Orijinalini görmek için tıklayınız : M50 ateşleme bobini tavsiye.
FaikYILMAZSOY
09-11-2018, 15:49
Merhabalar aracım Rover 75 fakat Bmw ortaklıgı zamaninda üretildiginen bi cok elemanı bmw ile ortak. Bobinler m50 ile aynı ***** rover olarak aramak hem zor hem pahalı.
Kullananlar tavsiye verebilir mi hangi marka kullanıp memnun kaldılar. En düşük bütce ile en ideal olanı almak istiyorum.
livaneli
09-11-2018, 17:39
e34'te bosch vardı aldığımda.Ne zaman takılmış bilmiyorum ama ben 6-7 yıl kadar kullandım.Bitim kanlandığı bir zamanda Bremi denk getirip aldım 6 tane, 3 yıl da onu kullandım.
FaikYILMAZSOY
09-11-2018, 21:13
e34'te bosch vardı aldığımda.Ne zaman takılmış bilmiyorum ama ben 6-7 yıl kadar kullandım.Bitim kanlandığı bir zamanda Bremi denk getirip aldım 6 tane, 3 yıl da onu kullandım.
Bremi ve bosch tavsiyesi aldım ama bosch için bi tık daha. İyi dediler. Ikısınden birisini bulup alayım teşekkürler.
Özgür Ozan
12-12-2018, 15:56
Bosch bulursan bosch al, bremi den daha iyi
Bende M54 E39 uma aldım geçen hafta, Bremileri hiç tavsiye etmediler, biraz daha ucuz diye Hella marka aldım, kutularında Made in China yazıyordu, araç sıkıştırınca bobin kapatmaya başladı, gitmediğim LPG ci vs kalmadı, Hella bobinlerden şüphelendim, parçacıya farkını vererek Bosch olanlar ile değiştirdim, araba saat gibi oldu.
MARJINAL_SUFI
14-12-2018, 00:53
özellikle bremi ve hellanın çakma olma olasılığı kesine yakın.. şayet uygun fiyata alıyorsanız aracınızı sanayiden eve bile patırdama yapmadan götürememeniz söz konusu..
kesinlikle bosch almalısınız..
fiyatları tuzludur ancak başka seçeneğiniz yok maalesef