Orijinalini görmek için tıklayınız : Tavsiye Kışlık Bot
EnesAksu
26-09-2017, 16:00
Arkadaşlar ***** kış geliyor, arayışta olan arkadaşlara yardımı dokunur. 7 senedir kullandığım botlar artık bitmiş durumda merrell kullanıyordum. Şimdi onlar içinde su alıyor deniliyor.
Tavsiye edebileceğiniz kullanmış olduğunuz 200-500 arası bot varmıdır.
Teşekkür ederim :)
Columbia - North Face tavsiye ederim
kalipson
26-09-2017, 17:38
Karrimor da iyidir
Aynı kaliteyi Columbia'ya gibi markalara göre yarı fiyatına alırsınız
Walla 300 500 vermene hic gerek yok....timber ve haryleyden sonra ilac geldi...
SH500 BOT QUECHUA - Erkek Doğa... (https://www.decathlon.com.tr/sh500-bot-id_8227769.html)
yds'nin bi postalını kullanıyorum. daş gibi kaya gibi
Decathlondan almak cok daha mantıklı..
YKM nin çarşı isimli mağazasından orjinal Harley Davidson aldım 2013 de 250 TL ye, bir sezon bile giyemedim, tabanı eridi şekli bozuldu, ayrıca ayaklarımı hiç sıcak tutmuyor, onun yerine 10 yıl önce alınan Jack Wolfskin botlarımı giyiyorum, ne üşüme var ne su alma, kesinlikle tavsiye ederim. :)
Columbia salomon north face gibi markalar iyidir.
_driver_
26-09-2017, 18:00
Walla 300 500 vermene hic gerek yok....timber ve haryleyden sonra ilac geldi...
SH500 BOT QUECHUA - Erkek Doğa... (https://www.decathlon.com.tr/sh500-bot-id_8227769.html)
Yaklaşık 4 senedir bağcıklı modelini kullanıyorum hem şehirde hem yaylada hem off roadda gram eskime yok. Birçok arkadaşıma da bu modelden aldırdım hepsi çok memnun ama buz olan kısımlarda dikkat edilmesi gerek kayabilirsiniz
darkmoon
26-09-2017, 18:01
ucuz outdoor markası kaldımı banada biri bilgi verirse sevinirim.. en son merell chamelon serisi bot bakmışdım 700 tl demişlerdi.. istanbulda ağır bir kış olsa değerde hepi topu toplasan bir ay bilemedin bir buçuk ay giyicez.. ondan sonra kaldır dolaba koy..
şöyle yeni çıkmış kaliteli fazla adı sanı bilinmeyen fiyatları uygun bir marka varsa bilelim hepimiz..
Ben bu sene iyi bir şey bulamassam artık işin pratiğine kaçıcam bu botlar için buz kar zinciri var bota takıyorsun portatif bir şey güzel 20-30 tl bir şey ondan alıcam birde termal çorap ucuz yollu bir bot aynen yola devam ..
Bot Ayakkabı Kar Buz Zinciri Kayma Onleyici Tabanlık Karpatik - n11.com (http://urun.n11.com/gunluk-spor-ayakkabi/bot-ayakkabi-kar-buz-zinciri-kayma-onleyici-tabanlik-karpatik-P142637123?numara=41&cid=604001&gclid=Cj0KCQjw9afOBRDWARIsAJW4nvxt7XG5BZlVDXA4vHfG-hnzFAOCYv4U6AF2V6MBl3B43CW8pjy4Q2AaAo_wEALw_wcB&gclsrc=aw.ds)
MertSerhanÖ.
26-09-2017, 18:42
decathlondan bakın.quechua,wedze solognac departmanlarından bakabilirsiniz.
aslanneron
26-09-2017, 18:46
o kadar para vermeye gerek yok SH500 ACTIVE BOT QUECHUA - Erkek... (https://www.decathlon.com.tr/sh500-active-bot-id_8344341.html) modeli kullanıyorum aşırı memnunum
ucuz outdoor markası kaldımı banada biri bilgi verirse sevinirim.. en son merell chamelon serisi bot bakmışdım 700 tl demişlerdi.. istanbulda ağır bir kış olsa değerde hepi topu toplasan bir ay bilemedin bir buçuk ay giyicez.. ondan sonra kaldır dolaba koy..
şöyle yeni çıkmış kaliteli fazla adı sanı bilinmeyen fiyatları uygun bir marka varsa bilelim hepimiz..
Ben bu sene iyi bir şey bulamassam artık işin pratiğine kaçıcam bu botlar için buz kar zinciri var bota takıyorsun portatif bir şey güzel 20-30 tl bir şey ondan alıcam birde termal çorap ucuz yollu bir bot aynen yola devam ..
Bot Ayakkabı Kar Buz Zinciri Kayma Onleyici Tabanlık Karpatik - n11.com (http://urun.n11.com/gunluk-spor-ayakkabi/bot-ayakkabi-kar-buz-zinciri-kayma-onleyici-tabanlik-karpatik-P142637123?numara=41&cid=604001&gclid=Cj0KCQjw9afOBRDWARIsAJW4nvxt7XG5BZlVDXA4vHfG-hnzFAOCYv4U6AF2V6MBl3B43CW8pjy4Q2AaAo_wEALw_wcB&gclsrc=aw.ds)
Antarctica nin kendi tabaninda acilip kapatilabilen civili modelleri var... isterseniz onlara bakabilirsiniz...
BarışSever
26-09-2017, 19:37
geçen kış gittim mal gibi 350 liraya harley davidson aldım(sırf şekil olsun diye)
bu sene o işkenceye katlanmamak için bende takipteyim.yds bakıyorum hem yerli üretim,hem de sağlam ürünleri var.
Kış denilince aklıma gelen ilk şey North Face
Harley olayına bende kapılıp 3 sene önce almıştım bi ayakkabı okadar rahatsız su alıp ayağı soğuk tutamaz.Kış için alcaksanız kesinlikle almayın..Duruşu için düşünüyorsanız o ayrı konu..
darkmoon
26-09-2017, 19:54
outdoor ürünleri dışındaki ürünlerden verim alamassınız sadece şekli bot diye ayağınızı sıcak tutuyor diye her bot karda giyilmez özellikle outdoor ürünlerde belli standartlar var yağda kaydırmazlık suda buzda kaydırmazlık soğuk geçirmezlik v.b ..
piyasa işi botlarda bunların genelde hiçbiri olmuyor zaten outdoor ürünler ondan çok pahalı..
Gokberk611
26-09-2017, 20:14
4 sene cat kullandım, tabanları ancak erimeye başladı. üstüne bi tane daha aldım :D su geçirme konusunda yağmur, çamur da sıkıntı yok ama aşırı suyun içinde kalırsa örneğin kar içinde falan yürürseniz suyu çekiyor bir süre sonra tabiki waterproof değil sonuçta
coolvtec
26-09-2017, 21:25
LOWA boots bulabilirsen o fiyatlara pişman olmazsın. gerek tabanı gerek su geçirmez astırı gerekse hafifliği ile çok memnunum.
coolvtec
26-09-2017, 21:26
LOWA boots bulabilirsen o fiyatlara pişman olmazsın. gerek tabanı gerek su geçirmez astırı gerekse hafifliği ile çok memnunum.
küvete su doldurup içinde su sızdırmalık testi yapan var youtube da :)))
harley, timber falan bence gerek yok, ben 3 senedir CAT kullanıyorum, bi ara çalıştığım iş gereği sürekli yürüyordum, onca karda, suda gram su çekmedi. denemek için bileğe kadar su olan yere ayağımı soktuğumda bile su almamıştı ve hiç eskime yok tabanında üstünde falan.
Kardeşim yolda yürümek istiyorsan Decathlon'un sattığı hiçbir ürünü alma daha bugün beynimi akıtıyordu şerefsiz ayakkabıları.
İşim gereği sürekli sokaktayım Decathlon mağazasında kar yağmur yürüyüş spor vs. için ne satılıyorsa birer çift almışımdır hepsinin ortak özelliği parçalansa bile koymayacak fiyatta olması. Yani çamaşır suyu döküldü demire takıldı vs. umursama ama işin olayı öyle değil,
Hemen her ürün geri dönüşümden gelen malzemeler ile üretilmiş
Ayakkabıların tabanları kesinlikle aynı malzemeden ve kauçuk oranı çok az kesinlikle tutunmuyor en ufak su gördüğünde buz gördüğünde kayıyor ve trehlike yaratıyor. Bir daha asla decathlon mağazasından ayakkabı bot vs. almayacağım.
Git paraya kıy düzgün bir ürün al.
yigitblr
26-09-2017, 22:23
Su an harley kullanıyorum bundan önce de yds vardı.Şunu soyleyebilirim ki yds kat kat daha rahat bir bot.Bence ydslere bakmalisinız.
Askerde doğu şartları(-20,-25) takıldığımız için, normal botların çok kötü olması sebebi ile bot arayışına girdim. Sadece izin verilen farklı botlar YDS'nin yine askeri modelleriydi çok beklentim olmasa da YDS GTX modelinden aldım.Askeri botları geçtim, normalde kullandığım CAT botlarımdan çok daha rahat, hafif, sağlam, hareket kabiliyeti çok çok iyiydi spor ayakkabı kullanıyormuşcasına rahat ettirdi. Kaba olması sorun teşkil etmez diyorsanız mutlaka bir mağazaya gidip denemenizi öneririm.
darkmoon
26-09-2017, 22:49
yazanlara bakıyorumda çoğu istanbulda sanırsın istanbulda sibirya kışı var :) .. toplasan 1 ay adam gibi istanbulun kışı var ondada bir iki hafta kar atar gider.. çok da aşırı ağır outdoor ürünlerine en azından istanbulda yaşıyan insanlar için bence gereklilik yok su geçirmese birde standart bazda hafif kar koşullarında kaymasa yeterli..
bende bu sene standart ucuz yollu bir harley yada o tip bir şey alıcam altına şu kelepçelerden alıcam bakıyım işe yarıyormu karda buzda yararsa zaten artık bir daha 500-600 tl gibi rakamlar vermem bota .. birde termal çorap miss gibi..
yucelebeci
26-09-2017, 23:32
Bende bu ara salomon botları araştırıyorum tavsiye ederim
harley e güvenip bende aldım 2 sene önce önceki giydiğim dockers bottan daha kötüydü hem çok ağır merdiven inemiyorum ilk zamanlar o derece ağır hemde su da geçiriyor ve rahat değil bin kere pişman oldum aldığıma indirimden 250 tl de para vermiştim. Bende konuyu takip ediyorum bitane almak gerekli her halükarda
Pekı salomon yada bunun gıbı kalıtelı botları nereden alabılırız? Anadolu yakasında...
MertSerhanÖ.
27-09-2017, 02:07
2007 senesinde harley bot almıştım.Ama eski tip harleylerden.Bu turuncu bağcıklı bilekte armalı olanlardan.2 sene önce falan cortladı artık.Ne botlar aldıysam öylesini bulamadım.Çok ağırdı ama bildiğiniz ayağımda tank var gibi hissediyordum.Yeni harleyler 5 para etmez.
AhmetKadir
27-09-2017, 05:33
Greyder de bakabilirsin. Ic dis deri rahatti. 100kg adamim 4 yilda anca eskidi ayagimda. Kislari da sadece onu giymistim baska botum yoktu. Kibar modelleri de var.
Belki marka olarak takıntı yapabilrisiniz ama mutlaka alın deneyin ve rahatlıgı görün
http://www.hepsiburada.com/scooter-m1461cs-siyah-crazy-erkek-su-gecirmez-bot-p-AYKFARG2094-S40?magaza=Rengarenk%20Ayakkab%C4%B1&wt_gl=cpc.nelk.6826-fashion.ayakkabi-canta-pla&gclid=Cj0KCQjw9afOBRDWARIsAJW4nvyYLQB8Xf0NjLe4fxIo oGFsN7RWe1X2l62eXbVag7326ASvg-wPJ5caAj0GEALw_wcB
kesik_çizgi
27-09-2017, 07:34
Walla 300 500 vermene hic gerek yok....timber ve haryleyden sonra ilac geldi...
SH500 BOT QUECHUA - Erkek Doğa... (https://www.decathlon.com.tr/sh500-bot-id_8227769.html)
Geçen sene bot arayışı içindeyken techturkey de yine böyle bir mesaj okuyup kışın ortasında bu modeli aldım, İstanbul’da bedenime göre kalmamisti Ankara’da bir avm de bulup almıştım. Aşırı memnunun, sanki 1 kış boyunca hiç giyilmemiş gibi bekliyor ayakkabılıkta. Yandan fermuarlı olan daha kullanışlı.
İstanbul kışı icin gayet yeterli, tavsiye ederim ve elinizi çabuk tutmanızı öneririm çabucak tükeniyor decathlonda bu model.
Yds'ye bir bakın derim. Vibram tabanlı ve Gore-tex malzemeden üretilmiş modelleri mevcut.
5 sene evvel bi harley aldım yok eskimiyor. ayağım termal çorapla bişe üşüyor ve karda içine su da alıyor ama eskimiyor bi türlü. bışak eskimeyi ufaktan yıpranma bile yok. Salomon kaipo aldım ayaklarım fırın gibi su geçirmede yok.
EnesAksu
27-09-2017, 09:20
grisport diye bir marka buldum onlarda başarılı, Bot denilince bi kere alıyosun. YDS bakıcam teşekkürler :)
su ürünü kullanıyorum.Kaba gibi görünse de gayet hafif ve sıcak tutuyor tavsiye ederim.
https://i.hizliresim.com/JOYRmn.jpg (https://hizliresim.com/JOYRmn)
Açık havada; North Face M Storm Strike
Günlük; Nike SFB 6'' NSW ve Timberland kullanıyorum.
Tavsiye ederim.
Salomon, Columbia üretimi Çin'e kaydırdığından beri kalitesi eski ürünleri kadar değil. Bütçenin üst limitin üzerinde kalıyor ama ithallerden Asolo, Dolomite Lafuma, Lowa ve Scarpa'nın ayakkabılarını tavsiye ederim. Eğer outdoor botlarından tercih ederseniz; Gore-tex kumaş olmasına, bağcıkların geçtiği deliklerin ayakabbıyla bütünleşik olmasına ve tabanının sağlamlığına dikkat edin.
yucelebeci
27-09-2017, 10:45
Pekı salomon yada bunun gıbı kalıtelı botları nereden alabılırız? Anadolu yakasında...
Spx lerden bakabilirsin neredeyse her avm de var
Pekı salomon yada bunun gıbı kalıtelı botları nereden alabılırız? Anadolu yakasında...
Kızıltoprak'ta SPX, Kadıköy'de K2, Libadiye Caddesi'nde Wolftrack Outdoor, Ümraniye'de Kamperest
Bir timberland bir buffalo botum kaç sene oldu hatırlamıyorum rahat güzel kullanışlı botlar.
Kızıltoprak'ta SPX, Kadıköy'de K2, Libadiye Caddesi'nde Wolftrack Outdoor, Ümraniye'de Kamperest
Ek olarak da Caddebostan'da Pacific var.
Morhipoyu takip edin.. Columbia - North Face outdoor botlar ( su geçirmez, içi sıcaklık kalkanı kaplı vs ) 300-500 TL'den bulunabiliyor.
Yanlışım yoksa geçen sene ben 200 küsüre almıştım..
077gocebe
27-09-2017, 11:57
yds'nin bi postalını kullanıyorum. daş gibi kaya gibi
YDS silahlı teşkilata ait bot üretmiyormuydu :)
EnesAksu
27-09-2017, 12:08
An itibari ile YDS aldım fiyatına göre çok iyi coretex olması
YDS 22-HERA GTX | YDS Shop - Avrupa'nın En Büyük Üreticisi (http://www.ydsshop.com/pinfo.asp?pid=253)
YDS silahlı teşkilata ait bot üretmiyormuydu :)
evet bende askeri çizme aldım zaten. içinden "2 günde bir ayakkabı boyasıyla boyanacak, pamuklu çorapla giyilmeyecek!" diye not bile çıkmıştı :D
darkmoon
27-09-2017, 21:48
yds de pahalıymış yalnız yerli falan ama fiyatı ucuz değil .. gerçi kalitelidir o kesin.
Merrel kullanıyorum, fiyat pahalı ama hakkını veriyor.. tavsiye ederim
barakuda26
27-09-2017, 22:03
Harley var kısa olanlarda heralde 10 sene olmuştur alalı, her kış toplasam 1-2 hafta giyiyorumdur, rahatsız edici sıcak tutmayan bi bot genelde sağanak yağmurlu havada su birikintilerine yüksek tabanından dolayı rahat dalmak için giyerim, onun dışında 3 yıldır greyder var, uzun süre ayakta durunca oda rahatsız edici olabiliyor, ofis ortamında olduğumdan sürekli kışta olsa kuru havalarda spor ayakkabıdan devam..
yds de pahalıymış yalnız yerli falan ama fiyatı ucuz değil .. gerçi kalitelidir o kesin.
Bircok yazin var motorla ilgi forumda yds yi bilmemen cok ilginx geldi
askerden gelirken botlarımı getirdim, bu arada gece devriyesiydim baya yol kat ettik neyse
2014 den bu yana 1 adet cat, 1 adet harley'e sela okunurken askeriyenin verdiği botta çatlama bile yok.
gidin bir komando çarşısına temizinden alın giyin.
turbo&quattro
27-09-2017, 22:10
2007 kisinda timberland almistim hala onlari giyiyorum, muhtemelen beni gomer :D
darkmoon
27-09-2017, 22:11
Bircok yazin var motorla ilgi forumda yds yi bilmemen cok ilginx geldi
yds yi bilmiyorum demedim ..
asmisinsan
27-09-2017, 22:29
Dolomite almistim 3 sene once hala tas gibi masallah normalde yururken ayaklarimi surten biriyim 3 ayda bir taban eritirim
ayağım 40 numara olsa timberland almayı çok isterdim. normal soğuk havalarda giymek için. ama 45 olunca bebek mezarı gibi bir görüntü oluyor. 1 harley var 1 cat var ikisininde boynu bükük duruyor.
Bu tarz outdoor ürünlerde büyük numara olunca pek kötü durmuyor sanırım Columbia dan bir bot alıp ömürlük giyerim.
EnesAksu
28-09-2017, 07:17
yds de pahalıymış yalnız yerli falan ama fiyatı ucuz değil .. gerçi kalitelidir o kesin.
Aslında ucuz ayakkabılarda varda. coretex ve vibram olunca artıyor. vibram malzemesini bulan dağcı dayı zengin oldu.
darkmoon
28-09-2017, 10:26
Aslında ucuz ayakkabılarda varda. coretex ve vibram olunca artıyor. vibram malzemesini bulan dağcı dayı zengin oldu.
merell kadar fiyatı nerdeyse ucuz değil yani ama yds kötü malda üretmez..
Eğer sportif değilde casual arıyorsanız greyderin içi kürklü botlarını tavsiye ederim ayağını hem terletmiyor oluşu ve sıcak tutuşu çok iyi
mehmet6r
11-01-2019, 19:10
Hortlatalım. Beş senedir kullandığım bot Artık su almaya başladı. Kesinlikle su geçirmez, hafif, outdoor veya spor tarzda bot önerileri ve kullanıcı yorumları alabilir miyim? Önceki sayfalarda yorumları okudum kafamda 1-2 ürün belirdi ancak güncel olarak tekrar yorumları alabiliriz.
Nike Duckboot' un ilk serisini kullanıyorum. Yağmur-kar en ufak bir su geçirme olmadı henüz.
Shadow_Dancer
11-01-2019, 19:32
Markayla şekille şemalle işim yok, fiyat faydası güzel olsun gönül rahatlıgıyla giyeyim diyosan adres belli..
Botlar (https://www.ydsshop.com/k/113/botlar)
Hortlatalım. Beş senedir kullandığım bot Artık su almaya başladı. Kesinlikle su geçirmez, hafif, outdoor veya spor tarzda bot önerileri ve kullanıcı yorumları alabilir miyim? Önceki sayfalarda yorumları okudum kafamda 1-2 ürün belirdi ancak güncel olarak tekrar yorumları alabiliriz.
Aşağıdaki ilk botu 2 senedir giyiyorum su & kar geçirmedi 5 sene daha geçirmez gibi duruyor :) Botun ağırlığı çok önemli bence. Gramajlarını link altına yazdım, ben ikisiyle de çok uzun yollar yürüdüm hiç yormadılar. Mavi olanın boğaz kısmı pamuk helva gibi özellikle.
Crosshunt 300 Su Gecirmez Erkek... (https://www.decathlon.com.tr/crosshunt-300-su-gecirmez-erkek-botu-id_8281598.html) 299 lira
Hafiflik: 43 numarada 569 g.
https://www.decathlon.com.tr/media/828/8281598/big_1136448.jpg
Bunu bu sene aldım karda denemedim ama yağmurda efsane :) 149'a aldım sezon açılmadan 199 yaptılar :)
NH300 BOT QUECHUA - Erkek Doğa... (https://www.decathlon.com.tr/nh300-bot--id_8492091.html)
43 numarada 495 g.
https://www.decathlon.com.tr/media/849/8492091/big_1268484.jpg
mehmet6r
12-01-2019, 02:12
Nike Duckboot' un ilk serisini kullanıyorum. Yağmur-kar en ufak bir su geçirme olmadı henüz.
Cavabınız için teşekkürler.
Markayla şekille şemalle işim yok, fiyat faydası güzel olsun gönül rahatlıgıyla giyeyim diyosan adres belli..
Botlar (https://www.ydsshop.com/k/113/botlar)
Aklımdaki ürünlerden biri bu markadaydı iyi oldu yorumunuz. Yarın karaköy mağazasına bir uğrayacağım. Teşkkürler.
Aşağıdaki ilk botu 2 senedir giyiyorum su & kar geçirmedi 5 sene daha geçirmez gibi duruyor :) Botun ağırlığı çok önemli bence. Gramajlarını link altına yazdım, ben ikisiyle de çok uzun yollar yürüdüm hiç yormadılar. Mavi olanın boğaz kısmı pamuk helva gibi özellikle.
Crosshunt 300 Su Gecirmez Erkek... (https://www.decathlon.com.tr/crosshunt-300-su-gecirmez-erkek-botu-id_8281598.html) 299 lira
Hafiflik: 43 numarada 569 g.
https://www.decathlon.com.tr/media/828/8281598/big_1136448.jpg
Bunu bu sene aldım karda denemedim ama yağmurda efsane :) 149'a aldım sezon açılmadan 199 yaptılar :)
NH300 BOT QUECHUA - Erkek Doğa... (https://www.decathlon.com.tr/nh300-bot--id_8492091.html)
43 numarada 495 g.
https://www.decathlon.com.tr/media/849/8492091/big_1268484.jpg
Paylaştığınız İkinci ürünü başka bir arkadaşım önermişti f/p olarak çok iyi gibi. Cevabınız için teşekkürler.
Bel fıtığı olduğum için direkt Skechers derim. Botu da ayakabası da inanılmaz rahat ve hafif.
Yürürken bel ağrımı hissetirmeyen ender ayakabılardan.
Su geçirmez ve outdoor spor ayakabıları (boğazlı) ya da botlar işinizi görür çok ekstrem şartlarda kullanılmayacaksa.
North Face M B2B Redux Leather aldım. Ayaklarım hemen ve çok fazla üşür. Bugüne kadar Timberlandden Columbia'ya kadar bir çok ürün kullandım ama hiçbirinden memnun kalmadım. North Face ise kusursuz. Su geçirmiyor, nefes alıyor, koku yapmıyor, inanilmaz rahat.. Tavsiye ederim..
barakuda26
12-01-2019, 09:12
Bunu bu sene aldım karda denemedim ama yağmurda efsane :) 149'a aldım sezon açılmadan 199 yaptılar :)
NH300 BOT QUECHUA - Erkek Doğa... (https://www.decathlon.com.tr/nh300-bot--id_8492091.html)
43 numarada 495 g.
https://www.decathlon.com.tr/media/849/8492091/big_1268484.jpg[/QUOTE]
Bu ürünle ilgili olumsuz yorumlar okumuştum, tavsiye ediyormusunuz kesinlikle ?
Bütçe varsa üstüne tanımam kışlık botta. -10 a kdr test ettim efsane ayakkabı. Tek eksiği biraz tipi bozuk :). Ama performansına gore hiç Umrum değil valla
Salomon Deemax 3 TS Waterproof Erkek Ayakkabı Fiyatı (https://www.hepsiburada.com/salomon-deemax-3-ts-waterproof-erkek-ayakkabi-p-OUTVDICATQFG-01?magaza=DGN)
SCOOTER ERKEK BOT M1412C K-KAHVE | Markastok (https://www.markastok.com/scooter-erkek-bot-m1412c-k-kahve)
Şu botun aynısından lise 2 de almıştım. Normalde ayakkabı kullanamam satın aldığım ayakkabı 3 ay sonra kullanılmaz duruma gelir o yüzden fiyatı yüksek ürünlere bakmam çok fazla. Ama vakti zamanında bunu almıştım ki attığım sitede fiyatı yeterince uygun görünüyor.
Aşağı yukarı 12-13 sene kullandım. Ne eskidi ne sorun yaşadım. Bu sene giydiğimde işe gelene kadar tabanı parçalanmıştı ama. :D Onu da plastik poşetin içine koymuştum ona bağlıyorum.
individual
12-01-2019, 10:04
Bunu bu sene aldım karda denemedim ama yağmurda efsane :) 149'a aldım sezon açılmadan 199 yaptılar :)
NH300 BOT QUECHUA - Erkek Doğa... (https://www.decathlon.com.tr/nh300-bot--id_8492091.html)
43 numarada 495 g.
https://www.decathlon.com.tr/media/849/8492091/big_1268484.jpg
Bu ürünle ilgili olumsuz yorumlar okumuştum, tavsiye ediyormusunuz kesinlikle ?[/QUOTE]
ben 1-2 aydır kullanıyorum çok memnunum.keşke daha önce alsaymışım dedim.
kar istanbulda görmedik daha ama ben beğendim çok memnunum.
Bunu bu sene aldım karda denemedim ama yağmurda efsane :) 149'a aldım sezon açılmadan 199 yaptılar :)
NH300 BOT QUECHUA - Erkek Doğa... (https://www.decathlon.com.tr/nh300-bot--id_8492091.html)
43 numarada 495 g.
https://www.decathlon.com.tr/media/849/8492091/big_1268484.jpg
Bu ürünle ilgili olumsuz yorumlar okumuştum, tavsiye ediyormusunuz kesinlikle ?[/QUOTE]
Bu ürünle ilgili olumsuz yorumlar okumuştum, tavsiye ediyormusunuz kesinlikle ?
ben 1-2 aydır kullanıyorum çok memnunum.keşke daha önce alsaymışım dedim.
kar istanbulda görmedik daha ama ben beğendim çok memnunum.[/QUOTE]
Ben özellikle yağmurda aşırı memnunum kesinlikle su geçirmiyor 2 saat yağmur altında kaldığımda oldu bana mısın demedi.
Tek handikapı var mermer, fayans vs gibi kaygan yüzeylerde ıslak yol tutuşu baya kötü. Bu tarz parlak yüzeylerde dikkatli yürümek gerekiyor. Hoş bu yüzeylerde zaten herhangi bir ayakkabı ile yine sıkıntı yaşanır Örümcek adam değilseniz :D
Kar tecrübesi yaşamadım mavi olanla. Ama ilk bot siyah yeşil olan Istanbul'un normal karında sıkıntı çıkartmadı.
Extreme kar durumları için esnafın dostu bir Kar efsanesi olarak buda var bende ki işin sonudur fiyat performans :) tipi her ne kadar berbat olsa işlevsellik şampiyonlar ligi seviyesinde :D
SH100 WARM BOT QUECHUA - Erkek... (https://www.decathlon.com.tr/sh100-warm-bot--id_8344304.html) 59 lira olmuş :) ben 2 sene önce 39'a almıştım.
https://www.decathlon.com.tr/media/834/8344304/big_97138.jpg
Biraz ağırlar ama çok iyi yol tutuyor :D
40/41: 0,776 kg
42/43: 0,86 kg
44/45: 0,948 kg
46/47: 1,046 kg
Alternatif olarak bunlar bakılabilir daha şık modeller haliyle ona göre fiyatları var ama ikisini de denemedim tecrübe etmedim.
SH100 X-WARM BOT QUECHUA - Erkek... (https://www.decathlon.com.tr/sh100-x-warm-bot--id_8502582.html)
SH500 X-WARM BOT QUECHUA - Erkek... (https://www.decathlon.com.tr/sh500-x-warm-bot--id_8505390.html)
Özet olarak diyeceğim şudur ki ben Outdoor giyim tarzını benimsemiş biri olarak Decathlon'un tüm ürünlerinden aşırı memnunum.
Evet fiyatı uygun olduğu için herkesin üzerinde görebilirsin ama ben gidip North Face, Colombia vb. markalara 1500 lira+ fiyatlara mont, benzer rakamlarda Bot parası ödeyip almam Türkiye şartlarında :) zaten her yerde sahtesi satılıyor :D
mikelazi
12-01-2019, 14:04
biradere 1 ay önce bu bottan aldık.gayet memnun.SH520 X-WARM MID BOT QUECHUA... (https://www.decathlon.com.tr/sh520-x-warm-mid-bot--id_8344341.html?LGWCODE=894499;119903;6841&gclid=Cj0KCQiAvebhBRD5ARIsAIQUmnktTAMX-jPbHkfR9okLM8jZfnZpeMrmhx-1AHD8ysCirCG3Kgl0NzQaAqZgEALw_wcB)
bende 2 senedir bunu kullanıyorum.günde 2km ve 10saate yakın ayakta duran biri olarak çok memnunum.ARPENAZ 100 MID WARM BOT QUECHUA... (https://www.decathlon.com.tr/arpenaz-100-mid-warm-bot-id_8367614.html)
Day Walker
12-01-2019, 14:56
Geçen yıl bu botu gittigidiyordan 300 tl ye almıştım f/p olarak karda ve sağlam yağmurda denedim ne ayaklarım ıslandı nede üşüdü ayrıca koku da yapmadı. Gayet memnunum.
Jack Wolfskin Activate Texapore Mid Erkek Bot - 4024351-6350 - ePttAVM (https://m.epttavm.com/item/54843104_jack-wolfskin-activate-texapore-mid-erkek-bot---4024351-6350?gclid=EAIaIQobChMI8rvI-6To3wIVEpQYCh3XnQ1kEAkYCCABEgKmQ_D_BwE)
Shadow_Dancer
12-01-2019, 15:24
Cak yakupogullari deri sanayii botunu gec kardesim. Adamlar dunyadaki belli basli tum ozel kuvvetlerin botunu ayakkabisini uretiyor. Sat, sas, bordo, mak alayinin ayakkabisi botu yds..
ProdriveSTI
12-01-2019, 15:27
Ben bunu düşünüyorum.Kullanan var mı nasıldır sizce ?
Terrebonne™ Ii Sport Mid Omni-Tech™ Erkek Bot - Black Friday Erkek | Columbia (https://www.columbia.com.tr/urun/terrebonne-ii-sport-mid-omni-tech-erkek-bot-33487/siyah)
CloudGrey
14-01-2019, 15:40
ayağı 40-41 olanlar için deridende timberlandler 550 tl şuan.
Aşağıdaki ilk botu 2 senedir giyiyorum su & kar geçirmedi 5 sene daha geçirmez gibi duruyor :) Botun ağırlığı çok önemli bence. Gramajlarını link altına yazdım, ben ikisiyle de çok uzun yollar yürüdüm hiç yormadılar. Mavi olanın boğaz kısmı pamuk helva gibi özellikle.
Bunu bu sene aldım karda denemedim ama yağmurda efsane :) 149'a aldım sezon açılmadan 199 yaptılar :)
XoR mavi olan ayakkabıda terleme problemi yaşıyor musunuz? Su geçirmeyen diye satılan ayakkabılarda 2 keredir terleme problemi yaşıyorum.
ayağı 40-41 olanlar için deridende timberlandler 550 tl şuan.
İndirim olduğu gün diğer numarların hepsi bitti :S Ben de niyetlendim ama kısmet değilmiş.
deeperblack
14-01-2019, 21:01
Buarada ufak hatırlatma. Botunuzun ömrünü uzun tutmak ve hakkaten suyla temasını engellemek istiyorsanız özel spreylerden alıp kullanmanızı öneririm.
Yıllardır açık renk süet bot çabuk kirleniyor diye almazdım. Bu sene bu ürünü görünce kararım değişti. Şu arkadaşı aldım.
Ağırlık olarak sorunsuz çok hafif diyemem ama çok sıcak tutuyor ve tabanı spor ayakkabı tadında olduğu için tüm gün ayaktada olsanız yormuyor.
https://www.nike.com/tr/t/manoa-boot-xLgRqK/454350-700?nst=0&cp=gsns_kw_pla!tr!goo!gsproducts!c!!!213767151043&ds_rl=1252249&gclid=Cj0KCQiAg_HhBRDNARIsAGHLV53fKcYNhrTECS_mUig_ IjOyRl0ghApiNEZPSAnvTDetSLiJ67grlkcaAhTREALw_wcB&gclsrc=aw.ds
Crep marka bir sprey buldum 2 kat sıktım. Uygulamasıda inanılmaz kolay. 1aydır ayağımda kirlendiğinde hafif nemli bezle siliyorum.
Yüzeyinde suyu hiç tutmaması büyük avantaj. Alternatif markalarıda denedikçe aylaşırım.
https://www.youtube.com/watch?v=AfxmQySjCY0
dockers'ın öğretim görevlisi botundan giyiyorum. Memnunum genel olarak. Daha önce de scooter kullandım galiba 10 sene filan kullandım hiç bişey olmadı lastikleri özelliğini yitirip liğme liğme olmaya başlayınca yenilemek durumunda kaldım.
Bayrampaşalı
14-01-2019, 23:01
Harley davidson riddick aldım kar yagmur camur banamısın demiyor cokta sıcak tutuyor ama fazla agır :) tavsiye ederim
Erdem K.
15-01-2019, 07:43
sportif giyinmeyi sevenler için Jordan mid 1 tavsiye ederim
XoR mavi olan ayakkabıda terleme problemi yaşıyor musunuz? Su geçirmeyen diye satılan ayakkabılarda 2 keredir terleme problemi yaşıyorum.
Ayak terliyor ama dıştan sadece membran olması sebebiyle içte oluşan teri dışarı atıyor. Kuru havalarda özellikle ayakkabının sağ sol kenarlarında ter çıkışı gözle görünüyor :)
Benimde gözüm lowa zephyr gtx modelinde fakat çok pahalı ama kullanan herkes aşırı memnun, spor ayakkabı kadar hafifliğinden, su geçirmemesinden sıcak tutuşundan
xILuciferIx
15-01-2019, 09:46
Her Derimod da geçerli mi bilmiyorum ama Mall Of Antalya bir alana diğeri %50 indirimliydi geçen senede bu sene de aldım geçtim 400 liraya 2 botum oldu :)
Buarada ufak hatırlatma. Botunuzun ömrünü uzun tutmak ve hakkaten suyla temasını engellemek istiyorsanız özel spreylerden alıp kullanmanızı öneririm.
Yıllardır açık renk süet bot çabuk kirleniyor diye almazdım. Bu sene bu ürünü görünce kararım değişti. Şu arkadaşı aldım.
Ağırlık olarak sorunsuz çok hafif diyemem ama çok sıcak tutuyor ve tabanı spor ayakkabı tadında olduğu için tüm gün ayaktada olsanız yormuyor.
Nike Manoa Erkek Botu. Nike.com TR (https://www.nike.com/tr/t/manoa-boot-xLgRqK/454350-700?nst=0&cp=gsns_kw_pla!tr!goo!gsproducts!c!!!213767151043&ds_rl=1252249&gclid=Cj0KCQiAg_HhBRDNARIsAGHLV53fKcYNhrTECS_mUig_ IjOyRl0ghApiNEZPSAnvTDetSLiJ67grlkcaAhTREALw_wcB&gclsrc=aw.ds)
Crep marka bir sprey buldum 2 kat sıktım. Uygulamasıda inanılmaz kolay. 1aydır ayağımda kirlendiğinde hafif nemli bezle siliyorum.
Yüzeyinde suyu hiç tutmaması büyük avantaj. Alternatif markalarıda denedikçe aylaşırım.
https://www.youtube.com/watch?v=AfxmQySjCY0
nike'ın shield olan ürünlerini tavsiye ederim, en kötü bi mağazada deneyin. nike'ta çalışıyorum kışlık herhangi bir ürün için soru varsa pmden cevaplarım.
timberland giyiyorum yaklaşık 3 kıştır. yağmur , kar sıfır problem gayet memnunum.
aybarsdnr
15-01-2019, 15:17
The North Face Siyah Erkek Trekking Bot Ve Ayakkabısı T0cdf5kx7 - n11.com (https://urun.n11.com/trekking-ve-hiking/the-north-face-siyah-erkek-trekking-bot-ve-ayakkabisi-t0cdf5kx7-P263460264)
Ben bunlardan kullanıyorum ve çok memnunum. Tipinden dolayı pek sevmezdim hatta arkadaşlar arasında "cinsel hayatım yok botu" diye gülerdik :) Ama gerçekten hem rahat, hem su ve soğuğu kesinlikle geçirmiyor.
Vietnam bu konuda bayaga uygun
Aslinda bir tatil ayağına 2 boş valiz gideceksin
Ömürlük alıp döneceksin
Miss gibi
yusufcan_k
15-01-2019, 17:20
bu botlarda oluşan yağ lekesi de olabilir ama siyah ayak terleyince çıkan lekelere bir çözümü olan var mı ?
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.