Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil VTS Hakkında bilgisi olan Yardım edebilir mi :/
Arkadaşlar bi araç alma arefesindeyim ve ilk aracım olacak bu seri hakkında çok bilgim yok sizlerden bana yardımcı olmanızı istersem bana yardım edermisiniz?
Ne konuda yardım gerekiyor ustam ?
Ne konuda yardım gerekiyor ustam ?
Pm attım, kardeşim.
Hem bilgi istiyorsun hem ÖM atıyorsun. Pes. Yazsana buraya hangi bilgi istediğini? Sanki sorular devlet sırrı.
VTS derken önce biraz açık ol. Ayıptır yazması saxo mu , xsara mı yoksa "shitroen" dışı başka bir marka vts mi mi?
rain man
01-10-2017, 08:28
Hem bilgi istiyorsun hem ÖM atıyorsun. Pes. Yazsana buraya hangi bilgi istediğini? Sanki sorular devlet sırrı.
VTS derken önce biraz açık ol. Ayıptır yazması saxo mu , xsara mı yoksa "shitroen" dışı başka bir marka vts mi mi?
Ahahaha ayıptır nedir ya sabah sabah beklemiyordum.
Ahahaha ayıptır nedir ya sabah sabah beklemiyordum.
Sabah ereksiyonu boşa gitmesin dedim :).
Arkadaş forumun yapısını pek çözememiş, ben kendimce yardımcı oldum.
Arkadaş forumun yapısını pek çözememiş, ben kendimce yardımcı oldum.
Eyvallah Rew kardeşim çok sağol herkesin insancıl olabilmesi dileğiyle, iyi forumlar...
road runner
02-10-2017, 10:43
Konu kirliliğine güzel bir örnek.
Aranel Ciryatan
02-10-2017, 10:57
Tam çekirdeği hazırlıyordum ama 1 saattir yorum gelmemiş TÜH :D
Bende pm alayim iki kişinin bildiği sır değildir