Orijinalini görmek için tıklayınız : ios için youtubeden video indirme programı önerisi
Patisever
24-01-2019, 11:59
selam arkadaşlar ios için önerisi olan warmı video indirme programı
Cok fazla program denedim en temizi ekran kaydi alip ordan indirmek.
Ekran kaydi almak icinde yanlis bilmiyorsam ios11 ustu olmasi lazim
linki kopyala En hızlı ucretsiz YouTube Video İndirici (https://tr.savefrom.net/1-how-to-download-youtube-video.html) buraya yapıştır indir. tabi oluyorsa android de oluyor.
Kestirmeler uygulamasına eklenti krup programsız cartsız curtsuz indirilebiliyor
unnamed54
25-01-2019, 11:13
documents programını indir, onun tarayıcısını kullanarak youtube'a gir ve linki kopyala, ikinci pencerede savefrom gibi bir sayfayı açıp direk oradan video'yu indir, download klasöründen istersen galeriye taşıyabilirsin...
ontheair
25-01-2019, 11:20
Kestirmeler uygulamasına eklenti krup programsız cartsız curtsuz indirilebiliyor
Hangi eklenti peki?
redbull35
25-01-2019, 12:49
Dmanager adlı uygulama ile indiriyorum ama store da yok kaldırılmış herhalde
mert_can 41
25-01-2019, 21:31
Bende çok denemiştim bulamadım onun yerine bilgisayara indiriyorum bilgisayarda boyutunu düşürerek indiriyor biraz netliği gidiyor ordan facebooktan yoluyorum kendime mesaj olarak telefonuma indiriyorum mesajlardanda biraz dolanbaçlı ama başka yöntem bulamamıştım ben :)
Bende çok denemiştim bulamadım onun yerine bilgisayara indiriyorum bilgisayarda boyutunu düşürerek indiriyor biraz netliği gidiyor ordan facebooktan yoluyorum kendime mesaj olarak telefonuma indiriyorum mesajlardanda biraz dolanbaçlı ama başka yöntem bulamamıştım ben :)
Direk videonun sahibinden rica etsen daha hızlı sonuçlandırırsın :D
“Vida” isimli bir program kullanıyorum. Denediklerimin içinde en kolay ve sıkıntısız olanı bu program.
KEstirmelere social media grabber eklentisini ekleyin. Her şeyi indiriyor.
SinanAdalı
28-01-2019, 21:49
Video Saver - bayadır kullanıyorum memnunum.