcı olur.

B16
30-09-2017, 08:25
B16 Burak jaguar parçacısı onla iletişime geçsbilirsiniz veya o görünce yardımcı olur.

Bu abi'ye benim fiyatlar kalın gelir kaldıramaz.

aliexpress'ten en ucuzu bulur abi orjinal sever.

darkmoon
30-09-2017, 11:04
Bu abi'ye benim fiyatlar kalın gelir kaldıramaz.

aliexpress'ten en ucuzu bulur abi orjinal sever.

kalın gelmez veririz parası neysede doğru senin parçalar orjinal çok pahaladır yedek parçayı aliexpress den almıyorum o kadarda değil .. :) .. delphi denso bakınıyorum ..

bu arada zamanında verdiğin parça kodları içinde sağol ingilterede sngbratts ve jagbits den aldım çoğunu ..

B16
30-09-2017, 14:35
kalın gelmez veririz parası neysede doğru senin parçalar orjinal çok pahaladır yedek parçayı aliexpress den almıyorum o kadarda değil .. :) .. delphi denso bakınıyorum ..

bu arada zamanında verdiğin parça kodları içinde sağol ingilterede sngbratts ve jagbits den aldım çoğunu ..

2.340TL'ye hayırlı olsun o zaman 6 tanesi

Kargo ücretsiz, kredi kartına mail order ile taksikte yaparım.

İstanbuldaysan kapına kadar moto kurye de yollıyabilirim pos cihazı ile. O da benden olsun.

Ben sadece orjinal parça kullanırım diyip tırım tırım ucuz parça ararsan abi, bende kalın gelir derim.

Parça kodu için rica ederim. Elime yapışmadı. Yine olsa yine yardım ederim.

darkmoon
30-09-2017, 23:57
2.340TL'ye hayırlı olsun o zaman 6 tanesi

Kargo ücretsiz, kredi kartına mail order ile taksikte yaparım.

İstanbuldaysan kapına kadar moto kurye de yollıyabilirim pos cihazı ile. O da benden olsun.

Ben sadece orjinal parça kullanırım diyip tırım tırım ucuz parça ararsan abi, bende kalın gelir derim.

Parça kodu için rica ederim. Elime yapışmadı. Yine olsa yine yardım ederim.

En başda sen kibir ve hor görür bir üslupla yazdınya şu yazıyı yakıştıramadım sana.. Yürekten söylüyorum yakıştıramadım sana..

sırf orjinal olsun diye ebaydan çıkma 4 bijona 80 dolar vermişim sırf orjinal kitapçığı ve orjinal deri wallet kılıfına gene ebaydan 110 dolar vermişim .. kaç kişi bir kılıfla kullanım kitapçıklarına bu fiyatı verir yada gerekli görür..

sıkıntı para değil gereksiz fazla para vermek sıkıntı o ... arka stopu 50 dolara aldım ebaydan burda sadece arka stopa çıkma tabiki istedikleri fiyatları sen daha iyi bilirsin... ön ızgara aldım çıkma ebaydan 150 dolara gümüş olanlardan sportlardan bilirsin, sahibindende iki üç satıcıda var gümüş olmıyan oda tabiki çıkma adamlar 1500tl den kapı açıyor.. güneşlik aldım 80 dolara çifti hemde homelink özellikli bu amerikada jaglarda oluyor homelink çıkma tabiki... burda fiyatları ne alemde sen daha iyi bilirsin hemde homelinksiz..

tr den almıyorum fazla para vermiyorum diye suçluysam sorun yok evet almıyorum tr den ben sana sadece trde parçalar pahalı dedim o kadar.. param yok durumum yok demedim ... rabbime bin şükür o durumada düşürmesin..

Bu arabayıda tamamen hobi keyif için aldım kapıda normal gündeliğe kullandığım başka aracımda var motorumda var.. araba işte 3 haftadır yatıyor kapıda ara sıra keyiflik çıkıyorum.. ucuzcu biri olsam gider arabaya lpg takardım o kafada olurdum en azından..

arasıra levent alkent git gel yapıyorum keyiflik milletin istanbul ankaraya ekonomik bir dizelle yakıta verdiği parayı ben alkent levent arası git gele yakıyorum sefamda olsun oda ayrı lafını bile etmem..

çarem kalmasa burdanda alırım sıkıntı yok.. ama yurtdışından çıkma yada sıfır hiç farketemz 50 dolara aldığım orjinal parçaya burda 500-600 tl vermek mantığıma sığmıyor .. ben sadece sana samimi danışdım sağol sende iyilik yapdın ben hiç söylemeden parça kodlarını verdin .. bende gittim o parçaların sıfırını ingiltereden bratts ile jagbitsden sıfırını aldım.. tekrar sağol diyorum bunu her babayiğit yapmaz Allah razı olsun..

sana lafım yok canın sağolsun ben gene severim seni hakkındada hep iyi düşünücem.. beni ucuzcu diye yaftalaman kalın gelir lafları falan o cidden üzdü.. iyilik yaptında keşke iyilikle kalsaydı başıma kakmasaydın..
genede canın sağolsun .. bana bazı arkadaşlar sordular bu parça kodlarını nerden buldun zordur falan diye Allah razı olsun tech den bir arakadaş verdi diyordum..

Ben senin arkandan Allah razı olsun diye bahsederken sen benim için ucuzcu diyorsun onada canın sağolsun ben gene heryerde Allah razı olsun diyicem.. çünkü ben yapılan iyiliği süistimal etmem..

benim arabam ilk servise master oto halil ustada girdi istersen sana çıkan faturayı yollarım eminim az çok tahminde ediyorsun halil ustada sağolsun baya bir yerine el attı ilgilendi.. ondan sonraki bütün bakımlarına bizim burda maslakda, maslak jaguar bülent ustaya girdi ve hala giriyor.. yeri geldi usta parçada istedi gittim ortaklardan kartaldaki yerlerinden parçada aldım..

incik boncuk işler oldu onları dışarda yaptırdım misal şanzıman yağını değiştirdim fren hidrolik yağını değiştirdim gittim maslakdaki jaguar parçacısından şanzıman filtresi keçeleri ıvırı zvırı aldım yaptırdım incik boncuk işleri onları saymıyorum..

yüzde yüz eminim seninde benimde tanıdığım jaguarcı bir arkadaş var ebaydan 30-40 dolara aldığı çıkma jaguar parçalarını burda tanesini 400-500 tl den aşağı satmıyor..

hatta aliexpressden aldığı çakma jant göbeklerini 4 tanesini ordan alıyorsa 5-10 dolara burda tanesini satıyor 40-50 tl ye tanesini diyorum..
sevdiğim bir insan o ayrı Allah çarşısını pazar etsin . ama kazık yemiyorum diye ucuzcu oluyorsam oda başımla eyvallah..

beni böyle ucuzcu aliexpressci falan filan diye yaftalamanı sana yakıştıramadım o kadar gerisinin hiç bir önemli yok..

üzüldüğüm hani o kadar samimi yardım ettin bana vaktini ayırdın o kadar ilgilendin hani en ufak bir saygısızlıkda etmedim sana ne olduda kalın gelir gibi argo hakaret vari hor gören bir üslüpla kelimelerle ucuzcu falan pos cihazı benden olsun gibi hakir görmek hani bir araba parçası için bu kadar kalp kırmaya değermi.. benim konuşduğum insanla şu yazıyı yazan insan çok farklı insanlar..

tamam hakkımda belki öyle bir izlenim edinmişsindirde böyle her yerde ulu orta ucuzcu kalın gelir falan yazılar ben sana yakıştıramadım çünkü yazılarını okurum hiç böyle üslupda biri değildin tekrar ediyorum bu konu dahil benim sana en ufak bir ters lafım saygısızlığımda olmadı olmazda .. hani önceden bana bir garezin sinirin olsa anlarımda öyle biride olduğunu sanmıyorum.. neyse işte ben forumdan gider ayak bunlara üzülüyorum..

hani bir insana dost dersinya sonra arkandan bıçaklar o hisler duygular içindeyim üzüldüğüm o.. hiç beklemediğim insanlardan beklemediğim üsluplar görüyorum ne için bir iki araba parçası için ..

şu konuya yazana kadar benim hakkımda böyle düşündüğünü bilmiyordum.. ben senin hakkında iyi yardım sever bir insan diye düşünürken ki hala öyle düşünüyorum sen benim hakkımda ne düşünüyormuşsun .. hayat işte ..

son olarak senin rakamların orginal bobinler için gayetde uygun onuda belirtiyim ben flying motorsdan dan 6 lı original set için shipping dahil 650 euro fiyat aldım..

halil ustada bülent ustada bobinleri kötü değiştir demişdi o zaman acemiliğime geldi daha önce hiç bir aracımın bobinini değiştirmedim maslak sanayideki bir kaç usta arkadaşımda bobin bobindir al ucuza hangisi varsa demişdi onların lafıyla gittim ebaydan önüme çıkan ucuz 6 lı seti aldım tek acemiliğim odur .. onuda telafi etmeye çalışıyorum o yüzden konu açıyorum danışıyorum..

aldığım bobinlerde yanmadı arıza yapmadı yanlış anlaşılmasın tıkır tıkır sorunsuz çalışıyor .. sadece benim içime sinmediği için kaliteli yüksek performanslı bir şey arıyorum arıza yaptığından yada sorun çıkardığından değil.. sanırım ucuzcu hiç bir insanda çalışan sorunsuz bir parçayı içine sinmedi diye tekrardan masrafa girip değişmez..

Beni boş ver ben hiç önemli değilim sadece Nacizane fikrim tabii sen daha iyi bilirsin ama hayatında kimseyi horgörme kimseye tepeden bakma kimseyi hakir görme kibir Allah'a aittir.. sen iyi birisin o tuzağa düşmessin umarım..

darkmoon
01-10-2017, 00:05
Neyse bu kardeşinize başka bir şey tavsiye edicek olan varmı ..